Sziasztok!
Purc: Köszi jól van Bogim, ma volt oviba, mert suliba voltam és nem tudtam volna kire bízni, meg volt valami cirkusz is az oviba amire már néhány hete kifizettem a zsét. Az óvónéni mondta, hogy nem bántotta senki a karját

Hát még szép, szvsz ez a természetes, nem az, hogy ha bántja.
Na asszem hétfőtől ovizunk teljes mellbedobással!
Épp most áztunk szarrá, lent voltunk a jáccón és úgy elkezdett ömleni az eső, mintha dézsából öntötték volna, és mire elgurultunk az autóhoz a motorokkal (félúttól felkaptam Violát+ mociját, mert lassú volt szegény

) addigra bőrig áztunk. meg utána mire felértünk a lakásba.... Még a folyosón vetkőztünk le, nem akartam a frissen kitakarított lakást összegányolni
Áfi: Nagyon helyes Enikőd

Én Violától kaptam egy csokor piciszegfűt a bölcsibe, meg egy szív alakú kartonpapíros tenyérlenyomatot. Hát elbőgtem magam

Ott nem volt ünnepség, ugye kicsik még
Bogi ovijába viszont ma volt az anyáknapi ünnepség, de nem mentünk el, mert B már 2 hete nem ment oviba (csak ma), nem készült a versekkel, és semmivel se, meg különben is utálom az ilyen "ünnepségeket", nincs ülőhely,tömeg van, nincs levegő és a kicsi után kellett volna végig rohangálnom és tartogatni a 16 kilóját

, egyszerűen nem lett volna rá energiám...

Nem beszélve hogy elég sok a kisebbségi az oviba, akik ilyenkor viszik a pereputtyot és feltűnően sok cucc eltünik az oviból, táskák, cipők, kabátok...stb

. Nekem ehhez nincs hangulatom!!
Remélem az új ovinkba nem lesznek ilyen problémák...
Egy délelőtti témára visszatérve, a 3. baba nekünk is kicsit több erőfeszítéssel készült el, mint az első kettő!! De itt a legtöbbőtökhöz képest nekünk ez "semmi" volt!!!
3 van (lesz) de nekem is bassza a csőröm, hogy a kisebbség a 10.-ket várja és szüli a semmibe a gyesért, családiért, segélyekért.... Akinek meg nincs és várja, szeretné és jó helyre születne, azoknak meg nem jön össze vagy nehezen

Valóban rohadt igazságtalan az élet

És nagyon sajnálom, hogy nem az "kapja" a babát az Úrtól (nem vagyok szentfazék) aki igazán megérdemelné...
Én mindenkinek nagyon drukkolok innen a topikról és úgy egyáltalán aki babát tervez. Remélem az idei év mindenki életébe meghozza ezt a kis csodát, ezeket a kis csodákat
Litánia vége