A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

látom mindenki szolidaritást vállalt velem, még a babanet is, mert halódik! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó sűrű volt a hétvége, meló ezerrel, és nem végeztünk, marad a jövő hétvégére is. :evil: :evil: :evil:
Velem minden oké, holnap doki, nagyon izgulunk apával együtt, jön velem ő is, naná! :D
Valami front lehet, mert én sem aludtam sokat az éjjel... Ez a hülye idő.
Melcsi, drukk, hogy anyukád meggyógyuljon! +++++++ Miért nem párod akar bent lenni? Nem bírja? :D Az enyém sem, bár mióta babás vagyok, azt hajtogatja, be fog jönni. :D
Katica, jól leesett a hőd. :( Francba.
Boni, érdekes a görbéd... :shock: :shock: :shock: :shock: Passzolok...
Baba, nekem is nagy a hasam, egy gatyát már elfelejthetek, persze a kedvencem az, ami nem jön rám. És a melltartóim is kezdenek feszessé válni. :D

Kép
szilcsi

Sziaaasztok!!!!

Ma voltam védőnéninél. Manócska a dopplert, amivel a szívhangot nézik folyamatosan le akarta rúgni. :-) 150-es a pulzusa és olyan szép. 4 újjnyival van a méhem teteje a köldököm felett, védőnéni mondta tovább már nem megy, innen csak lefele. Mondtam neki, hogy jó lesz, mert evés után már nem kapok levegőt!Befordult a medencébe, úgyhogy ő útra kész bár jó lenne még minimum 6-7 hetet várnia! :-) Junius 30 telihold, nekem tökéletes! :lol:

Boniko jobbulást!!!

kispiskóta

szilcsi! oké-oké, de TE babás vagy:-)

babaimádó
Kép
babaimado

bettike: dobhatsz a tábla aljára :cry: :cry: :cry: ez a hónap sem sikerült :cry: :cry: :cry:

még a suliban vagyok, majd otthonról írok bővebben.

katica
katica30

katica :cry: :cry:

Kép
monyo83

(((((((((((((((((((((katica ))))))))))))))))))))))))))) kitartás!

babim le a negatív gondolatokkal!
Vendég

Katica, francba. Ribanc miki, vesszen!!!! Monnyon le!!! Végül is mikor volt pé-d?
Baba, mi van, ha te is? :wink: Vagy mensi előtt álatalában nem szoktad tudni begombolni a szövetnacidat? :wink: Olyan negatív vagy, ne csináld már! 8) Hol van az a vidám baba, akit a talin megismertünk???
Zsú, reméljük, bent marad a kívánságod szerint! +++++++++ Te újasszony! Sok boldogságot! :D

Kép
szilcsi

Ja, beléptem kíváncsiságból a fertybe és VIP-et adott. Mekkora egy rohadék, nem??? :lol: Mikor már egy hete nem mérek. :lol: :lol: Előtte meg asszem egyszer volt VIP-em a 7 hónap alatt. :roll:

Kép
szilcsi

Katica,
hú, te úgy kiment a fejemből az egész integrál mizéria... pénteken ZH, de tudom mik a feladatok amik közül válogatva lészen, ma este jövök!!!
Most olvasom hogy nem sikerült... :( :( :(

Én most jöttem meg cukorterhelésről, hát még mndig ugyanolyan fincsi (fujjj) mint az 5 héttel ezelőtti, valamikor hét közepén lesz eredmény, majd tudósítok. Valamint abban a 2 órában míg várni kellett,hivatalosan is munkanélkülivé avanzsáltam, szülésig az is maradok.
Vendég

Hi Csajszik!
Zsú, Gratulálok az esküvőhöz!!!!!!! Mi is bakiztunk párat: nem bírtam lehúzni a gyűrűt a párnáról, a templomban pedig rossz oldalra álltam, és csak a 4. - 5. böködésre vettem észre magamm.. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerika, Hűha, ekkora pocakot!!!!!! Nagyon szép, és olyan jó hogy nemsokára találkozhatsz csemetéddel!!! :lol: :lol: :lol:
Melcsi, Remélem anyukád jobban van, jobbulsát kívánok Neki! És a pocid, hogy csinálod??? Én is ilyen picit akarok! Bár nekem már akkora, hogy a gatyáimba nem férek bele..... :cry: :cry:
Babancs: Mikor vitetitek Domit haza?
Szirmi, a Te pocid is szép!
Bettike, Aranyosak lehettetek apával! Az ilyen "dilis" szülőket imádják a gyerekek, ugyhogy egy kettő babóca tuti hamarosan beköltözik a pocidba! :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ZÖLDI, Így utólag is NAGYON SOK BOLDOG ZÖLDI :lol: :lol: NAPOT! A bicajos túrátok valami nagyon kalssz lehetett, még olvasni is jó volt!!!!!!!! Férjuradnak jobbulást!!!!!+++++++++++++++++++++++++++
LILI, BONI, Nektek óriási drukkhegyek!!+++++++++++++++++++
Snufi, Ezt a darabot én is nagyon meg szeretném nézni, köszi az ajánlást. Mi szombaton Szegeden a Kaktusz virága c. darabot néztük meg, az is nagyon szuper volt!!! :lol: :lol: :lol:
És hogy milye szép helyen laktok, igazi kis családi fészek!!!!
Monyó, Eddíg nagyon igéretes a görbéd, nagyon szorítok!!+++++

Bettike,
Betennél a táblába: május 9, babakukk :lol: :lol: :lol:
Lépek kajcsizni, mert éhen halok!

Kép
macspacs

Sziasztok Csajszik!

Melcsi: oké, 3 nappal előbb szülök, de csak a Te kedvedért!!! :lol: Anyukádnak jobbulást, remélem sikerül meggyógyulnia!!! Milyen nagy élmény lesz neki, hogy bent lehet veled!!! :D
Én is csütörtökön megyek dokihoz, akkorra már én is több infóval leszek gazdagabb, tök izgiiii....

Boni: nem semmi ez a görbe, amit betettél. :D Ezt lehet ám elemezni!!! Ki vállalkozik rá? :wink:
szerika

Sziasztok Lányok!

Nem tüntem el csak némán figyellek benneteket. Valakivel történt már olyan, hogy esetleg babásan kicsit barnázott? Bár, ha megnézitek a hőmet lehet, hogy ezt a lehetőséget ti is elvetitek. Én nem nagyon bizakodom. Már kedzed türelmetlen lenni és a legrosszabra gondolni, bár tudom nem szabad negatívat teremteni. Már ez a 7. hónap, hogy próbálkozunk. Lehet, hogy ki kellene vizsgáltatnom magam? PÉ-m van, mensim rendszeres, mi lehet az oka, hogy még nem jött össze? A férjemmel mind a ketten egészségesen élünk: no cigi, no alkohol (csak alkalomszerűen). Szedek E-vitamint és Ca-t.
Mondjatok légyszi valami bíztatót! :cry:
Kép

Üdv:
Cicuka
cicuka78

szeri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

elemzés!
hát ahogy ezt a görbét elnézem, körülbelül a 20-21 napon lehetett a Pé, látom voltatok együtt szerintem sokerült elkapnotok!meg LH teszt is kimutatta.

a hőd nagyon szépen fenn van az első naphoz képest ígya 12.DPO n, így javaslom hogy tesztelj már most délután egy halvány pozitívat, és a biztonság kedvéért holnap reggel az első pisiből egy erősebbet. gondolom beágyazódási esésed is volt a 7.dpo-n bár hődet nem jegyezted be, de biztos pánikszerűen még egyszer ráugrottál párodra, (ezt jelezted is)biztos ami biztos alapon!

macsi nehogy éhen halódj nekünk!
Vendég

cicuka ez nem a te görbéd elemzése!
Vendég

Cicuka, szerintem ez nem babás görbe, sajnálom. A hőleesés és a barnázás mensire utal.
Tudom, ez a leghülyébb szöveg ilyenkor, de ne légy türelmetlen!!! Én 7 hónap után voltam először dokinál, aki majdhogynem körberöhögött, hogy az még nem idő! Nekem a 10. ciklusban sikerült babás maradni... A dokim szerint az átlag egy egészséges párnál 8-10 hónap! Ne keseredj el, leszel te is babás egyszer! :wink:

Kép
szilcsi

Boni, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tiszta dilis vagy! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Cicuka,
egyetértek Szilcsivel, szerintem sincs ok a pánikra egyelőre.
Bonika,
én a 12. DPOn negatívat teszteltem abban a hónapban mikor terhes voltam, pedig az reggeli első pisi volt. Szerintem igen nagy mák kell egy 12. DPOs pozitív teszthez délután. Én nem tenném, holnap reggelig csak ráér Erika... (ha nem akkor utalja a teszt árát nekem! :D )
Vendég

áfi ugye tudod, hogy a lap tetején lévő naő görbéjét elemeztem ki? szerikának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helló!

Babim, ne légy negatív, ok? Hányinger simán lehet babás tünet!!!

Monyó: a bokrok körül szegély lesz (fa szegélyválasztó, benne háncs) Kb. így:

Kép

Boni: teszteltem ma reggel egy negatívat. :cry:

Katica: ölellek. Holnap szerintem én is követlek a tábla aljára,....

Puszi:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

((((((((((((((((((((((((((((snufi))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Bonika,
te a lap tetején lévő görbéről beszéltél??? :lol: :lol: :lol:
Akkor nem és nem is mondtam semmit :oops: :shock: :D
Snufi,
:( :( :( (Akkor most nem a 10. DPOn vagy???)
Vendég

Áfi: elvileg 10. dpo-n vok. Barnázok, de gondoltam hátha,.... nem is tudom mit gondoltam. De mindegy is, mert - lett a teszt, és gondolom holnapra megjön rendesen.

snufi

Snufika,
a 10. DPOn a teszt akkor is negatív, ha olyan terhes vagy, aminél terhessebb már nem is igen lehetnél!!! Viszont a barnázgatás simán előfordulhat terhesen is, amíg piros vér nem folyik görcsök kíséretében, addig nem temetünk hónapot!!! :wink:
Vendég

SNufi! Miért rosszalkodsz?, Boninéni megmondta, hogy minden teszt pozitív, de nem jókor hazsnálod!
Én is türelmetlen vagyok nagyon!! :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Boni: szuper vagy!!!! :lol: :D :D :D :D :D :D

Snufi: :(

Cicuka: türelem...
szerika

Áfi: szerinted holnap reggel teszteljek? :lol: :wink: :D
szerika

Csajok! Nekem és Melcsinek is most olyan tesztre lenne szükségünk, ami megmutatja, hogy mikor szülünk. Esetleg valakinek van ilyen eladó? :lol: :lol: :lol:
szerika

snufi még csak a 10. dpon vagy? ejnye bejnye. áfinak utald a pénzt!bár ezekbőla 84 ftos tesztekből egyhamar nem lesz milliomos! :lol:

kérlek próbálj megnyugodni, lehet tényleg beágyazódik a snufibébi,hiszenez a te hónapod is!

babim türelem türelem, és meghozza gyümölcsét....+++++++++

Örülök, hogy sikerült vidám perceket szereznem görbeelemzésemmel!

remélem cicuka nem hitte, hogy neki válaszoltam,eme idióta módon mert pont akkor írt. üzenem neki:

AMÍG NICS MENSI NYUGI!

:lol:

Szeri szerintem igen :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén vagy legkésőbb a jövő hét elején hozhatjuk haza Domit. :D

Kép
babancs

Szerika!!! :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

szülési teszt? megyek kifejlesztem! pá........
Vendég

Hurráááá Babancs! Nagyon örülök!Végreeeee :D

babaimádó
Kép
babaimado

szülési teszt? megyek kifejlesztem! pá........
Vendég

Sziasztok! Még élek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Jelentem a magyar nyelv és irodalom érettségi rendben lezajlott! :lol:

Mehetek haza, így otthonról jövök rendesen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi, ne mondj ilyet, nekem a 10. dpo-n már + volt a tesztem, a ciklus 21. napján!!! 8) Szóval LEHET 10. dpo-n +at tesztelni, és olyan terhes vagyok hogy csak naná!
Snufi, de ez még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes! Kivételes sztem, ha valakinek ilyen hamar már kimutatja a teszt! Tudod, amíg vér nem folyik... :wink:
Bettike, meghalok a kíváncsiságtól, mik voltak a kérdések az érettségin??? Délben még nem voltak fent sehol a neten...
A szülési teszt jó ötlet! :D

Kép
szilcsi

Sziasztok Lányok,

Szeri, ez igen, ez ám a jó ötlet :D Bonika, szólj ha megvan, két biztos vevőd már lesz rá :D :D

Babancs, de jó :D Nagyon örülök, együtt lesz a család végre :D .

Boni, hol találtad ezt a görbét? Ferty-n? :D

Szerintem az igazi pozitív teszt a mensi elmaradta utáni pozitív teszt. Persze addig is lehet pozitív, de amikor nem jön meg és utána pozitív, az a tuti. Snufi, szerintem is még türelem.

Katica :cry:

Cicuka, szerintem is legyél türelmes még picit, bár lányok ez már 15.dpo......legalábbis ferty szerint. Szerintem a holnap reggeli hőd már sokkal több mindent elárul :wink:

Macspacs, lassan 8 hetes leszel, hogy megy az idő :D , Drukk a dokihoz :wink:

Babaimi, neked nincs görbéd? Vagy tettél csak nem találom? :shock:

Köszönöm anyunak szánt jókívánságokat. Felhívtuk az orvosát és azt mondta, hogy holnap reggel azonnal menjen a beutalóért, mennie kell röntgenre. Tudjátok ő nem lehet még megfázva sem. Remélem nem lesz gond. Most már csak érte aggódom.

Szilcsi, apa nem szeretne bejönni, én meg tiszteletben tartom. :wink: Persze ez változhat még, de nem akarom erőltetni.Nagyon várja már ő is a babát, de valahogy nem érzi azt, hogy ott lenne a helye. Anyu, meg örül, hogy bejöhet, biztos vagyok benne, hogy segíteni is jobban tud majd.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

snufi

melcsi igen, fertyn majd lementem hídba.
remélem anyukáddal minden rendben lesz
snufi jó kis feladatok voltak! :lol:
Vendég

Snufi, köszi a linket, hát... Nem tűnik túl nehéznek, sőt, nekem az emelt szintű könnyebb, mint a középszint. És valahol azt olvastam, hogy bevihetik a helyesírási szabályzatot, na ezen teljesen kiakadtam. Bezzeg a régi időkben! Kaptál 3 tételt, válassz egyet ki, 3 óra múlva viszontlátásra. Nem tudom, nekem ez az "új" érettségi rendszer sokkal könnyebbnek tűnik, mint a régi volt... Számítógép és a könyvek viszonya... Nevetséges! :evil: (Magyartanárként jól felhúztam magam...) Bocs az OFFért. :oops:

Kép
szilcsi

Sziasztok

Két órája jöttünk haza! Majd jövök mesélni, de most pakolászom a kórházi cuccokat vissza a helyükre!
Addig is egy kép, aztán majd ha lesz időm mesélek!
Babó nagyon aranyos, és nagyon jó, alszik-eszik-alszik eszik!
Én is nagyon jól vagyok, hála... , csak a cicim nagyon-nagyon fáj, most lövell be a tej!

Addig is puszi mindenkinek!

Liza

Kép

Kép
elizabeth25

Hahó!

Beugrom csak, jó sokat írtatok tegnap óta! Reggel nem volt nálam bnet, aztán meg fürdőköpenyt és pizsit vettünk Miksának, hogy csinos legyen a kórházi fellépőruhája :wink: 5500 pénz kedvezményesen egy fürdőköpiért törpeméretben, elég szép, mi? :roll:

Szilcsi, nyugi :wink: Szerintem is egyszerűnek tűnnek a feladatok. Én meg azon akadtam fönn, hogy 4 ezren vállalták csak be az emelt szintűt! Kíváncsi leszek, reál tantárgyakból is ilyen lesz-e az arány.

Snufi! Tecc a kert! Nálunk is az a tekercsben kapható kis fakerítés van, mert csak úgy csinálhattam ágyásokat az uram imádott füves területén, ha nem zavarom a fűnyírást. Ez volt a feltétel :lol: :roll: De Monyó téglás ötlete is jó! És még valami: ha nincs kutyátok, akkor mulcsozd le a nem füvesített részt a fák és a bokrok alatt, mert az összes szomszéd macska oda fog járni, meg azért is, mert akkor nem nő a gaz. És még tápányag is, ha elkorhad aztán.

Itt látszik picit a kis kerítés, de igazából mutizni akartam a leander-banán-tulipán összeállításunkat :lol: Füvet kéne már nyírni, azt ne nézzétek :oops: :lol:

Kép

Katica! Úgy sajnálom, pedig ígéretes volt!

Melcsi! Anyukádnak jobbulást!

Boni! Tetszett a görbeelemzés :lol:

Babaimi! Sohase lehessen tudni, tudod :wink:

Bettike! Kérdezted, hogy mikor volt uccsó mensi: jan. 28. És holnap megyek dokihoz is :wink:

Kicsit panaszkodom is, még mindig megvan a hányigerem. Már nem annyira, mint korábban, de megvan sajnos. Pedig megkezdtük a 15. hetet.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Liza, nagyon szép a kisfiad! Sok boldogságot nektek! :lol: Pihenjetek, aztán majd kérünk képeket is!!!

Szirom, lenyugodtam, csak hna. Őrület ez az egész! Ennyire lecsökkent a színvonal??? Szép a kertetek! Minden vágyam egy kertes ház, de itt ez esélytelen. :(

Unom a munkát de nagyon!!!! Annyira de annyira utálok bejárni dolgozni, pedig eddig imdátam, de most állandóan aludnom kell és ez olyan szörnyű. A múltkor államba támasztott fejjel elbóbiskoltam a gép előtt, a hallgatók meg észrevették és szép csendesen röhögtek rajtam. :roll: :roll:

Kép
szilcsi

Eliza!
Itt is hatalmas gratula, és nagyon édes a kicsi fiad! :)

Tegnapi bánatomat virágültetésbe öltem :)
Láttam a kerti képeket, így kedvet kaptam én is küldök.
Kép

Snufi!
Sajnálom a barnázást, de várjuk ki a végét :wink: lehet ott még valami!!!

Bimi!
még hányat is kell aludni? :) már nagyon várom az eredményt!!

Olyan tesztet nem fejlesztene ki valaki, hogy mikor leszek terhes? :)

Köszi, hogy vígasztaltatok, jól esett, de úgyis összejön a Kaáliban, vagy még előbb :wink: (erre van egy hónapom :) )
Kaáliba 29-én kell visszamenni, akkor megvizsgálnak, adnak Clostit, vagy kérhetek injekciót is :? nem tudom mit válasszak! Holnap Hepa és HIV szűrésre megyek, párom egy újabb kiskatona vizsgálatra, aztán várjuk az eredményeket.
Kicsit uncsi is lenne, he nem jött volna be egy jó kis pajzsmirigy ciszta a páromnak. Kész vagyok. Még jön valami?
sonjus

Eliza! Nagyon szép kisnyuszi Domcsi! :wink: Jó gyorsan hazaengedtek benneteket!

Sonjus! Már nem jön semmi, most már csak jó következik, oksi? :wink:

Szilcsi! Köszi!
És valahol Szeged mellett? Mi sem vagyunk a városban :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom szép kis kert

liza gyönyörűséges a pici fiad! soksok tejcsikét neki!

álomkóros szilcsianyu. mikor is mész dokihoz?vagy voltál?

:shock:
Vendég

Csajok, ti mit szóltok a Lenke névhez? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

nekem tetszik! és megy a vezetéknévhez is! :wink:
Vendég

Valamelyik nap találtam, az uram rögtön közölte, hogy ügyetlenke, de ez biztos visszapöccintés volt, amiért az Artúrjához meg én mondtam, hogy nekem rögtön az ugrik be, hogy ...ahol a kurta a farkú malacka túr...

Megint van új listám különben, de egy részét én sem gondolom komolyan, szóval elég emésztetlen :wink: Zorka és Lídia maradt, jött hozzá a Zolna, Viola, Mirtill, Lenke, fiúban meg nálam maradt a Zénó. Az uram csak abban biztos, hogy Artúrt akar :wink: És bedobta a Borkát, de volt olyan nevű osztálytársam, és nem szeretném. Szóval ez még nagy harc lesz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekem akkor már inkább a Janka jobban tetszik. De a Lenke is aranyos, csak nekem a Szomszédok Lenke nénije jut róla eszembe. Kicsit öreges név szerintem, mondjuk az Emmára is sokan azt mondják, hogy öreges. :roll:
Boni, holnap fél 3-ra megyek dokihoz!

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: