Az időt figyeltem,igaz,lehet,hogy több volt,mint 30 perc.Inni viszont nem ittam már órák óta.Szomorú vagyok!Viszont még mindig szúr a pocakom,feszül a mellem,szóval a tünetek megvannak.
Babszi: köszönöm, most már kezd a pocakom bugyborékolni! Olyan jó, hogy kicsit érzem Őt!
Kriszti: nem tudok okosat mondani, csak azt, hogy mindenképpen legyetek együtt apával 2 naponta...Biztos, ami biztos... Sok olyan esetről hallottam, hogy a vizeletes teszt nem mutatott semmit, de mégis volt pé...Esetleg PG/53-at néztél? Hátha neked az jönne be...Valaki arra esküszik!
Te Betty!
Valójában, nem is tudom, h mikor kellene... ugyanis gyogyi nélkül nem mindig van pé-m. Most is csak ki akarom próbálni.
De term. rajta leszünk az "ügyön"
Van pg/53-am,de nekem sokszor egy hétig is páfrányos.Mindegy,kétnaponta akció,aztán meglátjuk.Ha most nem,majd jövő hónapban a gyogyival! Persze így közel 6 év után már unalmas ez a "következő hónap".
Kriszti: még egy ötlet jutott eszembe, ami egy kicsivel költségesebb megoldás, viszont nem elbobható kiszerelésű, mint az ovulációs tesztek...Külföldről lehet beszerezni, nekem ez lett volna a következő lépés, ha nem jön hamar a babóka.....Clearblue Fertility Monitor...Ez egy olyan kis gépecske, ami nem csak 1 hormont mér, hanem többet és azok szintjét folyamatosan rögzíti...Ezt végig kell csinálni, így az egész ciklus alatt folyamatosan tudod, hogy az egyes hormon szintjeid hol tartanak...Természetesen kirajzolja görbével és egyéb alakzatokkal a peteérési szakaszokat, valamint hanggal is jelzi, ha tesztelned kell, vagy ha peteérésed van!
Szerintem ne halogasd!!!! Tudom abszolut nem kellemes, de ha jó doki csinálja, akkor kibírható bőven..És az eredmény: Jaimeenek és Nekem is az első hónapban beköltözött egy babácska a méhünkbe!!
Hát, ja.... 2 naponta.... apánál kitört a tavasz.... megállítani sem tudnám (ha akarnám sem), h "bocsi, de csak 2 naponta csináljuk" Szóval, valszeg nem ez lesz a tuti hónap, de nem baj....
Kriszti: Pharmafutáron keresztül...Az árát sajnos nem tudom...Viszont ha beszélsz németül vagy angolul, akkor utána tudsz nézni a www.clearblue.com honlapon.
Babszi: nem olyan vészes szerintem, legalábbis tavaly még a méhen kívüli előtt szerettem volna beszerezni! A Clearbluetól a digitális ovulációs teszt kb. 5-6.000 forint, ami szintén csodákra képes...Tudom drágább mint az itthoni, de pontosabb is...
Köszönöm szépen!Megnéztem.Hát 142 euro az ára.Ami olyan 35e ft. Nem is olyan vészes! Nyáron megyünk Ausztriába,ha ott lehet kapni,lehet beruházunk rá.Mik vannak?Csuda klassz egy dolog!
Bár most olvastam,hogy nemsokára nálunk is kapható az a teszt,ami a 6. héten már kimutatja a baba nemét is.
Kriszti: húúúúúú, én kevesebbre emlékeztem.... Nagyon szuper dolgok vannak már, csak pénz kell hozzá!! DE talán előtte csináltass egy átjárhatóságit Ez csak az én véleményem...
És miért kell mindenre éveket várnunk, hogy itthon is kapható legyen??? Most van ez a magyar oldal végre, ahol lehet hőgörbét is készíteni, de fele annyit sem tud, mint ferty!
Kamilla: ha valakinek volt összetapadása, annak x idő elteltével megint összetapadhat....De nem tudom mennyi idő kell hozzá! Ráadásul apró gyulladások, műtétek, szülés, mind befolyásoló tényező...
Szerintem nekem is köv. hónapban kinéz egy hsg De előtte el kell tuszkolnom a páromat dokihoz. Nem ellenkezik, de soha nem is kér szabadságot Azt hiszem pénteken talán sikerül konzultálni dokival, hogy mikor nézi meg az öcsikéket