[color=red]Én is szeretnék nagyon boldog anyák napját kívánni minenkinek!![/color]
Köszönöm a jókívánságokat nagyimmal kapcsolatban, már jobban van szegény!
Nem tudom, h ki írta, talán Heni, te voltál, de én is láttam a tévében, h Horváth Csaba nyilatkozta, h a János kórház nem alkalmas a feladat ellátására és szerinte az lenne a megoldás, ha a Kútvölgyi lenne a hangsúlyos kórház és a János megszűnne, mivel költségesebb lenne a Jánost felújítani teljesen! Hát ebben igaza van, bár még midig nem vagyok benne biztos, h a Kútvölgyi egyedül el tudná látni azt a sok beteget!! De a jelenlegi megoldásnál minden jobb!!!
Ancsa, köszi, anyucim már jobban van, a hangján is hallatszik, h már nem olyan elkenődött, mint a baleset után! Kenguruval kapcsolatban, mi most kipróbáltuk a Quinnyt és tényleg jobb, mint a Brevi, még mindig tartja a babánk fejét és sokkal jobban ül benne Dani, jobban tartja a testét is! Gondolom drágább, de érdemes a legjobbat venni, mert sokáig fogjátok használni szerintem!
Steffi, juj, de jó, akkor jövő hétvégén tali!!

Sajnálom, h Martinit így megviseli a fogzás, furcsa, de Dani 3 napja csodásan alszik, nem tudom, hogy lehet. Bár azt olvastam, h elvileg fogzáskor 3-4 napig szoktak nagyon rosszul aludni, aztán megint jól 3-4 napig. Szóval felkészülten várom a rossz éjjeleket, addig meg próbálok aludni, amennyit csak lehet!
Zsófi, te is jössz bababörzére? Mi bipiacon kb 12ig voltunk, szerintem pont elkerültük egymást!
Györgyi, hát büszke is lehetsz Jázminra, nagyon ügyike!!! Hihetetlen, h már ennyi idősen négykézlábra állt!!
Bocsi, de megint fel kell raknom képet!

Mi ma először adtunk almalevet Dancának, íme az eredmény:

brrrrr

fintor

fúúúúúj