A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Mano: bocsi,elírtam a neved.MANO akartál lenni :oops:
vedresandi

Barbi: Üdv Barbi! A többiek már elmondták, amit akartam. Akármilyen halvány is a csík, az egy csík. Képet, légyszi, hogy tudjunk - legalább halkan - gratulálni.

Mano: Hát ez hervasztó, de ugye új ciklus, még nagyobb remények...

Judy: Az a fura, hogy én is folyton ennék, legalábbis napközben. Este már sokkal rosszabb a hányinger, akkor kevésbé...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Úgy is mondhatnám, hogy éppen hogy csak látszik. De jó lenne! Azt hiszem holnap reggel csinálok egy újat az majd akkor biztosabb lesz addig nem merek örülni.

Andi!
Nagyon szurkoltam Neked a múlt hónapban, mert mi is akkor kezdtünk próbálkozni és ugyanazon a napon is ment a ciklusunk, csak nekem elcsúszott közben egy héttel. És annyira biztosnak tűnt a görbéd, hogy abszolút megértem, hogy leálltál a hőmérővel. De csak egyszer az LH-tesztet nem próbálod ki?
És a többiek csajok? Én biztos voltam a PÉ-m a 16. napon van és kiderült, hogy 23 és még egy dobozt kellett vennem.
barbi5

Barbi: A görbék már csak ilyenek. X dpo után általában leesnek, reméljük egyre kevesebb lesz ilyen májusban. Az április - most már mondhatom, Andi? - üres volt bebabásodás szempontjából. Ez azt jelenti, hogy a május nagyon eredményes lesz!!! :wink: Mondjuk, itt van rögtön a te teszted! :D

jaimee

Nem megy sajna, továbbra is túl nagy. Nem segítene valaki?[/img]
barbi5

Barbi,

Szerintem a holnap még korán van. Én várnék még kb 3 napot, akkor már biztosan nagyon erős 2 csíkod lesz. :D

Jaimee,

Csak vigyázz, nehogy úgy járj mint én, mert aztán nagyon nehéz ám leadni a kilókat. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi: édes vagy,köszi!Nem akarok LH tesztet sem,mert világ életemben éreztem,hogy van PÉ-m.Na azért napra pontosan nem tudom,de kicsit szkeptikus vagyok az ilyen tesztekkel.Rábizom magunkat a fentiekre.
Reggel csinálj,elsőből,és középsugár alá tartsd.Nagyon drukkolok Neked!!!!!!!
vedresandi

Judy: Egyelőre fogytam 1 kg-t. :shock:

Barbi: Én annó úgy csináltam, hogy csak a két csík látszott, szkenneltem a fotót. Igy egész pici felbontású lett és tudtam csatolni a "mellékletek feltöltésével". Fotoshop-pal is lehet butítani, de ahhoz nem értek.... :oops: Valaki?

jaimee

Barbi: küld el a vedresandi@freemail.hu
ra.felrakom Neked
vedresandi

Andi köszi szépen átküldtem.
barbi5

Itt vok :D Itt a szundi ideje :lol: :lol:

Barbi: Üdv. nálunk!!! Ha van második csík - pozitív!!! Holnap még korai ( én is így jártam anno, csak 1 hét múlva csináltam, nem is tudom, hogy bírtam ki...)

Jaimee:Ne félj, szülés után olyan fél évig nem fogsz fogyni, de aztán úgy lejönnek a kilóid, mint a sicc :wink: A kis lurkó segít...

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik! :D Hogy van a derekad?

jaimee

Na lányok, itt van Babri nagyon halvány + tesztje.
Szerintem 1-2 nap múlva csináj másikat...akkor jobban látható lesz.
Kép
vedresandi

Judy5!
Nekem csak egy de látom Neked két nagyfiad is van, úgy látszik egyre többen szeretnénk újra babázni. Szurkolok Neked is.

Jaimee!
Szerintem egyél nyugodtam ha kívánod, a szervezeted tudja mire van szükség. Maximum édesség helyett egyél banánt vagy más gyümölcsöt. Azt gondolom csak nasira nincs szükség. Én a fiammal 11 kg-t híztam pedig állandóan ettem.
barbi5

Barbi: Ez bizony egy + teszt! Gratulálok hozz! Én is várnék egy pár napot az ismétléssel...
Érdekes, mert egyáltalán nem kívánom az édeset, a fagyin kívül. Mintha tényleg tudná, mi kell neki. És semmi olajos vagy zsíros nem kell.

No, nem is első babó? Mennyi idős a kisfiad?

jaimee

Ok lányok, csinálok másikat. De 3 napig nem bírom ki. Holnap utána 3 nap múlva ha nem jön meg. Az úgy jó? Maximum kidobom az ablakon a holnapit.
barbi5

Barbi,

Ahogy elnézem a tesztedet, tényleg várj még min 4 napot. Akkor már tuti lesz a babó, és hangosan is gratulálhatunk. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee: Köszike, alakul 8) Már voltunk ma játszóterezni ( ott meg nincs megállás :roll: )

Barbi: Szerintem is pozitív!!! Pár napra szükség van még. Milyen idős a fiad?

Kép
Kép
Kép
olik22

Barbi: megértelek, én 4 tesztet fogyasztottam el az 5+5. hétig... :D :D Kicsit drága mulatság, de annyi neg. után.... :D :D

jaimee

5 éves. Én is maximum a túró rudit kívántam, de inkább olyanokat
amit egyébként nem nagyon szoktam enni, húst, szalámit, tejfölös mindenfélét, úgyhogy mindenki nevetett rajtam, hogy biztos fiam lesz.
barbi5

Barbi,

Igen van 2 fiam, és nagyon szeretnék egy kislányt.
Hát majd meglátjuk, hogy mit hoz a sors. :D
Neked fiad van vagy lányod?? Mennyi idős???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na ja, én is csak a sósat ettem, édességből csak a fagyi jöhetett. Nekem is mondták, hogy fiam lesz :wink: Jaimee: fiú neveken gondolkoztatok már? :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszi lányok a bíztatást, klassz kis ajándék lenne Anyák Napjára egy igazi 2 erős csík.
barbi5

Bocs Barbi, látom, hogy fiad van és 5 éves.
Fényképet nem teszel fel róla??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi: Az lesz, ne aggódj :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Igen, apja nevét kapja, vagyis Tibor lesz. Csak még az apja kapálózik, de majd abbahagyja. :D :D Lány névvel vagyok bajban...Pedig Betsy szerint lányom lesz. :D :D

jaimee

Barbi: Hmmm....túrórudi......Nyami....

jaimee

Pandácska ma sem lesz?

Kép
Kép
Kép
olik22

5 éves fiúcska (ő nagyfiúnak mondja magát) és én is kislányt szeretnék és ezért az előző hónapban 3 nappal a pé előtt próbálkoztunk csak, de az nem sikerült sajnos. Nem mindenkinek élnek olyan sokáig a katonái. Pedig többet is ismerek akinek így sikerült a lány.
Az apja pedig fiút szeretne, úgyhogy végül is az is klassz lenne.
barbi5

Látom a meglévő gyerekek között a fiúk többségben vannak.Remélem becsajosodunk jövőre!!!!!!
vedresandi

Jaimee:Nálunk is az apuci nevét kapott Zolika. Apuci nem kapálózott, olyan büszke volt és van mint egy kakas :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Panda ma sincs,de tegnap szólt.igazoltan van távol :lol:
vedresandi

Nálunk is Apuci nevét kapja,ha fiú lesz: Domonkos.
vedresandi

Olik/ANdi: TIbi azt mondja, hogy egy Tibor már van a családban és az ő....Én nem veszem nagyon ezt a logikát, szerintem is inkább legyen büszke. Na majd dolgozom még 8 hónapot az ügyön. :D

jaimee

Nálunk sem volt kérdés az első gyerek neve. Egyértelműen apa nevére szavaztunk, meghát a Balázs amugy is nagyon szép név. Legalább is szerintem. :D

Barbi,

Igazából ugy lenne jó, hogy 1 fiu 1 lány. Arányban legyenek a nemek.
Én le vagyok maradva 3:1-re. 2 lányt kell szülnöm. Mondjuk én benne is lennék. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ezzel a narancs színnel nem látok rendesen, amit írtam ( tán szemüvegre van szükségem 8) ) Akkor most megint váltunk...

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: pont ezen gondolkoztam én is...minden nap megkapom poénból a fiúktól,hogy nyugodtan költözzek el,ők jól el vannak.Ezért inkább én is lányt szavazok magamnak :lol: :shock:
vedresandi

Mano:Most olvastam...Hajrá május, velünk együtt :!:

Kép
Kép
Kép
olik22

Igen hajrá kislányok! Egyébként tényleg időszakok vannak amikor én szültem a kórházban 80% fiú volt, egy évvel később amikor a barátnőm akkor meg szinte minden kisbaba kislány volt.

Tudjátok mit szeretnék kérdezni már régóta? Szóval én egy héten 3x járok tornázni (vagy futni mindegy), és most, hogy esetleg terhes vagyok hagyjam ki a mait? Vagy hát ugye a Pé után mindegyikünknél megvan az esély de csak 2 hétre rá derül ki. Na de ha így az ember elmegy egy aerobic órára hát azt egy magzat nem bírja ki. De ha meg nem jön össze egy évig akkor meg addig nem sportoljunk? Vagy mindig csak 2 hétig? Azt úgy nem lehet. Mi a véleményetek? Jaimee neked mit mondott az orvos? Vagy csak én vagyok ilyen fanatikus?
barbi5

Andi,

Kislánya lesz Andinak és Judynak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Be kell jönnie :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ebben a hóban mi is még mindig lányra gyúrnánk. Pé előtt 2-3 nappal. A Jónás úgy is fiút írta ki erre a hóra...

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: ha te mondod :wink: :lol: :lol: :!:

Barbi: sztem nyugodtan elmehetsz,csak ne erőltesd meg magad.Ami nehezebb azt ne csináld.
vedresandi

Barbi: én most már nem reszkíroznám, pláne hogy van 2 csík! Aerobic helyett számtalan más testmozgást lehet végezni ( szobabicikli kimondottan ajánlott a kismamiknak)

Kép
Kép
Kép
olik22

Rendben Olik ezt megbeszéltuk akkor ma tekerek. Azért le a kalappal, hogy egy 15 hónapos fiúcskával bevállalnál egy terhességet! Tényleg elismerésem én 2 hónappal ezelőttig hallani sem akartam róla!
barbi5

Tényleg is milyen lánynevek tetszenek Nektek? Különösen, hogy akkor ennyien arra hajtunk.
barbi5

Barbi: Látom, azért azt a 200 egynéhány oldalt nem olvastad végig... :D :D Nem is kell, csak asszem Judyval beszéltük egyszer, hogy én már hóóónapok óta csak 2 hétig tornázom, a pé után megállt az élet ilyen szempontból. De nem vagyok nagy tornás, azt hozzáteszem. Ha valaki sportos, fitt, nem hiszem, hogy árt a torna. Én szuper-hiper-parás vagyok, tudhatod, ha olvasol minket egy ideje, úgyhogy én kihagynám, nem csak a mait, de egyáltalán....
Semmi megerőltetőt nem szabad csinálni.

A doki nem mondott semmit, mert tudja, milyen para van bennem. És azt is tudja, hogy nem vagyok egy sportos leányzó. :D

A legutolsó ciklusban, vagyis az első ciklusban HSG után, egyáltalán meg sem mozdultam azon túl, ami muszáj volt. :D

jaimee

Barbi:Tudod, úgy voltam is vagyok ezzel, hogy már szülés után vállaltam volna még, de nekem egyáltalán nincs segítségem. Ezért vártam 15 hónapot :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee ezt tényleg még nem olvastam (a parát igen az tényleg aranyos), mert ezen már filózom egy ideje. Versenyszerűen sportoltam nagyon sokáig és ezért a mozgás nagyon fontos nekem. Ránézésre azért nem mondanád meg mert 50kg vagyok. Egyébként a joga pl. biztos nem rossz, és neked van kismama jóga is amiről sok jót hallottam. Még a szuper-hiper-parádra is jó lehet.
barbi5

Az igazat megvallva lányok, nagyon nehéz 2 picivel. Az én fiaim között 20 hónap van. és sajna nekem sem volt segítségem.
Kaptam is egy jó kis idegösszeroppanást, persze ott más tényezők is voltak. Akkor nem akartam több gyerekről hallani.

De most, hogy már nagyok, és már csöppnyit önállóak, biztos könyebb lesz. Végülis a srácok egész nap suliban lesznek, én meg tudok a kicsire koncentrálni. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi: Jaaa, hát ha ilyen fitt vagy, akkor meg sem kottyan mozgás.
A jógára már gondoltam, de ahhoz szerintem több türelem kell, mint amit fel tudok mutatni. :D

Azt olvastam valahol, hogy aki ilyen parás, az aludjon többet, pihenjen sokat. Hát ez megvan. Hazaérek az irodából, cipő erre, táska arra, hol a távirányító?? És csak döglök, döglök.... :D :D Hétvégén igyekszem azért sétálni legalább, játszani a kutyákkal, ez szokott is sikerülni a hányingermentes 2-5-ig időszakban.

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: