A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Köszi Pandi,

Én még csak az 5-en vagyok, szóval tuti produkált volt.

Visszatérve a korábban feltett kérdésemre, tud valaki válaszolni?? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: Még szép hogy izgulsz! És akkor amikor visszakapod a piciket, még izgibb lesz, gondolom. Láttam azt a filmet (Sejtjeink??) Megmutatták a pároknak, hogy x sejtes osztódásnál (8-16??) hogy néztek ki a "Picik". Fantasztikus volt!

Már most generáljuk a hét végére a Tapadó energiákat!! Erre a hétre extra mennyiség fog belőle fogyni. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Én is 7-10 napot tudtam. A 8. napon egész nap pillangók voltak a méhemben, tuti, hogy akkor ágyazódott be a kicsike. :D :D Persze produkált is lehet, de szerintem nem az volt.

jaimee

Judy:Hát igen ritkán :cry: Amikor egyedül maradtam Debrecenben és Anyu elutazott - napokig csak sírtam és sírtam :cry: Nem messze lakik a tesóm. Velük tudtam csak lenyugodni ( minden hétvégén oda mentem). Aztán jöttek barátok, tanulás, család...Most is nagyon nehéz, de én ezt választottam már 10 éve. És hála a mai technikának - web kamerával minden nap lehet dumcsizni :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,
Persze láttam el is küldtem már jó pár embernek itt a babaneten! Izgi szempontjából talán azért nagyobb a leszívás mert ez egy teljesen új dolog meg ugye altatnak meg ilyenek. A beültetés meg olyan mint egy inszem(azt meg már ismerem) szóval amiatt nem izgulok csak várom.

Judy,
Sajna erről nem tudok semmit.
Vendég

Olik: az a nagy szerencse,hogy anyukád ért ezekhez a mai technikákhoz.Én anyut sms-ezni is nehezen tudtam megtanítani :lol:

Pandus: kispandatapasztópuszihegyek!!!!!
vedresandi

Judy: Én sem... :cry:

jaimee

Judy: Én nem hallottam erről soha. Ezért nem tudok segíteni, bocsika. :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,

Azok a pillangók milyen érzés????

Olik,

Hát igen a technika sokmindenre jó. :D A lényeg, hogy a párod és Zoli baba itt van veled, és nemsokára a kis pindurkátok is meglesz. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mindegy lányok, majd kiderül, hogy nehezíti-e vagy nem. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,
Ez most jól fog jönni de elötte kérek még megtermékenyítést segítő és osztódást segítő puszikat vagyis nem én kérem hanem a petesejteim :lol:
Vendég

Judy: Soha nem tapasztalt érzés volt, bár csalós a dolog, mert HSG után hiperérzékeny lettem petefészkileg, méhileg....Szóval a 8. napon olyan csiklandozó érzést éreztem. De tényleg a pillangós leírás a legjobb. Mintha vagy 4-5 apró pillangót zártak volna oda be....Este 10-kor azt kívántam csendben félálomban, hogy bár abbamaradna, mert legszívesebben megvakartam volna, de persze nem lehetett. AZtán gyorsan visszaszívtam ezt, nehogy a --- gondolataimmal elűzzem szegény gyereket... :D :D :D És azzal aludtam el, hogy ha tényleg ágyazódik, hát ágyazódjon be jó alaposan és kapaszkodjon ezerrel.

jaimee

Pandi,

Ennyi elég lesz???? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: Olyan puszikat is kapsz, csak győzd törölgetni! :D :D

jaimee

Jaimee,

Remélem én is fogok valami hasonlót érezni. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

NA akkor a görbém helyett,mindenkinek dobok egy hétfői pusszancsot,PÉ elősegítés,beágyazósád serkentés,megtermékenyítést elősegítés és kispandatapasztás céljából.Jut mindenkinek,van bőven:
Kép Kép
vedresandi

Andi: Babanövesztőt nem kaptam.... :D :D

jaimee

Sziasztok!

Mindenkinek szorítok!
Nekem még egy hónap és aztán már én is izgulhatok mi csak júniustól fogunk majd próbálkozni!

Puszi:betti
betti1

Betti: Szia! Miért júniustól? Elmeséled? :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok lányok!

valaki írja le nekem légyszi történt-e valami izgi a 2 nap alatt :-)

Kép
mercure

Andi: Anyu nem nagyon, Apu kapcsolja be a gépet, aztán odahív Anyut... :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Mercure: Hol is van a vonalzód?
A lényeg: Hanna ma inszemezik, Panda holnap petécskéit szakértő gondos kezekbe adja és csüt-pénteken visszakapja őket, illetve a Piciket.... :D :D

jaimee

Szia Betti! Üdv! :D :D

jaimee

Mercure: Ez TELEPÁTIA!!! Ebbe a pillanatban írtam, hogy hol van Mercure :lol:
Hogy vagy? Vonalzó???

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee... háááát elvitte a cica :D vagy esetleg egy kis pötty :D
Te mégrtesz ugye, hogy halvány dolgoknak halványan örülünk még :D :D remélem ma estétől már erősebben örülhetünk
mercure

Hú nagyon drukkolok nekik! Meg a petécskéknek és katonáknak, hogy ügyik legyenek!

Szia Olik! :-)
mercure

Sziasztok Lányok!

Hannának, Pandának én is nagyon szurkolok!

Judy! Nekem az első héten tehát rögtön a megtermékenyítéstől kezdve mindig este amikor lefeküdtem nyomott egy kicsit a hasam. Lehetett érezni, hogy valami történik benn. Utána kb. a 7 naptól elmúlt és most bejött ez az iszonyú álmosság. 8 kor kidőlök esténként, de már délután ásítozom. Jó lenne ha ez elmúlna inkább émelyegnék.
barbi5

Mercure: Most MI VAN??? Van halvány csíkocska???

Kép
Kép
Kép
olik22

Mercure: Micsodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? És nem is mondod??????? Jaaaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

jaimee

Mercure,

Ez mot akkor AZT jelenti????? :D :D
Ne csigázz minket. :D :D

Köszi Barbi, :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mercure: Nekem is volt egy időszakom, amikor nem volt vonalzóm, megértem hát!! :D :D Akkor azt kívánom, hogy legközelett 40 hetes vonalzóval villogj újra!!!

jaimee

Mercutr Druszám????!!!!
Éz ezt a halvány anyáknapi meglepetést csak íííígy?????
vedresandi

Mercure: Mi lesz este?

Kép
Kép
Kép
olik22

igeeeeeeeen! :D csütörtökön volt a 27. nap, azóta sem semmi, ilyen hosszú ciklusom még nem volt, persze pénteken teszt, de csak haloványka volt, viszont a hőm még mindig 37, szóval bíztató, de nem merek benne hinni :oops:
mercure

Sziasztok!
olik22:
Csak azért mert apa be van rezelve hogy sajnos most lett munkanélküli és még kért egy hónap haladékot hiába mondom neki hogy a terhesség 9 hónap.Ő nagyon gondoskodó és szereti ha biztonságban vagyunk mint anyagilag mint egyéb téren.Ezért a június!

köszi az üdvözléseket!
Betti
betti1

Na még egy értelmes szót sem bírtam leírni az izgalomtól....
vedresandi

Olik, ma veszek azért négegy tesztet, azóta eltelt 3 nap, már tutira kell látszódnia
mercure

Hajrá Mercure! Én is halvány csíkocskával kezdtem!
barbi5

Mercure: Hujjjé!!!!! Azért én örülök nagyon!!!!

jaimee

MERCURE: halkan, de GRATULÁ!!!!! nem hiába hiányoltalak :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Mercure,

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó. :D :D Ügyik vagytok. :D
(gratulálok, persze halkan) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaj Druszám hidd el én is izgulok :D
mercure

Az tuti... nahát, ilyen Anyák napi ajándékot kaptál!!! :lol: Nem semmi :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: A babanövesztő puszidat sem kaptam meg... :cry: :cry:

Betti: Megértem a párod. Amióta babát várunk, a párom még többet dolgozik, igyeszkin felturbózni a bankszámlát. Náluk ez valami apai reflex. :D Még jó, hogy karácsonyra jön a baba és a január neki nem szezon, alig lenne otthon....

jaimee

És pont pénteken! De vasárnapra már baromi erős lett! De jó!
barbi5

Drusza: halk,de annál nagyobb gratula!!!!
vedresandi

igyekszin=igyekszik

jaimee

Dzsémi: és minden KISMAMI (most már Mercure is)
Babanövesztő pusszantás:
Kép
vedresandi

Betti: Nálunk is ez volt anno, csak mi 3 hónapban maradtunk. Addig el is rendeződtek a dolgok :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Akkor mégsem volt az április üres hónap!!! Ha-ha-ha!!! Na jó, ezt halkan mondtam....

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: