Jajj, Manó, de édes vagy! Köszönöm, nagyon jól esik a dícsérő szó!
De most vissza is vonhatod egy kicsit: vízhőmérőt veszek (vagy kérek ajcsiba). De csak azért, mert 800ft, és én meg mindig megfőzőm magam a vízzel, és a Párom félti a gyereket a forróvíz mániámtól. Fogalmam sincs, mennyi lehet a 37 fok...
Zsú! Igen, néha kifertőtlenítem, meg igyekszem sűrűn cserélni a nyálas részeket, hogy ne legyen sok esélyük a baciknak. De innen nézve egyelőre a sterilizáló szerkezet feleslegesnek tűnik, ha nem tápisak leszünk.
De Te mindenképpen vegyél, ha Téged az nyugtat meg!!!!!!!
Fú, Szivvi, ez nagyon jó ár!
Lakás. Szerdán vesszük át a kulcsot, szombaton költözünk, kedden leadom a jelenlegi kulcsait. Jajjjjjjjajajajajajjjjj, de furcsa lesz. De persze ezt akartuk, hajrá, legalább megszűnik a bizonytalanság.
A mai művemet nem is meséltem. Délután Sárkány voltam a villamoson. Valahogy a telefonáló kismaminak nem járhat az ülőhely, vagy mi, de soha nem adják át a helyet, ha telefonálok felszállás közben. A kedvencem, ha akkor adják át, amikor leraktam
Na, ma is felszálltam, a kulcsátadás részleteit szenvedtük Párommal a telefonban, 2 megállón keresztül senki nem adta át, nekem leszakadni készült a derekam (és 2 pasi hallgatta, miről dumálok telefonon grrr). Végre nagymegálló, sokan leszálltak, elindultam 3 felszabaduló hely felé. 2re fiatal pasi, egyre 40 körüli nő csapott le. Annyira durcis és feszült voltam, hogy lendületből odaléptem az egyik pasihoz, megtoltam a hátát, és beszóltam neki „Elnézést, leülhetnék!” Tényleg csak az anyád! hiányzott a végéről.

Szegény pasi úgy meglepődött, hogy egyből felpattant. Szegény pont nem is láthatta, hogy terhes vagyok, én meg vele voltam undok... Aztán fél megálló múlva ideges öregasszony lökte félre a folyósón. Rájárt a rúd, rendesen... Én meg jól zavarba jöttem, úgyhogy pár megálló múlva, mikor leraktam a telefont, le is szálltam, hogy ne kelljen egy levegőt szívnom a csávóval.
Túl undok voltam, az tény. De a tököm tele van, hogy ácsingózni kell a hely után, és mindig 30as pasikkal küzdök a helyekért.