A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Köszi lányok :lol:

Már van róluk fotóm :wink:
Kép
Vendég

Ők lesznek az enyimék :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Kamilla: igenisértettem.....
vedresandi

Olyan kis édibogyók ezek a babók! Tényleg nem bánnám ha kettő lenne :wink: A kedvenc ovisaim is ikrek :D Persze egy óvónőnek nincsenek kedvenc ovisai :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
De vannak :wink: :lol: én is az voltam és még amikor elsős lettem akkor is mehettem az oviba mikulásozni kaptam ajándékot is :lol: szeretem az ovónéniket :lol: :wink:
Vendég

Tényleg jó éjt!
Andi! Lefelé el lehet térni :D De tök jót nevetek ám, tőled semmi sem sértés :D Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: akkor mégegyszer víz mentes jó iccakát Nektek!!!!
(igyekszem nem megbántani senkit a poénokkal,nem erről vagyok híres)
vedresandi

Kép

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!
vedresandi

Sziasztok!
Boldog Anyák Napját! (Akinek van azért, aki már , többiek pedig kismama azért, többiek meg úgyis mindjárt azok lesznek)

Megvan az igazi kétcsíkos tesztem! Persze nem bírtam tovább, most csináltam és ugyanolyan erős mind a kettő! Éljen!

Panda! Gratulálok és szurkolok jövő héten!

Szép Napot mindenkinek!

Barbi
barbi5

Sziasztok!

Boldog anyák napját kívnánok!

Barbi5!
Gratulálok a teszthez!Ennél szebb anyák napi ajándék nem is kellett volna!
Vendég

Barbi,
Kép

Szeretnél a kismamás táblánkba benne lenni?
Vendég

Naná!

32 éves vagyok, 5 éves kisfiúval, 4+1 napos kismama, 2 hónapban sikerült LH teszttel

3 hét múlva szeretnék csak dokihoz menni

Kell még valami?
barbi5

Jó reggelt,

Ma nem leszek, mert anyóshoz megyünk. Csak beugrottam fél percre.

Boldog Anyák Napját mindenkinek.

Barbi,

Gratulálok a + tesztedhez. Ez tényleg nagyon szupi kis ajándék :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszönöm szépen! Remélem ti is csatlakoztok májusban!
barbi5

Kép
Vendég

Sziasztok jó reggelt!!!

Boldog anyák napját mindenkinek!!!

Barbi:gratulálok++++
vedresandi

Szép jó reggelt és BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!!!

Pandácska: örülök a jóhírnek , szuper hogy minden jól alakul. Remélem hamarosan iyen kéet teszel fel..

Kép

Barbi: Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Boldog Anyák Napját!!!!!

Pandácska! Jaj de jó! Mennek a drukkok folyamatosan!

Barbi! Gratulálok!!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Sziasztok!

Barbi: gratulálok!!! Hogy csináltad????
LH teszt ennyire megmondja a tutit? :-)

KépKép
charlott

Véleményem szerint akinek két hónap alatt sikerült annak ment volna LH teszt nélkül is :wink:
Vendég

Sziasztok!

Barbi csodaszép ajándékot kaptál anyák napjára! Gratulálok!!!!!!

Gyabi!
A babácskák vmi talált kép, vagy ismerős gyerkőcei?

babszika

Sziasztok Lányok!

Csak gondoltam beköszönök, és dobok egy görbét.
Íme:

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lehet, hogy mégsem hülök ki! :lol:
A görbe szerint tegnap volt pém?
Sajnos még nem tudtam visszaolvasni. Este jövök, és olvasok. :wink: Addig is jó pihit mindenkinek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszi!

Egy babaszépszégversenyre volt feltéva, Lili, Anna és Nóra azt hiszem....

Kép
Kép
gyablonka

Kép 17:00 Élet az anyaméhben - ikrek (ismerett. film)
vedresandi

Charlott!

Szerintem LH teszt nélkül nem ment volna ilyen hamar. Egyrészt mert most a 23.napon volt valamiért a pé-m, pedig előző hónapban 16-on és nem tudtam volna róla. Másrészt nekünk szerintem nagyon jó a sexuális életünk, de nem vagyunk azok a minden nap együtt lévő típusok. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekünk a heti kettő együttlét és úgy boldogok vagyunk. De ha azt pont nem jól időzíted akkor azért tovább tartana. Én meg így tudtam róla mikor kell (szerencsére pont péntek volt) és szerveztem egy kis esti bulit. Ez olyan jól sikerült, hogy a párocskámat egész hétvégén le sem lehetett rólam kaparni.
Jó ugye? De azért ezt még ő sem tudja, mert mindig cikizte a testvérét aki sokáig a felesége által előírt időpontban csinálta, úgyhogy lehet, hogy ez az én titkom marad örökre.
barbi5

Ja és Charlott én azt gondolom, hogy az együttlét nem aznap fontosabb amikor jelez, hanem másnap. Nekünk szerintem akkor fogant meg.
barbi5

Kép

Sziasztok!
Barbi: Gratulálok a + teszthez!!!

Pandus: Dobok mindjárt egy hőjelentést, berakta magától a pé.-t.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Úgy rakta be, ahogy éreztem is....bár most lehet az a baj,hogy abban az időben minden nap együtt voltunk, és így kevesebbek voltak a kiskatonák...nem volt elég idejük érlelődni nem?!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Senki sincs??

betty615

Sziasztok!

Barbi: nagyon gratulálok a ++++++++++ teszthez!! Boldog és problémamentes pocakosodást kívánok!

Betty: én most jöttem :D

Charlott: én is esküszöm az LH tesztre!...

Kriszti: mi újság? Mutat valamit?

Boldog anyukák napját!! :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni! Hogy van a pocaklakó, és a kedves anyukája?

betty615

Sziasztok!
Szia Heni!

Kb egy órája csináltam meg és teljesen negatív!Nem értem.A pénteki igaz,halvány volt,de egyértelműen két csík volt.
Szerinted mi lehet?
Vendég

Sziasztok!

Lehet csatlakozni hozzátok?
Mi júniustól tervezzük élesbe a babaprojektet!
Van egy 2 éves kislányom.

Gratulálok Barbi!!!
Boldog anyák napját:Betti[/quote]
betti1

Sziasztok!!!

Olvasó üzemmódban leszek ma,mert sikerült anyámtól sírva eljönnöm.No comment (lehet öregszik,de azért imádom.Holnapra elmúlik)
vedresandi

Sziasztok!

Szia Betti és Kép
Mielőbbi babásodást kívánok! :wink:

babszika

Üdv Betty!

Mi baj Andi?? Na jó, nem faggatlak...

betty615

Most már 3 Bettink van :lol: :lol:

babszika

Betty: semmi extra,anyu nem gondolkozott,mielőtt szólt volna valamit......most morcos vagyok,és ilyenkor utálatos is,ezért inkább csak olvasok,de szeretlek Benneteket!!!!!!! :lol:
vedresandi

Vagyis Betti (bocsi, én y-nal írom, és úgy állt most is a kezemre) :oops:

betty615

Mi meg aztán pláne imádunk Andi!!!!
És majd jól felvidítunk!!!Ugye csajszik?! :wink:

betty615

Most úgyis elmegyünk vacsizni 7 re egy baráti házaspárral,majd felejtek addig.Holnapra úgyis elmúlik,de én még mindig nagyon anyás vagyok!!! :oops:
vedresandi

Fel bizony!!!!! :wink:

babszika

Kép

Andi: Remélem figyelsz... :wink: :lol:

betty615

Betty: köszönöm, jól vagyunk :D :D És Te?

Kriszti: nagyon sajnálom...Mikor ittál utoljára folyadékot? Azonos időpontban kell csinálni ezt is, mint a hőmérőzést!! Max 30 perc eltéréssel!

Betti: Üdvözlet közöttünk!! Gyors pocakosdást! Ha van kedved, akkor tegyél fel képet a kislányodról és persze magadról!

Andi: :cry: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxölelést!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betty: még igen,most szedem össze a drágámat,hogy odaérjünk 7 re :lol:
vedresandi

Andi: finom és kellemes vacsorázást!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Babszi :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betti: És miért csak júniustól kezditek? Ez az 1 hónap ide vagy oda már nem számít nem? :) Vagy valamihez kötött?

betty615

Csajk: szép estét,elmentem vacsizni,reggel jövök,természetesen jókedvűen,de már most jobb...hála nektek.Köszi!!!!

Pusszantás!!!!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: