Sziasztok!
Ritkábban jövök, de azért olvasgatlak titeket, ha van időm. Remélem, mindenki jól van!
Az anyák napja azért kicsit mélabússá tett estefelé... Minket fognak-e vajon köszönteni valaha ezen ünnep alkalmából???????
Gabi!
Köszi, hogy nem hagytok ki az inszem-csodavárók köréből!

)) Ma meginogtam egy pillanatra, hogy van-e értelme, ha eddig nem sikerült... De aztán újra összekapom magam, és várom is, hogy mehessek majd! Te mindjárt kezdesz!!
Nefke!
Örülök, hogy azért már a folytatás motoszkál a fejetekben. De nem arról volt szó, hogy a fagyis nem számít bele az ötbe? Akkor se próbálkoznátok azzal a picurral?
Sharon, Kriszti!
A vizitdíjról még annyit, hogy lehetett még fent a kocsibejárótól balra is venni, és ott soha nem állt sor, de csak de volt nyitva, úgy emlékszem. Persze annyi minden változik örökké, hogy lehet, már máshogy működnek a dolgok, én nem voltam mostanában, jobban tudják a jelenleg odajárók.
Sharon!
Háthaaaa:)))) Mekkora poén lenne, nem?

Reménykedni mindig lehet, szerintem! Drukkolok!
Réka, Tini, Lexi, Benszi Kismamik!
Hogy vagytok? Nektek eszetekbe jutott, hogy jövőre már kaphattok virágot anyák napján?
Madrin!
Örülök, hogy túl vagy a műtéten, nekem is volt, és emlékszem, milyen pocsék utána! Meg a köldököm olyan félelmetes lett

. Neked nem? Jobbulást!
Estrella!
Te is kigömbölyödtél? A hasformáló-tipp engem is érdekelne. Lehetőleg ne kelljen koplalni és izzadni, és gyors legyen
Aki arra vár, hogy megjöjjön, annak kívánom a pirit, aki épp retteg tőle, annak az ellenkezőjét!
Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek! Jó éjt!