A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Újpesti Kórház szülészet

Sziasztok!

Menyasszon: Igen a Pólusba megyünk és már én is nagyon várom.Kiváncsi vagyok az én kis Petrámra ,hogy hogy fogja lereagálni.Remélem fog neki tetszeni,mert itthon minden úszik amikor fürdünk......
Tavaly mi is fogtunk egy kis sünit.A Gabeszka bevitte a suliba ,mert éve eleje volt és pont a sünit tanulták köriből.Nagyon örültek neki a gyerekek. :) Ezek után mi is megetettük és visszavittük oda ,ahol találtuk.

Más

Még mindig nem megy a képfeltöltés,pedig már le tudom kicsinyíteni.Nem tudom nem-e valami programunk hiányzik itthon,ami kellene.Azt írja hiba a feltöltésnél.
Már úgy megmutatnám Nektek Petruskámat. :cry:

Fazsu: Gratula a férjednek! :)
Megnéztem a honlapot és az ott lévő képeket Rólatok!Nagon szép Adélka,ja és persze az anyukája sem elhanyagolható! :wink:

Ingrid: Mi újság? Mi van Veled? Milyen az új munka?Jó lenne azt hallani,hogy jól vagy !!!! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Igen, Ingrid, hahóóó ! :)

Heldzs: milyen programot használsz?E-mailben tudod a fotókat külldeni? Ha igen ,külld át, megpróbálom lekicsinyiteni,és visszakülldeni.

A Fanna is imádja a vizet, első perctől.Most már serceg,ha ki akarom venni..:)

Húú,nekünk naon sűrű hétvégénk volt :)

Szombat reggel elindultunk Veszprémbe,bementünk egy ismerős párhoz ,ott voltunk 3-ig,utána beadtuk az autósülést, átmentünk Tihanyba , ott megnéztük Fannival az Apátságot és a gyönyörű panorámát, aztán komppal átmentünk a túloldalra (Fanna iimádta a "Naaagy Pancsivizet" és mikor a komp dudált elkezdtett kacagni :)

Zamárdiban kajcsiztunk és irány haza-7kor :)

Másnap reggel keresztelő: gyönyörű volt, nagyon aranyos,közvetlen a pap, Fanna jó kislány volt mint általában, 2 perc volt olyan,mikor elkezdett felelgetni a papnak, de leszereltük teával :) , utána nagyimnál volt ünnepi hamhamm, aztóta pedig lelkesen "meséli" a nap történéseit :)

A védőszentje Szt.Franciska lett, úgyhogy az ÚJ neve:

Fanni Hermina Franciska

:)

Holnap apa autós progin van a Hungaroringen egész nap, mi meg a Ligetben déltől (odafelé elvisz minket apa,vissza felé pedig meglesz az első BKV élmény-remélem jó :)

Indulás előtt kissé álmosan : Kép

Keresztelő: Kép

Balcsi : Kép
Vendég

Sziasztok!

Ildikó! Nagyon tetszenek a képek! Nem is tudtam, hogy most volt a nagy esemény! Üdvözlöm Franciskát! :)

Nem semmi, hogy csak úgy lehet süniket találni!

Adél talán nem végleg fog leszokni az evésről! ma már egy kicsit jobb volt a helyzet. Hála Istennek! Az a nehéz, hogy látszólag nincs semmi oka, így csak tapogatózunk (doktor néni, én). Talán a sok levegő, talán sok gyomorsav... Az biztos, hogy ultrahanggal látható szervi probléma nincs. :roll: Úgy gondolom, nyomon vagyok!!! :? :)

Minden jót!

Zsuzsa
fazsu

Adél eszik!!!! :D

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Rég jelentkeztem, de most aztán mesélek:

Balázsnak most jelen pillanatban 8 foga van, de most egyszerre kettő is jön. Mit mondjak.....sose volt még fog miatt ilyen nyügös. Kb. 2 hete mindenki kidőlt a családban.....és pusztán anyai féltésből elvittem a doki nénihez......erre kiderült,hogy jobb oldali kezdődő középfülgyulladása lett és torokgyulladása van. Persze 2 nap múlva hétvégén mehettem a doktor nénihez házhoz, mert állapota romlott és kiderült,hogy krupp gyanús...... Nagy nehezen kilábaltunk belőle........erre múlt hét csütörtökön viszem a 15hós oltásra, de a rendelőben nagyon elkezdett sírni. Mire levetkőztettem a vizsgálathoz, tűz forró volt a teste. A szuri ugrott...gyorsan haza....lázmérés....levonással 39fok. Konkrétan semmit nem találtak nála, de mivel az állapota olyan rossz lett vasárnapra, hogy már felkelni sem tudott(nem volt erje és csak aludt)....bevittük a kórházba. Megvizsgálták de ott sem találtak semmit, de mivel reggeltől délután 3-ig összesen 50ml-t ivott, bent akartákl tartani, hogy infúzióra teszik. De előtte átküldtek egy másik kórházba, hogy külön megvizsgálja egy orr-fül-gégész. Ott sem találtak semmit.... Már jöttünk hazafelé, hogy összepakoljuk a cuccát a kórházba amikor elkezdett inni,így nem vittük be. A láza lement! Másnap vittük csak be a vizeletét vizsgálatra. Na ez egy külön történet. Kaptunk egy zacsit amit a fütyijére kellett ragasztani,ami majd összegyűjti a pisijét. Háááát...nem is mondom mit szenvedett vele......aztán megelégeltem a dolgot és szépen megpisiltettem egy befőttes üvegbe! Olyan ügyes volt!!! Azóta a lelet kész és negatív lett! Persze még mindig senki sem tudja mi baja volt, de most már hála kezd javulni........mi a fogára gondolunk. Nem értjük az egészet. Sajnos sokat lefogyott és még csak most kezd újra eszegetni.

Remélem azért TI jól vagytok!

Sok puszi MINDENKINEK!

INGRID!!!! Nagyon el vagy tűnve! Jól vagy??? Kép
kvicky

Sziasztok! Csak egy kérdés erejéig kukkantanék át egy másik topikból. Szeretném megkérdezni, hogy most az újpesti szülészet megszűnte után az újpestiek melyik kórházhoz tartoznak? Hol szülhetnek?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Heldzs! Gratula a nagylányodnak illetve nagylányodhoz! :D
Erre a babaúszásra én is kíváncsi vagyok! Majd, írd le a tapasztalatokat, remélhetőleg, élvezni fogja Petrus! :)

Fazsu! Adél tündéri baba! :D Megnéztem a többi képet is! Férjednek gratula!

Menyasszony! Édes a Fanni lány, mint mindig. :D Tényleg jó sűrű progitok volt. Látom pörgősek vagytok! :D
Mi is zsúfolt hétvégét terveztünk, de lerobbantam, és mivel nem akartam tüdőgyuszit, 4 napig nyomtam az ágyat. Elmaradt egy kerti parti és egy majális, egyedül Kecskemétre mentünk le anyuhoz, de sokra nem ment velem szegénykém, mert csak fetrengtem. Még jó, hogy a régi házidokim volt ügyeletben, benne megbíztam, máshoz lehet, hogy el sem megyek. Jah! És tegnap anyósom szülinapjáról is könnyedén ki tudtam menteni magam. :)

Kvicky! Nem semmi tortúra, amin keresztülmentetek! Gyors erősödést, felépülést Balázsnak :!:

Szia Babaimádó! Az OEP oldala szerint a Honvédhoz tartozunk. Jelenleg legalábbis tuti.

Viki28! Adj egy kis időt Zétinek! Csak behálózza apucit! Szorítok Nektek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Tekiroll.Köszi, én is így tudtam, de olyasmit olvastam, hogy elsz még egy átszervezés és a MÁV-hoz fogunk tartozni.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó: Ezt én is hallottam. Meghülyítik a kismamákat. :x
Ma megyek dokimhoz, hátha tudunk már többet is!

Kép
Kép
tekiroll

Fazsu:

Ügyesek vagytok, örülk,hogy megjött az étvágya a Hercegnőnek!!!
Nagyon rossz lehetett ,mikor csak találgatni tudtatok,miért sztrájkol :(

Kvicky: :( :( :(

Egyszer hallottam egy három napos láz nevű valamiről, amit állitólag majd'minden gyerek elkap, de pontosabbat nem tudok, csak arra emlékszem,hogy gyógyszer nem kell, nem hat rá, csak a dokiknak ritkán jut eszébe ez a lehetőség.

Örülök, hogy jobban vagytok,nagyon nehéz időszak lehetett!!!

Tekiroll:

Egy hétig nekem is fájt a torkom,mint a fene, azóta meg köhögök, de Fanna szerencsére nem kapta el !Én idegen helyen legfőképp csak szivószállal iszom,mert baromi érzékeny vagyok rá, ha nincs jól elmosva a pohár, valszeg ez lehetett, mert 2 évig egy náthám sem volt - de nem is voltam nagyon közösségben !

Voltunk a Ligetben Majálisozni : Fanna,Anyum,Nagyim és mi az apujával.
Fannának nagyon tetszett persze minden, tapsolt az afrikai táncosoknak, próbálta szemmel követni a körhintát ..:D , evett száraz perecet, aztán elfáradt, és haza jöttünk.

Én régen nem voltam egy majálisos tipus, kicsinek még tetszett de 10 éves koromtól nem-minnél inkább felhajtás volt,annál inkább nem :)

Nos, a mostanit ezért ne tudom,hogy kirivó eset,vagy ez a normális, de nekem nagyon fura volt (apának meg pláne,mert azt akart enni),hogy nem volt sültkolbász, virsli pedig még annyi se.

1 helyen volt kiirva, de ott ,meg du. 3 -kor már nem volt, egy másik helyen meg az volt kiirva, hogy Urunguay kolbász-ami nekem egy mini Tesco kolbira hajazott legfőképp...

Gyros volt! ...

Ma BUSZOZTUNK !!!!!!!!!!!!!!

Úgy volt,h hétfőn buszozok elöször egyedül Fannával, de ma lett a nagy nap!

Feltettem (habár be kell vallanom, nekem a 2. lépcsőnél remegett mindkét lábam,szerintem a nagyobb fokok miatt- leszállásra igen kiváncsi voltam, előzö megállónál felszállt 3 kamasz srác,nagy hanggal, mivel az ajtóba álltak,igy megkértem az egyiket,hogy jelezzen, erre jelzett, és mondta,hogy segit leszállni!!!!!!!

Én nagyon meg voltam lepődve!!!

És ráadásul úgy fogta meg kérdés nélkül a babakocsit,ahogy azt kell-szerintem vagy nagyon jól van megnevelve és már sokszor segitett, vagy kistesója van.

Nem gyöztem köszönni, mert habár igy a leszállást mindig nem tudom elképzelni,hogy fog menni egyedül, de nagyon rendes volt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A póstára mentünk amúgy, 6122344 álltak sorban,, utánunk jött egy nő és az anyukája, Ők nem annnnnyira örültek,hogy 6 ablakból 1 van nyitva :) velük dumcsizott Fanna meg én is :)

Potom fél óra alatt átvehettük a csomagunkat, és hazasétáltunk (odafelé a nagyiéktól mentünk, és már nagyon ki kellett próbálni a buszozást,gyalog fél óra kb.)

Nah, jó sokta irtam :)

PATAAAKKKK!!! :)
Vendég

SZIASZTOK LÁNYOK!!!

Jelentem megvagyok,élek és időnként virulok is :D Nagyon jól esett,hogy hiányoltatok,köszönöm :D :D
Bevallom nőiesen,hogy olvasgatni olvasgattalak titeket,csak inkább idebent a rendelőben :oops: ,időm viszont nem volt arra,hogy írjak,otthon pedig már sokszor be sem kapcsolom a gépet :oops: :roll:
De megnéztem Fazsuékról is a cikket(gratulálok a férjednek és nektek is :) ),meg ovastam Fanni keresztelőjéről is(nagyon tündéri kiscsajszi),meg a kalandokat is,meg mindent :D :D
Szegény Balu,remélem hamar rendbejön a kis drága.Meg a lelked is Viki...
Ildi:tényleg örülni kell annak,hogy ennyire segített a srác,mert manapság nem jellemző,persze tisztelet a kivételnek :wink:

Köszönöm szépen,jól vagyok,már 1 hónapja dolgozom az új helyen(teljesen hihetetlen... :oops: :cry: :wink: )A társaság nagyon jó,a munka teljesen más,mint amit eddig csináltam,de meg kell ezt is tanulni...Csak attól félek,nehogy bármit is elfelejtsek a szülészkedésből :oops: :roll:A lányok és az "életem" nagyon hiányzik. Azért ha úgy adódik,szeretnék még a szülőágy mellett állni és világra segíteni a pocaklakókat :) De ami most megy az eü-ben,tiszta bolondokháza.Még onnan is kirúgják a kolléganőket,ahol eddig azt hitték,biztos állásuk van :evil: :cry: Nem akartam elhinni,amikor írta az egyik ismerősöm,aki ugyancsak szülésznő.

Úgy tudom(de most már semmi sem biztos :oops: ),hogy a MÁV-ban lesz az összevont Honvéd-MÁV-HIETE szülészete.Csak ott még állítólag át kell alakítani az osztályt ahhoz,hogy 90akárhány ágyat be tudjanak rakni.Az pedig a jövő zenéje,hogy mikor lesz kész.

Azt nem ígérem,hogy rendszeresen írok nektek,de mindig napra kész vagyok belőletek(persze ha írtok :lol: )
Ha valakit esetleg nem szólítottam volna meg,ezer bocs :oops: :D

Mindenki vigyázzon magukra!Millió pusszantásaimat küldöm kicsiknek,nagyoknak és a pocakban lévőknek is:Ingrid
patak

Sziasztok!

Dokim az Uzsokiba került... rákérdeztem a fizetős dolgokra, de azt mondta, hogy van 800 kiskapu, amit ki lehet használni, úgyhogy hiába nem tartozom oda, nem valószínű, hogy fizetnem kell majd. :wink: :D
Kedden megyek meglesni a szülészetet. Annyira izgatott vagyok, mint egy nagycsoportos, amikor iskolába kerül. :lol:
Ma volt UH, egy héttel nagyobb a baba (29+4), 1200 gramm. :D
Rákérdeztem, hogy ez jelentheti-e, hogy korábban szülök, de azt mondta, hogy a kiírás dátuma ettől nem változik. Ki érti ezt :?:
Mindenesetre a lényeg, hogy tökéletesen növekszik odabent az én kis Pockom! :D (És még mindig pasi! :lol: )

Ingrid! Jó, hogy végre jelentkeztél, örülök, hogy rendben vagy és kerekedik a világ! :D
Ma a rendelőben is hallottam rólad egy anyukától, neki másfél éves a kislánya (Gvendolin). Nagyon dícsértek. : :) :wink:

Menyasszony! Ügyik vagytok, hogy már buszoztok is. :)
Nekem elég vegyesek a tapasztalataim, mint kismama. Múlt héten a buszmegállóban álltam. Egy banya megállt mellettem, olyan közel, hogy behatolt az intim szférámba. Ez nem volt elég, rágyújtott, és mégcsak nem is ellenkező irányba fújta a füstöt, hanem bele az arcomba. :x Legszívesebben kikaptam volna a szájából a cigit. Mindenesetre arrébb álltam, de amikor jött a busz, visszaspuriztam, és úgy álltam be közvetlen a nő elé, hogy nehogy hamarabb fel tudjon szállni, mint én. :) Párom az ilyen dolgaimra (nem ez az első eset, már régóta űzöm ezt a sportot :oops: ) mondta, hogy egyszer meg fognak verni. :lol:
De szerencsére azért vannak pozitív tapasztalatok is.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Tekiroll:

A legrosszabb az,hogy épp az idősebbek a legvadabbak ezen a téren!
Egy pasira még rámondom,hogy bunkó, de egy néni?!

Én cigire harapok: Az önkormányzat előtt ültünk a padon Fannival, anyut vártuk, mikor egyszer csak egy cigi landolt előttünk füstölve.( a bejárat mellett van a pad).

Én részemről felálltam , eloltottam a cigit, és mikor megláttam,h épp megy be a Biztiőrök Gyöngye,aki addig valószinűleg ott cigizett, utána szóltam, úgy mellékesen,hogy "Nem gond, de a következőt lenyeletem veled..."

Bocsánatot nem kért, de a következő fél órában nem jött ki senki cigizni :)
Az,hogy nem látott minket meg lehetetlen , mert van 60000000 kamera,ami a padokra néz.

Nekem sajna nagy a szám a sok Krav Maga edzés miatt ,attól nem igen tartok, hogy -ahogy a párod mondta neked-megvernek, de sajnos sok olyan ember és eset van,amikor normálisan teljesen felesleges szólni,mert azt nem értik meg!

És ami még fontos: SE pocival SE most a Picivel SOHA nem követeltem ki a néha jogosan ? járó előnyömet,nem vártam el plusszt se kitüntetést de aki azt érdemli,annak apja helyett is apja vagyok pár percre-hátha megjegyzi, ha már otthon nem mondták el,hogy kell közösségben létezni :)
Meg,ugye a Mérlegek már csak ilyenek..:)

Nah, de jöjjön az új hir: Fanna eljut bárhová kapaszkodva!
És megtanulta magát felhúzni hasonfekvésből, igy kikerülve a felülést,simán feláll (fektetés után is ...:D )

Ime a bizonyiték (a Térhóditásra) :D

http://www.freevlog.hu/play?v=u463a70fa30bd5

A jelszó: kezdodik

PATAK!!!

Nagyon örülök,hogy megvagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További sok erőt ,kitartást Neked az új helyen!!
És én is remélem,hogy vissza térsz- habár ezt nem könnyitik meg,az tény :(

Fanna ma volt csúszdázni !!! Nevetett, de szerintem mi jobban élveztük egyenlőre,úgyhogy nem sokat csúszott :)

És találkoztunk a játszótéren egy másik babával, aki egy nappal fiatalabb,mint Fanna !!! :)

Fazsu: AdélTündér eszeget újra rendesen,remélem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kvicky: Jobban van Balázs?????????????????

Kép Ha megkerülöm, vagy oda jön, vagy megfordul és háttal áll a járókában nevetve :)
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűntem...
heldzs: Mikor mentek babaúszni? Mert mi is a Pólus hotelbe megyünk 7-én délután.
Képzeljétek Benedek evett almát és sárgarépát is :lol: :lol: nagyon ízlett neki mind a kettő és olyan ügyesen ette kanállal.
Próbálok feltenni egy képet remélem sikerül.
Ingrid: Örülök, hogy sikerült új helyet találnod ... elhiszem, hogy hiányzik a régi. Fel a fejjel :P :P :P !!!!!!

Puszi
Nem tudok feltenni képet azt írja, hogy hiba történt :cry: :cry: .
rozi79

Drága Édesanyák!

Mindannyiótoknak nagyon boldog ANYÁK NAPJÁT kívánok!!!

Millió pusszancs:Ingrid Kép
patak

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül írok nektek, de szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek szüksége anyatejre?!

Érdeklődés priviben vagy nyimo@freemail.hu e-mail címen.

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Rozi 79: Hellló! Hát képzeld csak mi is 7.-én megyünk babaúszni 13:45-re ! Ezek szerint találkozunk! :) Már nagyon várom,nagyon kíváncsi fáncsi vagyok Petrusra!Ti mennyi idősek vagytok,hogy elkezdtétek a hozzátáplálást?

Fazsu: Örülök,hogy megjött Adélka étvágya! :)

Menyasszon: Át tudom küldeni a képeket,csak akkor mondd meg légyszi,hogy hova küldhetem. :)
Ami a programot illeti,nem tudom pontosan hogy mire gondolsz.Windows XP van a gépen.Azt hiszem Te ajánlottad,hogy töltsem le az Infarview-et.Azzal le is tudom kicsinyíteni,de ide nem engedi feltenni.Szemét,fúj...... :oops: :evil:

Heldzs

[Kép
heldzs

MINDEN KEDVES ANYUKA!
SZÓLJON MINDENKIHEZ E PÁR SOR!
(SÍRNI NEM ÉR!) :)

"Puha fészek melegén.
Fiatal kis fecske,
Kiváncsian egyre édesanyját leste.
Kisfecske csivitel kora reggel óta:
- Mondd anyuka,hogy leszek jó fecskefióka?Sárból hogyan
tapasztunk fészket ilyen szépen?S hol a napfény,amikor felhő
van az égen? Ősszel hova repülünk olyan nagyon messze? És
mondd ott túl a tengeren hegy és folyó lesz-e?
Csicsereg és kukucskál jobbra -balra szerte-Felröppen egy
szúnyogért s ni már le is nyelte.
- Jól csináltad fiókám,éppen ahogy kellett.Majd megtanulsz
minden mást is ÉDESANYA mellett!"

Mindenkinek Boldog Anyák Napját kívánok:

Heldzs :lol:

[Kép
heldzs

:((((((((((
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Heldzs: *****

marosan_i@yahoo.com

Ide külld!

Jó úszást nektek, és kérjük a beszámolókat:)

Vendég

Sziasztok!

heldzs: De jó akkor talizunk! Én valószínüleg a párommal megyek fekete fürdőruci lesz rajtam.

Édesanyámnak

Az anyák halhatatlanok.
Csak testet, arcot, alakot
váltanak; egyetlen halott
sincs közülük; fiatalok,
mint az idő.
Újra születnek
minden gyerekkel; megöletnek
minden halottal - harmadnapra
föltámadnak, mire virradna.
Adassék nekik gyönyörűség,
szerelmükért örökös hűség,
s adassék könny is, hogy kibírják
a világ összegyűjtött kínját.

Boldog Anyáknapját mindenkinek!!!!!!!!
rozi79

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT !!!!!!!!!

Szabó Lőrinc: Lóci óriás lesz

Veszekedtem a kisfiammal,
mint törpével egy óriás:
- Lóci, ne kalapáld a bútort!
Lóci, hova mégy, mit csinálsz?
Jössz le rögtön a gázrezsóról?
Ide az ollót! Nem szabad!
Rettenetes, megint ledobtad
az erkélyről a mozsarat!

Hiába szidtam, fenyegettem,
nem is hederített reám;
lépcsőnek használta a könyves
polcokat egész délután,
a kaktusz bimbait lenyírta
és felboncolta a babát.
Most nagyobb vagyok, mint te! - mondta
s az asztal tetejére állt.

Nem bírtam vele, tönkrenyúzott,
de azért tetszett a kicsi,
s végül, hogy megrakni ne kelljen,
leültem hozzá játszani.
Leguggoltam s az óriásból
negyedórára törpe lett.
(Mi lenne, gondoltam, ha mindig
lent volnál, ahol a gyerek?)

És ahogy én lekuporodtam,
úgy kelt fel rögtön a világ:
tornyok jártak-keltek körülöttem
és minden láb volt, csupa láb,
és megnőtt a magas, a messze,
és csak a padló volt enyém,
mint nyomorult kis rab mozogtam
a szoba börtönfenekén.

És ijesztő volt odalentről,
hogy olyan nagyok a nagyok,
hogy mindent tudnak és erősek
s én gyönge és kicsi vagyok.
Minden lenézett, megalázott,
és hórihorgas vágy emelt
- föl! föl! - mint az első hajóst, ki
az egek felé szárnyra kelt.

És lassan elfutott a méreg,
hogy mégse szállok, nem növök;
feszengtem, mint kis, észre sem vett
bomba a nagy falak között;
tenni akartam, bosszút állni,
megmutatni, hogy mit tudok.
Negyedóra - és már gyűlöltem
mindenkit, aki elnyomott.

Gyűlöltem, óh hogy meggyűlöltem!...
És ekkor zsupsz, egy pillanat:
Lóci lerántotta az abroszt
s már iszkolt, tudva, hogy kikap.
Felugrottam: Te kölyök! - Aztán:
No, ne félj - mondtam csendesen.
S magasra emeltem szegénykét,
hogy nagy, hogy óriás legyen.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Rozi79:
Ok! Rajtam pedig egy egyberészes fehér-kék fürdőruci és csak ketten megyünk! :)
Akkor holnap talizunk!
Jó éjt!
Heldzs

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Tudom eltüntem és most egy darabig nem is fogok jönni mert::::::
ELKÖLTÖZÜNK :lol: :lol: :lol:
Ma 5kor megyünk a kulcsokért meg a szerzödés.
Kicsit messze kápmegyerre megyünk de annyira jól néz ki a lakás hogy ez már nem is nagyon zavart.
Ugyhogy nem lesz netem meg gép sem de majd csak kisirok egy laptopot. :wink:

Pussssssssz mkinek

viki28

Sziasztok!

Ildikó! Fanni nagyon ügyi! Megnéztem a felvételt! Jól tettétek hogy elmentetek buszozni. Mikor költöztök?

Mindenki! Örülök, hogy megnéztétek a cikket! :)

Adél eszik! A vas megtette a hatását. Csakhogy ... Mivel sokat bukizott, kapott SINLAC nevű rizs- és szentjánoskenyérmag pépet. Nagyon finom az íze. Ezzel a doktor néninek az volt a célja, hogy majd megköti a tejecskét. Hát ez a számítása nem jött be. Adél ma megdöntötte a rekordját. Egykor kezdtünk enni (körülbelül). Három órakor, mikor már néhány tíz ml tejecskét kilökött, a levegő is távozott. :? Nincs megoldás. Adél csak akkor eszik levegőnyelés nélkül, ha félálomban van. :roll: Számos cumit kipróbáltunk már. Már arra is gondoltam, hogy valahogy kanállal ehetővé kellene tenni a tejecskét (pép)! :lol: Ha van ötletetek, mondjátok!!! :wink:
Hála Istennek van tejecském! A fagyasztóban már csak tejecske van! Naponta 300-400ml-t tudok lefagyasztani. 8) Na persze ezzel azért van munkám is. Napi 3-4 óra. Hááát. Aki teheti, az nehogy fejésre adja ám a fejét!!!! :) Aki viszont nem tud szopiztatni, annak javasolom a fejést (ha meg tudja oldani a család)!
Majdnem elfelejtettem! Adél kezdi átaludni az éjszakát! 8) Csak én nem jutok éjfél előtt ágyba! Azt hiszem, alvászavarom lett!! :lol:

A többit majd később!

Vadvirágról tud valaki valamit? Biztos rengeteg dolga van. Eleve 3in1. Plusz a többiek otthon. (ha jól emlékszem).

Szia Ingrid! Minden jót! Élvezd az életet, és ha teheted, vágj bele az "életbe", hogy jövőre már na csak köszöntsd az anyákat!!!! :lol:

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!!!

Viki!!!
Yeah!!!!!!!! Ez albérlet ? Ezek szerint apuci kezd olvadni a Zéti mosolytól? Vagy a Tiédtől!!! :)

Nagyon örülök, h el tudtok költözni!!!

Ha laptop kell olcsóbban szólj, Zoli tud intézni cégen keresztül :)

Mi Pünkösdkor fogunk költözni, mert 4 -es eladás/ csere van: az unokatesómékra várunk mi, ők egy nőre, aki egy családra és azok is egy családra :)

De Pünkösdkör mindenki belakja az új kecót :)
Illetve mi előbb kifestünk, parketta mintás linóleumot teszünk a szönyeg helyett, és kéész :)
De az 1-2 nap, hamar kiszárad :) Meg csak a linóleum szélét ragasztjuk le, nem az egészet,mert úgyis alatta is az van, meg nem akaro teleragasztózni a lakást Fanna miatt.

Fazsu:

Fanni nem volt bukós, de mi evés közben is büfiztettük sokszor! És igényli is, a mai napig valami oltári nagyokat büfizik néha (üveges-kanalas kajáláskor is!!!!), és úgy tud tovább enni.

Na jó,ha nagyon nekiül akkor azért kibirja a végéig :)

Levegönyelés nélkül NEM tud enni senki, gondolom az Avent üvegeket is próbáltátok (az azért is nagyon jó,mert a kis száját épp úgy tartja közben,mint cicinél).

Sokfajta pép van, kérdezd meg a dokit!!! Nagyon finomak,Fanna is 4 hónapos korától eszik kanállal, habár ezek a boltiak (Hipp,Mulipa,Nestlé) csak 12 étkezésre adhatók / nap.

Nem eszel valamit esetleg,ami nem izlik neki??? Van aki a tejcsivarázsló teákra érzékeny, van olyan baba aki arra , ha Te tejet iszol.

Ha a doki nem tud okosabbat, a La Leche lehet,hogy tudna!!!Érdemes kideriteni,mert ha ilyen ügyesen ilyen sok tejcsid van,akkor szuper hosszú ideig tudod majd szoptatni!!!

Sok-sok tejcsihez GRATULA!!!!!!!!!!!

Heldzs, Rozi79 : Nnnna megálljatok csak, Ti sem hiztatok, ha már fürdörucikról megy itt a csevegés :) Nagyon jó pancsit nektek, és én személy szerint nagyon várom a beszámolókat,mert igencsak gondolkodom én is Fannát elvinni,mert imádja a vizet.

Én elvileg szerdán kezdem a mindenki álltal csak hülyeségnek tituált fogyis akciómat :)
Néha azon röhögök, hogy már annyi mindenre mondtam,hogy "Majd ha lefogyok!", hogy az elkövetkezendő 6 évem 24 órája már be van ezekkel táblázva:)

Fanna volt nyuszinézőben ( a nagyi egyik szomszédja hivott minket át).A kisnyusziknál csak nézelődött, de mikor megmutattam az Apanyuszit neki, akkor viszont azt mondta hitetlenkedve , hogy : Hihahh ! Kicsit kuncogva, de inkább komolyan :)

Anyák napján apa elvitt minket (Fannit,Anyumat,engem) egy állóhajóra vacsizni :)
Tök jó volt, Fanni is evett,mig kihozták a miénket,és nagyon szép volt a Duna este onnan.

Édekes,hogy nekem uszodában valami hihetetlenül komoly viziszonyom van, de hajón, kompon még véletlenül sincs.

Lehet,h meg kéne próbálnom nyilt vizben megtanulni úszni???
Ha valakinek van NAGYON türelmes úszásoktató ismeröse,az szóljon :)

Nah, má megen regényt irtam... :oops:

Kép Fanni vezet :)
Vendég

Sziasztok!

Igen albérlet de nagyon jól néz ki majd eljöttök hozzánk jó?
Nem is írok sokat mert pakolnom kell dél körül cuccolunk.
Ildi a laptopos dolgot még megbeszéljük.
Feltöltöttem a kártyám is legfejebb marad az.
dsemmi bajom nincs már egy hete hát mikor pont ma kell megint szédülnöm :twisted: :evil:

Na pusssssz csajok
Vigyi magatokra majd jövök

viki28

Sziasztok Csajok!

Menyasszon:
Hát a fürdőruci csak ürügy volt....érted,hogy megismerjük egymást. :lol: :lol: :lol:
Egyébként van rajtam még 5-6 kg ,de addig nem nagyon érdekel,amíg szoptatok! :) Ráérek majd utánna fogyizni.

Ami az úszást illeti Petruskám a vártnál jobban teljesített. :D Nagyon tetszett neki,imádta mindvégig,folyton köpdöste a nyálát ,mert most ez a menő nála. :)

Fannának is nagyon tudom ajánlani,szerintem kedvesek segítőkészek egyenlőre aztán majd meglátjuk.

Ezúton is köszi a képes segítséget!!!Köszi.köszi.köszi. :lol: :lol: :lol:

Ő a kis Petruskám :)
Kép

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Menyasszony! Ez a Krav Maga valami önvédelmi micsoda? Bocs a tudatlanságomért. :oops:
Nagyon ügyi lány a Fanni! Néztem a felvételt! :D IKEA vásárlók vagytok, azt is kiszúrtam. :)

De jó is a költözőknek, csak én dekkolok itt még mindig. :cry: De már kezdek beletörődni, hogy pár hónapot itt kell majd eltölteni a picivel. Max zárat cserélek, hogy apósom ne tudjon rámnyitni! :D
Vagy végszükségben lelépek apumhoz. Persze az sem leányálom. Egyenlőre ide tervezgetünk.

Heldzs! Nagyon tündéri a lányod! :D Áhh! Én is akarok egy kiscsajt! :lol:

Persze előbb a kispasimat kéne megszülni! Voltam kedden szülőszoba látogatáson, hát mit ne mondjak, beparáztam, bár a szülésznők meg mindenki nagyon kedves, bűbájos volt! Úgyhogy most próbálom elterelni a gondolataimat, és inkább a babaszobán agyalni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Jó régen voltam már itt.
Látom gyönyörűek a babák.

Heldzs! Petrus nagyon hasonlít rád. Tiszta anyja!!! Szépséges kiscsaj. Emilkével össze kell hozni őket :lol:

Fazsu! A férjednek gratutálok, Adél pedig csudi szép! Erre a bukós dologra sajna nincs ötletem, mert Emilkém nagyon ritkán és nagyon minimálisat bukik.

Patak! Akkor én tudom, hogy te hol dolgozol! Nagyon jó a hely, nekem tetszett, voltam ott párszor!

Akik úszáson voltak, azoknak gratula. Én sajna nem rajongok az ötletért :?

Mi jól vagyunk! Emilkének kihullott a haja. Csak a feje tetején maradt egy nagy tincs. Az éjszakát mi már rég átalusszuk, pontban 4.20-kor kell minden hajnalban. Úgyhogy nagyon jó baba. Ja, és egy kis dumafranci, annyit dumál, hogy csak na.

Rakok fel képet:

Kép

Kép
alinkat

Sziasztok!

Viki: Megyünk hát!!! Meg majd Ti is jertek hozzánk ám! Kicsi, de full
bababarát kecó lesz!!! Majd irj a fejleményekről!!!

Heldzs: Nagyon szééééééééééééééééép kislányka Petra!!!
Örülök,hogy jó volt az úszás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fanna is vizimádó,azért vinném főleg :)

Tekiroll: Igen,jól látod a helyzetet, előbb a kispasit kell a világra
hoznod,hogy legyen egy oltalmazó bátyója a kishuginak :)
A Krav-Magát testőrök, rendőrök,katonaság, S.W.A.T,
kormányőrök,elitalakulatok használják. Nemrég kezdték el
civileknek is tanitani magyarországon.
Én a határőrkommandóval,mint hivatással kacérkodtam
anno, meg testörökkel voltam körülvéve (nnna , nem úgy
mint a filmekben,hanem a baráti társaságomat tekintve)
és kung-fu -ról áttértem erre.

Már nagyon hiányoznak az edzések, de igy edzetlenül
nem akarok lemenni, majd talán őssze újra lejutok.

www.kravmaga.hu

A szülőszoba :) Nyugi,mikor menni kell, akkor már nem
fog zavarni, az csak egy helyiség,ahol a legmegfelelőbb
körülmények között pillanthatod meg a Kis Csodát!!!

Ilyesztően néz ki, de ha belegondolsz, az első osztályban
meg a terem nézett ki ilyesztően azzal a sok idegen
kölökkel:) ÉRTETEK van- tehát Te csak foglalkozz
a babaszobával, a többit bizd a babára :)

Alinkat: Nagyon édes kissrác!!! Ha öszejönnek Petrával,akkor
mehetnének 4-en moziba a srácok (Zé+Fanna és Ők) :)
Vendég

Sziasztok!

Kati! Köszönjük a képet! Jól látom, hogy Emil rád hasonlít?

Nahát, nahát! Úgy tudom, Kínában volt divat, de a fiatalok fellázadtak, hogy a szülők választottak csemetéiknek társat! :lol:

Adél kevesebbet bukik!!!!! :D Nagyon szeretem, mikor kacag. Most a szám brümmögtetésével tudok kacagást kieszközölni! (Nem bármikor, csak mikor neki tetszik. :o) ) :lol:

Zsuzsa
fazsu

Az utolsó előőti fejecske nem megfelelő. Helyette :wink:

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Külön üdvözlet Alinkatnak!

Gyönyörű Emilke :) !Gratula hozzá! :lol:
Látom az evéssel nincs gondotok!!Szerintem sem ártana már egy baba-mama találkozó,hogy jól megnézhessük közelebbről magunknak Emilkét!! :shock: Emlékezetem szerint tisztára rád hasonlít ez a nagyfiú! :) Nektek a délelőtt vagy a délután lenne jobb talizni?Nekünk a délután.

Ilyen bájos a mosolyunk: :) Kép

[Kép
heldzs

Menyasszon:
Köszönjük szépen a bókokat,dícsérő szavakat!! :) :) :) A mozival kapcsolatban jó a meglátásod,de még ne szaladjunk annyira előre .Én még élvezni akarom,hogy ilyen ennivalóan picik! :) :) :)Ez a legszebb évek egyike. :)

Jó éjt,sok puszi Mindenkinek:
Heldzs

[Kép
heldzs

Sziasztok!!!

Kvicky: Jobban van Balázska ??????????????????
Remélem, igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fazsu: Örülök, Adél jobb belátásra tért a hami-ügyben!!!
Nagyon tündér lehet, ahogy kacag!!!!!!
Amilyen ritkán talizunk, legközelebb már kéz a kézben
jöttök Vele!!!

Heldzs: Na jó, még várhatunk kicsit, addig hátha lejjebb mennek
a jegyárak a mozikban..:) Amin igen meglepődék!

Mi napról-napra nagyobb teret hóditunk meg magunknak- én lasssssssssssssssan eljutok edzeni, Fanni pedig már a fél szobában tud kapaszkodva oda-vissza menni.

Leesett a könyve, én meg letettem,h vegye fel...
Nos, ÉN nem tudtam,h az ágy alatt van az elemlámpa...:D
Persze,hogy azt vette fel és kezdte el szerelni,nem a mesekönyvet :)

Nagyon kis activity lett, a járókába is eljátszik 1 órát is nyugiban (persze közben 10 percenként puszicsere van ),ha meggyözöm,h anyának mooost valami nagyon fontos dolga van (mosás,takaritás,hajfestés,stb...:) de az IGAZI, az a Szoba !!!!!!!!

:)
Vendég

Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Egy napon a gyermek így szólt Istenhez:
-Azt beszélik, holnap leküldesz a Földre, de hogy fogok ott élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?
Isten azt válaszolta:
- A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked. Várni fog téged, vigyázni fog rád.
- De – mondta a gyermek- itt a Mennyországban nem csinálok mást csak énekelek és mosolygok.
Isten így szólt:
- Az angyalod minden nap énekelni fog neked, és érezni fogod az angyalod szeretetét, és boldog leszel.
-És –mondta a gyermek- hogyan fogom megérteni az embereket, ha nem értem a nyelvüket?
-Az könnyű lesz. Az angyalod meg fogja tanítani neked a legszebb, legédesebb szavakat amiket valaha is hallani fogsz. Az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni.
A gyermek felnézett az Úrra és így szólt:
-Mit fogok tenni, ha veled akarok beszélni?
Isten rámosolygott a gyermekre és így szólt:
-Az angyalod össze fogja tenni a kezeidet és megtanít imádkozni.
A gyermek erre azt mondta:
-Úgy hallottam a földön rossz emberek vannak. Ki fog engem megvédeni?
Az Úr megölelte a gyermeket:
-Az angyalod óvni fog téged, akkor is ha ez élete kockáztatásával jár.
A gyermek szomorúan nézett:
-De mindig szomorú leszek, mert nem láthatlak téged.
-Az angyalod mindig beszélni fog neked rólam, és meg fogja mutatni, hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár én mindig melletted leszek!
Ekkor nagy békesség volt a Mennyben, de már hallani lehetett a földi hangokat.
A gyermek sietve megkérdezte:
-Istenem, ha most mennem kell, kérlek áruld el nekem az angyalom nevét!
Az Úr erre így válaszolt:
-Az angyalod neve nem fontos… Egyszerűen csak így fogod hívni: ANYUCI !
Vendég

Sziasztok.

Menyasszony: Megríkadtál ez valami csodálatosan szép. Köszönöm, hogy megosztottad velünk!!!!

Benedeknek is nagyon tetszett az úszás nagyon élvezte :D !!
Nálunk lehet, hogy csak jövőre lesz keresztelő hívtam a papot aki összeadott minket, és azt mondta, hogy a két keresztszülő egyikének " renben " kell lenni na most a tesóm meg van keresztelve, de Ő Evangélikus a párom huga rendben van csak Ő 17 éves így nem lehet. Pedig szerettük volna a keresztelőt nyáron megtartani.
rozi79

Sziasztok!

Rozi: Örülök, hogy tetszett, szerintem is gyönyörű!!!

Olyan édesek lehetnek a babák úszáson!!!

Nagyon gondolkodunk rajta Fannival :!:

Ahh, nekünk ezért húzódott idáig a keresztelő :)

Fanni már a teljes szobát körbegyalogolja kapaszkodva, és egyre inkább rohan ! :)

Eszébe nincs elesni, és ha valamit nem ére el,vagy érzi,h esés lenne, akkor leül, és úgy nyújtózik oda, ahová fel akar kapaszkodni:)

Már "csak" 10 nap a költözésig!!!

Nagyon várjuk!

Hétvégén lesz Flora Futónap a Városligetben!!!
Mi a Colára is kimentünk, akkor még csak 3 hós volt Fanna, előtte a pocimban volt,mikor részt vettem, most pedig újra babakocsiban jön, csak már sportban :)

Van valakinek kedve jönni???????????????

Tökjó, 400 ft a nevezés, 3.3 km. a gyalogló táv, babakocsival az a legjobb, de van futás váltóban (3 ember ,fejenként 1.5 km), 3 km, 6 km futás.

A gyaloglás viszont teljesen kivitelezhető, és tényleg mindig nagyon jól szervezik, jó progik vannak, stb.!

http://www.futanet.hu/verseny/2007/flora/fr_flora.html

Ha csak kicsit lesz borús, vagy esős mi már akkor is ott leszünk!!!
Vendég

Sziasztok!

Alin! Nagyon édes Emilke! :D
Ez édes, hogy már minden babónak van párja! A mi fiunknak is ki van szemelve egy Fanni lány. Bár egy évvel idősebb a csajszi, ez a mai világban már nem gáz, azt hiszem :lol:

Menyasszony! Tényleg nagyon megható ez az angyalos írás! Küldök neked egy másikat is, hátha nem ismered még. Csak az képekkel együtt megy majd, ha jól gondolom, megvan az emilcímed.
Jó ötlet ez a Futónap, a gyalogos távra még én is beneveznék, de elutazunk sajna. :( Illetve nem sajna, mert ez az utsó hosszú hétvégénk édeskettesben :lol: , több szabi és lógás nem nagyon lesz már Pocak születéséig. Remélem, szép idő lesz :!:

dv
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Gyorsan egy kis "finomság" nektek:http://www.fn.hu/belfold/0705/reformok_alatt_nem_erdemes_szulni_162853.php

Millió pussz mindenkinek:Ingrid
patak

Sziasztok!

Dolli: Köszönöm amit külldtél, már olvastam, de csak "simán,gépelve" nem ilyen szép képekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kellemes időd és klassz kirándulást Nektek!!! Majd legközelebb találkozunk ! :)

Örülök,hogy mentek!!!!

Patak: Köszi a linket, kissé idegesitő volt olvasni ugyan, de ha nem olvasom is ez van :( :( :(

Kép BOLDOG 7. HÓNAPOT ZÉTI !!!! (Viki)

Kép BOLDOG 4. HÓNAPOT ADÉL BABA !!! (Fazsu) :)

Kép BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFI !!! (Berna)

Kép BOLDOG 4. HÓNAPOT LILI BABA !!! (Heldzs) :)

Kép BOLDOG 4. HÓNAPOT EMILNEK!!! (alinkat)

Pattogobolha
Vadvirág
Majisz
Katusz

és akit lefeleljettem ,mert lyukas a fejem :

HAHÓÓÓ !!! :)
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam már errefelé! Most ért véget a lakásfelújításunk, már csak 1-2 apróság van hátra! :D Nagyon elfáradtunk a babával...

Lányok! Gyönyörűek a gyerkőcök! Mi pénteken voltunk 4d-n, az arcát csak egy pillanatra tudtuk megnézni, mert eltakarta... :D De mindenét jól megnéztünk, hála Istennek minden rendben van vele. Már 2 kg-os volt, és még hátra van 6 hét...

Menyasszony! nagyon szép az angyalos történet. Köszönet érte.
Viki28! Káposztás melyik részére költöztetek? Én nagyon szeretek itt lakni!

Minden jót kívánok mindenkinek. Pocakosok, kitartás!
Bár nem tudom hogy vagytok vele, de engem nagyon megvisel az időjárás változás, főleg a hírtelen meleg.

Viki

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kettenvagyunk

Szijjasztok Lányok!

Örömmel látom,hogy mindenki jól van és gyönyörűek a csemeték :D :D :D

Ildi!
Véletlenül sem akartam senkit felidegesíteni,bocsi :oops:

Mindenki vigyázzon magukra!Millió pusszantásaimat küldöm:Ingrid
patak

Sziasztok!

Menyasszon:
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést! :) Nagyon arik vagytok! :)
Pusza: Heldzs

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Ingrid : Félre ne értsd, nem Te tehetsz róla,h idegesitő ez az egész
!!!!! És köszi,h beirtad, jobb tudni mint megijedni!

Kettenvagyunk: Ilyenkor húznak ám bele a növésbe :)
Édes lehetett az UH, ugye milyen klassz a 4D?
Fanna is takargatta az arcát, de a lényeget (hogy
minden rendben van vele) láttuk és azt nem lehet
eleget mondani egy Anyának :)
Ezek a frontok...
Én frontérzékeny vagyok, de szerintem Fanna is.
Ilyen időjárásváltozást egy elefánt is nehezen bir.
Kitartás!!! Ez más a finish :)

Fanna legújabb dolgai: Legugol ,ha valamit fel akar venni, majd visszaáll, felül , de irtó gyorsan (az új kecóban már szétszedve visszük a pelenkázó komódot, polcnak és komódnak, mert az ágyon fogom pelenkázni, mert nagyon akrobata a Kicsike, és úgy biztonságosabb már neki szerintem-meg nekem sem áll majd fel a hajam egy nap 5-ször :)

Szétválogatja a könyveit rágható és nemrágható csoportba, és van egy kedvenc, amit ha eldugunk a vödrébe akkor módszeresen kidobálja belőle a többit és CSAK azt kezdi el rágni...:D

A 3. képen hajgumi van a szájába,nem keksz-mert szerintem pilótakeksznek is hihető.

Kép
Vendég

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mennyi hónapforduló/ünnep volt mostanában! Boldogot így utólag is minden érintett babának! :)

Menyasszony! Milyen volt a gyaloglás? Voltatok végülis?
Nagyon ügyi ez a Fanni lány! És ez a szétválogatósdi! Egyszerűen csúcs lehet! :)

Kettenvagyunk! A pocaklakók ezek szerint már csak ilyen kis szégyenlősek. Már ami az arcukat illeti. :D
A mi Pocakunk sem mutatta meg kire is hasonlít, de nem is ez volt a lényeg, hanem hogy egyébként mindene megvan. :)

Üdv
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!!!

Kibújt a 6. fogicája a Boszinak :)
És igy 10 hónaposan, 2 hónapnyi járás után elkezdett mászni :D

Én kihagytam anno teljesen a mászást, egyből jártam én is, Ő ezt is belevette igy utólag :)

Én megint megszálltam a Vaterát, eladtam a nagy fa járókáját, holnap kapja meg a nagy hálósat, amit össze tudunk csukni, mert ott nem férne el kényelmesen az a fa.

Ha valakinek valamit el kell adni, csak szóljon, én nagyon belejöttem:)
Ez az 5. olyan dolog, amit úgy adok el 2-3 nap alatt, hogy egy másik hirdető UGYAN OLYAN terméke már egy hónapja fent van...
Sok infót és jó képeket teszek fel, ők meg nem.

Hétvégén kezdünk festeni, mááár nagyon várom!!!
Megrendeltük a tapétáját, habár ici-pici kuckója lesz, de az rózsaszin / cicás persze... :oops: :D

Voltunk Nöklapja hétvégén, háát...teljesen rossz volt :)
De állitólag mindig ilyen.
Mi jobbat vártunk....

Hogy birjátok ezt a nyomott, frontos időt???
Vendég

Lányok, pocakosok!

Egy rémhír! Talán mégsem mehetünk a Honvédba szülni. Tudtok erről valamit? Én most hallottam a védőnőmtől...

Viki

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kettenvagyunk

Sziasztok!

Menyasszony! Igazi kis kofa lettél! :) Mondjuk nekem még nem aktuálisak az eladások, de néztem a rendszert, és tök bonyolultnak tűnik. Vagy csak nincs kedvem foglalkozni vele és azért bénázok? :oops: :lol:
A kánikulát úgy bírom, hogy nem mozdulok ki a lakásból, ha nem muszáj. Eddig alig voltam itthon, folyton mászkáltam, most meg tespedek. Elkezdtem vizesedni is, bár még nem vészes.
A frontoktól meg néha fejfájós vagyok, ami az eddigi várandósságomra nem volt jellemző. Sőt! A korábbi migrénes rohamaim is elmúltak. :) Kopp-kopp-kopp :lol:

Viki! Ingrid írta korábban valahol, hogy a Honvéd csak átmeneti hely az újpesti kismamáknak, utána irány a MÁV. Ez még a "reformok" elején volt így. Hogy azóta hogy alakult, nem tudom. :?
Én a dokimat követem az Uzsokiba.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: