A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Judy: Igazad van, tényleg nehéz két kicsivel, láttam tesóméknál. A nagyobbik ráadásul pokoli féltékeny volt és legalább 1-2 évre kifordult magából, mire megemésztette, hogy Anya figyelme megoszlik és tesója van. Azt a hisztidömpinget, ami ott volt...és amikor két gyerek ordít torkaszakadtából....Hát kivert a víz....

Nekem viszont nincs választásom, szeretnék 2 babát 35 alatt. Valamit valamiért.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,

Nálunk is ez volt a helyzet. A nagyobbik mintha megőrült volna, rettenetesen hisztis volt, és tényleg kb 2 évnek kellett eltelnie, mire rájött, hogy hoppá, a tesóval játszani is lehet. Most meg állandóan keresik egymást, egymás nélkül szinte semmit nem csinálnak. Nagyon összenöttek. És olyan jó hallgatni, amikor beszélgetnek. Órákon keresztül mindenféle dolgokról.

Akkor azt hiszem tényleg kelleni fog neked a jóga, ha ilyen hamar akarod a 2. babát is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én szeretnék még kettőt ha belefér,ezért most ikrekre gyúrunk :wink: :lol:
vedresandi

Barbi!
Üdv közöttünk.
Csak halk gratula. :)

Nálunk nem Apa nevét fogja kapni, ha fiú lesz, de én lányt szeretnék. Akkor viszont az én nevemet kapja. :lol: Apa nem szereti a nevét, és már ténylegnagyon sok (5) van a családban, így is nagyon nehéz őket megkülönböztetni.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi!
Én is 3 gyereket szeretnék. 3 kislányt. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: A mai világban különösen kell egy testvér. Amikor a párom tiltakozik, mindig azt hozom fel érvként, hogy nézze meg, milyen más lenne az életünk az ő vagy az én tesóm nélkül. Kell annak a szegény gyereknek testvér. Ezen elgondolkodik egy ideig, de most is egy babát akar, vagyis nem vagyok még elég meggyőző.

Hát igen, kb. ahogy Olikék, ha olyan 1-2 éves lesz a pici, megint próbálkozunk, mondván, ki tudja, mikor jön össze. Egyszer szeretnék kiesni a munkából is, de akkor tartósan. Erre a munkahelyre nem nagyon akaródzik visszajönnöm....

jaimee

A páromnak kb 3 éve egy cigány asszony azt jósolta, hogy 5 gyereke lesz. :D :D

Csak azt nem tudom, hogy a másik 2 vajon kitől lesz?! :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: 3 láááány?! És a párod támogat ebben? Tudom, hogy neki van egy fia, de a 4:1 aránytól az én egyetlenebb tuti lesápadna. :D :D :D

jaimee

Chris:Mi a baj a kis fütyisekkel? :lol: Olyan aranyosak, meg jó, ha öreg korodra lesz egy fiatal férfi is az életedben :P :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

egyetlenebb=egyenlenem (náthásan ejtve) :D

jaimee

Jaimee,

Ez így igaz. Testvérre nagyon szükség van.
:P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris,

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kell oda egy fiu is. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Párom támogat ebben. :lol:

Olik!
Nincs a fütyisekkel semmi baj, csak férjem rettenetesen rossz fiából kiindulva, remélhetőleg lányt nem ilyen elevent tud összehozni. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Olik: Én is nagyon szereténk egy mini-Tibit! Hullámos fürtök, hosszú szempillák, szürke szem, gödrös állacska....Csak rám ne nagyon hasonlítson. :D :D :D

Lányok, szerintetek jó a vonalzóm? Tényleg 234 nap van hátra?

jaimee

Chris: A párom felfogása pont ellentétes, szerinte a lányok hisztisek és nafik, a fiúk higgadtak, szóra jobban hajlanak és könnyebb velük. A családi tapasztalatok ezt megerősítik és ebbe engem is beleért. :D :D :D :D

jaimee

Chris: a lányokban is bújhat el kisördög,erre nincs semmi trükk!!!

Dzsémi: jó a vonalzód,de ha nem tetszik,cseréljünk :wink:
vedresandi

Ja és Chris, én még hiszek a következetesség és a nevelés erejében, ha "rossz gyerekről" van szó....

jaimee

Andi: De miért 234 nap van hátra??? Nem 280 nap egy terhesség?

jaimee

Judy: Ezen a téren hogy haladsz???????
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Dzsémi: a nevelési elveid lehet,hogy jók,de a gyakorlatban egész másképp cselekszünk,mejd meglátod.Az tény,hogy a kezdetektől kell nevelni.Én összeteszem a kezem,mert dani 13 éves korára hibátlan,kiskamasz kor jelei vannak,de nagyon kezelhető....mindig is jó gyerek volt.Nálunk vannak bizonyos fogalmak (hiszti,neveletlenség),amiket nem ismerünk.Illetve nagyon hamar elkezdett beszélni,ezért volt könnyebb szerintem.
vedresandi

Dzsémi:jól számol a vonalzód....7x7 az mennyi???Vond le a 280ból.Jó reggelt!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee!
Ha még láttál hisztis, durcás, locsi-fecsi kisfiút, aki mellette még eleven is, akkor az ő. A következetes nevelés az tuti beválik, csak nála sajnos nem alkalmazták. Most pedig már nem lehet.

Andi!
Ettől tartok én is. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Olik,

No smoking anymore!

De azért nincs olyan pillanat, amikor nem gondolok arra, hogy de jó lenne rágyújtani. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: ha már nevel az ember,szerintem nagyon tudni kell,hogy mit akarsz elérni.Én mindig kitartottam amellett,amit mondtam a gyereknek,és hál istennek,a saját életében is kialakított mostanra egy rendet,amit követ,és be is tartja :lol:
vedresandi

Andi: 2 hónapos korától neveltem egy kislányt 2 éves koráig. Van tapasztalat, ha nem is saját gyerekkel, akivel biztosan nehezebb.

És az is igaz, hogy a gyerek természete is sokat számít a nevelés mellett.

Andi.... :oops: :oops: :oops: Nekem nem jön ki a 280 nap így sem, de hagyjuk.

Amúgy nagy nevelési elvekre nem kell gondolni...

Chris: SOk szülő panaszkodik mostanában, hogy a mai gyerekekkel nehezebb valahogy. Hát remélem, hamarosan mi is megtudjuk.

jaimee

Elköszönni nézek be... lassan megyek haza.

Judynak egy HATALMAS PIROSPONT!!!!!

Pusza mindenkinek!

Kép
mercure

Judy: Jaaaaaaaaaaaaaaj, de ügyes vagy!!! Ez a nap híre!!!

Mercure: Szép hétvégét!

Andi: Te egy tök jó szülő vagy!!

jaimee

Judy: gratulálok,nagy király vagy!!!!!!TÉNyLEG!!!!

Dzsémi: nem nehezek a mai gyerekek,de törődést,és odafigyelést igényelnek!!!!Ezt elég kevesen tudják.Én is ki szoktam néha akadni azon,amiket látok!!!!
vedresandi

Judy: Naaaaaaaaaagyon ügyes vagy!!! Büszkék vagyunk Rád, úgy csajszik? :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Mercure,

Kép

Ja, és köszi. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszönöm Lányok.

Én pocsék anya vagyok, abszolut nem vagyok következetes.
Ha valamit nem engedek meg, elkezdenek sírni, én meg megsajnálom őket, és persze megkapják amit akarnak.
Talán ezért is hisztisek, bár inkább csak a kicsi. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik/JUDy: Miazhogy! Nagyonis!

jaimee

Judy: Ne izgulj, tesóm is következetlen nagyon. A gyerekek simán elérik, hogy csokitortát kapjanak 15 perccel ebéd előtt. Csak egy közepes erősségű hiszti kell hozzá. Ha visszagondolok, nekem mennyi esélyem volt csokitortára ebéd előtt gyerekkoromban.....0,00% egészen pontosan. :D Azért a gyerekek okosak, aranyosak és ahogy nőnek már nem is olyan hisztisek.

jaimee

Dzsémi: egyébként tényleg jó anyának tartom magam.Persze nálam is előfordult már olyan,hogy nagy tacsi szemekkel nézett rám dani,és nem tudtam ellenállni,de az esetek többségében igen.
vedresandi

Judy: Ja és egészen biztosan nem vagy pocsék anya! Ilyet ne is halljak!

jaimee

Judy: megelőzött Dzsémi.Tuti, hogy a fiúknak Te vagy a világon a legjobb anya.Ez nem volt kérdés!!!!!!! :lol:
vedresandi

Hát, nekem is ők a legjobb gyerekek, bármennyire hisztisek.
Annyira tudnak mászni rám, meg ölelgetni, persze csak ha senki nem látja, mert ugye nagyfiuk már nem ölelgetik az anyukájukat.

Kiváncsi leszek rá, hogy fogják fogadni a kistesót. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Búcsúzom én is, lányok! Kellemes hétvégét mindenkinek és jó pihenést !!!!!
Puszi!

jaimee

Jaimee,

Neked is kellemes, rosszullétmentes hétvégét kívánok. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: ilyet ne is mondd ( még hogy pocsék...) A babáidnak te vagy a legeslegeslegjobb!!! Ennyi!!!

Andi:Mi is próbálkozunk következetesek maradni és kisebb nagyobb sikerrel beválik. Ha már engedtem - akkor hisztivel kéri. Ha még valamit nem engedtem - kéri, aztán feladja. Ezek szerint megérti 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee:
Puszika! Vukot kerüld :wink: Vagy A Vuk kerüljön el Téged, mindegy...

Kép
Kép
Kép
olik22

lépek én is, mert megszólaltunk :P Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem elköszönni. Vasárnap este tudok csak újra jönni, mert addig vizsga, ballagás, stb.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, és jó babásodást! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
megyek visszaolvasni..... majd jövök! :lol:

babszika

Sziasztok!

Most értem haza.
Mi történt amíg nem voltam?
Hanna? Mano?
Vendég

Szia Panda,Babszika!

Pandus: olvass vissza :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Barbi!
Nagyon halk gratula és Kép

Arról, h a lányok hisztisek-e vagy tűzre valók :lol: arra én vagyok a legjobb példa. Az apukám keresztapja azt mondta: "Te Zoli! Ennek a lánynak még a szeme is hamis!" :lol: :lol: Soha nem fogják elfelejteni a szüleim. Soha nem volt nálunk hiszti, mert nem így nevelt minket az anyukám.... azt viszont elhiszem, h vannak "gyengébbek", akik nem tudnak ellenállni a "tacsi szemeknek".
Nehéz dolog, de mire rájösz, h elrontottad, addigra már úgyis nagy lesz! :lol: :roll:

babszika

Egyébként nekem így anyák napja környékén mindig előkerült egy könyv, amit elolvastam:

Tornyai János: Gyere kicsim, gyere!

Nagyon megható könyv!!!!!

babszika

Sziasztok lányok!

Üdv Barbi!(gratulálok!)

Heni! Várjuk a fényképet!
Én holnap megyek fodrászhoz az osztálytali előtt.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Babszi! Azt én is olvastam!Tényleg az!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: