A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz!
Nem volt semmi ez a napod. Megnyugodott már egy kicsit Kata?

Emano!
Nyugi, minden rendben lesz. Ha így, hát így. De a vége... az nagyon jó. :)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz, úristen, szegény Kata!!!!! :shock: :shock: :cry: És akkor most mi lesz vele? Meg kell várni, amíg kinő neki a maradandó fog???

Gabbó, a jégalmalé valami speciális eljárással készül, ami során a lefagyasztják az almát és így jobban benne maradnak a hasznos alapanyagok, plsu zígy 99%-os az almalé tényleg, nem csak úgy rá van írva, hogy 100 %, aztán megnézed a dobozán és köze nincs a 100-hoz.

Masni, neked mi van ráírva a hintára, h hány kilóig jó? :?: Ugyanis végül megvettem a hintát és a neten a fisher price honlapján 25 lbs, azaz kb 11 kiló volt max. ráírva, ennek a használati utasítására 20 lbs, ami csak 9 kiló!! És persze 2 kiló különbség nem mindegy, az kb. 3 vagy akár 5 hónap különbséget jelent a babáknál! Máté hány kiló most? 5 hónaposan hány kiló volt? Egyébként tetszik Daninak, de még csak elem nélkül használtuk, ugyanis apa most ment el elemért :roll:

KépKép
barimami

Steffi, biztos igazad van, de ez a rész nekem is homály, mármint én term. a biopiaci kompótra gondoltam, denem értem, ezt miért nem írta le részletesebben :? :oops: vagy csak mi vagyunk értetlenek! :lol:

KépKép
barimami

Igen, meg kell várni míg 5-6 évesen kinő a végleges. Addig ilyen kis fogatlan lesz.
Se Kata se én nem nyugodtunk még meg. Folytin sír és vérzik a szája, folyik a nyála ... horror :cry: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ó, szegénykém!

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:03-kor.
Vendég

Kriszta,
Nagyon aranyos kismami voltál!!!!!!!! :D Tök jó a kép!! Gondolom, szülés után egy deka nem maradt rajtad.

Veronikusz,
Szegény Kata! :cry: Melyik foga tört ki??? Remélem mihamarabb meg tudtok nyugodni!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Veronikusz! Ez borzalmasan hangzik. Őrület. Szegénykéim, remélem, sikerül megnyugodnotok.

Már régóta akartam írni a kengururól, hogy több ismerősöm is a björn-borg kengurut dicsérik, hogy már pár hetes kortól használtható és nagyon kényelmes.
Ha lesz ketteske (már belekezdtünk...), akkor én is ilyet szertetnék, Benével Chicco volt kölcsönbe.

Zsófi! Benének nem jött be a pizsama :( Utálja, hogy a lábfején is van, üvölt és tépi le magáról, úgyhogy a legközelebbi sétán visszaadom. Pedig a régebbi pizsiket kezdi kinőni :(

Steffi! Hajrá az éjszakákkal!

Györgyi azonnal elmenni moziba, és rendszeresíteni a Jázmin nélküli programokat. Kell neked, ahhoz, hogy utána Jázminnak is jobb legyen veled! :D

Emano! Én is császárral szültem, kérdezz nyugodtan.
Én ugyan nem vagyok orvos, de egy ismerősöm volt így nem voltak fájása, hiába indították, és ha megrepesztik a burkot, és nem történik semmi, akkor előbb utóbb valahogy ki kell venni a babót. De emiatt ne félj, a császár nem gáz, és minden rendben lesz és nem is biztos, hogy ez lesz a vége. De jó, ha fel tudsz készülni rá. Ettől nem leszel kevesebb!

Lilluska :)

Nem tudom, mit és kit hagytam ki...

mtunde

köszönjük a bíztatást! aranyosak vagytok!
most leraktam őket aludni. Kapott Panadolt, de folytom mondja, hogy fáj a foga. Szinte semmit nem eszik. Még hányt is. Persze csak a vizes nyálát. :oops: Megnéztem a fogát. Hát hatalmas. Nem is gondoltam, hogy ekkora gyökere van. Hatalmasat eshetett, hogy ez ki bírt törni. Gyökerestűl egészben. Elismerem hogy egy pici gyereknél vannak balesetek, de nem ekkora. Valamit elsumákolnak a gondozónők. Én is ha látom, hogy kezd vadulni vagy kicsit felpörgött, akkor elterelem a figyelmét, elhívom rajzolni, mesélni. Voltam beszoktatáson. Láttam hogy csak egymással dumálnak. Be is voltak szarva. Mondták hogy feltétlenül telefonáljak vissza hogy mi volt. Hát ja! Csak ne csússzanak össze a fogai míg a másik kinő. Különben a bal-felső 1-es volt. :oops: szegénykét a sikertelen fogvisszaültetés után le se lehetett robbantani a nyakamról. A portásnak nem is kellett semmit se mondanom, már mondta hogy 2.emlet 204-es. Képzelhetitek hogy nézett ki, ha az utcán mindenki megbámult! "hülye anyja nem tud vigyázni a gyerekére" - gondolhatták. Remélem reggelre alábbhagy neki a fájdalom! :oops:

Derüsebb éjszakát mindeninek!

elnézást hogy most nem írok senkinek. Talán holnap vissza tudok majd olvasni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Őrület ami szegény Katával történt. Mikor olvastam az első gondolatom, hogy ez hogyan történthetett meg? De nem akarlak idegesteni!

Barbi!
Lehet, hogy bennünk van a hiba :) De én kétlem :lol: Na majd utánanézek a dolgoknak!

Kriszta!
Jó a kép! És jól látom, hogy csúcsos volt a pocikád? Pedig kislányod lett...

Vica!
Vasárnap szülcsiiiiii????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Szép jó reggelt!
Jól látjátok 4 óra van, hogy mit keresek itt, hát Lara 3 napig úgy aludt, hogy este 11-től reggel 8-ig, és hát így el folyt egy kis tejcsi, mert hiába fejtem le 1-kor, az nem volt jó, ezért most gondoltam felkelek 2-kor hát fel is keltem de Ő már ébren volt, és hamizni akart! És hát hamiztunk, aztán nagy nehezen aludt csak vissza.
Én meg éhes voltam és leültem ide és hát elkezdtem írogatni.

Barbi,
Örülök, hogy jobban van már a Nagyikád!
Köszönöm a kengurus tippeket. Szombaton vettünk is és már ma ült is benne 5 percet, de aztán ordított.
Hát majd szokjuk!
Nagyon édes az almalé evő Danca!

Meg vagy elégedve a kismama szakácskönyvvel, mert most akarom megrendelni?

Steffi,
Remélem Martin már jobban van.
Férjed hogy van? Otthon még?

Remélem ma sem keltél sokszor!

Kriszta,
Jajj szegény Panna, remélem már jobban van!
Tényleg nagyon szép és csinos kismami voltál.
És most is az leszel!

Masni,
Örülök, hogy jól bírta Máté nélkületek!
És Ti hogy bírtátok nélküle?
Kár hogy nem vetettek semmit!

Zsófi,
Nagyon aranyos vagy, hogy miattam tettél fel képet!
És jól tetted, mert csuda szépek vagytok rajta
Olyan ügyes kislány ez a Léna.
Én is remélem hogy legközelebb több időnk lesz!

Heni,
Hát Beninek van ízlése, tudja mi a fini!
Szegénykém! És akkor most mit csinálsz?

Örülök, hogy már jól van Szandi!!!

Györgyi,
Én is egyet értek Barbival.
Szükségetek van a kikapcsolódásra.
Mi már kétszer voltunk moziban, mondjuk mind a kétszer az ölünkben a telefon, és 10 percenként néztem! De azért jó volt, jót szórakoztunk!
Remélem jól telt a pihi! Nem is volt rossz idő! Remélem ott sem.

Veronikusz,
Ment emil! És most is csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal előtted és nagyon jó ANYUKA vagy!!!

Emano,
Milyenek a leletek? Miért esélytelen?

Üdv a csapatban Fchili!

Memme,
Hogy vagy?
Meg van már az első uh-s kép?

Gabó
Köszönjük a papás képet! Nagyon aranyosak ők is!

Borsa,
Örülök, hogy minden rendben!

Lilluska,
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő!

Vica
Mi van veled?
Réka hogy van?? Miket csinál már?

Tünde,
Hajrá, hajrá!!!
Szorítok!!

Na a végére értem!
És el is álmosodtam.
Megyek is!

További nyugodt éjszakát!
És szép napot!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Steffi,
most látom az időt!
egyszerre voltunk fent mármint nem a neten, hanem úgy hogy nem alszol! :lol:

de remélem már alszol!

én is megyek!

puszi

ancsaboszi

Ancsa!
Nem aludtam egész éjjel :( Kivételesen Martin aludt én meg nem bírtam lehunyni a szemem. Ideültem, írtam aztán rájöttem, hogy hajnali 2kor valszeg senki nincs itt, úgyhogy más oldalt olvastam.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!
az éjszakánk elég szar volt. Két órát sem aludtam egyhuzamban. Hol Kata, hol Szofi nyöszörgött. Katához oda kellett feküdnöm és fognom kellett a kezét, mert sírt hogy fáj a foga. :-((( Az ágyamban szintem nem is aludtam. Szerencsére most reggel már jobb színben van.

Steffi!
nem tudom, hogy hogy történt. Én eddig tudtam rá vigyázni, de a bölcsisek nem. Múlt héten vártuk apucit a garázsban és Kata kilógott. Tudni kell, hogy a garászszint a -1-en van. Egy 20%-os lejtőn kell lemenni. Kata meg felment a tetejére és onnan gurult le motorral, de nem lett semmi baja, mert bár Szofi ott ült a karomban, én a másikkal elkaptam még a nagy esés előtt. A bölcsiben meg egy sík, bekerített részen nem tudnak rá vigyázni. Különben megéreztem! Reggel gondoltam, hogy nem viszem bölcsibe, de mivel ovis beiratkozás volt, gondoltam sokan lesznek és Szofival mégis csak nyugisabb mennem. Most bosszant hogy nem hallgattam a megérzésemre.

ne haragudjatok, de megyek ... Kata kért Panadolt! :oops:

mindenkinek szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Nekem is az az állandó félelmem, hogy mikor fognak valamivel telefonálni a bölcsiből. Volt már olyan, hogy amikor mentünk érte, akkor szóltak, hogy lázas volt.
A motorbaleset nálunk akkor volt, amikor apukája vigyázott rá. Panka utána az utcára sem akart kimenni, a csúzdára sem akart menni, pedig tavaly már egyedül csúszott. Nálatok is egy ideig még biztos mindentől félni fog szegényke.
Félelmetes, hogy ezekben a picikben mennyire nincs félelemérzet. Mi egy lejtős utcában lakunk, én mindig csak nézem, ahogy lezúdulnak a lejtőn.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Teszek fel egy pocis táblát. Nézzétek meg, ki nincs esetleg benne? Illetve kell-e változtatni valamit?

Kép

mtunde

Bocsi, ez az igazi!

Kép

mtunde

Sziasztok lányok!

Mindjárt felrobbanok :twisted: :twisted: :twisted:
3 napja nincs babanetem! most tudtam 1ör feljönni!!!!
mi történt ezzel az oldallal????? :evil: :evil:

Mindjárt elolvasom a termést, gondolom Emano is megszült azóta már......
Vendég

Sziasztok!
Az előbb írt hozzászólásom elszált :evil:

No mindegy, ma voltunk Dokinál és Tündérkénk szépen fejlődik, nagyon tud mexikói hullámozni és gyalogolni a gyomron alsó részén :) ,de nagyon imádom.

Jó hír, hogy a kórház elvileg marad június 30-ig, és közösen kifejeztük reményünket, hogy még tovább is, tekintettel arra, hogy a mi időpontunk júli 9.

Kérdésem lenne, hogy mikor érdemes szülésznőt választani? A dokival már beszélgettem és szerinte lassan lehetne. Mivel én magánba járok hozzá, gondolom amúgy csak a ctg-s vizsgálatokon találkoznék a szülésznőkkel, hogy lehetne hamarabb?

Veronikusz Katának mielőbbi gyógyulást kívánok. A többieknek is üdvözlet: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok
na vissza olvastam

Veronikusz!
teljesen paff vagyok, szegény KAta. :( Együttérzek veletek....
szegénykém még biztosan fájni fog neki egy darabig...
mielőbbi "felépülést"kívánok neki.....

Chili!Üdv. Én Tóth dokinál szültem, kérdezz nyugodtan...

Snowwhite!
Ráérsz a 36 héttől szülésznőt választani, amikor jársz majd a ctg-re.hamarabb úgy tusz,ha elmész esetleg az egyik előadásra, szülőszobalátogatásra stb. De ráérsz majd ctg-kor is. szerintem...

ez a babanet még mindig nem 100%. olyan lassú....... :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok lányok!

Nem engedet ez a nyavajás net fel ide hozzátok. :evil:
Nagyon mérges vagyok a babavilágos oldalra, mert Vikus képe fent van és az első kisfiú/ aki vezet/ csal. Mert kizárt dolog, hogy egy nap alatt több mint ezren nézzék meg és szavazzanak a gyerekre.
Szóval igazságtalanság.
Nem azért mert nem Viktor vezet, nem is azért tettem fel a képet, hogy nyerjen.Na mindegy, csak ki kellett adnom magamból.

Viktorom nagyon jó kedvű volt ma, mindenkivel koketált és mosolygot mindenkire. 8)

Megy valaki a bababörzére 20.-án???
szép álmokat
V

valentina

Sziasztok!

Na ezek szerint nem csak engem nem engedt be a babanet! :evil: :evil:

Emano,
Remélem már babázol!

Veronikusz,
Hogy vagytok??? Kata megnyugodott már???

Ancsa,
Hát az éjszakáink elég trutyik, most jönnek a rágó fogak és szinte 7-8x kellek hozzá. Ami most egy kicsit idegesít, az az hogy kezd nagyon akaratos lenni Réka. Pl. most egy hete azon küzdök, hogy nem menjen fel a lépcsőn. Rájött, hogy hogyan is kell felmászni és azóta spurizik felfelé. :? De amúgy imádnivaló kisasszony, szalad, kiabál és ezerrel magyaráz. Most tanul motorozni :? amitől a hajam az égnek áll! Sikerült leadnom a szakdolgozatot, úgyhogy ezen is túl vagyok, már "csak" az államvizsga van hátra. Ti hogy vagytok??? Nagyon szép Lara.

Steffi,
Hát igen, vasárnap szülinapi buli lesz. :lol: Hogy vagytoK?? Látom, Martin is szenved a fogaival. Lassan Ti is túl lesztek rajta! Jó kis eleven krapek lett belőle :lol: :lol:

Snowwhite,
Én a 35. héten választottam szülésznőt. Megkérdeztem az orvosomat, hogy kit ajánl, Ő mondot pár nevet, de teljesen rám bízta. Szerintem ráérsz a ctg-ék alkalmával megismerkedni velük, mind nagyon kedves és bárkit is választasz nagyon jó kezekben lesztek!!!

Szép estét Mindenkinek!

vica10

Sziasztok!
Szegény emano, még el sem tudott búcsúzni :( De most már biztos babázik.

Valentina, ez melyik oldal? Már amelyiken bundázott a kisfiú? (szülei)

pocakosok! Főleg 38-as méretben! ha kell nektek terhesnadrág (főleg tavaszi-őszi) a barátnőm eladja őket, és én vagyok a hirdetésszervező :)

http://www.teszvesz.hu/item193598445_el ... adrag.html

Ilyenek, ott megtaláljátok a többit is.

mtunde

Sziasztok!
Én is csak most tudtam hétfő óta jönni, azóta nem engedte ez a szar :twisted:

Kivel mi történt, hogy vannak a pocisok, babák, mamák?? Írjatok!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica!
Már a rágó fogai jönnek? Hány foga van már Rékának? Martinnak 4 és jön az 5. is. Hát igen nagyon örökmozgó a gyermek. Emlékszem 1x írtad, hogy mennyi ideig tart Rékát bepelenkázni Neked és mennyi a párodnak, hát nálunk is beütött a dolog. Ha a kezébe adok valamit akkor van kb. fél percem :lol: De már nagy a rutin :lol: :lol:
Nagy buli lesz?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Hát el sem hiszem, ez a babanet! :twisted: Egyre rosszabb! Már mindenki ide ír, vagy mi volt a baj?

Úgy hiányoztatok! És hát egy csomó minden történt gondolom mindenkivel! Miről maradtunk le?

Kriszta,
Panna hogy van?

Steffi,
Martin jobban van már? Férjed? Éjszakák jobbak?

Mért nem aludtál kedden éjszaka?

Veronikusz,
Kicsi Kata hogy van????
Tudsz már aludni valamit?

Tünde,

Fent vannak már a keresztelő képei? Mert nem emlékszem hogy olvastam volna. :oops:
De jó, hogy tettél fel táblát!
És szuper hogy ennyi pocakos van!!

Én is úgy szeretnék majd legális pocakot!! :lol:

Emano Férjecske,
Hogy van Emano????

Masni,
Hogy vagytok?
Szép szeműm?

Vica,
Sajnálom,hogy csatlakoztatok a rossz éjszakások táborába, de remélem hogy hamar túl lesztek rajta!
Igen, gondolom, hogy nagyon édes lehet Réka ahogy spurizik, és mit lehet tenni az akaratossággal? Mit teszel? Motorozásos képeket kérünk!
Gratulálok, hogy leadtad a szakdolit! Miről írtad?
Hú de nagy lány már!!! És mit kap a szülinapjára??? Lesz zsúr? Hányan lesznek a babák?

Barbi,
Nagyikád hogy van? Remélem már otthon van!!!
Voltatok már a héten is úszáson?Dani is merül már?

Gabó,
Hogy van Zsombi?

Zsófi,
Léna miket csinál mesélj!

Memme,
Hogy vagy?
Voltál dokinál?

Eni,
Hogy vagytok? Mi a helyzet Anyós költözéssel, remélem csak ijesztgetett.

Pocakosok hogy vagytok????,

Györgyi,Hogy vagytok???
Remélem az evés változatlanul jól megy!

Képzeljétek!(Rólunk egy pár szó)
Ugye felhívtuk azt a hölgyet, akit Györgyi ajánlott, mert Lara kicsit jobbra dől, aztán Ő ugye elküldött másvalakihez, aki sajnos szintén tele volt már két hónapra előre, de ajánlott egy másik hölgyet, aki szintén a 3. kerületben lakik, és tegnap este értük el, és ma már meg is nézte Larát!
Úgyhogy péntektől jön is és masszíroz! Hát nincs nagy baj, csak a nyakát kell masszírozni, azt mondta hogy 10-15 alkalom elég lesz!
Úgyhogy megnyugodtunk! És már a másik oldalra fektettük az ágyban a mi kis jobbos kiflinket, nagyon furi volt neki, alig akart elaludni!
Képzeljétek, szombaton vettünk 68 ruhákat a Brendonban, és van amelyik passzentos :twisted: :cry: , így ma voltunk a C und A ban és már 74 nyári rucikat vettünk neki! Annyira édes rucik vannak! Menjetek Ti is vásárolni! :lol:
Nem kapunk jutalékot, csak szólok! :lol: :wink:

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Steffi,
Hát igen, eljött a Ti időtök is!! :lol: :lol: Nálunk most többek között a pelenkázás és az öltözés kb. 1/2 óráig tart, úgyanis a kisasszony előtte mindig körbe szaladja a lakást. És mikor mondom, hogy akkor megyek utána, na akkor hajjjjjjjjaaaaaaaaajjjjjjjj úgy szalad, hogy még a haja is lobog :lol: :lol: Hát az igazság az, hogy eddig 8 fogunk van, de egyszerre jönnek a metsző és a rágó fogak. Szegénynek teljesen bevan durranva az ínye, mind felül mind pedig alul. Alig eszik, mondjuk a pépes kajákat turja befelé! :D Azért a túró rudi, krémtúró stb. lecsúszik neki :) Vasárnap a szűk család lesz, ami azt jelenti, hogy kb. 12 fő. Ajándékot viszont még nem vettünk!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Férjed hogy van?? Meggyógyult már???[/b]

vica10

Ancsa,
Szinte egyszerre írtunk! Steffinek már ecseteltem, hogy még nem vettünk semmit Rékának :cry: :cry: , de ami késik az nem múlik! :D Végül kiállítás, vásár témában írtam a szakdolit. Akaratossággal mit teszek??? Hát sok mindent nem tudok, de néha eljár a kezem, persze az még a légynek sem ártana, sőt kiröhögne, hogy ez mi volt. :lol: :lol: Anyai szigor!!!
A masszírozás az tök jó! Mondjuk Rékát én masszíroztam (voltunk tanfolyamon), neki is levoltak egy kicsit tapadva az izmai. De szerintem ez majdnem minden gyereknél előfordul. Hú, Larát egyfolytában locsoljátok??? Úgy nő mint a gomba!! :lol: :lol: Aranyos lehet.

Na megyek aludni.

vica10

Sziasztok!
Végre itthon van a gép is, meg az ADSL is, erre babanet nincs. :evil:

Vica!
Ne izgulj, a továbbiakban ez a fogócskázás vár rád. Mi minden indulás, öltözés, fürdés, tisztábatevés előtt egy félórát fogócskázunk, a végén meg szoktam fenyegetni, hogy itthagyom, és úgy csinálok, mint aki felveszi a kabátját, és megy. Na ez szokott hatni. De ezt sem szívesen csinálom, mert úgy kétségbe tud esni. A lakásban meg elkapom a frakkját és elvégezzük a dolgokat.
Vagy úgy csinálok, mint akit nem érdekel. Csak ez elég kellemetlen, mikor terjengenek a szagok körülötte... :D

Ancsa!
Kezdődő gennyes mandulagyulladás. Annyira kezdődő, hogy szinte nem s látszott. Antibiotikum.

Felébredt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Gennyes mandulagyulladás? Az szép!

Ancsa!
Két éjszaka nyugisabb volt erre ma is 6x keltem hozzá! :evil: Kicsit durvának találom, hgy egy 7 hónapos gyerek 2 óránként ébred, mint egy újszülőtt. És ezt már nem tudom a fogakra fogni mivel ez az áldatlan állapot pontosan 2 hónapja tart. Doki csak annyit mondott, hogy ennyi az alvásigénye. Kösz. Férjem jól van, idegesíti, hogy nemt udok pihenni a kis szaros miatt.
Ideges voltam azért nem tudtam aludni.

Vica!
Vicces lehet a kiscsaj! Nimi jobban van már, a szeme még egy picit lilla és van egy kis kettős látása, jövő héten megy megint kontrollra.
Baráti zsúrt is tartotok Rékának?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na végre van Babanet!!!! Hurráá

Fchili,
itt prbálok válaszolni, Tóth dokit sajnos nem ismerem.

szerintem minden szülésznő nagyon aranyos és profi! Ha jársz a szülésfelkészítő előadásokra, ott találkozhatsz velük, meg a CTG-n is.

Gátvédelemre elviekben van lehetőség, mindenképp mondd az orvosodnak, hogy szeretnéd. A málnalevél teát a 36.héttől ajánlják, az olajos masszázst is azt hiszem. Állítólag nagyon jó az az olaj, szerintem mindenképp használd.

Engem hagytak békésen vajúdni, ezt is érdemes megbeszélni a szülésznővel, orvossal.

Nem viszik el a babákat, együtt lehettek éjjel-nappal. Este fürdetni kell vinni őket. Tényleg mindenki szoptatáspárti és segítenek is. Én egy csomót lógtam a csecsemősöknél amíg nehezen ment Máténak a cicizés.

Veronikusz,
szélvész ksiasszony a ksilányod! Ahogy olvastam, szinte a könynem is kicsordult, úgy sajnáltam. Hogy van ma? Jobbulást nektek!

Barbi,
nem látok semmit ráírva semmi, Máté most olyan 8,5 kg körül van és simán jó neki! 5 hónaposan olyan 6-6,5 kg lehetett. Szerintem bőven jó még a hinta, még fogjuk használni egy jódarabig. Pláne, hogy etetőszéknek is használom :-)
Hajrá, hintázzatok, majd mesélj meg fényképezz!

Ancsa,
milyen kengurut vettél?
Jajj, ne is kérdezd, mi szenvedtünk a gyerek nélkül. Gondoltuk hogy elmegyünk moziba vagy csapunk egy görbe estét, de helyette itthon voltunk és hiányoltuk a kis szuszogót. Nembaj, nekünk is kell gyakorolni, lepasszoljuk majd megint!
Nálunk minden oké, Máté itt vigyorog a monitorra. Nálatok???
Nem hiszem, el. hogy Lara ekkora ruhákat hord! Máté is most kezdi a 74eseket hordani!

Masni
masni

Sziasztok!

Kata kicsit jobban van. Még mimdig kap Panadolt. Csúnya nagyon a fog helye. A felső ajka és az orra még mindig sebes. :-( még most is mondja hogy fáj neki. :-( hát így elintézni egy gyereket! :evil: Az éjjelünk nem volt túl jó. Kata kezdte, majd Szofi folytatta. Most még az orruk is elkezdett megint folyni, meg köhögnek. Szofi hajnali 3-kor úgy elkezdett köhögni, hogy össze is hányt mindent. Pedig kaptak éjjelre köhögéscsillapítót. Az egész család fent kukorékolt. Tök "jó" volt. :oops: Főleg hogy engem az aranyérrel tegnap műtöttek. :oops: Jó lett volna LEGALÁBB éjjel ha van egy kis nyugtom. Szerencsére egész jól viseltem, de félek még nincs vége!

Ancsa!
örülök, hogy jó kezekbe került Lara. Most már minden rendben lesz!

Vica!
vajon mért ismerős ez a rohangálós story. :lol:

köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! átadom Katának!

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok! Bocsanat hogy beleszolok, de szoktalak Tieteket olvasni es attam a tablat! Van rajta sajnos javitani valo :cry: :cry: :cry:

Kiscsillagrol van szo.... Nezetek at a kaalis oldalra vagy a babat varoba vagy a simaba, es ott lehet olvasni eg ket oldalal visszabb :cry: :cry: 2 kis angyalka mar fent van az egben :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!
Engem se engedett fel ez a k... babanet, :evil: pedig válság van, Danca lebetegedett teljesen, hőemelkedeés, eldugult orr, enni alig tud, alvásról nem is beszélve :cry: Kapott éjjelre Panadolt, meg Viburcolt, az orrát szívjuk, de sajna bedöglött most az orrszívó, kell vennünk másikat, próbálok itatni vele sok tejcit, meg teát, plusz párásítom a szobáját ezerrel, ezen kivül még mit lehet csinálni? :?: :?:

Veronikusz, végül sikerült valamit kiszedned az óvónőkből, h mégis mi történt pontosan?? :shock: :evil: :(

Steffi, lehet, h szombaton se tudunk menni, azaz kb. tuti, ha Dani ilyen rosszul van :( :(

Ancsa, igen, hétfőn még voltunk úszni és kedden is még jól volt, sztem akkor fázott meg, ugyanis apja elvitte kenguruba sétálni, nagyon beleizzadtak mind a ketten és persze nagy szél volt, szóval sztem hiába öltöztettem fel ,akkor megfázott :(

Györgyi??? Most nagyon át tudom érezni a helyzetedet, maikor Jázmin beteg volt, ez borzasztó, Dani még sose volt ennyire rosszul és ráadásul már az orrát se lehet porszívózni úgy, mint régen, nagyon ellenkezik és teljesen le kell fogni őt! Te egyedül ezt hogy tudtad véghez vinni Jázminnál???

Kiscsillag :cry: :cry: :cry:

KépKép
barimami

Mansi, köszi a hintainfot, egyelőre még csak videót csináltam Dancáról, most altatáshoz használjuk, mert szegény cumival szokott elaludni, de ugye most azt nem nagyon tud, viszont a hintában könnyen elalszik és utána átbűvészkedem az ágyába...ja, és a tenger morajlása a kedvence! :D

KépKép
barimami

Jó reggelt!

Kiscsillag,
Nem is tudom, hogy mit írhatnék! :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: Pihenj sokat!

Kriszta,
Én is így szoktam csinálni, akkor még egy darabig integet is aztán mikor észreveszi, hogy nem vagyok ott, na akkor kezdődik a bömbi. Evéssel hogy álltok???? Mi megint hadi lábon, most hogy jön Réka foga.

Steffi,
Örülök, hogy Nimi jobban van már. Sikerült megnyugodnotok??? Édes lehet Martin, ahogy tekereg! Kis sajtkukac :lol: :lol: Az igazság az, hogy úgy gondoltam, hogy idén még együtt tartom a barátokkal és a családdal a szülinapot. Úgyhogy lesz hat gyerköc. Aztán jövőre már lesz igazi babazsúr :lol: :lol:

Veronikusz,
Minden elismerés a Tiéd! Ezek az éjszakák! Gondolom napközben sincs időd pihenni! :cry

vica10

Barbi!
jaj szegény Dani! :oops: Ez borzasztó! :cry: Jobbulást!
Bölcsibe azóta nem vittem. Szegény minden reggel mondja hogy "nem megyünk bölcsibe!" :cry: Elismerem hogy nagyon mozgékony a lányom, de akkor ez azt jelenti, hogy ilyen gyerekre nem is tudnak vigyázni???????? ki itt a szakember? beszoktatáson hallottam, hogy csak egymással dumálnak és kibeszélik az anyukákat, hogy milyen ruhákat adnak a gyerekre, meg pletyiznek. És csak nagy nehezen emelik fel a seggüket hogy odamenjenek a gyerekekhez. Mikor elhoztam Katát, ott ült egyedül egy vaságyon az udvar szélében és lógatta az orrát a tigrisével meg a cumijával. Szartak rá vastagon. :twisted: :twisted: :twisted:

Kiscsillag!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kriszta!
mielőbbi jobbulást!

Valami jó hírt is kérünk mára!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz!
Nagyon sajnálom ami katával történt, remélem azért lassan megnyugszik, és majd megint szeret bölcsibe járni! Meg drukkolok, hogy valamikor kipihenhesd magad!

Kiscsillag!
Nem tudok mit írni... :cry: :cry: :cry:

Barbi!
Sajnálom Danit is! Tudom milyen rossz! Nekem megtanította a dokinéni, hogyan tudom egyedül kiszívni Léna orrát, sajnos már nagyon profi vagyok. Öledbe kell ültetned, lábait a két combod közé, a hozzád közelebb eső karját a hónod alá-hátad mögé, másik karját a kezedbe, fejét a könyöghajlatodba, és így marad egy szabad kezed az orrszívásra. Elég szörnyen hangzik, de sajnos muszáj szívni... Remélem érthető volt a leírás.

Kriszta!
Remélem gyorsan meggyógyul Panna! Nagyon csini kismami voltál! :lol:

Barbi-Steffi!
Én úgy csináltam az almát, hogy forró sütőbe tettem egy jénai tálba lefedve. Csak jól megmostam, nem pucoltam-vágtam. Kb 20 perc alatt nagyon finom lett. Víz sem kell hozzá. Lehet mellé répát, krumplit tenni, csak azoknak több idő kell!

Györgyi!
Hogy sikerült a kiruccanás? Végül tök szép idő lett!

Chili!
Üdv itt, én is Tóth dokinál szültem, kérdezz bátran! A többi kérdésre asszem már válaszoltak a többiek!

Tünde!
Sajnálom a pizsiket, de megértem Benét, én is szeretek mezítlábazni! :wink: Én is viszem majd vissza a rucikat, a rugi sajnos már rögtön kicsi volt, a gatya meg már meleg.

Ancsa!
Léna egyre gyorasbban mászik, és már mindenhol feláll, de leginkább minket használ mászókának! :lol:

És akkor a végére: sajnos én sem jövök jó hírekkel. :( Léna éjjel hányt és hasmenése volt, reggel is volt hasmenése és 38,6 volt popsiban... Délelőtt viszem megmutatni a dokinak... Úgyhogy nekünk is veszélybe került a szombat. :cry:

Betegeknek jobbulást, és amennyire lehet kellemes napot!
(remélem senkit nem hagytam ki)

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Veronikusz már régóta akarom kérdezni, hogy merre laktok és így ahogy olvastam az esést még inkább érdekelni. Főleg amiatt, hogy melyik bölcsibe jártok?
Hát, nagyon durva az esésetek, én nem is tudom mit csináltam volna nagy hirtelen. Marha nagyot kellett esnie Katának, hogy egy fog gyökerestül kitörjön. Ilyenkor kár hogy olyan kicsi és nem tudja elmondani, hogy hogy is volt. Gyógyulást nektek!
Különben mi is hasonlóan jártunk most, csak jóval ligthosabban. Mira is valszeg nekiesett valaminek, mert elkezdett szürkülni a bal felső 1.-se. A fogdoki szerint szépen lassan elhal és akkor ki is esik. de így azért még mindig kellemesebb átvészelni.

Jobbulást a betegeskedőknek!!!!!!

Réka
Vendég

Sziasztok!

Kiscsillag, sajnálom ami történt, nem tudok semmi okosat mondani, ha bármiben tudunk segíteni (legalább lelkiekben), gyere, mindent megpróbálunk… :cry:

Beteg babák, gyógyuljatok, bár az idő nem nagyn akar most ebben közrejátszani. :-(

Dóri, sztem ráérsz szülésznőt választani akkor, amikor már jársz CTG-re. Így rendszeresen tudtok majd találkozni és beszélgetni.

Valentina, mi tervezzük a 20-i börzét. Mindenképpen ott szeretnék pelust venni a picinek, a többi dolog már rendben. Még ha szerencsénk van, Ákosnak is tudunk ruhákat venni, de mivel ő már nagy, ez nem biztos.

Akaratosság: nálunk nagyon jól bevált a sarokba állítás. Még most, lassan 6.5 évesen is működik, hogy ha harmadszorra sem hall meg valamit a fiam, akkor irány a már megszokott sarok. Sőt, volt egy-két rossz szokása (pl. állandóan húzogatta a száját), amiről így szokott le. Mondtuk, hogy egy szájhúzogatás 5 perc, be is tartottuk, három nap múlva már nem csinálta. Most a körömtépkedésen a sor, remélem ez is bejön… :-(
Valahogy egészen pici korától kezdve ezt alkalmaztuk, és máig büntető hatása van a saroknak, s szerencsére komolyan is veszi.

Málnalevél: nem tudtam sehol sem venni. Több gyógyszertárban kérdeztem, pesten, vidéken, de semmi. Kérdeztem a szülésznőt, hogy ajánlja-e, azt mondta, hogy első babánál igen, de a másodiktól már semmiképpen, mert a szervezet tudja már mit kell tennie, nincs szükség egyéb segítségre.

Ezek a június végi hírek nagyon jól hangzanak, remélem, hogy addigra sikerül észhez téríteni a döntéshozókat, s rájönnek, hogy mennyire nagy szükség van erre a csapatra és helyre! Az a baj, hogy állandóan csak a pénz beszél… :-(

Veronikusz, sajnálom a kislányodat, most gondolom nem jártok bölcsibe… Kíváncsi vagyok, hogy mennyire akar majd menni szegénykém…

Tünde, kérlek annyival egészítsd ki a táblát, hogy kisfiút várunk, a nevét még mindig nem döntöttük el, a Bence és az Ádám mellett voksolunk, illetve Várnai Gabival szeretnénk szülni.
Köszönöm!

Mi egyébként jól vagyunk, esténként már vannak jósló fájások, bár a CTG közben általában mindig alszik a picurka. Este és evés után ébred fel, akkor viszont az oldalamban van a tappancsa rendesen. A májusi szülésre gyúrunk, remélem minden rendben lesz.

Szép napot Nektek!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Cirkuszka, köszi, hogy szóltál, de nagyon sajnálom, hogy ílyen rossz híreket kellett közölnöd. :( :( :(

Annyira drukkoltunk nekik!

Zsófi! az a vicces, hogy zoknit meg adok éjjelre a lábára, mert mindig kilóg a lábfeje a takaró alól... De ez nem jó neki. Csak a zokni :)

Sajnálom, hogy Léna is beteg, Barbi, nektek is jobbulást, és Kriszta, nektek is!

mtunde

Sziasztok Lányok!

A szerverről alkotott véleményem nem is részletezem.. :(

Mi jól vagyunk, PocakMicu is lelkes focista továbbra is. tegnap vérvétel+Ctg, reggel kilenckor kapott reggelit, hatalmas tiltakozás volt a rossz bánásmód ellen.. :)
Június 30-ig állítólag minden marad.. reméljük!
Várnai Gabi számát valaki át tudja dobni?
Pont a karácsonyi tabló mellett ücsörögtünk a vizsgálóban, nagyon szépek vagytok rajta!!

Veronikusz,
szegény Kata!! :cry:
hatalmas megrázkódtatás volt ez! nem csodálom, hogy bölcsi-fóbiája van! Nálunk családi napközi van a faluban, de ott sem láttam, hogy csoportos foglalkozás lett volna.. Túl nagyok az elvárásaink?!

Szegény fogzók/rosszul alvók!
Nekem napok óta a mai éjszakát sikerült végigaludnom! Gondolom a frontok hatnak mindenkire: mamára/papára/babára egyaránt!!

Tigri család! Hogy vagytok??

Szegény Danca! Jobbulást neki!!

Vica, Rékusnak nagyon szép szülinapot kívánunk!! Szorítunk, hogy szép idő legyen a parti napján!!

Emano család, reméljük a pocaklakó kiköltözött mostanra már!! :)

Szép napot mindenkinek!!
Itt van Micu 3 héttel a kiírt dátum előtt :)
Örökölt, felújítás előtt álló tükörben apa, a margarétabokor pedig az anyáknapi ajcsi apától. :)
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Lányok, még kétszer végig kéne olvasnom, hogy pontosan lássam, kivel mi történt.
Csak azt látom, hogy ezek nagyjából nagyon rossz napok.

Kiscsillag!
Nagyon-nagyon sajnálom.

Most csak annyit, hogy minden fogzós, elesős, rosszulalvós, gennyesmandulás picinek jobbulást, mamáknak kitartást.

Emano?

Gyuzso,
jó volt látni.

Velünk az van, hogy kedd óta most bírtam felkelni az ágyból, ülő-ideg zsába. A párom vitt ki még a WC-re is. Kaptam egy injekciót és így eltotyogok. Két napja nem volt a karomban Melinda, csak hozza-viszi a párom ill. az apja jött segíteni, meg szerencsére az unokahúgom ráér. Szombaton kettő tárgyból vizsgázom. Így élünk, hétfőre tettük át a randevút a Kútvölgyiben.

Szebb napokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Kiscsillag

Most vettem észre amit írtak a lányok! :( :( Nem tudom mit is írhtanék. :( :( :(

SZiasztok csajok!

Hát nem tudtam jönni. Egyszerűen nem engedett fel 3 napig ez a sza... :twisted:
NA mindegy. Csak nagyjából tudok visszaolvasni! Jól sikerült a kiruccanás, jó idő lett, és Jázmin is élvezte. Hát a mozit jövő hétre halasztom. Már jövő héten úgyis dolgoznom kell egy kicsit, de akkor Jázmin Apujával van, az nem baj, de anyóstól tartok egy kicsit. Ha letesszük aludni és ő vigyáz rá. Semmit sem kell csinálni, de tartok tőle, hogy egyet nyögne és egyből felkapkodná. NA majd lesz valahogy. :roll: Hétvégén nagy ünnepség lesz nálunk megint ezer ember. :? Főzök, meg minden. Most ünnepeljük a névnapokat, szülinapokat. Irigyeltek? :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap kapott egy oltást Jázmin, de nem volt semmi hál istennek!!! Olyan az idő, mintha délutánra sétát beszéltünk volna meg. :) :) :)

Barbi

Szegény Dani! Remélem már jobban van!!!!

Steffi

Alszik Dani? Ez szuper!!!!!!!!!!!

Kriszta

Jobbulást nektek!!!

Veronikusz

Nem semmi. Ennyit a bölcsikről, vagy mi van????

Üdvözlet minden újnak!!

Emano

Mi van veled? Egyben még?

Kép
gyorgyi33

MARTIN!!!!!!!!!!!! De hülye vagyok, bocs Steffi, csak pont előtte Barbinak írtam. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!

A gyerkők nagyon okosak, és tudni fogják, hogy amit nagyi megenged, azt anya attól még nem! Hamar alklamazkodni tudnak ahhoz, hogy kinél mit lehet elérni. Apósom is folyton cipeli, felveszi, eteti, stb Benét, de azt tudja Bene, hogy ÉN NEM. Tényleg 1-2 alkalom, és megtanulják, ettől ne félj. Na persze, ha napokig mással lenne, az más, de most pár óráról van szó.

A nagyiknak úgyis az a dolguk, hogy elkényeztessék.

Puszi

mtunde

Gyuzso!
:D

Vica!
Hát, evés az nem nagyon van. Próbálok szigorú lenni és következetes, de nem nagyon megy. Egy beteg gyerekkel? Szerintem ezt már elrontottuk.
De ahogy olvaslak, Rékád eszik mindent, csak most a foak miatt nem, ugye? Kiló? Meglesz a 9 a szülinapra?

Kiscsillag!
:( :( :( Nagyon sajnálom.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Úgy látom, senki nem tudott 3 napig babanetezni...... :twisted:

Veronikusz:
ezt elég horror volt olvasni, bele sem merek gondolni, milyen lehetett átélni..... :cry: Elszomoító, hoyg ilyen bölcsik vannak....
Öcsémnek - olyan 8 éves lehetett - már a maradandó foga repült ki ( a felső 1es ) úgy, hoyg valami kötéllel játszottak, kergették egymást, és ráment a hurok és kirántotta. Anyám ugyanígy rohant, hátha betudják ültetni, de valamiért nem sikerült. Nem tartottuk fent neki a helyet, hanem öszenőtt a fogsora és ma alig észrevehető.
Szerencsére nálatok "csak" tejfog. Szegény kicsi Kata.....

Minden kisbetegnek jobbulást, - mi is gyarapítjuk a tábort - most ment el a dokibácsi, van még egy kisbarikám. Beni bárányhímlős. Eddig szerencsére nem vésze, remélem Ő is könynen átvészeli, mint Szandi.

Kiscsillaggal történteken nem térek magamhoz :cry: :cry: :cry:
Amíg az emberrel nem történik ilyen kegyetlenség, addig fogalma sincs, milyen nagy mázlista. Annyira természetesnek veszzük, hogy babát szeretnénk, összejön, egészséges, minden rendben .... míg mások meg a poklot járják meg, mire a kezükben tarthatják a szuszogó kiscsomagot. Na, nem akarok itt senkit sírásra fakasztani, csak nagyon kiborultam a hír hallatán, pedig nem is ismerem.

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj, de gyagya vagyok....
Gyuzsó - nagyon csini kismama vagy!

Heni

Kép

Kép
cancan

Tünde

Persze hogy abszolút igazad van! :lol: :lol: :lol:

Ja, tényleg nagyon jók a pocis képek!!!!!!!

Merci

Nagyon régen voltál!

Valentina

Te hol versenyezteted Vikusodat? És ő lenne az első, ha nem csalnának? Nahát!! Gratulálok!!

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: