A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Jó reggelt !!!

Pandácska: óriás tüszőket mára!!!!!!!! :lol: ++++

Itt is moslék idő van... :(

Nekem ma van egy kutya gyerekem... :shock:
A fölöttem lakó barátosném egész nap dolgozik, és a kutyit nem lehet egyedül hagyni,mert egész nap sír.Még pici,5 hónapos törpe snaci.Ma én vagyok a gazdija :lol:
vedresandi

Helóó , sziasztok!

Van valaki????

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabika!

Hogy vagy?Lábad?
vedresandi

Jó vagyok, köszönöm. És Te? Gratulálok a kutyuhoz.

Figyu? Lenne egy kérdésem, tegnap este óta ezen agyalok. A 21. napi vérvétel azért van, mert elvileg akkora gy normális ciklusban már megtörtént a pé? De nekem 24. napon van!!!! Akkor most mit fog nézni az eredményből????

Kép
Kép
gyablonka

Amúgy jól fel is bosszantottam magam, mert összefutottunk a párom közelebbi rokonaival ( anyósom testvére) és rögtön jött a találgatás, hogy"jajj, a nőgyógyászat felé mentek???"-és tudod az a hülye mosoly...annyira felhúztak!!!!Egyszerűen nem tudok mit kitalálni, anyós meg azzal jött, hogy miért kell titkolózni,hogy hová járok!!!! De miért kellene ezt mindenkinek tudni??? Azért , hogy elkezdjenek találgatni, meg sajnálni??? Tiszta ideg vagyok még ma is!!!

Kép
Kép
gyablonka

Hát,nem irigyellek...tényleg semmi értelme,hogy az ember magánügyein csámcsogjanak az amúgyis sok jóindulattal megáldott rokonok.
A vérvétellel kapcsolatban nem tudok segíteni,mert elég hülye vagyok ezekhez... :?
vedresandi

Én is csak így laikus szemmel-fejjel gondolkodtam ezen a vérvételen, merthát a 3 napos még tuti a pé előtt van, ahhoz meg csak azt kellene hasonlítani, ami a pé után van nem? 2 pé előtti eredménnyel mit ér???
Persze ezen lehet most Pandácska jókat nevet, de én tényleg nem értem!
Tényleg Pandácska, ha egyszer ezt elolvasod akkor tudsz nekem válaszolni???

Amúgy ezek a rokonok is azért idegesítenek, mert pont az a fajta, aki egyébként a saját maga titkait foggal körömmel védi!!!! A lányánál mondjuk nem régen tudtuk meg, hogy a nyáron szül...

Kép
Kép
gyablonka

Panda tüsző nézőben van.Remélem hamarosan hozza a híreket,és Neked is segít a vérvétel kérdésben.

Rokonok: igen,a sajátjukat foggal körömmel,de másét meg nem tartják tiszteletben.Ha pedig szóvá tenné az ember,akkor meg Te lennél a világon a legnagyon nemtudommicsoda.
vedresandi

Tényleg, elfelejtettem a tüszőnézést, remélem minden oké, és szép nagy tüszői vannak. Ugye most neki ezt kell kívánni??!! :oops:

Amúgy 1 hete letetettem a hőmérőt, nem mérem és kész!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Jajj, kicsitt sok lett a e és t betű: szóval letettem. :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: én csak a magam lelkét ápolom azzal,hogy nem mérek hőt.Látom többen gondoljátok,hogy ezt egy picit pihentetni kellene.Én bízom mindenkiben,apácskáinkban hőmérő nélkül is!!!! :oops: :lol:
vedresandi

Sziasztok,

Pocsék az idő Fehérváron, egész éjjel esett, és hideg is van. Ilyenkor legszívesebben csak visszabújnék az ágyba, és nem csinálnék semmit.
Persze nem tehetem, mert már annyi a szennyes, hogy ne fér be a fürdőszobába. Szóval mosok. Csináltam fincsi bolognai spagettit, gyerekek kedvence.

Pandi,

Drukkolok, hogy szép nagy tüszőket lásson a doktor bácsi. :D :D

Gyabi,

Vérvéte ügyben én sem tudok segíteni, ehhez nem értek. :D :D

Andi,

Jó kutyázást mára. Remélem nem falja fel az összes cipőtöket. :lol: :lol:

Én egy kicsit megnyugodtam, melegszem. Dobok egy görbét.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Az én apácskám tegnap azon agyalt, hogy szerinte vele van gond. Azt hittem, hogy fejbebillentem valamivel!!!

Kép
Kép
gyablonka

judy: tök jó ez a görbe!!!!! Hmmmm...bolognai spagetti, nem is rossz ötlet!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,

Remélem ilyen tök jó is marad végig. :D

Küldjek egy kis spagettit???? :lol: :lol:

Azt nézem, hogy kb egyszerre fogunk tezstelni, persze +++++ at. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

Itt is mocsok idő van....nálunk is mosás hegyek.Gyerekem most rendelte be a bundáskenyeret..megkapta.

Kutyagyerek jól van.Nem rág össze semmit,mert folyamatosan a seggemben van.Még jó hogy haverok vagyunk,és nincs vele gondom :lol:

Gyabi: én maximálisan hiszek abban,hogy ha nincs gond egyik féllel sem,akkor jön az,csak győzzük kivárni.Nekem már nem is jut eszembe a hőmérő,sőt, inkább 3 napot kihagyok, és a magunk örömére játszunk egyet,mint minden nap,muszájból.
vedresandi

Gyabi,

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Természetesen Judy, csak pozitív lehet! de nagy a szám ilyenkor hónap közepén!

Apa rántott sajtot kért sült krumplival, nálunk az lesz!!!
Szerinted kihülne a makaróni míg ide érne az ország másik végére??????

Kép
Kép
gyablonka

Andi,

Azt hiszem akkor az egy jónevelt kis kutyus. A mienkamikor küölyök volt, mindent összerágott. Olyan idegesek voltunk rá, azt mondtam agyoncsapom. Aztán megnevelődött, jó kis házőrző lett belőle. Sajna már nem él. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nálunk is megkérdezte a párom hónap elején, hogy most jó napon csináljuk? Minden kedvem elment, aztán közöltem vele, hogy elegem van ebből a "jó nap" fogalomból!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

judy: akkorát korgott a gyomrom!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,

Tessék ebédelni. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

De guszta ez a kép!!!!
Nem is tudom.Lehet nálunk is ez lesz az ebéd???

Gyabi: nálunk ez a mikor csináljuk,az első hónap után tabu téma lett.Ezért is jó.hogy vagytok,mert itt lehet beszélni az éppen aktuális érzésekről.Nekünk nagyon rosszul sikerült az első hónap,ezért nem beszélünk semmi olyanról,ami kapcsolatban lehet a PÉvel,piri mikor jön-nel,stb,stb.
vedresandi

Na jó, megyk csinálok egy kis ennivalót!!!!!!

Majd még jövök, addig is...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Jó étvágyat !!!!
vedresandi

Jó étvágyat Gyabi. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép napot!

Lányok, most jövők és rögtön ilyen finom ételeket mutattok?? Na, lehet, hogy nem sokáig maradok, mert állandóan korog a gyomrom...

Hajrá spagetti, én is én is én is!

Pandácska: remélem hatalmas és tökéltes tüszőid nőttek!!!Várunk a hírekkel!!

Kriszti: Ne aggódj, minden rendben lesz és tuti lesz pé-d! Drukkolok! Addig is kapd el apát 2 naponta!

Andi:de jó, hogy kutyizol! Én most kihagyom az életemből!

GYabi: nyugtasd meg mindkettőtöket és próbáljatok lazulni! Tudom könnyű mondani, de nálunk is az segített...Előtte tiszta para voltam...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Olyan jó, hogy már elhagytam a 200-at! Most vettem csak észre...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Na már.....Mindenki elment ebédelni, vagy főzőcskézni??????

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni : gratulálok a 199 naphoz :lol: :lol:

A kutyát már mi is kiiktattuk az életünkből.Tavaly nyáron forgattuk a Konyec.c filmet Balaton felvidéken,és az úton találtunk egy 3-4 hónapos kutyit.Befogadtuk,de októberben levittük anyósomhoz kertes házba,mert nem a mi életvitelünkhöz találták ki.
vedresandi

A dokim szerint már csak 195 :D

Azért tök jó, hogy ilyeneket forgattok!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: az a pár nap nem oszt,nem szoroz.A lényeg,hogy minden oké!!!!
vedresandi

Sziasztok!
Szia Heni!
Igen,most kétnaponta akció.Most beszéltem a dokival reggel.Azt mondta,hogy most akkor ha már úgy néz ki lesz pé., akkor nagyon figyeljünk oda rá.Aztán ha mégsem jön össze,köv. hónapban kezdem a Clostit.Persze beszélünk közben majd az inszemről,de én még szeretnék egy-két spontán hónapot megvárni.
Na,megyek anyuékhoz,tegnap ott aludt a fiam,már hiányzik!

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Megjöttem :lol: :lol:
Van sok szép tüszőm 10 felett vannak kedden lesz a leszívás és csütörtök péntken pedig a beültetés :lol: :lol: nagyon jól reagáltam a szurikra pedig nem szokásom :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!
Bekukk..... apa hamarosan megy dolgozni, majd utánna jövök! :wink:

babszika

Panda!

Ez nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukk!!!!!!!!!!

babszika

Pnadácska ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóHÍR!!!!!

Itt vannak a leszíváshoz,beültetéshez a pozitív puszik görbe helyett!
Kép

Babszika: várunk :lol:
vedresandi

Köszi :lol: én is úgy örülök olyan jól alalkulnak a dolgok :lol:
Vendég

Gyabi,
Jól látod a 21. napinak akkor van igazán értelme ha a 14 nap volt repedés hiszen ha neked akkor még nem is volt(a 21. napon) repedés akkor nem mutatja a progi szintedet vagy tévesen alacsony lesz.
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok babásodtok már? :-)

Mérem reggelente a hőmet, de szerintem valami nem stimmel, mert nagyon ugrál:
35.5 , 36.5 , 35.8 , 36 ????
charlott

Bmkriszti: hányadik napon vagy ma? hajrá!!

Pandácska: ez nagyon jó hír! szorítok neked is! :-)
charlott

Szia Charlott!

Görbéd is van,vagy csak papírra írod?Mert ha le van rajzolva,sokkal jobban látszik.
vedresandi

Andi: majd görbézek is, de előbb leakartam csekkolni, hogy egyáltalán jól mérem-e?

ovulációs tesztet mikor lehet elkezdeni?
charlott

Charlott: akkor méred jól,ha minden nap ugyanabban az időben,és ugyan ott :oops: Gyakorlatilag ennyi,amitől jól mérheted :lol:

Az ovu teszthez én nem értek,de itt a lányok nagyon profik ebben is!!!
vedresandi

Andi: így próbálom mérni, de még is ugrál az érték?!
Te hol tartasz? 11 napja volt pé-d???
charlott

Charlott: nem tudom te hányadik napon tartasz,de a ciklus első felében szokott ugrálni.Nem csinálsz magadnak vonalzót,hogy lássuk Te hol tartasz?

Én a ciklusom 8. napját tartok,11 nap múlva lesz PÉ-m elvileg,de szerintem előbb lesz.Én már nem hőmérőzöm,rábíztam magam a fentiekre :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok,

Pandi,

Hurrá,Hurrá,Hurrá,Hurrá,Hurrá,Hurrá,Hurrá, :D :D :D :D :D
Mindjárt babázhatsz. :D :D :D

Andi,

Pontosan mi a foglalkozásod, hogy filmforgatásokon veszel rész?
Nagyon izgi lehet. :D :D

Charlott,

Ha pontosan tudod, hogy hány napos a ciklusod, akkor abból vonj le 13-at, és azon a napon kezdjél tesztelni, lehetőleg mindig ugyanakkor. Ha lehet késő du-án. Előtte 2-3 órát ne igyál és ne menj pisilni.Addig tesztelj, amíg pozitív nem lesz. Akkor pozitív, ha a C és a T csík egyforma erősségű. Na akkor lehet próbálkozni 2 napig. Pozitív teszt után 16-36 óra múlva lesz pé-ed. Nekem működött. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: casting director a titulus.Ami ezzel jár: mi biztosítjuk a filmekbe a színészekt és statisztákat.
A konyec c. filmbe is mi vittük a színészket, de ott kaptam plusz feladatot is,produkciós asszisztend is voltam.A gyártás és felvételvezető keze alá dolgoztam.
www.konyec.hu
szerintem jó kis film lett
vedresandi

Judy: köszi! szóval, inkább délután kell mérni? akkor munka után fogom, 18 órára érek haza általában. Ha 2 csíkos lesz, akkor este már akciózni lehet?! hmmm...

KépKép
charlott

Andi,

Ez nagyon érdekes lehet, és egy csomó híres emberrel ismerkedhetsz meg. Nem olyan uncsi mint az enyém. Ülök egy irodában, és ugy táncolok, ahogy a skótok fütyülnek. :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: