Mercure! Halkan gratulálok, remélem, holnap már hangosan is lehet!
Heni! Jól olvastam, már 8cm a kis gyöngyszemetek? Ez ugye nem CRL, hanem a teljes hossza?
Jaimee! Mi újság Veled? És a többi kismami merre van? Pandácska! Sok sikert a holnapi petesejt leszíváshoz, olvastam a jó hírt, hogy sok szép tüszőcskéd van
Dzsémi: ki,de sajna nekem ki szokott,mert itt nincs egy normális hely,ahol kedvemre való ebédet tudnék venni.Hozni meg elfelejtek minden nap,pedig főzök
Betsy: Itt vagyok, ragyogok! Veled mi újság? Én jól vagyok, jobban mint tegnap. Talán a munkahelyem elkergeti a hányingert?? Hétvégén sokkal rosszabbul voltam...
Jaimee! A hétvégén nekem sem volt hányingerem, lehet csak azért, mert másra kellett koncentrálnom. Viszont helyette tegnap este megint hánytam egy keveset. Az esték mindig húzósabbak!
A görbémre tegnap még a 13. napot rakta be, ma már a 15.-et.Ez még nem is lenne nagy baj, csakhogy tegnap este vérezgettem picit, és ezt semmivel nem tudom magamnak megmagyarázni miért lehetett.Reggel már csak enyhe barnázás volt, most már semmi.....mi lehet ez??? Tudja valaki? Mert már kezd magammal teli lenni a hócipőm.... Ja?! És esik a hőm, minthogy inkább felfelé menne.....
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Mercure,
azért nem próbálkozunk, mert június elejére igérték, hogy elkezdhetem a gyakornoki munkámat, persze az pont 9 hónapig tart, mert főiskolám van. Igaz, azóta sem szóltak semmit, de ha most próbálkoznánk, és összejönne, akkor annyi lenne a munkának... De gyereket is NAGYON-NAGYON szeretnénk. Szóval nem egy fényes helyzet, ezért adtunk egy esélyt a babónak is, hátha...