Sziasztok!
Denni! Nagyon-nagyon gratula! Én mondtam, hogy gyanús vagy!!!!
Ildi! De jó fej a kisfiad, én kis mimóza lélekn rögtön összeszaladt a könny a szememben.
Az anyáknapi verest is amit feltűraktam elmondzűtam eanyukámnak és az utolsó két sort alig bírtam elmondani, mert úgy potyogtak a könnyeim. Én nagyon kis érzékeny lélek vagyok, minden kis apróságon elpityeredek.
Nagyon jól alakul a hőd!
Na nekem zuhanórepülést vett a görbém. Ma vagyok a 15. DPo-n, eddig 16 volt a legtöbb, szóval holnap vagy holnapután meg kéne jönnie, de már megint k...a hosszú a ciklusom. Mondtam én , hogy júliusuűig már csak 1x fogok valamikor júni végén menstruálni, aztán irány a doki. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr most mérges vagyok!
Ja ma már volt egy kis barnám,de még enm jött meg, pedig rögtön a piros jön és úgy mint a gyorsvonat, ráadásul nagy görcsök közepette. Görcsök meg sehol!
Ja képzeljétek szombaton voltunk az öcsém ballagásán, délutánra meg felfáztam, szörnyen szenvedtem, de anyós adott egy csodaszert:
Felfázásra nagyon jó, de csak orvos írja fel: MONURAL 3g ez egy por, amit 2 dl vízbe kell belrakni és meginni, és 3 napig hat. Amiután megittam 1 óra múlva már semmi bajom nem volt.