Sziasztok!
Végre működik ez a tetvedék
Először is LExike nem megijeszteni akartalak ezzel, azt senki nem mondta hogy ha nem émelyeg az ember az már rossz. Tényleg ne izgulj máskor be nem írok ilyeneket mert csak megijesztem a tök egészséges embereket:(
Benszi, 1/4 10-1/210 között végeztem így esélyünk se volt találkozni. Egy órát álltam sorba, nem esett túl jól, de gondoltam hgy bocsi előre megyek mert engem műtöttek elég szar kifogásnak tűnt volna:)
VElem annyi van hoyg kiszedték a varratot nem volt kellemes de ez már tényleg semmi:(
Szal augusztusig pihi, gyógyulás, mert most láttam záró jelentésen hoyg a medencén is vmi ránővést leszedtek...
Konc tanárúr felírt hormongyógyszert Orgametrillt vki ismeri? Ezt azért hogy ne jöjjön vissza az endo.
Fura mert napi 2-öt kell bevennem 21 napig aztán 7 napig semmi, de a leírás homlokegyenest mást ír:( MÁr ráparáztattam magam hogy rosszul értettem mert én a Koncnál mindig tök göröcsös leszek.
Elhatároztam hoyg elmegyek a magánrendelőjébe mert jobb tisztázni a dolgokat, meg hátha utána nem lesz undok velem:)
Vki megírná priviben a telszámát mert van egy mobil számom de nem tudom hoyg ezen lehet e bejelnetkezni.
Köszi
JA egyébként június 21-én kell uh mennem, és az a fura hogy természetes módon nem is próbálhatjuk meg hanem szeptemberben vagy inszem vagy lombik