Neet.
először hozzád szólok: Bárcsak lenne lehetőségem végre elmenni...
Zuzi,
neked is köszi! Nagyon édesek a cuccok!!!!
Csajok,
pü még nincs meg, de meglesz, bár ha HÁ komolyan gondolja, amit mond, nincs is értelme az egésznek...

pedig olyan jó lett volna megijeszteni titeket egy kicsit...
Deni,
éjjel szimpátia-aludtam veled, már idejét nem tudom, mikor sikerült ENNYIT (kb 6 órát) aludnom...
ünnep:
sztem ha kötelező, elveszik a VARÁZSLAT, de mégis JÓ, h van!
Elmondja a pici szája azt a verset, amit nemrég még én mondtam anyukámnak...beleborzongok...
és B csinált nekem sóliszt gyurmából egy gyönyörű nyakláncot, az én 5 éves nagyfiam...
máskor is csinál nekem dolgokat, ad puszit, stb. de ez most KÜLÖNLEGES volt, titokban csinálták, NAAAAAAAAAAAAGY meglepinek szánva...az mondjuk mellékes, h a drága nem birta magában tartani, és már jópár napja elmesélte, h min ügyködnek...
Igitől is kaptam egy képeslapot, az elején ő maga virit, ha kinyitod, ott a tenyerének lenyomatja...örök emlék, amikor majd a nyugdijas otthonban nézegetem a sok sok KINCSEMET...hmmm
mi pár éve, teljesen önkényesen úgy döntöttünk, h SENKINEK (gyerekeket kivéve) nem veszünk semmit ünnepekre. És ehhez tartjuk is magunkat, mert vmiért mindig addigra fogy el a pénzünk...
mivel én oltári rosszul osztom be az időmet, arra sem szokott lehetősegem lenni, h vmit saját kezüleg ügyeskedjek, mert ez az egyetlen dolog, amiben "hiszek". Igy marad a Boldog Akármi! üdvözlés, és a többi nem számit. Ha mi kapunk vmit, megköszönjük, de én már azt sem igazán szeretem, mert egy ilyen világban mit lehet még az embernek venni??? Még egy lábost??? Még egy vázát???
ÉS hova rakom ebben a kicsinyke lakásban??????????????
Mi Levivel ilyenkorra időzitjük a "praktikus" dolgok megvéltelét, és azt adjuk egymásnak. Na jó, néha becsúszik nekem egy két Lush szappan, meg ilyesmi, mert attól odáig vagyok, de inkább az épp aktuális cipőt, pulcsit vesszük meg, vagy most épp kapunk szülinapunkra egy csomó festéket, amivel kifesthetjük a lakást még Meme érkezése előtt...
vagy után???
ja, és virágvásárlás ellenes vagyok...bár NÉHA elcsábulok. De nem szeretem, ha virágokat ölnek az én kedvemért!!!

akkor inkább vágjanak le egy csirkét, mert az legalább finom!!!
viszont IMÁDOM a szép tortákat, és a héliumos lufikat!!!!! valami azért maradt az "inner child"omból!
és mióta itt ülök, enyhén fájogatok...csak úgy kellemesen, h mire jövő hét végén szülök, már 4 ujjnyira nyitva legyen a méhszájam...