A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Hello!

Most kicsit zavarba hoztatok, én azt hiszem 2 zsemlét ettem 1 helyett!:D De az eredményem jó lett!:)

Robcsi: Édesek a kis rucik! Apa azt mondta nekem elvisznek valahová, anyák napja alkalmából, erre én a vásárlást választottam, szerintem ő nem egészen erre gondolt! :lol: Te írtad a múltkor, hogy volt ellenanyag a véredben? Vagy miért kell minden hónapban menni, nekem eddgi csak 2-szer nézték?!

Rita: Bocsi, de szerintem jobban kellett volna vigyáznotok a kutyusra! Lehetett volna neki fogamzásgátlót is adni, ha nincs is ivartalanítva. :( Mi is majd menhelyről akarunk kiskutyát kihozni, valami terrier szerűt, azok olyan jópofák!

Nekem úgy nyomja ez a bébi a hólyagom, lassan nem tudok elmenni sehová, mert lépni alig lehet tőle...tuti a kobakja van lent, főleg ha olyan golyófejű lesz, mint az apukája volt! :lol:

Jó hétvégét! Bár most nem lesz olyan jó idő...:(

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Köszi a tanácsot mindenkinek.
Tehát. Mikor elhoztuk a váci menhelyről a kutyust, akkor volt kb 4-5 hónapos. Ott semelyik kutyust nem ivartalanítják. Az állatorvosunk azt mondta, hogy várjunk májusig és utána ivartalaníttassuk, mert kb akkor lesz ivarérett. Azt mondta, hogy jó ha megvárunk egy tüzelést, mert állítólag ha nem várjuk meg akkor viselkedészavaros lesz a kutya. Úgyhogy vártunk. Jövő héten vittem volna amúgyis őket dokihoz. Maj max akkor kiderül, hogy mi van. :) Ami meg az ásást illeti... Háát. Folyton ás a másikkal együtt, úgyhogy ha mégis kiskutyák lesznek akkor számolom az ő napjait is. :D :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ja és amit elfelejtettem.. :oops: :oops:

Bogesz: naaaagy gratu a tárgyaláshoz. :D:D hurrá-hurrá.

És az aktuális névnaposoknak is nagyon sok boldog névnapot kívánok.

mandalának meg utólag is egy naaagy gyógypuszit küldök és örülök, hogy jobban van. Na sziasztok és kellemes hétvégét nektek.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Nekem is csak a doki szokott pecsétet adni. A védőnő csak beírja az adatokat és aláírja.

Nálunk is 1zsömi+tej van, csak az a baj, hogy én kisbaba koromban ittam meg utoljára a tejet, azóta csak kakóként, de pár napja szoktatom magam hozzá, hogy kedden meg bírjam inni.

Mona!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Neked csináltak már azóta méhszáj vizsgálatot? Állítólag az én dokim csak akkor csinál, ha vmi panasza van a kismamának, mert nem akar feleslegesen fertőzést bevinni, mert ugyebár azért a rendelő nem teljesen steril hely.

Móni!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Mi volt Ausztriában?

Kép
mirosz

sziasztok, megvagyunk ám. csak tanulok ezerrel...amiben az a bibi,hogy nem fog az agyam :?

én ma voltam cukros lötyin...én is vittem a glükózt, de kaptam bele citromlevet :) grrr.....remélem jó lesz az eredmény, holnap megyek vissza érte.
igaz múltkor vltam vérvtéelen, a cégnél. ott az éhgyomri cukrom 3,5 lett...jó alacsony....no, majd kiderül.
remélem jó lesz, mivel nekem voltak (vannak??) gondok az inzulinommal, a pcos miatt.....de a cukrom mindig jó volt. nem szeretnék kemény diétába fogni, de sajna hatalmas étvágyam lett az elmúlt hetekben :?

üdv, mindenkinek szép hétvégét!! kár,hogy hideg lesz :?
dimet

Sziasztok Lányok!

Megint jó régen írtam, de azért szinte folyamatosan olvasom az írásokat.
Pecsét: én kérdeztem a védőnőtől amikor legutóbb találkoztam vele, hogy most ki pecsétel, és melyik pecsét számít, mennyi kell, stb... Ő azt mondta nekem, hogy már megszűnt az, hogy minimum 4 pecsét kell. Az ő álláspontja, hogy egy pecsét is elég, az igazolja a végén, hogy jártam ezekre a gondozásokra. Hétfőn megyek a nődokimhoz, rákérdezek, mert itt a fórumon ti teljesen mást írtok, és nagyon elbizonytalanít.

mirosz: Ausztriában nagyon jó volt, isteni idő, sokat kirándultunk, viszont a babakocsinézés elmaradt, mert az ünnep nap miatt ott is alig voltak nyitva üzletek. Ráadásul mi nem is nagyon kívánkoztunk városnézésre, inkább a vidéket választottuk.
Úgy döntöttem, hogy elmegyünk megnézni Gödöllőn azt a baba boltot, amiről már töbször volt szó itt a fórumon ( most nem jut eszembe a neve) . Meg majd még körülnézek egy pár helyen. Annyira nem siettetem a dolgot, ráérek még.

Most a festésre készülünk, illetve tapétázásra. Ha ez meg lesz, utána bababútor vásárlás, no és persze a kiságy....

Lányok! Én 7 kg-ot szedtem össze eddig, de nagyon érzem a hirtelen többletet. Fáj a derekam, a csontjaim, egyre nehezebben mozgok. A pocakom már most akkora, mint amikor mentem szülni a Blankámat. ( némi túlzással)
Mi lesz nyárra??????

A tornával most leálltam, mert a dokinő mondta, hogy egy kicsit szüneteltessem ( amikor 2 hete bevéreztem egy kicsit). De jövőhéten újrakezdem majd szép óvatosan, mert nagyon hiányzik.

Az éjszakáim is kezdenek nyűgösek lenni, pedig igyekszem magam jól körülpárnázni. De hát mit várok, itt vagyok/ vagyunk az utolsó harmad közelében, most már ezek jönnek...

Örülök hogy mindenkinek jó a cukor eredménye, és ugye hogy nem is olyan nagyon gáz?! Túl lehet élni.

Megyek, megpróbálok aludni.

Mindenkinek minden jót kívánok.
Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Iwiwes meghívó érdekel valakit?Szívesen elküldöm.

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Mamiblue, mivel én A- vagyok, apa 0+ van ellenanyagtermelődésem. Nem mindenkinél van, de nekem már Rékával is így volt, vele is havonta jártam. Ha nálad találtak volna, szóltak volna hidd el.

Mirosz, a tejjel én is így vagyok, de én megkérdeztem és lehet helyettesíteni 2 dl teával amiben 2 kiskanál cukor van. Egyébként a tej minden verzióját megeszem-iszom, de magában a tejet nem.

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Kép
robcsi03

:D

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Szép napot mindenkinek!

Nálunk is megvolt a cukorterheléses vérvétel... eredmény tökéletes lett... nem kell lemondanom a csokiról... :lol:

Akinek a zsemlés+tej variációt csinálják, az a tejet helyettesítheti kefirrel, natur joghurttal ugyanolyan mennyiségben (szénhidráttartalmuk egyezik....)
Vendég

Timeáknak, Mónikáknak boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Na végre itt, elég rég nem voltam, de sűrű volt a program: sok meló + külföldön is voltunk a hosszú hétvégén megtoldva egy-egy nappal! Már nagyon hiányoztatok! Köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Velünk minden rendben van, voltunk 4D-n és fiunk lesz! Nagyon boldog vagyok! :lol: Mona kérlek írd be a táblába a neve pedig Ákos lesz. (már ha még nem törlődtem belőle :? )

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak az utsó oldalt láttam a cukros vizsgálatról van szó, nálunk is a tej + zsemle verzió van szerencsére, én hétfőn megyek!

Illetve a szomorú hírt is olvastam Nyusziról még az utazás előtt. Nyuszi nem tudom, hogy még olvasgatsz-e minket, de nagyon sokat gondoltam Rád, nagyon sajnálom, kívánok sok erőt és kitartást, mielőbbi lelki gyógyulást, és egy teljesen egészséges babát!

Megpróbálom tehát behozni a lemaradást, bár még mindig káosz van a munkahelyemen rendszerátállás miatt! Amint tudok jövök!

Millió puszi mindenkinek:
Móni

Kép
szamo

Moni!
Ha nem titok, merre voltatok Ausztriában?

Mielőtt Gödöllőre mész mindenképp hívd fel Őket! Nekem babakocsi ügyben minden bizodalmam bennük volt, de miután pénteken felhívtam őket nagyot csalódtam a cégben. A Honlapjukon fentlévő babakocsi márkák közül, alig néhánnyal foglalkoznak, már a Hocoval sem. Egyedül a Haucot ajánlotta, de azt is többnyire csak rendelésre hozatják meg. Meg közölte velem, hogy a 170 fok az majdnem vízszintes és nincs is nagyon olyan kocsi, ami vízszintesig dönthető.( Hát ez nem igaz, mert, amiket mi eddig kinéztünk mind ledönthető teljesen.)

szóval most ismét úgy állunk, hogy Ausztriába fogunk menni körülnézni, majd júniusban.

szamo!
Gratula a kisfiúhoz!

Kép
mirosz

Sziasztok!

Köszönöm a felköszöntést mindenkinek! :wink:

Mirosz, még nekem sem volt méhszájvizsgálatom, de már annyit paráztam ezen, /remélem feleslegesen/ szerintem tudja a doki a dolgát. És csak a 30.héten kell hozzá mennem.

Tegnap voltunk a Kikába, és képzeljétek volt Hoko bkocsi, amibe belevagyok szerelmesedve, 85ezerről le volt árazval 72ezerre :D
Na de miért? Mert egy darab volt nekik, és az is narancssárga, :cry: hát majdnem gútaütést kaptam :cry:
Többet nem is kapnak, mert kifútó modell :? de hát kit érdekel, ha én olyant szeretnék :cry:
Szerdán megyünk mi is Bécsbe, még abban bízom, hogy talán ott kapunk :D
Szamo gratúla a pici fiúcskához, beírtalak :wink:
Képzeljétek kaptam apától halásznadrágot, és elvitt vacsorázni :D
Csajok valakinek jó kis lángosreceptje :?: Nagyon szeretném :P
Mindenkinek szép napot, nálunk egész jó idő van.
Kép

Kép
mona76

Szia Mona!
Milyen az a babakocsi, amelybe beleszerettél? Tudnál esetleg képet vagy címet csatolni, ahol megnézhetném? Nekünk épp tetszene a narancssárga. Ja és melyik Kikában voltatok?

Köszi

kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

krisztike, a Budaörsi Kikában voltunk
Kép

Ez az a kocsi, kipróbáltuk, szétszedtük, összeraktuk :lol:

Kép
mona76

Kép
mona76

Sziasztok!

Ma reggel jól beparáztam, illetve még most is aggódom. Reggel volt egy kis vér a válladékomban. :shock: Lezuhanyoztam, és utána több nem jött. Azóta figyelem magam, görcsölés nincs, keményedés nincs, Zsebibaba izeg-mozog... De azon gondolkodom, ha megint lesz vmi, akkor bemegyek az ügyeletre, hogy mondjanak vmit. Vagy szerintetek ne várjak? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem tudom.

miniliza

Hello!

Mona: Mi is babakocsivadászaton voltunk! És meg is vettük! Ha már annyira áradoztam a mózeskosárról...olyat is vettünk. Szerintem a hidegebb hónapokban jó hasznát fogom venni! ilyen:

Kép kocsi

végre visszakapom a régi gépem, legalábbis remélem sikerül még ma megcsinálni!

Üdv: Judit

mamiblue

Szia Judit!
Mi is szeretnénk lassan megvenni a babakocsit! Amit vettetek tényleg tök jól néz ki. Ha nem vagyok indiszkrét, milyen árban volt?

Ti merre jártatok? Hol érdemes szétnéznünk?

Mindenki!
Ha valakinek van valami jó ötlete kérem írja meg.

Köszi

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

miniliza, menj be. abból baj nem lehet!!! szerintem te is megnyugszol, és semeddig nem tart bemenni!!! úgyhogy usgyi!!! én is beugrottam múltkor, mikor fur aérzéseim voltka, és a doki nagyon kedves volt. a szülésznő szívhangot is nézett.

megvan a cukor eredméynem. jó lett. pff..... :)
dimet

mamiblue, hű, ez a kocsi nagyon tetszik :wink:

Kép
mona76

hello!

Mona: Nekem is megtetszett. Bár ez nem az autofixes változat. És tényleg örülök a mózeskosárnak is, hogy nem kell majd a pici újszülötett a hordozóba tenni. Ja a tolókarja sem átfordítható, de eddig egyik kocsinknak sem volt olyan, és nem okozott gondot! egyébként mivel ez nem textil mózes, ezért be fogom tudni rögzíteni is a kocsiba.

Kriszti: eredetileg 120 e volt, de adtak rá 10% kedvezményt, így 108 lett! Könnyű összecsukni is és befér a kocsiba is. Nem akartam ilyen drágát venni, de egyszerűen nem találtam olyat ami jó lenne!
Már alig várom, hogy megvegyük a kiságyat és a pelenkázót, mert már tudom, hogy mivel fogom feldíszíteni!:)

Miniliza: szerintem is menj be! Egy uh soha nem árt! engem egyszer emiatt be akartak fektetni, de mivel nem volt szabad ágy, így hazamentem pihenni! (jé már akkor is volt teltház!)

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Mamiblue: tényleg jól néz ki ez a babakocsi. Én még mindig nem tudom, hogy milyet vegyünk, de továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy személyesen kell megnézni, kipróbálni, mindenkinek mások az igényei.

Ma nagyon fáradékony vagyok, minden nehezemre esik, úgy érzem, hogy a szívem mindjárt kiugrik a helyéről. Meg is fogom mérni a vérnyomásomat.

A gmail-ra elküldtem a csupa csokis muffin receptjét, akit érdekel, ott megtalálja.

Kép
Kép
márkanyuka

Hát egy kicsit tényleg magas lett: 132/77, a pulzusom pedig 94. Biztos a front miatt van.

Amúgy mit szóltok, hogy nem kell fizetni, hogy a választott orvosnál szüljünk? Én nagyon örültem neki.

Kép
Kép
márkanyuka

Hello!

Mérkanyuka: Ez vmi friss hír? Hol hallottad?

J.

mamiblue

Sziasztok!

Lányok! Megkérdeztem a dokit, és utána is néztem! Csak az ő pecsétje számít! ( A védőnőé semmit nem jelent! ) Pecsét helyett jó egy igazolás is, amit a szüléskor ad ki, és azon rajta van, hogy legalább 4x-er részt vettél terhesgondozáson. Ezt kell aztán bevinni a munkahelyre- vagy akinek nem a mh. intézi a megfelelő szervhez- a többi papírral együtt ( zárójelentés,stb.) hogy kapjuk a különböző juttatásokat.

Méhszájvizsgálat: Attól, hogy megvizsgál a doki nem lehet fertőzést kapni! Pont azért kell, hogy megvizsgáljon, mert nagyon fontos, hogy zárt legyen a méhszáj!! Vizsgálat nélkül ezt nem tudja megállapítani! Ráadásul fontos, hogy vegyen le kenetet, mert ha esetleg van valami fertőzésed, az esetleg kárt okozhat a babának!!

Márkanyuka! Ezt még nekem is új hír... Azt nem hallottad, hogy ha nem a körzetedhez tartozó kórházban szülsz, akkor azért kell-e fizetni?

További szép hétvégét mindenkinek! ( Nálunk épp nem esik, pont most sétáltunk egy nagyot! :D )

Kép
mirr-múr

Mona!
Én is csak a 30. héten megyek újra, de ezekszerint akkor sem lesz méhszájvizsgálat. Én is bízom benne, hogy a dokim tudja a dolgát hiszen nem ma kezdte a pályáját és nagyon elismert doki... abszolut elfogadom az érveit. De ennek ellenére én is szoktam parázni, hogy nincs-e vmi fertőzésem vagy nincs-e nyitva a méhszájam.... Kicsit megnyugtat, hogy a te dokid is nagy koponya és ő se nézi.
Szóval Mirr-murr azt is elfogadomn, amit te mondasz, csak azért mégse akarom én kioktatni a dokimat...

Ez a Hoco kocsi létezik narancssárgában? Vagy arra a színre gondolsz, ami barna és narisárga?
Egyébként jól néz ki a kocsi, de nálunk Hoco-ból csak a Zaphir jöhet számításba, mert annak csapágyazott kerekei vannak, na persze ez apuci kívánsága, nekem ez a része tök mindegy lenne.

Miniliza!
Én biztos felhívnám az orvosomat ilyen esetben még vasárnap is.

mamiblu!
De jó nektek, hogy megvan a kocsitok! Jók a színei. Hol vettétek? Nekünk mondjuk nagykerekű kell, mert még nincs leaszfaltozva az utcánk, de gondolom olyanok is voltak ott.

Márkanyuka!
Ez már biztos? Hol hallottad?

Kép
mirosz

Hello!

Mirosz: az Elefániban vettük budán! Ennek olyan közepes kerekei vannak, és van pici rugózása is.

Mirr-murr: De jó nektek, az elöbb levittem a kutyust, de itt szakad az eső!:(

Szülés elött pár héttel biztos vesznek mindenkinek kenetet, hiszen, ha van vmi bacid, azt nagyon könnyen elkaphatja a baba!

Most jó korán elkezdtünk vásárolni, de kicsit több pihire is van szükségem, mint a csajoknál. Hát hiába nem vagyok már 20 éves! :roll:

J.

mamiblue

mirosz, én is ezt gondolom a dokiról, én nem akarom kioktatni, tudja ő a dolgát, nem én vagyok az első kismamája :D
amit néztünk kocsit csúpa világos narancssárga volt, ennek elől bolyhosított kiskerekei voltak, de volt egy drapp-világoskék, annak elől is nagykerekei voltak, hááááát nemigazán forogtak ezek :?
Ez a színű kocsi, különben nincs az oldalukon :roll:

Kép
mona76

Mona!
A drapp-világoskék nem Hoco Diamond volt? Mert mi ilyet láttunk múlt héten a Lehel úti Kikában. Mit értesz azon, hogy nem igazán forogtak? A nagy kerekek nem is forgó kerekek, nem?

Ausztriában biztros fogsz kapni ilyen Hoco Rangert, mert mikor mi kint volktunk, akkor az ottani Kikákban a Hoconak több típusa is volt raktáron.

Kép
mirosz

Sziasztok Lányok!

mirosz: nem titok, Karintiában voltunk Bodensdorfban. Ez a település Villach közelében található, az Ossiacher tó partján, és gyönyörű. És ami nagyon lényeges, árban is tök jó a szállás, mi már máskor is voltunk itt, így közvetlenül kérünk tőlük árajánlatot, nem pedig utazási irodán keresztül, és így tényleg nagyon jó áron lehet "nyaralni". Tökéletes kikapcsolódás, hegyoldalban van a szállás, gyönyörű tóra néz, és végtelen csend van. Na de nem áradozok tovább.
Megpróbálok feltenni ide egy fotót a kilátásról, de nem biztos hogy sikerül, mert már máskor is próbáltam képet beilleszteni, és valamiért nem ment.

Lányok. Ki tud valamit a Retrus babakocsikról? A brendonban már többször nézegettem, és nekem egyre jobban tetszik. Valószínű, hogy a Hoco vagy eközött fogunk dönteni, kár hogy elég kevés helyen kaphatók ezek a járgányok. Mindenesetre Gödöllőre elmegyünk lassan, és megnézzük azt a bababoltot, amiről már többen írtatok ( azthiszem Poppet, de nem bioztos), kiváncsian várom, hogy készleten is olyan nagy választékban van babakocsijuk, vagy csak megrendelhetőek a kiállított termékek.

Most elköszönök, mert épp tájékozódni szeretnék itt a neten, ezekről a babakocsikról, illetve hogy hol mennyibe kerülnek.

Mindenkinek jó éjt.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

mirosz: most olvastam végig az írásodat, szinte éreztem, hogy ez a bolt gáz lehet... amikor azt írják, hogy telefonos egyeztetésre kinyitnak?! :? Kicsit érdekes... na mindegy, ez kilőve...

eszter: nekem is volt két hete ilyen egyszeri kis vérzésem, én is rohantam a dokihoz, mint az őrült, és szerencsére nem volt semmi baj... Gondolom azóta már te is megnyugodtál, és remélem, hogy minden rendben van!!!!

A pecsétekről nekem is ugyanezt mondta a védőnő, hogy nem pecsétel mert felesleges, majd a végén számít az orvos igazolása, de azthiszem ezt már tegnap is írtam.

Most már tényleg elköszönök. Sziasztok.

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelt!

Itt olyan zivatar volt az éjszaka... :roll:
Most meg fülledt, párás a levegő... nem is tetszik ez a fiaimnak... :oops:

Méhszáj-vizsgálat
Én úgy tanultam, hogy minél kevesebbszer történjen... csak akkor indokolt, ha valamilyen előzményi adat, valami friss történés utal arra, hogy gond lenne...
A vizsgálat maga már fájást provokálhat... ugyanúgy, mint a pocak gyakori simogatása...
Az evolúció során úgy alakult ki (Isten úgy teremtette....) a méhszáj, hogy egészséges körülmények között az izomzata megfelelően tart...
Előzetes vetélések (méhszáj tágítása), műtétek után, a már nem ép méhszáj kinyílhat, de annak vannak tünetei...

Fertőzés
Általában a 32-35. héten végeznek bakteriológiai vizsgálatot... pozitív esetben adnak antibiotikumot....
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék veletek megosztani 2 receptet. :) Nem virágot adtam anyunak és nagymamámnak anyák napjára, hanem cukorkát csináltam. Ahoz képest hogy első próbálkozás nagyon jó lett. :)

Sima kemény karamellás cukorka:

250g cukor, 25g méz és 7 evőkanál víz. Mindet összeöntöm egy lehetőleg nyeles lábosba és elkezdem főzni. Folyamatos kevergetés mellett addíg főzzük, míg megbarnul ( karamell színe nem lesz ). Ha kész akkor picit beolajozott sütőpapírozott tálcára öntjük és hagyjuk hűlni. Amikor kézmeleg akkor leszedjük a sütőpapírról és langyos késsel szeleteljük. ( nagyon gyorsan hül. Én már csak törni tudtam. :P )

Tejszínes kávés cukorka:

250g cukor, 1 dl tejszín, 2 kávéskanál azonnal oldódó kv.
A cukrot felolvasztjuk ( nem barnítjuk!! ), és a tejszínt egy másik edényben közben jól megmelegítjük. Beleöntjük a felolvasztott cukrot. Belerakjuk a kv-t és addíg kevergetjük, míg az egész szemmel láthatóan megbarnul. Utána ugyan úgy hűtjük mint a karamellás cukrot.

Lehet celofánba csomagolni. Könnyű megcsinálni és akár ajándékba, akár bulikra naaagyonn jó. :)

Ha valaki megcsinálja akkor jó főzőcskézést hozzá. :)

Sziasztok

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja a kv-s cukornál annyi javítás, hogy az olvasztott cukrot a tejszínnel főzzük tovább és így barnítjuk. :) ez kimaradt.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Csak bekukk!
Régen írtam már, nem volt sajna időm visszaolvasni mindent, megkezdődtek a vizsgáim, nem mardt időm, de hiányoztok nagyon! :)
Voltam én is cukorterhelésen, nálunk az édes lötty verzió volt hát valami borzasztó volt, de leküldtem, jó lett az eredményem is.
Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Rita: Jól hangzik a cukorkarecept elmentettem.
Zeze

Kép
Kép
zeze

Hello!

Rita: Jól hangzanak ezek a cukorkák! Én pont mától fogom magam szénhidrát szegény diétára. Még akkor is, ha jó lett a cukrom...nem szeretnék 5 kilós bébit szülni a 159 cm-mel...

Néztünk kiságyat is a hétvégén! örület milyen árak vannak. Találtam egy diósdi céget, akik gyártanak egyedieket is, talán ott érdemes lenne egy gyerekággyá átalakíthatót venni! Olyan furcsa, mert úgy érzem, hogy kislányom lesz! Mindig a rózsaszín ruhákat meg babacucokkat nézem...jó nagy poén lenne, ha mégis lány!

Olyan izgi, sógórnőm már napokon belül megszül!:)

Védőnő: Szerintem jobb jóban lenni vele! A baba születése után, ugyis jön 1 darabig havonta, persze ezt is fajtája válogatja. De jól jöhet a segítsége, később is. Én még a második lurkóval is hívtam, mikor vmit nem tudtam...mit szabad, mit kell! Remélem a 3- nál már még ügyesebb leszek, bár én jóban vagyok vele!

Robcsi: Én meg 0- apa A+. nekem a Tamara sárgult be nagyon, de azt is csak később tudtam meg, hogy ez az A vércsoport miatt volt, mivel az is okoz erősebb sárgaságot!

Móni: Én is néztem hétvégén ezt a retrus babakocsit, tényleg jól néznek ki! Csak azt nem tudom, mennyire lehet kicsire csukni, mert azt nem néztük meg!

Üdv: Judit

mamiblue

mamiblue:

a retrus babakocsi teljesen lapra összecsukható. A brendon honlapján mindent megtalálsz róla. Én nagyon beleszerettem ebbe a járgányba, bár véleményt még nem hallottam róla, a Brendonban azt mondta a csaj hogy jók, nincs velük baj. Azért örülnék magánvéleménynek is, olyannak, aki tapasztalatból beszél.
Valószínű, hogy én ilyen babakocsit fogok venni, de még várok, júniusig mindenképp, de az is lehet, hogy július elejéig, és csak akkor veszem meg.

Üdv,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Hello!

Moni: Most megnéztem gyorsan a brendon honlapját! Hát az én kocsimba sajna nem férne be, illetve csak nagy rábeszélésre. A chicco 40 cm szélesre összecsukható. Akkor szerettem bele végkép, mikor ilyen kicsire összecsukta az eladó nekünk!:) De hát pont ezért kell az egyéni igényeket figyelembe venni! De nagyon jól néz ki!

j.

mamiblue

Sziasztok!

Voltam benn szombaton az ügyeleten, nem volt semmi baj, haza is engedtek :) . Csak az otthoni gépünk sz@rt be, ezért nem jelentkeztem. Most anyukáméknál vagyok, holnap megyek cukis vérvételre, + UH-ra. :)

Babakocsi: mi nem veszünk, Gergő után van 3 babakocsink: egy mózeskosaras, egy összecsukható sport kocsi, és egy kis esernyő kocsi. Mindhárom nagyon jó állapotban van, csak a huzatjaikat kell kimosni.

miniliza

Sziasztok lányok!

Ma voltam 4d-n. Kicsit csalódott vagyok,mert a kis csöppségem nem nagyon akarta megmutatni magát.Végig takarta magát.Teljesen összegubózott. Azt azért megerősítették, hogy puncis. Amúgy minden rendben van vele, méretei megfelelnek a korának, bár négy nappal későbbre becsülték a születés időpontját a méretek alapján. 757 gramm a kis drágám. Rakok fel egy képet amin talán látszik valami. Férjecském már kért is új időpontot június 11-re hátha akkor szerencsésebbek leszünk.
na pusz mindenkinek! Kép Íme a kis törpém

KépKép
dudu_84

Dudu, nagyon édes, látom a kis pofiját és a kis kezét... Gondolom nagy élmény volt! Vigyázzatok magatokra!

Miniliza, örülök, hogy minden rendben volt! Ahogy olvastam a hozzászólásokat, egyre inkább izgultam, de jó, hogy megnyugtattél minket!

Rámjött a fészakrakó ösztön.... Olyan érzésem van, mintha már csak napjaim lennének megcsinálni a gyerekszobát, megvenni a cuccokat, úgyhogy pakolok ezerrel, takarítok! Kicsit hülyének érzem magam, mikor délután megállok és visszagondolok, hogy mennyit pattogtam egész nap!
Pénteken megyek kismama masszázsra, kiváncsi leszek milyen!

Ja, ma beszéltem a dokimmal és jó lett a cukros vizsgálat eredménye és a vérkép is! De számokat sajnos nem közölt! A cukor mellett még mit néznek a 26. hétben?? Mindent? Azérrt örülök, hogy minden okés! Remélem Áginak is jó lett, akivel együtt szenvedtük végig a dolgot!

Hmmm, jól hangzik a cukorka receptje! Nincs is annál nagyobb ajándék, mint a saját kézzel készített apróság!

Kellemes estét!

Kép
h.bogesz

sziasztok kismamik!

Már régóta olvasom a hozzászólásokat,de csak most csatlakoztam. Én a 24.hétben vagyok, az uh szerint kislányunk lesz. szerdán megyek a cukros balhéra, már alig várom. :roll: [/url]
nora80

Kép
Itt egy friss felvétel a bébiről, elég szégyenlős volt, de azért elkaptuk egy picit az arcát.
puszi mindenkinek!
nora80

Sziasztok lányok!

Először is örömteli babavárást kívánok mindenkinek!

Az én legkisebb lánykám tavaly június 1-jén született,és ezalatt a közel 1 év alatt sok olyan kisruhát kinőtt,amire már nincs szükségünk,és néhány babafelszerelés (pihenőszék,cumisüvegmelegítő,pelenkázófeltét stb.) is feleslegessé vált.Ha van kedvetek nézzetek nálam körül,hátha találtok valami kedvetekre valót!

http://www.gportal.hu/portal/laboda/

Kedvcsináló nak néhány ruhácska: Kép Kép Kép

Ha többminden megtetszik ,akkor alkudhatunk is,vagy ajándékot adok!

Mindenkinek szép napot kívánok:

Jutka

Dundiégó
dundiégó

hello!

Üdv Nora!

Cukor: Hát nekem még éppen határértéken belül van!:( Úgyhogy jogos a diéta! Találtam is egy oldalt, ahol direkt evvel foglalkoznak! A Margit kórház honlapján...kissé furcsa, hogy pont 1 ilyen klassz osztályt zártak be!:(

Napok óta nem vagyok vmi jó passzban! De remélem hétvégére magamhoz térek!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Két napig valamiért nem jött be ez az oldal, lehet karbantartást végeztek!

Nora, üdv köztünk, igazás helyes kislányod van, gratulálok!

Lányok, uh-s vizsgálatnál eddig a doki mindig azt mondta, "medence végű fekvés"-ben van a babó. De még nem mondta, hogy ez jó, vagy rossz!? Természetes, hogy ebben az időszakban medence végű, vagy ez nem jó jel?? Ha ostoba a klrdés akkor bocsi!!! Azt olvastam szülésnél ez nem jó! Vagy majd befordul fejvégűbe?

Kellemes estét!

Kép
h.bogesz

Végre :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóra
Üdv közöttünk!

Csomagolunk.... pénteken utazunk... majd 21-én jövünk haza...
Nem tudom, hogy közben lesz-e időm bekukkantani....
Vigyázzatok magatokra, a pocakotokra... :lol:
Vendég

Bogesz
Szülés előtt van ennek jelentősége.... ilyenkor még bőven megfordulhat... akár többször is....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: