A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Norka,
nagyon édi manócskád vanKép

Beu, Leszter,
Na az biztos, hogy az a legjobb, ha jó messze vannak az anyósékKép Nálunk épp Szegeden, anyuék meg kb 50 Km-re. Tudom, hogy elkél a segítség, de sajna anyukám annyira tud idegesíteni, hogy inkább köszi, de nem kérek belõle. Kispapit tanítgatom, hogy hogyan tud segíteni, és nagyon tettrekész, különösen amióta látta 3d-n MininketKép
Anyósomékat néha jobban elviselem mint a saját anyumat, ez gáz, de mit tegyek???
Azért tudom, hogy sokat el kell nézni nekik, de lehet hogy mi még gázosabbak leszünk egyszer?KépKépKép

Leszter,
az ilyen fõnökök nem érdemlik meg, hogy nekik dolgozzon bárki is, csakhát tudom, a pénz.....

Manócs
21+6
Manócska

Sziasztok!

Gratulálok Cory és Flóra a pocaklakókhoz!

Manócska, én is örülök, hogy már ketten vannak utánamKépKép

Voltam a házidokinál. Megnézte a leletet és azt mondta, hát ez semmiség (pedig mindenbõl nagy ügyet szokott csinálni), ilyen mindenkinek lehet és egyébként se mindig hallani a zörejemet. Meg most nagyobb a terhelés a szívemen biztos azért lehet kihallani. Aztán megmérte a vérnyomásomat és megállapította, hogy még van:-)) 100/60-at mért. . . nála mindig magasabb szokott lenni, mint a védõnõnél, vagy itthon.

Alig várom a jövõ hetet, 4-én megyünk UH-ra, aztán AFP. Tök jó, már itt tartunkKép

NorkaKép
Nagyon aranyos az ásítós Jázmin babaKép

Hermi
15+1
hermi

Sziasztok!

Urszila!
Fú, mi lesz velem júliusig! Már most kevésbé érzékelem a hideget. Pedig egy fagyosszentnek számítok. Talán egy legyezõ segít? Kép
Szorítok Zsuzsinak, hogy bejusson - a sok mozgást én is propagálom.

Cory!
Jó hogy jöttél, üdv közöttünk! Csak megerõsíteni tudom Beut, én is 12 héten át majd´elaludtam akárhol!

Norka!
Köszönöm, olyan jó ilyesmiket olvasni! Jázmin pedig tündéri, biztosan nagyon boldogok vagytok vele. Nekem a 16 napos kép tetszik a legjobban, ott olyan kis elegáns "beállása" van! Kép

Hermi!
Látod, nem kellett izgulni a szívzörejek miatt. KépMeglátod, nagyon szalad az idõ és az AFP után lesz a legjobb!!! Kép

Tündimami
20
tündimami

Sziasztok!

Manócska!
Nagyon szép neve lesz a kiscsajszinak. Kép Én is szeretném már tudni, hogy mi a neme, mert ha lány, akkor nagyon törni kell a fejem. Kép

Kaska, Dé!
Tessék meggyógyulni! De gyorsan! Kép

Momo!
Azért jó, hogy kicsit jobban vagy. Kép Mondjuk az rossz hír, hogy szülés után is szedni kell a gyógyszert. Kép
Amikor elkezdett nyílni a méhszájad, milyen gyógyszert kaptál? És nem kellett feküdnöd vagy többet pihenni? És hogy oldottad meg a kiscsaj mellett?

Cory!
Gratulálok és üdv köztünk! Kép Az én szemeim is majd leragadnak.

Beu!
A Garmastan olyan kenõcs, amit nyugodtan rajta lehet hagyni a cicin. Bár van, aki azt javasolja, hogy szopi elõtt jobb lemosni. Én sosem mostam le.

Ildianyu
23
ildianyu

Ildianyu,
ti mikor mentek uh-ra, hogy megtudjátok, ki is lakik bent?
nektek már van fiatok?

Sógornõmék kislányát, aki 6 héttel idõsebb, mint a mi Minink: Henriett Szolanzs-nak fogják hívni. Kissé fura, de már szokomKép

Manócs
21+6
Manócska

Halihó Kismamekok!

Mindenkinek köszönöm a dicséreteket, hizna a májam, ha a kiscsaj hagyna neki helyetKép. Nem adom át a pasinak, mert még a végén beképzelt leszKépKép

Cory, ezek szerint ideértélKépKépKép

Kaska, mi lesz KázmérralKép, megéri a névnapját?

Norka, nagyon édes a lányKép!

Hermi, látod, én megmondtamKép. Hogy birod "ilyen magas" vérnyomással?

Momo, kitartás!! Szóval akkor most elsõ helyrõl akarsz szülni?KépKép

BéOrsi, csatlakozom a többiekhez, irogass gyakrabbanKép!

Na pussz!
Zsófi
34+5
Csucsuka

Sziasztok!
Sajna még mindig nem tudok ideülni, és írni, mert tegnap óta nem aludtunk. Szilárd ordított, én meg már sírtam, hogy szendved. Ma sem jött össze az alvás, most is ordít. Olyan rosz, már mindent kiprobáltam, de semmi eredmény. Kép
A kórházban semmi baja nem volt. Kép
A sírásból ítélve fáj valami, valsz a hasa.

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Szegény Szilárd baba! Remélem a többiek tudnak valami okosat mondani, mert én nem. Kép Lehet, hogy csak szokja az új környezetet. Biztos idõvel öszeszoktok! Drukkolok, hogy megnyugodjon vagy elmúljon a pocak fájása.

Beu
38+3
beu

Manó2-tól kaptam hírt:
Megszületett Dorottya ma reggel, 3100 gramm, és 53 cm.
Gratula nekik!

És természetesen Kanginak és Franyónak is hatalmas gratula!

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Kicsit elkiabáltam azt a jobbanlétet, mert megint rám törtek a nyavalyák, ráadásul Timi sem kímél reggel 7 ótaKép. Kicsit aggódom, hogy ez a max. 1,5 hét ilyen nyögvenyelõsen telik majd el.

Ildianyu, bizony kellett volna többet pihennem, ha a kedves rokonság nem tojik nagy ívben a fejemre. A férjem a kenyérkeresõ, szóval neki muszáj dolgoznia. Mivel vidéken lakunk, nincs mód bölcsiben elhelyezésre, ha én közben itthon meresztem a fenekem, bébicsõsz meg egyszerûen nincs a faluban. Szóval maradt a gyógyszer (símaizomlazító plusz a mellékhatásként jelentkezõ vérnyomásnövekedésre és szívdobogásra egy másik bogyó), mint egyedüli megoldás. Szerencsére elég voltKép

Urszila, újabban én is felcsaptam jegesmacinakKép. Már ott tartunk, hogy a mindíg melegre panaszkodó párom szokta utánam felhuzigálni a fûtéstKép

Cory, üdv itt is és jó pocaknövesztéstKép

üdv
Momo
38+4

Momo
momo

Manó!
Nagy-nagy gratula nektek. Sok boldogságot és nagyon sok tejcsit kívánok.

Hú, így már 5. vagyok a táblában.

Puszi, Panka
37+2

panka

Raktam fel képet Szilárdról, sajnos nem túl jó minõségû:
[url=http://www.pollar.hu/szil.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/szil.jpg[/url]

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lanyok,

Na sikerult nekem is visszatalalni, eloszor az internet allt le, aztan pedig beszokatom a babysitterhez a fiamat igy zurosek voltak a napjaink. Koszi a sok drukkot a nagyikanak, sajnos azonban mar nem tudtak megmenteniKép

Kangi, Franyo,
Oriasi gratula a kislanyokhozKépKépKép

Beorsi, Cory,
Gratula a babokhozKép Cory nekem hozzad fuzodik anno az elso babanetes emlekem. Mikor megvettuk idekint a gepet es olvasgatni kezdtem a babanetet, akkor alltal eppen szules elott es mar nagyon vartad a kisfiad. Bar akkor nem irogattam, de nagyon izgi volt kovetni a dolgokat.

Leszter,
Hat irto gaz amit a fonokodrol irtal: (Tenyleg a Gyed es a tobbit azert normalisan tudod intezni? Ugyik vagytok a festessel, de azert a csaladnak igaza van tessek pihizni is(bagoly mondja verebnek...)

Manocska,
Ez az anyos tema nalunk is maskent all, mi peldaul nagyon jol megvagyunk, szinte baratnoi viszonyban (pedig fel evig egy lakasban eltunk)Kép
Gratula a kislanyodhozKép A neve nagyon szepKép
Ja a festessel kapcsolatban, igaza van Urszilanak mindig a noke az utolso szoKép

Kaska,
Ez a katonasdi azert nem jol hangzik, nalunlk sem volt meg a Kispapi, de szerintem jobban jartak igyKép

Marti,
A lampaid tunemenyek. Milyen lett a cukorterhelesed, ha leirtad bocsika, lehet, hogy atsiklottam felette. Remelem a buksid meggyogyult.

Ja azt meg leirom, hogy Kispapi megalmodta nekem, hogy 2 hettel ezt a babot is tul fogom hordani, ugyhogy nagyon eselyes vagyok egy hosszu elso helyre.
Bocsika a regenyert, de hat olyan regen tudtam jelentkezni

Angi
25+3

Finisesek oriasi drukk nektekKépKépKépKépKép

Momo,
Nagyon jo, hogy rendezodni latszik a vernyomasod. Azert nem szep am miniketol, hogy csak igy meggondolta magat, bar lehet, hogy aranyermes helyen akarja latni a mamitKép

Zsuzsi, Norka,
Tok jo, hogy van idotok vissza-visszajonni es ilyen szepen alakulgat a szopi.

Babajaga,
Latom ti "elmenekultetek"Kép, en alapvetoen annyira nem feltem, volt mar egy par hasonlo ilyen szitu mostanabanKép Amellett azert jol szorakoztam egy -ket dilinyos vedelmi otletukonKép
A kulon szobahoz annyit, hogy azert ez manofuggo is. Az enyem 1 eves koraig ejszaka 3-5-szor szopizott, igy eloszor ugyan kulonszobaba volt, de aztan kozosbe koltoztunk, mert nem bitam tovabb az allando holdkorossagotKép

Urszila,
En meg csak huszon x vagyok, de ez a futes mar ismeros, a ferjem szerint meg fogom fagyasztani a csaladot. Nagyon ugyi am a kislanyod, csak igy tovabbKép
angela2

Szoval az elobbiert bocsi, valahogy kicsit oszekavarodtak a dolgokKép

Mano2
Oriasi gratulaKépKépKép, nagyon elvezem ezt a baboesot

Myssnia,
Nagyon jo a kep Szilardrol. Fel a fejjel, ez sajna gyakran elofordul, hogy a korhazi angyalkabol otthon egy idora nyugi baba valik. Ha szepen szopizik es van eleg pisis-kakis pelus akkor szerintem hamar tul lesztek rajta.

Angi
angela2

Myssnia!
Csak kitartás! Sajnos én sem tudok tanácsot adni, sok minden miatt sírhatnak a babák ilyenkor. Próbálj meg kiokoskodni valamit a szakkönyvekbõl. Nagy kismamakönyved biztosan van, abban pedig olvastam már mindenféle okokról és tanácsokról. Csak már régebben volt és nem emlékszem. De ha fellapozod, biztosan megnyugszol egy kicsit. Drukkkkk!!!
És köszi az infót Manóról. A képen pedig igazán aranyos a kisfiad!

Manó2!
Gratulálok!!! Kép Jól leelõzted Judót! Sok boldogságot és rengeteg fini tejcsit kívánok!!!

Tündimami
20
tündimami

Manónak óriási gratula a picilányhozKépKépKép!!

Minden napra egy babaKépKép:

Myssnia, kitartás, belefog rázódni a kislegény!! Édes a képenKép! Gondolom, most ez hiányzik...

Na pussz!
Zsófi
34+5
Csucsuka

Sziasztok!

Mano2,
Nagy-nagy GRATULA Nektek, es sok boldogsagot!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Nekem ma mar egy kis trombitafanfaron kivul kutyabajom.
Viszont tovabbra is utalok szakvelemenyeket irni. Nem is birok hozzafogni. :-(

Babajaga,
kispapamnak irhatna mar fel valami bolcs doktor egy kis edes semmittevest, mert rossz ranezni. Tiszta agyonhajszolt. Persze a mezeshetek johet nekem is :-)
Bizunk benne, hogy nem fogjak a szuloagy mellol berangatni jobbraat-balraatozni, csak ez megint egy tonna utanajaras, kervenyiras... es ez viszi el a draga szabadidot :-(

Momo,
Jobbulast es sok turelmet kivanok tovabbra is! Szuper csaj vagy, ki fogod birni ezt a vacak bogyot erre a kis idore! :-)

Cory,
udv Neked! En mostanaban mar inkabb csak az ejszakai netezestol szoktam almos lenni :-) De ezek szerint Te mar rutinos vagy, szoval ez se mindig megy egyforman?

Zsuzsi,
hogy repul az ido :-)

Tundimami,
haha, nem ilyen epeszu dolog, hogy jatekot szerveznek a gyerekeknek...
MI fogunk versenyezni, "komoly felnottek"! Kispapa, baratok meg en leszunk egy csapat. Vegre "normalis" hetvegi program!
En raadasul morcos nagyszakallu torpet fogok jatszani, rusnya nagy harci baltaval :-) Szerintem megy a mostani imidzsemhez :-)))
Kispapad nagyon kedves, koszi a jokivansagokat :-)

Urszila,
mi forditott szereposztasban veszekszunk a futesen, ugyhogy van remeny, hogy en javulni fogok :-) Persze mire odajutok, mar nyar lesz es mindenkepp melegem lesz, hogy Murphy is elegedett legyen :-)

Timici,
mi ujsag Veletek? :-)

Beu,
bizony, mondd meg kispapadnak, ha mar itt humorizalt a rovasodra, hogy hozzon am Neked kamerat! Hiszen mindjart dobogos leszel, es ilyenkor annyi a megorokitendo :-)))

Norka,
nagyon cuki Jazmin a kepen :-))) Ugy birom, egy baba olyan atelessel tud mindent csinalni :-)

Manocska,
a szuleinknek sokkal tobb esztendejuk volt arra, hogy kitapasztaljak a gyonge pontjainkat, mint a parunk szuleinek... :-]

Hermi,
orulok, hogy dokibacsi is megnyugtatott :-)
Neked az AFP elott csinaljak az UH-t? Eddig mindig ugy hallottam, hogy a genetikai UH-hoz kertek az AFP eredmenyt. Vagy lehet, hogy ket UH-tok is lesz mostansag?

Csucsuka,
szegeny Kazmer visszafejlodott amorf hokupacca, de ebben a formaban tuti kitart a nevnapjaig :-)

Myssnia,
ne ess ketsegbe! Nem tarthat orokke ez a nehez idoszak sem! Kivanom, hogy minel hamarabb megnyugodjatok es nagyot pihenjetek mindketten! :-)))))
Koszi a kepet, Szilard egyszeruen SZEPSEGES! :-)))

Angi,
jo, hogy megvagy!
Reszvetem a nagyi miatt... :-(((
Ezek szerint akar szulhetunk is kb egyidoben, ha en pontos leszek :-)
En is ugy tervezem, hogy egy fel evig karnyujtasnyira mellettem legyen a kisagy. Aztan majd meglatjuk...

Minden jokat!

Kaska
23+2
kaska

Dé,
Jobbulást.

Csucsuka, Norka,
Jók a képek.

Kaska,
Azért csak nem viszik el a kispapidat pont most katonának!

Beus,
Remélem azért március után is sikerül néha bekukkantanod.

Tündimami,
Örülök, hogy elégedetten mehettetek haza. A Kikában is voltatok, szoktak ott is jó dolgok lenni. A szabvány méretû (60*120 és 70*140) kókuszmatrac ott a legolcsóbb (ha ilyen matracot akartok, akkor érdemes odafigyelni a kiságy vásárlásakor a méretekre!).
Minden nagyon fincsi volt amit hoztatok, kár hogy nem ehettem belõle többet. Attól tartok a laboreredményemen látszani fog ez is.
Köszi a címet, majd megnézem.

Leszter,
Tegnap kispapa elvitt varrógéppel együtt a szerelõhöz. Kiderült, hogy csak a pedáljának volt valami érintkezési baja, 10 perc alatt megcsináltaKép.
Ma meg bal oldalon éreztem úgy a derekam, hogy leszakad. De aztán elmúlt.
Részvétem a fõnököd miatt.

BéOrsi, Cory,
Gratula a pocakhoz és üdv.

Myssnia,
Remélem nincs semmi komoly baja a babónak. Különben nagyon édes.

Manó2,
Gratulálok, sok boldogságot, örömet és tejcsit.

Angi,
Ez szomorúKép...

Ma voltam a SOTE-n, több mint 3 óra alatt végeztem is. Továbbra is az átlagosnál kevesebb a magzatvizem, de nem csökkent. Viszont a bélkacstágulat nem akar elmúlniKép, 3 hét múlva mehetek megint, és szülés után neonatol. vizsgálat javasolt. Ki tudja mit jelent ez?

Mellszívó:
Biztosan kitárgyaltátok már régebben. De melyik márka jó, mi az elõnye a kézinek ill. az elektromosnak, kell-e egyáltalán venni (elsõbabás)?

Dobogósok hajrá!

Maci_2
33
maci_2

Manó2,
nagy gratulaKép és sok boldogságotKépKépKép

ha így haladunk, elég gyorsan a tábla elején találom magamKépKép

Angi,
sajnálom nagyidatKép azért fel a fejjel!!!!

Myssnia,
nagyon ari a képen Szilárd, biztosan nincs vele semmi, csak pocifájás. remélem nemsokára azért tudtok pihizni isKép

Manócska
21+6
Manócska

Myssnia,
Nalunk a hordozokendo valt be a nagy sirasok ellen (most Mikinel meg meg az allando szoptatas is segit!Kép )! Ha van hosszu es szeles salad, vagy szarongod, abba is bele lehet kotni! Amugy rettento cuki ez a bebi, mar most jo kis tokas! Fel a fejjel, mar nincs messze az elso szulinap...ugy 360 ejszaka?! Kép Probald meg alvasra hasznalni azokat a ropke perceket, amiket Szilard is melykomaban tolt!

Norka,
Nem, az elozo kettonel egyaltalan nem tapasztaltam, hogy jo lenne az elso 3-6 honap. Csak vartam, hogy mar vege legyen. Ok ugyanis nem szoptak, hanem fejtem, es baromira utaltam magam erte. Most jo. Depinek semmi nyoma. Legfeljebb azert jon ram neha a siras, mert az elozo kettonel valamit eleg nyilvanvaloan elrontottam, es ezt nagyon sajnalom!
De mar gyogyulok!

Mano2,
Gratulalok a babohoz, zokkenomentes csecsemokort es sok boldogsagot kivanok! Kép

Maci2,
Szerintem raersz akkor beruhazni, ha tenyleg szukseg lenne ra valamiert. Az Aventet nagyon dicserik (kezibol), elektromosbol meg a Medelat. Nekem egyik sem valik be, en a kezzel-fejesre teszem le a voksot.

Zsuzsi+Miki
zsuzsi74

Mano2Kép
Gratulálok!!! Tök jó, hogy ennyi baba születikKép

A vérnyomásom elég pocsék, reggel sokszor van ájulás érzetem, egyszer más sikerült, most már tudom milyen, és azt, hogy gyorsan le kell ülnömKép

Kaska
A POTE klinikán az AFP vizsgálat úgy történik, hogy elõtte csinálják a genetikai UH-t és a baba méreteit, az UH által számolt terhességi kort napra pontosan be kell íni a papírra, az alapján számolják ki az AFP-t. Doki szerint így egy kicsit pontosabb.

Hermi
15+1
hermi

Zsuzsi,
Köszi a tanácsot.

Mi lehet a gond, ha nem tudom elérni a www.babaszoba.hu-t? Nincs jogom vagy valami hasonlót ír ki.

Mi a véleményetek a lengyel babakocsikról?

Maci_2
33
maci_2

Sziasztok!

Gratulálok Manó2-nek!!!!!! Kép Kép Kép

Sorban születnek itt a babák, én meg még egyben... Egyre több a fájdalmas jóslófájás, éjszaka is fent voltam emgint egy órát, de aztán szépen abbamaradnak...

Momo!
Hidd el, szivesen átadnám mûr az elsõ helyet! Kép

Myssnia!
Ne ess kétségbe!!!Mintha magamat hallanám az elsõ fiammal! A kórházban szépen aludt, itthon volt olyan nap az elsõ idõkben, hogy napközben összesen fél órát, és éjjel is sokat sírt. Ha a pocakja fáj, hátha a gyerekorvos tud valamit mondani!
Tudom, hogy könnyû mondani, de ne sírj, valaki segítsen, dajkálja, amíg pihensz, legalább egy-egy órát! Az is sokat segítene rajtad!
Drukkolok, hogy belerázódjatok! +++++++++++++++++++++++++

Én holnap (ha addig nem lesz semmi Kép ) bevonulok a kórházba. Abban reménykedem, hogy a jóslófájások tágítanak, hátha meg tudják indítani a szülést!

Leszter, majd írok SMS-t!

Puszi mindenkinek!!!
Judó
40+2
judó

Manó2 hatalmas gratula a kislányodhoz, és tejjel folyó kánaánt nekiKépKépKép.

Judó, hát lehet, hogy már nem érem meg az elsõ helyetKép

Myssnia, ne aggódj! Én az elsõ este, amikor hazaértem a lányommal a kórházból, azt hittem, hogy rossz gyereket hoztam elKép. Az addig csöndes kismanó kitartóan ordított egész éjjel, persze, ez csak nekem tûnt fel, a párom édesdeden szunyált. Aztán szépen belerázódtunk, Timi lassan kialakított magának egy napirendet és vége lett a nonstop szopiknak. Szóval fel a fejjelKép!

Maci2, én az Avent Isis kézit használom, nekem nagyon bevált. Most már elõrelátóan a kórházba is magammal viszem, mert nincs kedvem a csecsemõsöknél sorbanállni. Nem tudom, érdemes-e várni a megvétellel, mivel pont az elsõ pár hétben veszed a legnagyobb hasznát. Nekem legalábbis úgy bedurrant a mellem, hogy fejés nélkül megpusztultam volnaKép.

Angi, részvétemKép

Rohannom kell a lányom utánKép
üdv
Momo
38+4

Momo
momo

Manó2! Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Myssnia! Édes baba Szilárd! Kép

Momo! Másfél hát már semmi! Azt már így is kibírod! (Könnyû azt mondani, tudom!)

Kaska! Angi! Lassan eltörlik a kötelezõ katonaságot. Még egy kicsit húzzák ki a kispapik kérvényekkel!!!

Angi! Részvétem! Kép

Kaska! Holnaputánra állítólag meglesz!
Mi ez a játék nálatok? Lemaradtam valamirõl.

Manócska! Igaz, az anyákkal sem mindig könnyû! Mi jól megvagyunk, de kölcsönösen fel bírjuk egymást idegesíteni. Bár ahogy öregszem, úgy vagyok egyre türelmesebb. Sajnálom, ha ez nálatok problémás! De Kaska megállapítása nagyon találó!

Maci2! Nekem egy kézi van, de csak azért mert azt örököltem. Egyébként – mint már egyszer írtam– nekünk azt mondta a védõnõ, hogy õ legfeljebb a beindításhoz javasolja a gépet, egyébként pedig a kézi fejést támogatja, mert az nem nyújtja meg a mellet, a gép viszont igen. Állítólag ha egyszer megtanulsz kézzel fejni, egyszerû.

Zsuzsi! Szerintem ami már visszafordíthatatlan, azon ne keseregj! Az sokkal jobb, hogy Mikivel minden rendben, és nincs depi!

Maci2! Gyorsan kipróbáltam a babaszobát, de nekem engedi. Lengyel babakocsikról pedig szintén nincs infóm. Nem sokat tudok neked segíteni, de azért leírom, hogy lásd, törõdök veled.Kép Kép

Judo! Te még egyben? Már azt hittem történt valami! Szóval holnaptól neked is kórház! Drukk, hogy az éjjel beinduljon. Ez a sok fájás elég biztos elõjelnek tûnik. Reméljük nem kell sokat bent szenvedned!

Beu
38+3
beu

Lanyok
Koszonjuk a sok dicseretet! Kép

Mano2
Csatlakozom a gratulacio sorozathoz! Kép Egeszseget,sok tejcit es turelmet kivanok a kis csaladnak!

Zsuzsi
Szuper, hogy muxik a dolog! Akkor elvezd ki ameg lehet!!! Kép

Judo
Nagyon szoritok! Remelem beindul. Latod Kangi babajat is az inditotta be, hogy nem akart korhazban ucsorogni vele... Kép

Mellszivo
En is Aventet akartam venni, de mar korhazban voltam, igy Apat kuldtem mellszivot venni. Vett 1 elektromosat, Pesztonka nevre hallgat es van hozza orrszivo is. Nekem nagyon bevalt es ahhoz kepest,hogy elektromos az ara is szuper volt. 10E. penz.

Lanyok
Bennem azt hiszem ma erett be valami. Eddig is gyonyorunek talaltam Jazmint, de nem volt°hozza mindig turelmem. Nem tudom mi valtozott, de ma volt az elso nap,hogy ugy erzem megertjuk 1mast, es 1 hullamhosszon vagyunk. Valami hihetetlen boldogsag! Kép Kép

Norka
norkini

Sziasztok!!!

Cory!
Én még most is rengeteget alszom!!!

Mano2!
Hatalmas gratula!!!

Zsófi(22)!!!

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Norka! De jó ezt hallani! Látszik, hogy kinek megy könnyen a babázás: Te és Zsuzsi vagytok a legtöbbet velünk. Lassan majd a többiek is belejönnek!

Beu
38+3
beu

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon jól esett Kép

Myssina: nekünk anno a hasfájásra a SabSimplex jelentette a megváltást. Kitartás, elmúlik!! Nagyon szép a kisfiad Kép

Angela: KépKépKépKép Nagyon jó érzés ilyeneket olvasni Kép

Manónak így ismeretlenül is gratula Kép

Maci_2: én Balunál nem vettem mellszívót, és ez utólag nézve óriási hiba volt. A 6 napos Balu mellett kellett beszereznem egyet, mert kézzel nem tudtam fejni, és szét akartak durranni a melleim. Az elsõ 2-3 hétben használtam csak, de akkor életmentõ volt. Ja, és Avent Isis van.

Ezzel az alvás doliggal nem nyugtattatok meg Kép Csütörtökre két dolgozatot kell megírnom és leadnom, és ilyen álomkórosan nem tudok éjszakázni. Na, mindegy.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

eloszor is sok sok gratula a sok babahoz!!!!! Kangi KépFranyo Kép Mano Kép
Mar nem is merek ranezni a tablazatra mert elkezdek felni....meg nem erzem felkeszultnek magam.... mi lesz most??? En es a szuloseg???

Leszter
munkahelyKép ma engem is behivtak 8-ra!!! es alairattak egy papirt hogy gyes utan nem szandekozom visszamenni Kép, na bravo eddig azzal etettek, hogy ugyis hatarozott ideju a szerzodesem, kozben mint kiderult mar hatarozatlan volt. Lehet hogy nem kellett volna alairnom azt a papirt, de semmi kedvem nem lenne visszamenni....Remelem azert talalok meg munkat. A PHD-t sem tamogattak itt.Szerintetek mit lenne erdemes tanulni?

Cory
alvas Kép es ez a vege fele sem lesz jobb, de a nagy cel erdekeben ugyis fent tudsz maradni (Tapasztalat, mikor irtam a szakdologozatomat es benne voltam a temaban hajtott valami, foleg ha nem unod a temat, persze egy kis idegeskedes sem art)

En ezert nem tudtam menni talira, akkorat aludtam mint egy barnamedve, raadasul a cipomet sem tudom felhuzni mostansag a franya viz miatt Kép, vagyis az meg egy ora szenvedes lett volna, es mar nagyon kesore ertem volna oda.

Norka, Myssnia
nagyon szepek a babak

Zsuzsi
nem biztos hogy te rontottad el a dolgokat, ezen nem szabad utolag torni a fejedet. En tapszeres gyerek voltam, es egyaltalan nem viselt megKép

sziasztok
Zsurlo
Zsurlo

Manó2! Gratulálok!

Kaska,
Olvastam valahol, hogy a sorkatonaság megszûnéséig csak a fiatalokat és munkanélkülieket fogják bevinni katonának, ezek szerint nem igaz. Polgáriszolgálaton nem gondolkoztatok? Igaz kevés a pénz, de ha jó helyet találtok, sokat lehet otthon és meg kereshet is.

Manócska,
Anyósról annyit, hogy én hetek óta azon gondolkozom hogyan mondjam meg neki, hogy ne jöjjön "segíteni" szülés után. Normál állapotomban is max. egy napot vagyok képes idegbaj nélkül elviselni (a párom is csak kettõig bírja). Nagy fiunkat (9 éves) nyáron el szoktuk vinni egy-két hétre hozzájuk mi, meg aznap rohanunk haza dolgozni.

Myssnia,
Kicsit furcsa, amit írni fogok, de volt olyan éjszaka, hogy azon gondolkoztam, hogyan lehetne néhány napra a pocakomba varázsolni a gyereket aztán újra elõbújhatna.

Leszter,
De jó nektek túl vagytok a festésen. Nálunk nem lesz olyan egyszerû, mert újra kell kábelezni a lakást öregek a vezetékek és nem csõben vannak hanem csak a vakolat alatt, meg ahány kapcsoló annyi magasságban van, konnektor kizárólag csak szekrény, polc és ágy mögött lakik. És a melegvizet s át kell vezetni a fürdõszobából a konyhába, mert kicsi a konyha és abból is sok helyet foglal a vízmelegítõ. A szõnyegpadló nagyon ronda azt is ki kell cserélni parkettára. De azért van jó is ebben a lakásban, az ablakok parkra néznek, és egy zsákutcában van és nincs átmenõ forgalom.

Judo,
A babák biztos tudják, hogy a mamák nem szeretnek kórházban lenni, ezért biztos elindul még ma.

Az EKG-n produkáltam 110-es pulzust, persze loholtam, hogy odaérjek, vérnyomásom is megmérték az teljesen normális. A mázsálás eredménye eddig 1,8 kg pedig eszek rendesen, ami tulajdonképpen még annyi sincs, mert elsõ alkalommal vékony nadrágban vastag harisnya nélkül fél cipõben, most meg sokkal több göncben bakancsban mértek. Kristóffal a 28. héten +11 kg volt.

Ari
27+3
Ari

sziasztok lanyok!

Jelentkezem, mielott meg megkapnam a magamet, hogy szo nelkul eltuntem.Kép Minden ok, csak ma az uzleteket jartuk, kisagyakat neztunk, es ha minden igaz, holnap meg is vesszuk!Kép
Na majd visszaolvasok, de lehet, hogy csak holnap jelentkezem, mert kicsit kipurcantam.

Puszi:

Leszter
33+5

Norka,
Koszi szepen a gyors valaszt, a Garmastant en is mindenkepp beszerzem, hailyen jo!Kép
leszter

Sziasztok!

Judo,
az mar tok jo, hogy vannak fajasaid! Egyszer csak majd nem mulnak el! Nyugi, szerintem ebbol nemsokara baba lesz :-)))
Szoval meg egyszer es ezutan is: MEGADRUKK :-)))

Maci2,
a neonatologiai igy szo szerint csak "ujszulottologiait" jelent, de ez nem tul informativ...
A dokid ezeket nem szokta elmagyarazni? Szerintem o volna hiteles forras!

Zsuzsi,
en akkor fogom vegre megkostolni az anyatejet, ha nekem lesz belole eleg :-) Es egy cseppet sem hibaztatom emiatt az anyumat. Nem jott ossze szegenynek, es kesz.
Az pl. tok szuper, hogy hordozokendoben cipelted oket! Pedig az sem egy reg bevett dolog, es milyen jo! :-)

Hermi,
hat ebben van nemi logika.
Vigyazz, el ne potyogj! :-)

Myssnia,
en is akartam azt irni, amit Judo, csak lelottem magam, hogy en meg tapasztalatlan vagyok, ne szoljak bele.
De olvastam valamelyik okos konyvben, hogy erdemes atadni a babot dajkalasra egy pihentebb csaladtagnak, ha nagyon kiborulunk, mert atragad rajuk, amilyen kis finom empatiajuk van :-)

Momo,
tessek legalabb ugy fogalmazni, hogy EGYBEN nem ered meg! ;-)))

Beu,
kispapa kihuzna a vilag kinkeserves vegeig katonasag nelkul, csak a sereg is huzza ki onelkule! :-)
Fantasy szerepjatek versenyrol volt szo, ahova mi megyunk hetvegen. Ha nem tudod, mi ez, nagyon hosszu off lenne elmagyarazni, de ha erdekel, szivesen irok emilt :-)

Norka,
olyan aranyos anyuci vagy :-) Maradjatok jo sokaig ezen a hullamhosszon :-)))

Cory,
meglesznek azok :-) A hatarido csodat tud tenni!
Igyal sok zold teat, az konnyu, nem art es frissit!

Zsurlo,
ne izgulj, a babad fel lesz keszulve Rad :-)))
Persze biztos en is fogok izgulni, ha ott tartok majd, mint Te :-)
Durmolj csak bekesen, tankolj fel pihenessel! :-)

Ari,
mi is ilyeneket hallottunk, ezert is utkoztem meg a dolgon.
Persze vegso esetre mi is a polgari szolgalatot szeretnenk, ugy tudom, a suliban akar maradhatna is dolgozni. De az tenyleg anyagi csod.
Az en anyosom iszonyu rendes, pont ma beszelgettem vele pl. a fenti temarol, nem gyoz nyugtatni, hogy ezert ne aggodjak, ok szivesen segitenek... es mindezek utan meg csak nem is "beleszolos" tipus! :-)
Csak enyhen szolva hulye erzes, hogy itt vagyunk, ket fiatal eleteros ember, es masok kell eltartsanak, ha normalisan szeretnek foglalkozni a gyerekemmel. Persze pontosan tudom, hogy masoknak, mashol meg regen sokkal-sokkal rosszabb volt... Na morgas kikapcs.
Ezek szerint jo kis felujitas lesz Nalatok! De utana annyira jo erzes :-)))

Minden szepet s jot Nektek! Kispapa johetne mar haza.

Kaska
kaska

Jó estét!

Család alszik, jöhet a babanet!

GRATULA Manó2 és Dorottya!KépKépKép Minden jót és szépet!

MyssniaKép
Nagyon sok baba produkálja ezt. Azaz a kórházban angyalka, mert aluszékony, és pont amire hazakerül arra bomlik le teljesen a bilirubin(?) - no, ezt nem tudom pontosan, majd Snoopy - és hipp-hopp vége az angyalkaságnak. Próbáltad már szopi után a meztelen (na jó, pelenkás) babát a meztelen hasadra tenni, és úgy aludni kettesben egy nagyot?
Olyan édes Szilárd! Ja, és még egy okosság! Átveszi a feszültségedet a gyerek, próbáld meg élvezni és nem idegeskedni! (könnyû mondani, tudom) És tényleg bízd rá pl. anyukádra egy-két órát, csukd be az ajtót és aludj!
1 hetes kortól lehet adni édeskömény teát az nagyon jó a pocaknak! Állítólag úgy is használ, ha te iszod lóadagban.

TimiciKép
Hogy telik az idõ! Már 5 hetes Bence!Kép

Maci_2Kép
Valszeg azt jelenti a neonat. vizsgálat, hogy sokkal jobban és tüzetesebben meg fogják vizsgálni születés után, mint az átlagbabákat.

CoryKép
Csatlakozom Zsurlóhoz! Hagyd utolsó pillanatra és akkor már olyan ideges leszel, hogy szünetelni fog az álomkórodKép Kb. ennyi idõsen így sikerült befejezni egy pályázatot.

NorkiniKép
De jó, hogy így egymásra találtatok! Mintha már a második gyereked lenne, olyan könnyen veszed az "akadályokat"!

Urszila
32+1
urszila

Cory nagy-nagy gratula nektekKép

Kaska: ha megszuletik a gyerkoc, mar nem vihetik be a parodat, mert csaladfenntartova lep elo. Sot, ha tappnezre megy, ezt mar most is meg lehet jatszani (veszelyeztetett terhesseg miatt)Kép Hasonlo okok miatt en jol utananeztemKép Ja, a gyerkoc 1 eves koraig nem vihetik be.

Mellszivo: nekem is Avent Isis kezi van, nekem bejott.

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Manócska!
Csütörtök este megyek uh-ra, kíváncsi vagyok. Nem fiunk van, hanem lányunk, Lili. Neki is nehezen találtunk nevet, de sikerült. Kép Most egyszerûbb lenne a dolog, ha fiú lenne, de mostanában egyfolytában lányneveken gondolkozom. Jelent ez valamit? Kép

Manó2!
Nagy gratula Dorottyához! Kép

Momo!
Szóval nem lehet egy picur mellett pihenni. Hát, én is ettõl tartok. De azért jó sokáig húztátok még így is. Azért most már drukk, hogy kibújjon! Kép

Judó!
Drukk! Drukk! Kép

Ildianyu
23
ildianyu

Zsurló, de szemetek voltak veled is! Ez egészen elképesztõ! Azt gondolom tudod, hogy gyes, gyed alatt ingyen tanulhatsz.

Ari! Sok-sok erõt a lakás átalakításához. Nem kis meló lesz!

Leszter! Milyen kiságyat vesztek?

Kaska! Kiváncsi vagyok, ha van kedved, írj egy mailt.

azt hiszem, mára befejezem! Jó éjt mindenkinek. Judo, drukk!

Beu
38+3
beu

Cory!
Üdv közöttünk. Régen hallottam már rólad. Kép Az álomkór nálam az elsõ 3 hónapban nagyon intenzív volt, de mostanában már nagyon éber vagyok. Kép

Urszila!
Nálunk is napsárga fal van a mi szobákban és a konyhában (ez az én mániám Kép ), a gyerekszoba pedig égszínkék, ezt a Niki választotta. Egyébként én is fagyosszent vagyok, de mostanában már a párom szokott rámszólni, hogy elég már a szellõztetésbõl, pedig még csak huszonos vagyok. Kép

Beu!
A garmastan kenõcsöt nem kell lemosni szopi elõtt, állítólag nem árt a babának és tejesen ízetlen (én nem kóstoltam, de Miki nem kritizált).

Manó2!
Gratula Dorottyához,sok-sok tejcsit és nyugodt éjszakákat. Kép

Norka!
Nagyon édes a kiscsaj. Kép

Myssina!
Szilárd nagyon tündéri. Kép Nyugodt ljszakákat nektek is.

Angi!
Ez nagyon szomorú, részvétem. Kép

Beu!
Én is azt hittem, hogy ha már megtanultam kézzel fejni, nem lesz gond. Nikinél csak kézzel ment, viszont Mikinél csak géppel jött össze. Nem tudom mitõl függ.

Judó, Momó!
Megy a drukk ezerrel. Kép Kép Kép

Magdi
23+2
gallainémagdi

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást, nagyon örültem hogy többen is olvastatok.

Miután tegnap kiderült, hogy kiscsajszit rejt a pocakom, ma a hugommal bevadultunk, és megvettük a leányzó elsõ ruhácskáit. Olyan szuper volt válogatni, és a kispapi is nagyon elégedett volt a szerzeménnyel. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem minden babaruha olyan cuki. Lehet, hogy ez még a korai lelkesedés? De tényleg cukik! És a hugom is annyira odavolt, pedig õ "csak" nagynéni lesz :-)

Leszter, dokink neve Lázár Erika (ez hiányzik a táblából). A sárgafalat többeteknél olvastam, nekem is ez a zsánerem. Mi két éve festettünk (akkor vettük a lakást), és olyan jó lett, bár kicsit pasztel, mostmár talán merészebb lennék és bátrabban használnák erõteljesebb színeket is. Amit én választottam: napsárga, barackszin, metálkék (enyhe, de tuti), mogyorószin. A babi majd a barackszinû szobában fog lakni. Arról még megoszlanak a vélemények a családban, hogy már az elsõ naptól fogva legyen-e külön, vagy sem. Azt hiszem, annak ellenére hogy a hálószobánk olyan csepp, azért a kiságyat beszorítjuk és kicsit várunk majd a különköltöztetéssel. Mióta olvastam a bölcsõhalálról meg egyéb rémségekrõl, azóta gondolom ezt. A múltkor egy barátunknál voltunk babalátogatni, és az alvó babát kb. 5 percre velem hagyták a szobában, hát én folyton azt néztem, hogy le ne álljon a légzése. Jó, persze nem kell ezt ennyire túlreagálni, de mivel tapasztalatlan vagyok, ezért minden bajtól már elõre parázok.

Munkahely téma: nekünk az elsõ hónapok kicsit nehezen zajlottak, és eléggé be voltunk ijedve. A doki sem biztatott, azt mondta ha a baba el akar menni, akkor el kell engedni és próbálkozni kell tovább. Ekkor (október) elõször két, majd újabb két hetet feküdtem itthon. A munkahelyen az ügyvezetõ a második héttõl kezdve erõs ingerenciát érzett arra, hogy folyton zaklasson, hogy elég ennyi pihenõ, rengeteg a munka, menjek azonnal. Mondtam, a doki véleménye más, nem szeretnék kockáztatni, erre a válasz, hogy az õ feleségének is mondták az orvosok hogy feküdjön, de õ dolgozott és mégis megszült. Stb. Október végén úgy kellett rábeszélnem a dokit, hogy hadd menjek dolgozni, mert áll a bál odabenn. Beérek, ügyvezetõ a következõ papírt akarta velem aláíratni: kötelezem magam, hogy szülésig dolgozom, és utána két hónap múlva teljes munkaidõben ismét vagyok. Hát erre nem számítottam. Plussz: a szept végével záródó pénzügyi évre jutó bónuszt azt nem fizetné már nekem ki, mert az utódom bérkülönbözetét ebbõl akarja fedezni, sõt 2003-ra nem áll szándékában bért emelni jelképesen sem. Én nem írtam semmit alá, mert a munkaviszonyomra szükségem van, bár állásom már itt biztos nem lesz. Dolgoztam nov-tõl februárig, és a cég annyira inkompetens, hogy ennyi idõ alatt sem tudta megoldani az új ember felvételét. Én viszont befejeztem amit akartam, lezártam amit le akartam zárni, és kész-passz. Nagyon csalódott vagyok a munkahelyem miatt, hiszen addig, amig nem jelentettem be, hogy babát várunk, mindig azt mondták, hogy elégedettek a munkámmal. Rengeteg cirkusz után már tudtam elnézõen rugalmas lenni. Jó lecke volt, remélem nem sokszor fognak még telefonon zaklatni. Ezek után megvan a véleményem a multicégek HR politikájáról.

Beu, remélem a kamerát megkapod és a babaszoba kép jön majd.

Maci_2, lengyel babakocsit a Bébiker, Üllõi út (Nagyvárad tér) láttam.

Kaska, én is kispesti vagyok (vagyis itt lakunk), és majd a Sasha javaslatára beleolvasok a kispestiek topicjába.

Manócska, Ari, hasonlókon töprengek, vajon kitõl (anyu vagy anyós) kérjek az elsõ hetekben segítséget. Anyu 80km, anyós Szegeden de õ nyugdíjas, míg anyu dolgozik, bár biztos szabit vesz majd ki, de a kérdés: kit tudunk majd több napon át tolerálni. Inkább a saját anyu, azt hiszem, bár az anyós nagyon gyakorlott (3 gyerek, eddig 4 unoka + védõnõként is dolgozott). Majd még megvitatjuk kispapival.

Bocsának a regényért, már elég késõ van, kispapi beszundított, hát szép álmokat mindenkinek!

BéOrsi
29
béorsi

Sziasztok!

Írtam délután, ami megint elszállt - nem értem! MOstanában többször is volt ilyen!

Manó2 és Dorottya! Nagyon sok boldogságot egymáshoz! KépKépKép

Cory Kép, BéOrsi KépÖ: Üdv itt! KépKép

Cory! Énrajtam még most is sokszor kitör az álomkór, teljesen szabályozhatatlan Kép

Judó, Momo: továbbra is megy a nagy-nagy drukk KépKépKép Nehogy má' legyen nap baba nélkül! Kép

Angi! Nagymami miatt részvétem Kép A cukorterheélésem teljesen jó lett Kép, még szerencse, mert a dupladiéta nagyon kizökkentett volna! A babysitteretek vadonat új, apósod hazautazása miatt? Matyi hogy viseli?

Zsurló, Leszter, BéOrsi! Hú, micsoda munkahelyek! KépKépKép

Kaska! Katonaság: nagyon pfujj-pfujj! Kép Remélem, megússza a kispapid! Az enyém is ilyen szemtelenül fiatal - jó nekik! Kép - de "szerencsére" annyira allergiás, hogy nem kellett a katonáknak! Viszont sajnos az allergia valódi, úgyhogy szenved tõle szinte egész évben!

Na, most már tényleg megyek aludni, mert már szinte minden topikban megígértem, aztán mindig találko még írnivalót! De napközben nem nagyon jutottan a nethez, mert Ármin beteg lett és ilyenkor ápolgatni kell egész nap, meg szórakoztatni, hogy ne legyen nyûgi! REmélem, holnapra meggyógyul, nagyon rossz, hogy az ember tehetelen és csak nézni, hogy rossz neki!

Márti
25+0
márti

Sziasztik Kismamik!

Megejtem reggeli bejelentkezésem, amíg még Timi alszik. Úgy tûnik, ma sem történik semmi, szóval átengedem Judónak a terepetKép

Márti, Árminnak jobbulástKép

Beu, a Garmastan kenõcsöt én sem mostam le a szopik elõtt, a lányom nem szólt egy szót seKép

Cory, az álomkórral én is kûzdöttem az elsõ 3 hónapban, képes voltam játék vagy meseolvasás közben is lemenni alfábaKép. Timi egész jól megszokta a holdkóros anyját, bezzeg most már sokkal erõszakosabb.

BéOrsi, gratulálok a kislányhozKép! A munkahelyed viszontKépKépKép. Bizony én se írtam volna alá azt a papirt, annyira felháborító. Persze, az ember lánya így is úgy is maga alatt vágja a fátKép Engem hál' istennek senki nem zaklatott a babázás miatt, viszont idén valszeg megszûnik a munkahelyem, úgyhogy ez se jobbKép
Én a helyedben anyukádat és anyósodat is befognám egy kis idõre segíteni (1-2 hét), annyit ki lehet mindkettõvel bírni és neked is szükséged lesz rá. És ha anyósodat jól tûritek, esetleg tovább is marasztalhatod, hiszen nyugdíjasKép

Most rohannom kell.
üdv
Momo
38+5

Momo
momo

Sziasztok!

Gratula a legújabb kislányzóhoz, Manó!
DRUKK a táblavezetõknek. Óriási ez a babaesõ!

Kaska! Pár éve egy ismerõsõmnek jött a behívó, õ meg fogta magát és írt valami papírt, hogy a barátnõje terhes, és õ lesz a családfenntartó, ha megszületik a baba. Egy papír volt az egész és nem vitték be. A slusszpoén az, hogy a barátnõje (aki természetesen nem volt terhes) csak utólag tudta meg az egész sztorit. Remélem nálatok is hasonló egyszerûen oldódik meg.

Nagyon köszi mindenkinek a gyógyüzeneteket, úgy tûnik sikerül három nap alatt kilábalnom. Most úgy érzem, ha ma alszom egy óriásit ebéd után, akkor már minden oké lesz. Létezik, hogy az ember terhesen gyorsabban kûzdi le nyavalyákat, mint amúgy??

Valamelyik este új élményben részesített a legkisebb családtag. Egyszerûen nem hagyott aludni. Iszonyú álmos voltam, lefeküdtem aludni, erre elkezdett vadul tornázni. Teljesen olyan volt, mintha nagyon akarná, hogy foglalkozzunk vele egy kicsit. Elõször morci voltam, de aztán annyira meghatódtam, ahogy ott rugdalózott a pocakomban, hogy játszottam vele egy kicsit és csak vigyorogtam.

Jaj, bocs, most látom csak micsoda regényt írtam. Hiába, ki vagyok éhezve.

Most olvastam vissza (bár még mindig nem teljesen).

Cory! Én is a Szent Imrében fogok szülni, csak én most elõször. Egy kicsit be vagyok tojva. Franyo is ott szült, már alig várom a beszámolót!

Urszila! A Kisó is anyakönyeztethetõ, bár lehet, hogy már tudtad. Mi még nem találtunk ki nevet, de az Anna nálam is dobogós, feltéve, hogy lányzó lesz.

21+6! Kép

Sziasztok!

Dé: te kinél szülsz? Nekem nagyon bejött a Szent Imre elsõre, bár akkor ideiglenes helyen volt a szülészet, de már új részen. Ja, és az ikea szobában, ami nagyon jó volt.

cory

cory
Budapest

Cory, Dr. Holba Sándornál. Már hallottam róla jót is, rosszat is. Nem az van, hogy ha az ikea szobában szülsz, akkor nincs gátmetszés, meg semmiféle orvosi beavatkozás? Miért volt jó ott szülni?

Van egy SZImrés topik, de eléggé pang.

Sziasztok,

Judó,
akkor már biztosan nincs is messze az a babázásKépKépKép

Momó,
neked is megy a drukk!!!!KépKépKép

Ari,
az én párom max. Karácsonykor viseli el anyukámat 2 órátKép ez sem jobbKép én is max 4 órát viselem el, így általában egyedül megyek hozzájuk, hacsak nincs kariKép
úgyhogy inkább ellátjuk magunkat majdKép

Ildianyu,
ez lehet, hogy azt jelenti, hogy a 2. lány?Kép
Az UH végeredményt pedig nagyon várjuk!Kép
Nekünk is Lilink leszKép A párom kedvenc neve, csak az a baj, hogy én Lilla vagyok, és így nagyon hasonló lesz a nevünk, de sebaj, legyen meg apukája óhajaKépKépKép

Béorsi,
Ezt a céget! Még tart a döbbenetem.
Na az ilyen fõnököt biztosan nem is anya szülte, különben belegondolhatna, hogy õ hogyan is lett!!!
Azért a védõnõ anyós is lehet hátrányKépKépKép De remélem nem így van!Kép
Nahát, nálatok is lány!
Szerintem itt már senkinek nem lesz fiaKépKépKép

Olyan szépen süt a nap, hogy vétek idebent dolgozni, Szabadítsátok ki Manócskát!!!!!!!!KépKépKépKép

Manócs
22+0 ( egyre gyorsabban tellik az idõ....hogy van ez?Kép
manócska

Szisztok!

Gratulálok minden babához!

Lenne egy kérdésem: mindig találnak a vízeletemben fehérjét.
Ez mit jelent? Tudom vigyázni kell vele mert a toxémia egyik jele. Mástól is lehet benne? Mit lehet csinálni, hogy ne legyen?
Nem is 1 kérdésem van!

Kaska
Mi 2 évvel ezelõtt voltunk így a katonasággal. Írtunk kérvényt igaz én még dolgoztam (nem tudtuk még, hogy terhes vagyok), hogy a férjem fizeti a kölcsönöket, jó beosztása van a melóhelyen stb.de nagyon durva hangú választ kaptunk rá. Találtunk egy orvost aki segített. Egy fillért nem fogadott el. Mellesleg az apósom a honvédségnél alezredes de nem volt hajlandó segíteni.
Nem 28 éves korig viszik el a férfiakat?

Tina
23
Tina

Sziasztok!

Dé: gátmetszés volt, de egyéb orvosi beavatkozás nem volt. Nekem nagyon jó volt, hogy békén hagytak, azt csináltam, amit akartam, és mégis ment minden magától.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Gratulálok Manó2 és sok boldogságot! Kép

Myssnia!
Azén nagyobbik lánykám 3 hónapos koráig nem aludt napközben szinte semmit, de éjszaka csak 2x kelt fel. 3 hónapos korától tudtam rászoktatni a nappal kétszeri alvásra (2x 3 óra). Pedig mindent megpróbáltam, hogy aludjon, de nem nagyon ment. Ha ölben volt nyugodtan elvolt, de nem lehetett letenni mert borzasztóan sírt. A kicsi lányom nagyon jó alvó volt, amikor éppen nem fájt a hasa, de akkor sírás volt folyamatosan. Onnan tudtam, hogy a pocija fáj, mert kifeszítette magát (mint az íjj, úgy megfeszítette az egész testét). Hát a mai napig érzékenyebb a pocija mint az átlag (6 éves). Szóval ez azért nagyon ritka, a legtöbb csecsemõ hamar átesik a hasfájósidõszakon.
Remélem a harmadikkal megússzuk! Kép
Van elég tejed?

Halihó!
Nekem igenis kisfiam lesz! Kép)

Beus 29+1
beus74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: