A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek

Csak gyorsan beneztem, mi nem megyunk talizni, mert megfaztam.

Jo szorakozast!

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Elõbb eltûnt amit írtam, az Opera fogta és kilépett Kép

Mi sem megyünk talizni, barátnõzünk, így Érdre megyünk!

Beja!
Drukk, drukk Bálintnak, hogy ne legyen semmi baja már Kép és millió gyógypuszi neki!!!! Kép Kép Kép

Cory!
Anyukád miatt Kép ÉS írd ki magadból nekünk nyugodtan, ja és én nagyon örülök Balu kistesójának Kép

Orsi!
Neked is jobbulást!

Borcsa!
Tapsoláshoz gratula, Vili csak a hátunkat tudja ütögetni Kép
Evés ügyben ne aggódj (bagoly mondja verébnek) Vili hétfõtõl szombatig evett napi 100g fõzit és u.ennyi gyümit, vasránapra úgy döntött, hogy kösözni szépen erre a hétre jól lakott. Az evés helyett inkább ébredt éjjel egymilliószor sírva, kapott panadol szirupot, ugyanis a kettes metszõket kezdte el épp növeszteni mindnehol. Azt még nem tudom megállapítani, hgoy hol fog elõbb jönni, talán inkább alul, a nagykönyv szerint is az jön elõbb?

Nálunk Vilinél is megkérdezték az ismerõseink, hgoy tervezett gyerek-e? Jó vicc, azért nem olyan világban élünk, hogy ne lehetne gyereket vállalni, másrészt már én is inkább a harminchoz vagyok közelebb.

Tegnap anyósom (mondjuk mi jóban vagyunk, még csípem is, csak) tegnap feltette a "kedvenc" kérdéseimet:
Meddig akarom szoptatni Vilit? Nem harap-e? Nem kellene már elkezdeni leválasztani? És gondolom, hogyha én nem választom le, akkor a gyerek majd szépen magától leszokik a szopiról? Kép Kép Kép

Norci
norci

Norci! Ez a veszély sajnos fennáll, hogy Vili sosem fog leszokni a szopiról! De már tervezi az Eü-SZoc-Csalügy Minisztérium, hogy a permanensen szoptató anyák gyermekeik 70 éves koráig napi két óra ún. szoptatási kedvezményben részesüljenek! KépKépKép

Jó barátnõzést és a múlt hetinél sokkal jobb kedvet! Kép

Gorsi, Szilvi! GYógyuljatok! KépKép

Tali: nem tudom, megyünk-e, megint fáj a fejem. Jó lenne tudni, hogy ott tutira elmúlna, de ha nem, akkor nagyon utálnék közlekedni a városban! Na, még fürdök rá egyet! Kép

Márti++
márti

Képzeljétek mi történt tegnap! Bedurrant a cicim! Máté mindjárt 1 éves, az én cicim meg csak úgy elkezd fájni, meg folyni! Kép Hihetetlen élmény volt! Annál is inkább, mert ezt utoljára a születése utáni kb. 3. napon produkálta! Szerintetek miért volt? Kép

Andris mondta is, hogy ne idegesítsem, mert utoljára mikor csomó volt a mellemben, akkor két napra rá kiderült, hogy terhes vagyok Sárával! Kép De sajna ez a "veszély" most nem fenyeget!

Bogancsi, Szilvi!
Mail ment!

Lehet, hogy egy darabig nem leszek, mert a monitorunk nem tud pirosat mutatni és Andris elviszi doktorbácsihoz.

Márti!
Milyennek képzeltél?

Sziasztok, Solya
Solya
solya

Sziasztok!

Zsuzsa! Cory! Köszi az infót kínai naptár ügyben. Nekem +/- 2 vagy 3 évre fiút jósolt áprilisi fogantatásra, úgyhogy ez se segített eldönteni, hány éves is vagyok. Kép

Laura! Én kerestem pamut zoknit, igen. Csúszásgátlósak (is) vannak a cipõboltban? Az Elit cipõboltról van szó, ugye?

Beja! Újabb óriási gyógyok Vékonykádnak! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tikk! A piac melletti tuti zoknis nénivel azért vigyázz! Életem Párjának vettem ott vagány Garfildos zoknikat, 3-4 felvétel után át lehetett látni a sarkukon. Kép

Edit! Lacika kanalainak is csupa rágásnyom az aljuk! Kép A két alsó foga valahogy élesebb, és igen, õ is imádja a kanalat megharapni. A cicimet is meg-meg harapja néha, de igazán csak akkor fordult elõ, mikor még nagyon újak voltak a fogacskái, és nem szokott még hozzá, hogy van neki.

Solya! Nem cicizett mostanában többet Máté a szokásosnál? Én akkor jártam egyszer hasonlóan, amikor Lacika nagyon nyûgös volt, és este csak cumizott és cumizott a cicimen, se el nem aludt, se a cicit el nem engedte egy óra hosszánál tovább. Reggel targoncával Kép kellett átcipelni a ciciket a gyerekszobába. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Solya,
nekem is volt múltkor (kb. két hete) ilyenKép. Hanga cicizett este, és közben éreztem, hogy a mácik cicinál nedvesedik át a pólóm.Kép Csak néztem nagyokat, mert ilyen már jó rég nem történt velem. Sõt reggel arra ébredtem, hogy kényelmetlen a hasonfekvés, mert annyira kemény a cicim.Kép Na, ez azóta sem fordult többet elõ.

Képzeljétek, már nincs is az az akció a Corában, ami pénteken volt (500 forintért vettem egy amúgy 3000-4000 Ft-os rugit). Úgy látszik, csak egy napig tartott. Viszont tegnap megint reklamálni kellett, mert ki van írva, hogy a 220 grammos nestlé kaja 205 forint, de 245-re blokkolják be.

Márti,
gondolj arra, hogy mindjárt itt a tavasz, és akkor nem fog fájni a fejed.Kép

Szila
szila

cicinál=cicinél
szila

Sziasztok!

Szila! A CORA-ban én is már megint átverõdtem. Kép A Cupp bébiitalokra jó nagy betûkkel ki volt írva, hogy 55 Ft. darabjuk. Vettünk egy kartonnal, vegyesen, minden félét. A pénztárnál derült ki, hogy van 100%-os és 25%-os gyümölcs tartalmú, és a 100%-os az piszkosul nem 55 Ft. Ráadásul még úgy is néztek rám, mintha én akartam volna becsapni õket, hogy beleraktam egy kiürült kartonba vegyesen a kétfélét. Kép Pedig a polc elejére tuti, hogy csak egy féle ár volt kiírva, meg se fordult a fejemben, hogy minõségre kétféle a bébiital. Kép De nem foghatom fülön a pénztárost, és nem vonszolhatom oda a polcokhoz!?
Te végül is mentél valamire a reklamációval? Én már annyiszor jártam úgy, mint most a bébiitalokkal, hogy végül hipp-hopp bebizonyították, hogy én vagyok az ostoba, hogy már nem is reklamálok. Kép

Lányok! A Babanet keresõje tényleg ilyen béna, vagy csak én nem jöttem még rá, hogy hogyan kell használni? Eldöntöttem, hogy írok babanaplót visszamenõleg, és egy-két dolgot szerettem volna megkeresni, mert ide biztos megírtam. Hát, ha úgy kerestem, hogy a szerzõ neve legyen az, hogy BMárti, két topikban 4 vagy 5 hozzászólást talált. Kép Viszont amikor úgy kerestem, hogy a BMárti szerepeljen a szövegben, akkor kezelhetetlenül rengeteget, ráadásul a különbözõ topikokat név és idõrend szerint is össze-vissza. Kép Próbáltam úgy is, hogy több szó együttes elõfordulásával szûkítsem a kört, de az meg teljesen értelmetlen eredményre vezetett, hiába tettem oda a + jeleket, amik elvileg megköveteleik a szó meglétét, talán ha az egész oldalon megvolt mindkét szó, és felhozta a linket a különbözõ hozzászólásokhoz, amelyikben vagy az egyik, vagy a másik szó szerepelt. Kép Én vagyok béna, vagy a keresõ?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti,
próbáltam én is rádkeresni (szerzõ neve), és talált egy csomót: A BMárti keresésnek 50 oldal felel meg.

Amúgy igen, sikerrel járt a reklamációmKép: kemény 120 forinttal kevesebbet fizettem. Nem ez volt már az elsõ eset sajnos. Egy korábbi alkalommal azt mondták (miután a görkoris kiscsaj hetvenezerszer leellenõrizte az árakat, kódokat meg ilyesmi), hogy mindegy, hogy mennyibe kerül az áru, nekik azon az áron kell adni, ami a kiírt legolcsóbb. Mindegy, hogy már nincs akcióban v. ilyesmi. Amíg az olcsóbb ár is szerepel kint, nekik annyiért kell adni. Ha még a kasszánál sikerül elkapni a dolgot, akkor oda a fõpénztáros jön ki, és õ üti be a kisebb összeget. Az infónál meg visszaadják a pénzt.
Szerintem engem már utálnak a Corában, mert folyton reklamálok a bébikaják miatt, de nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, és különben is, ne rólam gomboljon le a Cora még plusz-lóvét! Egy csomószor írtam már a panaszkönyvbe is, és mindig semmitmondó válaszokat küldenek postán.

És képzeld, az is bosszantó, hogy a parkból már szinte nem maradt semmi.KépKépKép. Az ElektroWorld parkolója mellé (a tó felé) állítólag valami sportcentrum-félét építenek. Ami jó dolog, de nem hiszem, hogy a park kárára kéne ezt tenni. Most a parkból még egy focipályányi rész sem maradt már. És ami a legdühítõbb, hogy azt mondta a Parfenntartó, hogy azért nem akarnak játszóteret csinálni, mert annyi vandál ember van.Kép Mintha nem lenne az önkormányzatnak pénze arra, hogy esetleg egy õrzött játszóteret építsen. Viszont - lehet, hogy már régebben mondtam - igen nagyra duzzadt már a faluban az az aláírásgyûjtõ akció (amit én kezdtem el a védõnõkkel), hogy igenis akarunk játszóteret!!!!Kép

Na, jól kidühöngtem magam, bocs lányok az offért.

Márti,
kösziKép, és jó talizást. Mi nem megyünk, mert Hanga egy akkora hisztit levágott, hogy álmos, de nem akar aludni...Aztán mégis, úgyhogy most durmol édesenKép

Nagyon szép idõ van, biztos kimegyünk ebéd után sétálni!

Szép napot mindenkinek!

Szila
szila

Sziasztok!

Tomi nagyon hõsiesen túlélte a szurit! A védõnõ lemérte: 80 cm, 9610 g, azaz 40 dekát fogyott 3 héttel ezelõtthöz képest. Na, ez azért nem látszik rajta Kép 6 fogunk is van!!!

Márti: Gratulálunk a 7. évhez! Nemsokára mi is megyünk az állatkertbe, kíváncsi vagyok, mit fog szólni Tomi.

bszilvi: Nem szép dolog, hogy éhezteted Petit és kénytelen belédharapni Kép

Dzsili: köszi elõre is, nemsokára küldöm a képeket.

Solya: Köszi!!!

anya-anyós: én nagyon féltem, mit fog szólni anyu Tomihoz, mivel már Daninál is féltett. Akkor mondta a férjemnek, hogy reméli, most már nem lesz több baba. De szerencsére nagyon boldogan fogadta, egészen meghatódott, mivel õ is 40 évesen szült engem és én is 4. gyerekként születtem (de csak a bátyámmal ketten maradtunk életben). Anyósom meg amúgy is imádja a gyerekeket és 7 vagy 8 unoka neki már mindegy volt Kép

Képzeljétek, míg Tomival ma oltáson voltam, a takarítónénim begyúrt egy adag tésztát és most már kész is van 72 db (mínusz 2 kóstoló Kép ) sajttal ill. kolbásszal töltött sörkifli Kép Azt mondta, ha van kedvem, minden hétfõn csinálunk valami finomságot! Hát, mit mondjak, szóhoz se jutottam. Azért az nagyon jó, hogy vannak még ilyen emberek ebben a világban!

Szép délutánt! Betegeknek javulást!
Beja: hogy vagytok??????????

bogancsi és Tomi, aki egyre többet gyalogol önállóan Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Gyorsan elújságolom a nagy hírt: Martin mostantól 3 fogú! Reggel még nem volt semmi, de most már áttört a bal felsõ kettes!Kép

Puszi mindenkinek, sajnos mennem kell tanulni.Kép

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Lina
lina

Sziasztok!

Szila! Az 50 oldal közül 48 a friss kismamák. Kép Próbáld meg a keresést szûkíteni azzal, hogy a listabeli témák közül csak a gyermekek-ben keresse a BMárti szerzõnevet. Mindjárt nem lesz, csak két oldal, mindkettõ az osztály januárt 13.-i archívuma. Kép
A CORA-ban én legtöbbször nagybevásárlásokat szoktam intézni, és amikor az ember bevásárol mondjuk 1-2 hétre, megpakol 2 bevásárlókocsit, és otthagy vagy 20-25 ezer forintot Kép, akkor elég nehéz minden árra emlékezni. Ráadásul jönnek ezek a finom kis szívatások, hogy van ugye Cupp bébi gyümölcslé, és a Cupp bébi ital. Kiírva az van, hogy Cupp bébi ital 55 Ft. Hát, lehet, hogy én felületes vagyok, de nem nézegettem meg minden Cupp-os dobozt, hogy mind bébi ital-e, vagy van valami csavar a dologban. Kép Nem is reklamálhatok, az sehol nem volt kiírva, hogy a Cupp bébi gyümölcslé ára is csak 55 Ft. Más kérdés, hogy szvsz ez szándékos vevõ megtévesztés. Kép Talán a panaszkönyve beírhattam volna, de azért, hogy én is kapjak egy semmitmondó választ, kár az idõt pocsékolni. Kép
A park-rombolás szerintem is felháborító! Kép Bár nem nagyon ismertem a környéket, így nem tudom, hogy mi az, ami elveszik, de minden kivágott fáért vérzik a szivem. Ráadásul mostmár ha kitavaszodik, vígan elsétálgathatnánk Lacikával addig. Csak addigra nem lesz hova. Kép Arról meg, hogy mennyi a vandál ember, eljöhetnek a fõokosaitok tájékozódni hozzánk. Itt a lakótelepen még több az ember, így több a vandál is, valahogy a máltai játszóterek mégis szépek. Lehet, hogy õket kellene megkeresnetek, nem tudom, milyen alapon döntik el, hogy hová építsenek ilyet.

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti,
ez nem a te felületességed, ez a Cora szivató árukipakolása.

A keresõt én is megnéztem, és tényleg csak kettõt ad ki. Kérdezd meg Gabitól, hogy miért. Én amikor Lacika szülinapjára kerestelek az archívból, még simán megvolt a többi.

Szila
szila

BMárti!

Máltai elvileg csak a III. ker.-ben van és azért szép, mert éjjel is õrzik. (Azért csak itt, mert itta kp.-juk.)
A Cora pedig egyszerûen csak szar, nem direkt szívatnak. Régen Békástól Pomázig préri volt. A Cora helyén is "park" volt anno. És azért az idézõjel, mert homlokig ért a gaz. Bár én élveztem.
A keresõ szar. Nekem sosem sikerül vele keresni. A társalgóban eddig egyáltalán. Én is azt hittem, én vagyok a béna.
Ne húzd fel magad! Ez az egész dolog nem ér annyit, hogy rosszul érezd magad tõle. Próbáld meg úgy felfogni, hogy most nagggyon egészséges italt iszik majd PiciLaci! Kép (Feltéve, hogy megvetted. Már nem emlékszem. Hulla vagyok.

SOS Mindenkinek!

Nagyon fontos lenne, hogy találjak valakit, aki március 10-28-ig valamennyire el tudja magyarázni a német nyelvtant, mert a párom állandóan azzal csesztet, hogy meg kéne csinálni az alapot. És az a bosszantó, hogy igaza van, mert már csak ez hiányzik, hogy kézbe kapjam a diplomám. Viszont rájöttem, hogy egyedül mégsem tudom megtanulni. Mit tegyek, hülye vagyok hozzá! Ezért keresek valakit, aki tudna segíteni a fent említett idõpontban, ill. majd a nyelvvizsgák elõtt közvetlenül. Ergo olyan emberre van szükségem, aki nincs elhavazva tanítvánnyal, be tud vállalni egy 3 hetes félig-meddig intenzívre. Remélem, tudtok segíteni! Köszi

Solya
solya

Sziasztok!

Végülis mi sem jutottunk el talira, mert reggelre nem, hogy javult volna, de még rosszabb lett a náthám. Milyen volt? Meséljetek, hányan voltatok!
Mivel ma Peti is extra nyügi volt és egész nap összesen egy órát aludt, azt is két részletben, így délutánra már a fejem is fájt piszkosul, ami persze a fiatalurat nem érdekelte és nagyokat sikongatott.

Bogancsi!
Rólam úgyis van mit lerágnia Petinek, õ meg hátha hízik tõle. Egyébként én is attól félek, hogy ha sokáig ennyire nem eszik, akkor nagyon le fog fogyni. Tomi, hogy csinálta ezt a mínusz 40 dkg-ot?

Solya!
Köszi a programot!

Rebi!
Holnapra drukk az elõadáshoz!

Márti!
Gratula a 7. évfordulótokhoz! Ha nagyon szépen megkérnélek, akkor megvennéd nekem azt a gyerek homeos könyvet, több helyen néztem és sehol nem találom! Jövõ héten, talin kifizetném! Nagyon szépen köszönöm elõre is! Ha gond, nyugodtan írd meg, akkor keresgélek tovább.

Borcsa!
Apjuk már most túlórázik, hogy fedezni tudjuk majd Peti étvágyát!

Annyira idegesít, hogy nem tudom a különbözõ fejecskékkel kifejezni, hogy mit szánok komolynak és mit viccnek! Van valakinek ötlete, hogy miért csinál J-t a fejecskémbõl, amikor bemásolom az írásomat?
Mindenkinek köszi a gyógyokat! Megyek, bedõlök az ágyba, hátha segít valamit egy kis alvás.(sokat úgysem engedélyez Peti)
Tényleg, a sok teán és C-vitaminon kívül mivel lehet kicsit siettetni a gyógyulást?

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!Kép
Beja! Bálintnak külön is gyógyok!KépKépKép

Solya! Németrõl beszélhetünk, bár kép.nélküli volt német tanár vagyok, de szívesen segítek. Az is igaz, hogy közben nekem angolra kell készülnöm, de ha nem találsz más megoldást, szerintem 3 hétre meg tudjuk oldani, ha más nem babákkal együtt!Kép De van egy barátnõm, aki sokkal profibb nálam, megkérdezem õt is.

Gratula minden babának az új fogakhoz!Kép

Akik voltak talin: Réka még tartott uzsonna gyanánt egy pótebédet velünk, aztán még vacsorázott is, de már csak light-osat adtam neki.Kép Egész nap zabált és 3-at kakált!Kép

Szila, majdnem elfelejtettem, Állatkölykök a könyv címe! Kár, hogy nem jöttetek talizni, meg persze a többiek is kár!

Na, átadom a páromnak a terepet!
Zafi
zafi

Sziasztok!

Solya: hú de rossz kedved van! Na tessék megnyugodni, és van egy ajánlatom, ha nem találsz senkit akkor én szívesen elmondom a nyelvtant, elvégre 7 évig ezt tanítottamKép Csak mostanában nem szoktam. Mi nem megy ? Konzultálhatunk. Ha akarod írok neked vázlatot a nyelvtani témák szerint és ha megmondod milyen könyved van, abból megmondom melyik feladatot érdemes hozzá megcsinálnod. Hajrá! Én is utálok tanulniKép

BMárti: mi rájöttünk, hogy érdemesebb inkább egy szinvonalasabb helyen vásárolni, mint ezekben a nagy bevásárló központokban, mert ott legalább olyan kaját veszek, amit biztosan nem kell hazaérve kidobnom. Annyiszor kellett élelmiszert kidobnom, mert becsaptak. A Kaisersben igaz, hogy drágábban vásárolok, de legalább több napig friss még otthon is a kaja.

Beja: Remélem jobban vagytok. Béres csepp lehet, hogy segítene, én adtam egy ideig Dórinak, akkor jobban evett.

Márti: annyira jó a humorod, mindig nagyokat mosolygok a beszólásaidon!Kép

cory: észrevettem egyesek nem nagyon tudnak örülni egy ilyen nagy eseménynek, szerintem egyszerûen nem fogják fel ez milyen nagy csoda, boldogság. Teljesen máshogy állnak az anyasághoz, a gyermekvállaláshoz. Szerencsére, azért ahogy megismerik az új jövevényt azonnal megszeretik és örülnek neki. Mi nagyon örülünk neki!!Kép

Mindenkinek szép napsütéses hetet!
Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok Lányok!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin!

Zsuzsi: az étkezés nálunk is malackodással jár. Úgy gondolom, ez némileg természetes, de szerintem azt is meg kell tanulniuk (elõbb-utóbb), hogy malackodni nem szabad. Nálunk ez úgy mûködik, hogy Romola elkezd enni, minden malackodás nélkül. És amikor már kevésbé éhes (de azért még eszik!) na akkor jön a játék, ismerkedés az étellel. De én úgy gondolom, hogy az étel nem játék, ezért megpróbálom ezt a részét minél rövidebbre fogni.
Köszönöm kérdésed, Pocaklakó éjjel-nappal rugdos, nekem meg lelkifurdim van, hogy vele alig-alig foglalkozom a nõvére miatt.

BMárti: igen, Elit-cipõbolt, de hogy csúszásgátlós zokni volt-e, arra sajnos nem emlékszem.
A Babanet keresõjével nekem is gondjaim vannak.

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

1 órája értem haza az egyetemrõl. Hulla vagyok. Ráadásul a mai órám elég érdekes volt. Kicsit tartok tõle, mi lesz velem félév végén. Holnap gyakorlat lesz, majd meglátjuk Kép

Zsuzsi: mi is Kaisersben vásárolunk Kép De csak a napi bevásárlást. Amiket nagy tételben veszünk (pelenka, liszt, ásványvíz), azt muszáj egyben, mert nincs kocsink, és nem tudnánk hazaszállítani. Pl tesco tejterméket semmi pénzért nem vennék!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Beja
Nagyon hatásos és sok gyógyot küldök nektek!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Köszi a cipõbolt tippet, elõbb megnézem itt az újpesti boltban, aztán lehet, hogy elkérem tõled a címet.Kép

Márti
Köszi az infot. Süti: Kép
Boldog házassági évfordulót kívánok!Kép

cory
Milyen cipõje volt Balunak elõször?
anyukád: Kép

Norci, Márti
Köszi a jobbulást, már egész jól vagyok.

Lina
Gratulálunk az új fogacskához!Kép

Bszilvi
Jobbulást! Kép
Ne aggódj Peti nem evése miatt. Nálunk is volt jó sokáig ilyen, még fogyott is a kis Csücsök. Peti olyan 9 kg körül csinálta ezt és decemberben már ott tartottunk, hogy hetente kellett vinni mérni, hogy lássa a védõnõ meg a dokinéni, hogy fogyunk-e tovább. Szerencsére 2 hét után már javában hízásnak indult és gyorsan elértük a 10 kilót.Kép

Solya
Pedig én is egy bébire tippeltem.Kép

Jó éjt!
Gorsi és Peti
gorsi

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gyogyokat!Sajnos a helyzet egyenlôre valtozatlan.

Rakok be a profilomba egy képet Rikirôl,ami a talin készült.Ez volt élete elsô keksze!KépAzota is imadja.

Zsuzsi!
Marti irasain én is sokat szoktam derülni!Kép

Marti!
Légyszi maradj mindig ilyen!!!KépKép

Zafi!
Nem semmi Réka étvagya!KépHelyettünk is ô eszik?Kép

Lina!
Gratula Martin 3.fogahoz!Kép

Bogancsi!
Igazan szerencsés vagy a takaritonéniddel!Ô tényleg ritka teremtés!Kép

Amikor otthon voltunk vettem Rikinek egy gyerekdalos CD-t.Ma beraktam neki és ugy örült!Fülig érô szajjal tapsolt!

Gorsi,BSzilvi,Marti és mindenki,aki beteg,hamar gyogyuljon meg!

Edit
edith16

Sziasztok!

BSzilvi,
én az uhu.hu-ról rendeltem meg azt a bizonyos homopátiás könyvet (Hogyan gyógyítsuk gyermekeinket homeopátiával). Keddi nap rendeltem, pénteken már itt is volt.Kép

Tali: jövõ héten sem tudunk menni, mert akkor van itt a most újrainduló baba-mama klubb alakuló ülése, és azon mindenképpen szeretnék ott lenni.

Vásárlás: sajna nálunk csak a Cora jöhet számításba. Kisközértben nincs választék, és ami van, az nagyon drága. Úgyhogy marad a Cora. Kocsi híján máshová sajnos nem tudok elmenni, hazacuccolni.

Zsuzsi,
hogy adtad a Béres-cseppet Dórinak? És mennyivel evett jobban? Nekünk is ajánlotta a dokinénink, de mosta Vitacolan-t szedjük, hatása nincs egyenlõre.

Tényleg, valaki ismeri ezt a Vitacolant? Ha igen, mi a tapasztalat?

Rebi,
az elõadáshoz: KépKépKépKépKépKép!

Táblázat:
<pre>
Anyuka neve Gyerkõc neve Születési idõ Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkõc
Andi3 Luca 2001.augusztus 16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 2001.szeptember 12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker.
Krisztinke Gergõ 2001. szeptember 19 Szülõotthon, Szabadszállás Kecskemét
Heni (Henke) Barnabás 2001.szeptember 21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker.
Zsuzsa Bea 2001.szeptember 25 Kistarcsa Gödöllõ István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Ladányikata Peti 2001.október 17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker.
Szilvi (sztigris) Zsanettt 2001.október 17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa
Rebi Ildikó CSENGE 2001.november 7 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker.
Kata Zoli 2001.november 8 Budapest, Szent János Kórház
Márti Ármin 2001.november 15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Tikk Hanna 2001.november 21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 2001.november 25 Helsinki
Bea Ajsa Soreya 2001.november 29 Budapest, MÁV Kórház Bicske
Laura Romola 2001.november 30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. pocakban
Zsuzsi Dorottya 2001.november 30 Budapest, MÁV Kórház
Ágci Gábor 2001.december 4 Szeged Szeged
Beja Bálint 2001.december 12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kõbánya
Bogancsi Tomi 2001.december 18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 2001.december 20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 2001.december 23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 2001.december 25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Éva (p.éva) Zoli és Ádám 2002. január 7 Budapest, MÁV Kórház Budakalász Lorena (3)
Mégegykata István Zsigmond 2002.január 8 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest
Dzsili Napsugár 2002.január 28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 2002.február 1 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker.
Menta Helena 2002.február 3 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker.
Szilvike Anna 2002. február 9
Igika Olivér 2002.február 11 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XI. ker.(Gazdagrét)
Lina Martin 2002. február 13 Szikszó Miskolc
Borcsa Bátor 2002.február 25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Eszter Ádám 2002.március 7
Solya Máté 2002.március 8 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 2002.március 22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime(8)
Jáhneszter(sztike) Anna Júlia 2002.március 25 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Zugló Judit Réka (7)
Edit Riki (Henrik Sándor) 2002.április 29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 2002.május 1 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Méri Kitti 2002.május 6 Szeged, Nõi Klinika Szeged
Borcsa Barbara Luca 2002.május 24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993)
Norci Vili 2002.május 31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker.
</pre>

Üdv
Szila
szila

Még valami:

Beja: benneteket el is felejtettelek! Kép Szóval én is jobbulást kívánok Bácusnak! És, ha ez vígasztal: Romola januárban beteg volt, rengeteget fogyott, és utána annyira sokat evett, hogy jóval többet hízott vissza annál, mint amit lefogyott. Kép

Cory: neked szerettem volna még mondani a talin, hogy én is találkoztam ilyen baba-visszautasító véleménnyel. Az egyik apukámtól volt, de tõle nem is vártam mást. Viszont egy barátnõm majdhogynem hülyének nézett, hogy még egy babát "összehoztunk". Azért ez egy 6 éves kisfiú anyukájától, akit a barátnõmnek tartottam, felettébb rosszul esett.

Na, sziasztok mára: Laura
p_laura

Ma teljesen lyukas az agyam...

Norci: Romola nagyon megszerette az ablakos könyveket, de könyvesboltban sehol sem találtam. Tudnál még hozni nekünk? Nekünk kettõ van meg: a tanyás és a kertes, és szeretném Rominak megvenni a másik négyet is.
Anyukád boltjában van még?

Köszi: Laura
p_laura

Sziasztok!

GOrsi: A Falconnak van direkt elsõ cipõnek való cipõje. Olyat vettünk az Oktogonon 4900-ért.

cory

cory
Budapest

SZiasztok!

SZila! Én adtam egy ideig Vitacolant Árminnak, akkor, mikor pasnaszkodtam, hogy nem eszik - de abbahagytam, mert mindig kiütéses lett a szája körül tõle. Néhány napba beletelt, míg rájöttem, hogy mi okozza, de aztán, hogy nem adtam többet, nem fordult többé élõ, szóval, biztosan az volt. Nekünk egyébként anyukám vette, aki régi, jó összetételû, jól bevált vitaminkészítménynek mondta. Majd megetetem Andrással!

Laura! Jól megleptél! Azt hittem, egy nagyon alacsony lány vagy!

Solya! Ha már "vallok": Rólad is azt hittem, hogy nagyon alacsony, világosbarna, nagyon hosszú, nagyon göndör hajú, kicsit pufi arcú lány vagy - hát, mit mondjak??? KépKépKép Az, hogy lány, az azért bejött, nem? Kép

Cory! Rólad viszont azt képzeltem (tavaly ilyenkor), hogy kb. 175 magas, nagyon vékony, sportos, és szõke, hosszú hajú vagy!

Na, de legalább csudajó a fantáziám! Kép

Zsuzsi, Edit! Köszi, kedvesek vagytok! KépKép

BSzilvi! Akkor mi legyen? Rendelsz vagy megvegyük - már ha épp van, mert ki tudja? Kb. 1500 FT, ha jól emlkészem.

Beja! Hogy van Bácus? Javul? És te? Bírod még energiával? Küldök én is: KépKépKépKépKépKépKép Ármin egyébként most "hízott fel" 9,40 kg-ra - bár ez téged bizonyára kevéssé vigasztal - szóval, biztosan rossz látni, hogy Bálint fogyott, de ez azért nem olyan vészesen alacsony súly!

Vásárlás: én bizony szívesen járnék a Corába, Kaisersbe vagy egyéb normális helyre, mert itt nálunk egy nyomorult Profi van csak - hát, mit mondjak róla? Kép És van ugyan kocsink, de baromira sajnáljuk a drága hétvégéket vásárolgatással tölteni, pláne, hogy szerintem Ármin nagyon unná, ezért általában nem visszük, hanem az egyik nagymama vigyáz rá, így aztán ilyen hiábavalóságra pazaroljuk a "nurse-time"-unkat, ahelyett, hogy andalognánk egyet valahol!

Bogancsi! Ez azért túúúúlzááááás! Tökéletes gyerekek mellé egy tökéletes Mary Poppins is, aki takarításon kívül még süt-fõz is... én is szeretnék kifliillatra hazajönni! Kép Hogy van Tomi az oltás után?

A 7. évfordulóhoz köszönjük a gratulációkat! Kép KOccintottunk is: én egy mokkáskanálnyi Baley'st vettem magamhoz és ANNYIRA finom volt, hogy egy bögrényit meg tudnék inni belõle! Kép

A Babanetes keresõ nekem sem tetszik igazán Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Szila! Lehet, hogy az á betû a ludas, és valami karakter-kódolási zûr van. Mind1, nem fontos annyira.

Solya! Nem hiszem, hogy õriznék éjjel a máltai játszótereket. Szerintem csak bezárják a kaput, és kész. De azért nem tudom biztosan.
Felhúzni meg azt hiszem, nem is igazán ezen húzom fel magam, csak totál kész vagyok, és jól esik valami ürügy a durrogásra. KépKép

Szilvi! Word-bõl másolod be? Mert akkor karakter-kódolási zûr miatt nem lesznek jók a KépKépid. Esetleg próbáld meg valami primitívebb szövegszerkesztõvel írni, vagy egyszerûen a levelezõdben mint új levelet, és utána kopizd át ide. A Word mindig okosabb akar lenni mint aki használja, és már amikor ott beírod a Képt, akkor átkonvertálja az õ speciális Képjára, amit meg a Babanet nem ért. Esetleg, ha ragaszkodsz a Word-höz, akkor érdemes megpróbálni átállítani, hogy Képkat hagyja úgy, ahogy leírtad, a Formátum menü Automatikus javítás pontjában.

Zsuzsi! Amíg dolgoztam, én is imádtam a Kaisers-t, a budai Skálában lévõ óriásiba jártam. De sajna itt a lakótelepen még a Kaisers is ócska, a kínálat nulla, csak abban emlékeztet a nagy Kaisers-ekre, hogy q. drága. Kép
Egyébként a kaják minõségével még nem volt gondom a CORA-ban, csak az árazási, kirakodási módszereiket tartom felháborítónak. Nem mondom, babaruhát még csak olyat vettem, amit késõbb megbántam, úgyhogy azt már meg is fogadtam, hogy soha többé nem veszek ott.

Laura! Köszi. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Márti: hogy mit képzeltél rólam, nagyon vicces KépKépKép
A közelben nálunk Smatch van, egy megállónyira Profi. Inkább a Profiba járunk, ha már muszáj. A Kaisers a budai Skálában van, szóval kb félórányira, de szerencsére hazafelé útbaesik. Sajnos mi is hétvégén járunk nagybavásárolni Baluval, BKV-val és fémvázas hátizsákkal. Brrrrrr!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Bocs, hogy ritkán írok, olvasni azonban szinte mindig elolvaslak titeket!!

Szila! Remélem, a ruha amit vettél, nem fog összemenni, én így jártam a mostani akciónál. Kép

Norci, Laura! Milyen ablakos könyvrõl van szó? Kitti imád "olvasni" és azt a két keményfedeles könyve, amely használható, már nagyon uncsi neki szerintem. Hátha én is frissíthetnék!

De jó, hogy beszéltetek a cipõkrõl! Ki is másoltam az okosságokat, jól fog jönni késõbb.

Igazatok volt egyébként, Kittinek tényleg azért volt popsikiütése, mert jött a foga! Kezeléseket btartottam, meggyógyultunk, mindenkinek köszi!

Anyuka-téma: tényleg nem akarok bárkit ezzel untatni, de az én anyukám mindig elképeszt. Panaszkodok neki, hogy nehéz Kittit elaltatni, mert amióta felül, lenyomom, felpattan, lenyomom, felpattan, míg el nem szunnyad, erre õ:
"Ugyan, miért baj az? Maradjon ülve!"
Szerintetek lehetséges egyáltalán, hogy van olyan baba, (állítólag én ilyen voltam ?!) aki ülésbõl elalszik, és úgy marad???

Méri
méri

BÁTOR! nAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A MESSZI TÁVOLBÓL!

GOrsi!
Hát... Ami igaz az igaz, azt tervezem, hogy veszek egy tesztet. Bár ha igen, akkor nem tudom mi lesz. Nemrég még tablettát szedtem, amitõl 34 napig véreztem, miközben összesen 6 hetet szedtem. Most pedig, két héttel az abbahagyás után megint picit vérzek. Az a baj, hogy Sárával tényleg teljesen így kezdõdött, csak tabletta nem volt és csak 10 napos vérzés. Így aztán most tövig rágom a körmeim...Kép

Zsuzsi! Zafi!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Valószínûleg ki is használom! Most épp a Kontakte Deutsch címû autodidakta könyvet nyúzom, korábban a Themen-t. Persze az elsõt. Azt hiszem az a porbléma, hogy a nyáron teljesen nulláról kezdtem egy intenzív tanfolyamon, s a mit akkor megtanultam, az nagyjából mostanra el is szállt. Ráadásul az itteni tanfolyam semmire sem volt jó. Azt ígérték, befejezzük a Thement, aztán mikor bekapcsolódtam, a 4-es leckénél tartottak, s az iram, amit diktált a tanárnõ még inkább lelassult, mikor herr Baier aus Croatia megjelent a színen és keverte a személyes névmásokat, a ragokat és leginkább mindent, azonban kellemesen elcsevegett minden náció tagjával. Mert mondanom sem kell, hogy az albán-német, francia-német, arab-német akcentusról a másikra nekem nem igazán sikerült átváltanom. Kb. Örültem, hogy meghúzhatom magam, meleg van és nem sokára vége...

Márti!

Voltam alacsony göndör! Kép két évesen vörösesbarba göndör hajam volt! (Igaz, akkor magasnak voltam mondható a 96cm-mel, de innen nézve alacsony voltm. Kép

Solya
solya

Sziasztok!
Minden betegnek gyógyulást!!!

Lina: gratulálok a 3. foghoz Kép

bszilvi: nagyon rapszódikusan eszik és evett Tomi, néha sokat, néha meg kihagy 1-1 étkezést. Szerintem most el van foglalva a járástanulással, és másra nem marad energiája Kép

Márti: néha én se hiszem el, hogy ilyen mázlim van az életben. Meg, hogy meg se érdemlem. Hú, a Baley's naggggyon finom, nyammm Kép

Méri: szerintem, ha el is alszik ülve, egy idõ után eldõl. Kivéve, ha babakocsiban ül Kép

Bátornak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Ebéd után bemegyünk Tomival a munkahelyemre (adópapírokért Kép ), aztán megyünk Daniért a Tabáni lépcsõkhöz a fociedzésre.
üdv mindenkinek: bogancsi és Tomi, aki épp most próbálja meg szétszedni a modemet Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

cory
Köszi az infot.

Solya
Ilyen helyzetben nem irigyellek.

Márti
Hogy te miket képzeltél?Kép

Edit
Köszi a gyógyot.Kép

üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Bocsi a beleszolasert, csak Merinek akarom irni, hogy az en lanyom ilyen, rendszeresen ulve alszik el delben, en meg megigazgatom utana. Az "Ismerjuk meg .." ala tettem is fel kepet a technikajarol.Kép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

BMárti!
Tudod, mi jutott eszembe???? Az elején még nem ide irogattunk, hanem az Elsõ napok, hetek topicba. Az meg nem a Gyermekeken belül van, hanem az Anyaságban. Szóval, mi van, ha úgy is megnézed a keresést?????

Lina!
Gratula Martin 3. fogáhozKép Mi is pont ott tartunk, ahol ti (nálunk is ennyi idõs lenne kb. Donci), most növesztjük a felsõ egyest és vele együtt a ketteseket is. Ha egyszer beindul.....Kép

Cipõrõl:
Mi is a hétvégén mentünk el cipõt venni, mert már kintre is igencsak kéne valami Doncinak. Most nagyon profi lettem a témában. Megmérték Donci lábát, nem tudom otthon van-e olyan kis talpszerû mérõ, amivel megnézik, hányas lába van éppen a bébinek. (Elephanten cipõt áruló helyen tuti van, a Pólusban láttam ilyen gyerekcipõket, úgyhogy ott tuti meg lehet mérni). Most éppen majdnem 20-as Donci lába, és ehhez plussz 1-1.5 cm-et hozzá kell adni, hogy jó legyen a cipõ, így nekünk most 21-est kell venni. Soha nem szabad olyan cipõt venni a gyerekre, ami pont jó a lábára, mert menéskor nem tud benne mozogni a lába elõre meg vissza, és az baromira nyomja. Szóval ennyi.

Laura!
Ezek alapján is biztos a 17-es lábméret Rominak????

Mi amúgy jól vagyunk, csak már a télbõl elegem van. MOst megint visszajött, szomorkás, szürke idõ van és mmár 2. napja nem süt a nap. UTÁLOM!!!!!

Puszi: NYuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Edit küldött két képet, feliratozva feltettem õket az ismerjük meg egymást-ba.

Méri,
azt hiszem talán Ágciéknál volt, hogy Gabó ülve aludt elKép. De nem biztos...

Jaj, mennem kell, mert apróra pakolta a kisszobát úgy hallom.

Szila
Szila

Sziasztok!

Szeretnek segitseget kerni Toletek: mik a tapasztalataitok a Lego fele jatekokkal? Melyik marka, amelyik jo is, nem nagy es nem kicsi, sokfele van belole es ugyanakkor nem is tul draga? Van ilyen?Kép
Elore is koszi:
-Afonya
afonya

Áfonya!

én lego hívõ vagyok, így másról nem igazán tudok beszélni. Viszont a Lego összes mérete és játéka illik egymáshoz, késõbb is használható. Mi általában szezonvégi, kifutó dobozokat veszünk, vagy Metro jellegû áruházakban. Így lényegesen olcsóbb. és ami fontos: törhetetlen.

Solya
solya

Sziasztok!

Nyuszimano!
Nem csodalom,hogy eleged van a télbôl.Ha nézzük az Euronews-on az idôjarast,mindig figyelem,hogy nalatok hany fok van.Hat nem irigyellek!

Jut eszembe:Euronews.Képzeljétek,Riki ugy szereti a hirek alatt hallhato zenét,hogy olyankor mindent kiejt a kezébôl,leblokkol és tatott szajjal figyeli!KépOlyan muris!

Méri!
Otthon történt,hogy Riki sehogy se volt hajlando elaludni egyik délutan a kezemben,ezért beraktam az agyaba és kimentem a szobabol.Mar maskor is elôfordult,hogy elfarasztotta igy magat(nem sirt) és utana lazan el tudtam altatni.Szoval kimentem ebédelni és egyszer csak figyelem,hogy mar jo ideje csend van.Bementem és latom,hogy ülve elaludt.Sajnaltam szegényt,de mar mütve volt a kezem és nem tudtam ugy ringatni,ahogy addig és szerintem nem is talalta a helyét.

Ugy latszik Rikinek kezd visszatérni az étvagya.Most alszik,de elôtte bevagott két Petit Danont.Kép
Tegnap este kicsit elôbb,negyed 10-kor aludt el és képzeljétek,délelôtt 10-ig aludt.Persze nem egyhuzamban(de jo is lett volnaKép),hanem ébredt 1-kor és 6-kor szopizni.

Batornak nagyon boldog szülinapot kivanok!KépKép

EDIT
edith16

Sziasztok!

Márti: jókat nevettem a fantáziádon. Kép Merre laktok?
A Bailey's-bõl én is el tudnék képzelni egy bögrényit! Kép

Méri: Az ablakos könyv olyan, hogy minden lapon van egy kép, ami kihajtható, és alatta van egy állatka, ami ott "elbújt". Pl. a kertes könyvben: a fészekben elbújt a kismadár, a virágok alatt lepke, a fûben szöcske, stb.
Úgy látom a talikon, hogy a gyerekek nagyon szeretik.

Ülésbõl alvás: szerintem se "nyomd le" fekvõ helyzetbe Kittit, mert ha ülve hagyod egyedül és álmos lesz, úgyis lefekszik. Nem?

Bogancsi: mindig elfelejtem megkérdezni: férjed talált már normális titkárnõt?

Nyuszimanó: biztos, hogy 17-es Romola lába, mert azon láb formájú mérõkén mérte meg az eladó. A szandija 18-as, az orránál kivágott, és látni, hogy nem ér végig benne a lába, van még kb. 5-8 mm.
Cipõbõl pedig 19-est vettünk, hogy nyugodtan tudjak 2 zoknit is ráadni, ha hûvösebb van. (Tavaszi cipõ, nem bélelt.)

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

Gorsi!
Jobbulast!

Marti!
Utolag boldog hazassagi evfordulot!!!

Lina!
Gratula Martinnak a fogacsikhoz!

Szilvi!
Jobbulast!

Boldog Szuletesnapot Bator! (Borcsa)
Kép

sziasztok Andysj
andysj

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, azután megyek olvasni a mai napot.
Örülök, hogy tegnap nem mentem talizni, mert mára nem, hogy jobban, de inkább még sz...úl vagyok. Most már nem folyik az orrom, viszont hõemelkedésem van és szétesik a fejem. A másik, hogy úgy fáj a gyomrom, hogy egy falatot sem bírok lenyelni.(aminek azért van egy jó oldala is!)
Dzsilinek örök hálám, a segítségével végre egy montázs van a profilomban. Nézzétek meg, érdemes!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

BMárti!
Köszi a tippet, kipróbálom!J Egyébként én nem ragaszkodom a Word-höz, de eddig amit kipróbáltam, egyik sem jött be!L Így se jó! Nem értem, mert a Word-ban és mindenhol máshol jól mutatja, csak amikor ide akarom másolni, akkor írja át a jeleket.

Méri!
Most vagy én vagyok nagyon lemaradva, vagy mikor ült fel elõször Kitti? Beszámoltál nekünk róla és nekem ilyen szita az agyam? Egyébként gratula a fogacskához(hány bújt ki?) és a mozgásfejlõdéshez is!JJJ

Borcsa!
Bátornak nagyon boldog elsõ szülinapot kívánok!JJJ

Solya!
Tényleg nagyon szita az agyam, megköszöntem már a programot? Ha nem, akkor most pótolom! Köszönöm szépen!

Márti!
Jó fantáziád lehet! A könyvet megnéznéd nekem? Ha nem gond, persze csak akkor! Ha nálatok sincs, akkor majd megrendelem.

Rebi!
Hogy sikerült az elõadásod?

Cory!
Milyen volt a gyakorlat?

Beja!
Hogy van Bácu? Remélem már sokkal jobban! Azért még küldök gyógy JJJJJJ!

Egyébként nálunk sem túl jó a közért helyzet, bár közel van, de csak egy nyamvad Spar van, ahova babakocsival be sem tudok menni, a kínálatról meg inkább nem is beszélek!LLL
Beszéltem ma a védõnõnkkel, pénteken viszem Petit megméretni és ha fogyott, akkor megpróbálok konzultálni a doktor néninkkel.

Szila!
Ugye te írtad, hogy ti is elkezdtétek a Vitacolant? Nekünk is azt ajánlotta addig is a védõnõ, kíváncsi leszek, lesz-e valami eredmény!
Sziasztok!

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Bátor, nagyon boldog születésnapot kívánunk!KépKép

BSzilvi,
igen, mi szedjük a Vitacolan, finom narancsos löttyike, de nem tudom, mikor lesz hatása. Egyenlõre annyira változó az étvágya hangának.

Dzsili,
nagyon jó montázst csináltál Szilvi Petijérõl!Kép

Márti,
bailey's-bõl bögrényi? Nekem egy egész üveggelKép (fogadásból nyertem) csücsül a szekrényben, azt várja, hogy megigya valakiKép.
Imádom, majd ha nem cicizik már HangusKép.

Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Méri! Mikor Rékát aludni tanítottuk, elsõ éjjel 2 órán keresztül ülve aludt, aztán valahogy lefeküdt. Rájönnek elõbb-utóbb, hogy fekve jobb!Kép

Dzsili! Nagyon megirigyeltem a montázst, amit Szilvinek csináltál!Kép

Szeretnék küldeni a babáknak egy kicsit Réka érvágyából!Kép Ma is rengeteget evett! nem gyõzöm etetni! Kiesz a vagyonunkból!KépKépKép

Bailey's-bõl én is kérek, bár van egy tuti házi receptem, ha jók lesztek, megosztom veletek!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Zafi,
tényleg, Réka aludt ülve...KépKép! Mi kérnénk az étvágyból!Kép Hol is vetted az leporellós Állatkölykök c. könyvet? Nagyon szeretnék én is egyet Hangának.

Szila
szila

Sziasztok!

Márti! Én is Boldog házassági évfordulót kívánok nektek! Kép

Zafi! Képzeld! Elkezdtem kenni Helena kezét is azzal a Locoid-dal és mivel az szteroidos szájpenésze lett, mert hiába csak este kentem be, úgy látszik mégis került a szájába is. Így hát csak a másikkal kenem most.
Ráadásul hétvégén egy vírusos torokgyulladása volt, de most meg köhög. Szóval ránk jár a ... Persze a szájpenészétõl a mellem is gombás lett és fáj kegyetlenül a szopi, ami max. azért jó, mert most már át is érzem azoknak a fájdalmát, akiknek tanácsot adok. Kép

Egyébként képzeljétek, hogy tud tapsolni és már 5-6 másodpercre is megáll egyedül. Kép Ja, és egyedül fürdik. Na jó, csak belenyomja a kis kezét a mosakodós tégelybe és utána kenegeti magát vele. Olyan zabálni való! Kép

Lehet, hogy én értettem valamit rosszul, de nem a programot küldte el Dzsili Bszilvinek?

Edit! Ne bántson a lelkiismeret, hogy ülve aludt el Riki! (Olyan édi lehetett! ) Azért szerintem most hosszú távon fontosabb a kezed épsége!

Bogáncsi! Én is rettenetesen irígy vagyok a Mary Poppinsodért! Mond, hogy ha már nekem is 4 gyerekem lesz, akkor nekem is lesz egy ilyen nénim! Kép

Bátornak Boldog Szülinapot Kívánunk!

Beja! Remélem már jobban vagytok egy kicsit vagy inkább nagyon! Kép Kép Kép

Solya! Most akkor minek drukoljunk? A pozitívnak, vagy a negatívnak? Kitartás a német tanuláshoz! nekem az angol hiányzott a diplomámhoz és nekem sem ment magamtól. Aztán valahogy csak összejött az is!

Áfonya! Én fa építõkocka-hívõ vagyok! Kép

Ez az Cory! Csak ilyen pozítívan állj a dolgokhoz! Valami biztos lesz! Kép

Márti, Borcsa (boszorka)! Már nagyon várom a szombatot, de nem tudom, hogy mi lesz Helenával addig, hogy milyen állapotban lesz, ezért nem biztos, hogy tudunk menni. Kép
Borcsa! Elárultam Ibolynak, hogy te vegyész vagy és nagyon örült neki! Kép

Na puszi mindenkinek!

Menta és a beteges Helenka
menta

Sziasztok!

Hú, nagyon régen írtam, azt sem tudom, hol kezdjem!

Elõször is: minden bretegeskedõnek jobbulást kívánok!

Beja, nagyon szorítok Bácusnak, hogy mostmár gyõzze le azokat a fránya bacikat és vírusokat!!! Ne aggódj, hogy most keveset kíván enni, vissza fog térni az étvágya! Kép

Márti, te nem tapasztaltad, hogy amikor Chamomillát adtál Árminnak, sokkal többet kívánt enni? Kb két hete Barni nagyon nyûgös volt a foga miatt, adtam neki "bogyót" (ahogy õ hívta), és valami hihetetlenül megnõtt tõle az étvágya. Folyton követelõdzött, hogy HAMM! HAMM! Kép

Edit, örülök, hogy rendben hazaértetek! Rikinek is jobbulást! Azt mondják, náthánál a rendszeres orrszívás/fújás a legfontosabb! Kezed javul? Hogy tudod egész nap ellátni Rikit egyedül? Nem lehet könnyû!

Menta! Olyan jó, hogy múltkor tudtunk egy kicsit beszélgetni talin! Nagyon nagy és szép Helena! Sajnálom, hogy ti is betegeskedtek! Jaj, és a szájpenész az nagyon rossz! Kép Nem kell ám minden betegséget megtapasztalnod, hogy eredményesen tudd gyógyítani õket! Kép
Most olvastam a bejegyzésedet a Bran-honlapon: Kép Ma is voltunk táncolni, Andi már ANNYIRA ügyes! Lassan már a mi gyerkõceinket is lehet gyerek-táncházba vinni, nem? Kép
Milyen szopis program lesz szombaton? Én most nagyon leálltam, de majd szeretnék újra visszakapcsolódni!

Cory! Andi mondta, milyen klasszul sikerült mindent elintézned a suliban! Gratulálok! Anyukád miatt Kép, de ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy ti boldogok legyetek! KépJól érzed magad amúgy? Kép

Rebi! Hogy sikerült az elõadásod? Csengus hogy bírja az iskolába járásodat? Múlt héten Barni egész jól viselte, hogy nem voltam itthon, csak akkor sírt egy kicsit, amikor elköszöntem tõle. Kíváncsi vagyok, holnap mi lesz.

Nyuszimanó! Nagyon romantikusan hangzott a pezsgõfürdõs fogantatás! Kép Neveken gondolkoztatok már?

Képzeljétek, Barni 17 hónapos lett múlt héten, olyan nagy fiú! Birkanyírás volt nálunk a héten, szegény, õ járt a legrosszabbul. Már nagyon zavart a hosszú haja, csúnya is volt, folyton beleizzadt, így aztán fogtuk, ruhástul beleültettük a kádba, és Apu nekiesett a nullásgéppel... Kép Amikor az elsõ sávot végignyírta Barni feje közepén, akkor jött rá, hogy hoppá, ez kicsit rövid lesz, de onnan nem volt visszaút! Úgyhogy szegénykém jóformán kopasz (hosszabb a szempillája, mint a haja!), de nagyon édes golyófeje lett, olyasmi, mint ezek a mosolykák Kép Nagyon nevetett, amikor megmutattuk magának a tükörben!
Mai tudománya: tudja nekünk (és magának is) csinálni a tenyerünkben a Kerekecske, gombocskát! Meg kell zabálni! Kép

Szila! Titeket is jó volt újra látni! Kép Kár, hogy csak ilyen ritkán juttok (hú de fura ez a szó) el talira!

Még annyi mindent szerettem volna írni, de nem megy, majd igyekszem folytatni.

Puszilok mindenkit,
Henke (bubifrizurás, brrrr)+ (kugligolyó) Barnika Kép
gesztenye

Sziasztok!

remélem mindenki szépen gyógyul!

Most este felragasztottam Dórára ilyen vizeletgyüjtõzacsit, ha sikerül, akkor elviszem a laborba kivizsgálásra, csak nincs beutalóm dokitól, remélem ettõl még kitenyésztik. Szerintetek, lehet ilyen magánakcióban kérni vizsgálatot?

Edit: Mi is az Euronews-t nézzük, és Dorka is hihetetlen újongással fogadja a híreket és az idõjárásjelentést, sõt a börze diagrammokat mindig nagy figyelemmel nézi. A zenéje nagyon leköti.

sziasztok, jó éjt
zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Henke!
Köszönjük a gyogyokat!
A kezem mar egész jol van,ugyhogy szerencsére majdnem tökéletesen el tudom latni Rikit.Apukaja sokat segit,ô fürdeti(még a varrat és a kötés miatt nem lehet vizes a kezem),éjszaka ô veszi ki az agybol Rikit és hozza szopizni.

Ma kezet kellett fognom egy palival itt a hazban és képzeljétek,ugy megszoritotta a kezemet,azt hittem elajulok.KépÔ nem lathatta,hogy mi van én pedig nem gondoltam,hogy ilyen a kézfogasa!Kép

Menta!
Köszönöm a vigasztalast!Kép
Sikerült képet csinalnunk az ülve alvos Rikirôl,nagyon édi lett!Kép

BSzilvi!
Nagyon jo Petirôl a montazs!Kép
Ugy latom,még mindig nem sikerül fejeket gyartanod,pedig ugy drukkolok,hamar segiteni nem tudok!Kép
Tovabbi gyogyok nektek!KépKép

Andysj!
Sikerült vennünk olyan zselét,remélem hasznal!

Rebi!
Hogy sikerült az elôadasod?

Riki mostanaban extra sokat esik.Ma eldöntötte az összecsukott etetôszéket,persze dölt vele ô is.Leesett hanyatt az agyrol(apukaja figyelt ra-vagyis inkabb a tévére).Szerencsére egyiknél sem ütötte meg magat nagyon.KépSzinte minden nap elôad ilyeneket.Mi lesz még itt?KépKép

Edit
edith16

Sziasztok!

Csak röviden(?), mert megint álmon-halok .. Kép

Köszi a drukkokat, az elõadás sikerült KépKépKépKép Még talin elaludt tegnap Csengu, úgyhogy tovább maradtam az üres lakásban, és addig sikerült vmit olvasgatni az elõadáshoz... aztán éjjel 11- fél2 ig írtam egy vázlatot, nagggyon határozottan elõadtam... és megdicsért a tanár, hogy illllyen rövid idõ alatt milyen jól összeszedtem mindent .. Kép ha tudná, hogy milyen rövid volt az az ilyen rövid KépKépKépKép .. de legalább ezt letudtam.... A másik tárgyam az folyamatosan készülõs lesz Kép holnap meg kell csinálnom két vaktérképet.. és ez ennél már csak rosszabb lesz ... Visszaszereztem a gyerektõl a színescerkákat, az most nekem kell KépKép

betegek
MIND GYÓGYULJATOK MEG! .. irrrgum-burgum... KépKépKépKépKép

Heni
Nálunk az elköszönés még nem mûködik .. mindig el kell osonnom, amíg vki leköti... aztán persze keres (mert nem hülye, csak kicsi), de legalább nem sír... A kerekecske nálunk is megy... Kép meg is csikizi magát a végén, és vihog meg vonaglik is közben Kép ... és csipp-csipp csókázik is, de a tyúkokat hamarabb széthessenti ... Kép Hmmm... A Chamomillától eszik??? Én is adom neki újra pár napja, és tényleg zabagép lett ... Kép

A lányom elkezdett babázni KépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
Szerintem jobb lenne beutalót kérni, meg aztán célszerûbb, ha ott veszik le a pisit (bár nekünk úgy is elszúrták...) Nem lehetsz biztos benne, hogy jól lefertõtlenítetted-e a bõrét, meg éjszakára én nem is tenném rá azt a zacsit ...

... na most tényleg megyek aludni, jóéjt
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: