A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

nálunk pihi üzemmód van...

sokkal inkább foglalkoztat most az építkezés mint a babó :? :oops:
egyre gyorsabban közeledik a nagy meló :lol:

babszika

Én is itt!
vedresandi

Babszi!
Mikor kezdtek építkezni?

Andi!
Nálatok mizu? Milyen volt tegnap a vacsi?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: gyors volt a tegnapi vacsi,mert a párocskából a pasinak még menni kellett dolgozni.Ő is filmes szakma,és nincs vasárnap.
Viszont degeszre zabáltuk magunkat:D
De azért még egy laza csábítás még belefért :oops: :lol:
vedresandi

hát, még pontos időpont nincs, de már a tereprendezés beindult (fakivágás, épület bontás...)

sztem júl. eleje lesz belőle.... sztem!

babszika

Babszi!
Nagyon megindultatok! Ez igen. Lehet, hogy karácsonyra beköltözhettek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

A kivitelező szerint "természetesen"... ez jóformán csak pénz kérdése.... :) az viszont nem elhanyagolható.... kicsit tartok tőle

babszika

Babszi!
Kulcsátadással építkeztek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

hát, még képlékeny, h mi lesz.
jó fej a kivitelezőnk és azt mondta, h amit tudunk, azt nyugodtan spóroljuk meg rajta.... így valszeg hívunk máshonnan is m.erőt.
Pl. az uncsitesómat burkolni.
Mi ásunk alapot.

babszika

Az nagyon jó lehetett Andi!
Én is szeretem a baráti vacsikat. Akkor általában mi is elcsábulunk. Bármennyit eszünk. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszika!
Az jó lesz. Mi is szeretnénk karácsonyra beköltözni. Remélem sikerül. Mi a víz, gáz, fűtés szerelésen tudunk spórolni. Azt megcsinálja a férjem. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na, az a legnagyobb spórolás!!!
Akkor majd szurkolok nektek is, h még idén beköltözhessetek a fészketekbe!!!!!!

Viszont most lelépek...
Jó éjt!!!!!!

babszika

Jó éjt Babszi!

Jó éjt Andi!

Én is megyek pihizni! Sziasztok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok Lányok,

Csak egy gyors bekukk most, Pandinak, ha még otthon van.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
:D Úgy izgulok nem aludtam semmit szinte...

Kép
Vendég

Pandi,

Most már ne izgulj. Minden ok lesz, és pár nap múlva visszakapod a pici pandikat. :D :D Azért el tudom képzelni, hogy mit érzel. :D
Veled leszünk. :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Jó reggelt ( jobbat :( ) A derekam csapni való. A becsípődésem nem javult semmit. Annyira de annyira fáj, hogy néha sírok, egyszerűen kicsordul a könnyem :cry: A gyógyszert nem akarnám szedni , amíg nem jön meg ( esetleg), csibét el kell látnom és itt kezdődnek a bajok. Lassan 13 kg! Emelnem kell, be-ki a kiságyba, be-ki a babakocsiba na meg számtalan más...
Barbi:Te vagy gyógytornász, nem? Lehet ezen segíteni? Valami mozdulat sok esetleg? Masször segídhet?

Pandus:
Kép

Sok szerencsét mához!!! Mennek az energiák ( még a maradékomat is oda adtam :lol: )!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Masször=masszőr
Sok=sor
Segídhet=segíthet
Írni olvasni sem tudok már...

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!!

Panda: Mindjárt 8 óra!!Nagyon szorítooook!

Olik: Sajnos ezek a becsípődések nagyon fájdalmasak, párom is hetekig kínlódik vele (pedig nem is nagyon emelget olyankor, babát különösen nem :D ) Neked még elég soká derül ki, hogy megjön e....ha egyáltalán megjön...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Heni: Súlyról - én egyelőre fogyok, mert vacsorázni egyáltalán nem tudok. 5 óra után ami lemegy, az vissza is jön....Van némi tartalékom súlyilag és remélem, hogy a baba elveszi, ami kell neki.

jaimee

Jó reggelt!!!!!!
Drukkok mennek Pandának!!!!!

babszika

Judy!
Hogy haladsz a cigivel??

Lassan lelépek...
Szép napot nektek!

babszika

Babszi: Jó munkát!

jaimee

Jó reggelt!

Remélem délutánra ugyan olyan szép időnk lesz, mint tegnap!!

Pandácska: mennek a +++++++++++++energiák!!!

Jaimee: megkérdezhetem, hogy mennyiről kezdted a várandósságod?

Ditke: Te is olyan ritkán jelentkezel!De annak örülök, hogy szépen haladtok apával :D

Olik: nem tudod maszírozni, valamilyen jó kis krémmel (Aloe Verából a piros kimondottan csípődésre van)??

Andi:??? Hol vagy?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi! Majd várunk vissza! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszika,

Cigi nincs. :D :D

Szia Heni,

Andi tényleg felszívódott, pedig mindig korán szokott jönni. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Visszalestem! :lol:

Jövök majd, bár mostanában csak későn tudok... :cry:

babszika

Heni: A súlyom nem fog sokat mondani, mert senki nem szokta elhinni, hogy annyi vagyok amennyi....66-67 körül szoktam mozogni, most 65 vagyok.

Jó ötlet a biztiöv, engem is zavar a sima öv, bár én nem vezetek már hetek óta, csak pöffeszkedem az utasülésen. :D :D

jaimee

Szia Judy :D Valami jó indokot várok Tőle :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy: Nagyon ügyi vagy!! :D :D

jaimee

Jaimee: amikor megismerkedtem a férjemmel, akkor +13kg -al voltam több: 68 kg, utána a költözés, életmódváltás miatt lepattant rólam minden...Viszont a mai napig azt kapom vissza, hogy úgy sokkal jobban néztem ki :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Képzeljétek, holnap megyünk fogdokihoz! Egyrészt kell pecsételtetni a kiskönyvbe, másrészt jobb, ha tényleg átnézni a fogaimat...Szegény kispapának meg kiműtik a bölcsességét :cry: 2 éve mindkettőnknek kiszedték alul, hát kegyetlen volt....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Háááát, én is boldogabb lettem volna 60 kilóval, de most már mindegy, és nem is érdekel, csak ne hízzak meg. De egyelőre ez nem fenyeget. :D :D

Nálunk fordítva volt, 58 körül voltam, amikor megismerkedtünk Apával, de szerencsére nem panaszkodik a szentem....

Te veszel még "alapméretű" ruhákat? Rámférne blúz is, nadrág is...vegyek olyat, ami decemberben is rámjön??

jaimee

Heni: Privi is lehet vagy meg van adva hová kell menni?

jaimee

Sziasztok Jó Reggelt!!!!

Heni: itt vagyok,csak eltraccsoltam az időt egy ismerősömmel,de nekem nincs munkaidőm,ezért nem siettem :wink: :lol:

hujajajaj:látom a kilok a téma :lol:

Judy: otthon mit szólt a család,hogy no cigi? :D

Pandus:extra drukk mára....várunk vissza!!!!!!
vedresandi

Szia Andi!

Nekem van munkaidőm, de már egy órája csak meredek a képernyőre és nem csinálok semmit...Egyedül vagyok, egyelőre megtehetem.

jaimee

Jaimee: privi is lehet! Az a lényeg, hogy szerepeljen egy nagy pecsét a könyvben! :D

Az az igazság, hogy csak 1-2 nadrágot vettem/veszek a kismama boltban, a többit sima üzletben, mert sokkal olcsóbb...Néha eszméletlen árakat elkérnek a kismamáktól! Előző héten a Retróban vettem egy tök jó felsőt, 5.000 ft-ért...Az a nagy szerencse, hogy idén abszolut a bő a divat....A kismama boltban ugyanilyen felső kb. 8-9000 ft lett volna...Annyi,hogy most nem S méretet veszek, hanem M-et...

Húúú, ezt jól körül írtam...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Andi: már nagyon hiányoltunk! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Dzsémi: még én is egyedül.Nálunk reggel 10 előtt még nem történik semmi,de van,amikor még este 10kor is dolgozom.Azért jövök 8 körül,mert Danit miután kirakom a sulinál,már nem megyek lefeküdni aludni 1 órát....
vedresandi

Heni: Értem, értem. :D :D Én is döbbenten álltam meg a minap az egyik kismama boltnál, 8000-től van nadrág és 6000-től egy blúz...Döbbenet!

Még pár hét és egyik nadrág sem jön rám, valamit kezdeni kell. (Persze nem a baba miatt, szerintem. Hanem az emésztésem miatt.)

jaimee

Kismamik:nézzétek meg ezeket az oldalat.Ugyan azt hiszem pesti, de talán Dzsémi neked is megér egy kis kitérőt:

http://www.tothgyorgyne.hu/
vedresandi

Kismamik: itt van még egy,ez is nagyon jó!!!!

http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/
vedresandi

Szia Andi,

Már hiányoltunk. :D
Igazából semmit nem szólnak, a gyerekeket abszolut nem érdekli, a párom meg állandóan a gép előtt ül.
Mondjuk anyu kérdezte, hogy mi történt, hogy nem cigizek. Csak himmegtem-hammogtam. :lol: :lol:

Ruhákkal most én is ugy vagyok, hogy nem tudom vegyek vagy ne vegyek. Mert hát ha sikerül a babó, ugy sem fognak rámjönni. Pedig kellenének nyári göncök. Lehet én is a bő fazonokat veszek, amibe később is beleférek.

Lányok,

Amikor közeledtek a teszthez, nektek is csiga lassúsággal mennek a napok. Már nagyon tükön ülök,hogy mi lesz. Néha ugy tesztelnék már, pedig tudom nem lenne sok értelme. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: én pont az ellenkezőjét vettem ebben a hónapban észre...már a 11 nap,nem tudom mikor van PÉ,és gyorsan mennek a napok!
vedresandi

Úgy látom mostanra mindenki eltűnt... :(

Pandácska,
szoritok nagyon ma, várom a fejleményeket!!!
sirkici

Andi: Köszi a tippet!

Judy: Nyári cuccot még vehetsz, hiszen itt a nyár!!!! Meleg holmiba már ne nagyon ruházz be, bár már nem is nagyon kaphatóak. :D

Nekem nem teltek lassan a napok, mert ilyentájt már premens voltam és kókadt. :D :D

jaimee

Sziasztok Lányok!

Pandácska!
Nagyon drukkolunk!

Heni!
Én is pont fordítva voltam. Amikor megismerkedtünk 12 kg-mal voltam kevesebb, és a férjem is vagy 15-tel. Nem tudom mitől mentek fel a kilók. Talán a közös esti vacsik.. Mit jelent pontosan az életmód váltás? Én is váltanék, ha lemenne pár kiló. Mondjuk nálunk elég nehéz, mert a szüleimmel élünk, de lehet, hogy ez csak mivel több energiát igényel, és több odafigyelést, ezért fogjuk erre. Na ezt jól meg "aszondtam". :oops: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: tök jó,hogy van egy kis időd szusszanni :lol:

A kilok nálunk is hasonlóan alakultak.Rám is felugrott "pár" kilo....dolgoznak a boldogság hormonok :oops: :lol: :lol:
vedresandi

Christell: A boldogság hízlal!! :D :D

jaimee

Judy!
Gratulálok a leszokáshoz! Csak így tovább! Nagyon ügyi vagy!

Olik!
Nekem is volt idegbecsípődésem, a lapockám alá csípődött be. Rettenetes fájdalmaim voltak. Egy talpmasszőr- reflexológushoz mentem el 2x. Sokba került, de meggyógyitott. Lehet, hogy érdemes lenne egy ilyen szakembert megkeresned.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: