A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szpandi, mi újság?
február

Sziasztok! Kispinty sajnálom, de akkor lehet, hogy a nyár végén együtt leszünk! :-)

Noczi komolyan te is itt tartasz már? :-) Mennyien akcióznak tényleg mostanában!
Ági28

Szép napot!

Noczi! nagyon úgy tűnik, hogy együtt fogunk haladni, hacsak a természet bele nem szól a dolgok rendes menetébe. Majd kiderül. Még azis lehet, hogy itt az első lombik előtti izgalmamban kitolom a menszimet pszichésen:) Na jó, nem izgulok, csak kiváncsi vagyok, hogy is zajlik ez az egész.

Kispinty! Nagyon sajnálom, hogy így alakult:(
A vizsgálatokat szépen letudod a nyáron és aztán újult erővel vághatsz bele szeptemberben. Nehogy aztb hidd, hogy könnyen dumálok, de muszáj tovább lépnünk. puszillak

Szia Ági!!!!
Na, akkor lehet, hoyg ez azt jelenti, hogy visszaáll a ciklusod nem?

Most elmegyek legelni, de majd jövök.
cyprus

Hát remélem mostmár visszaáll. Pont tegnap számoltam, hogy ha visszaáll a 28 napos ciklusom, akkor aug 22-én kezdhetek is, ha nincsnek szabin még akkor Déviszék!
Ági28

Tuti így lesz és kezdhetsz aug. végén.

Én 16-án megyek rákszűrésre, ha addig nem kérdezi meg senki, akkor majd rákérdezek a nyári szabira.

Hol vagytok lányok? Modrooks? Remélem jól vagy!!!

Kispinty! Azért majd jelentkezz.

csekáról van valami hír?
cyprus

Előrre is köszike! :-) Én vagyok csak sok a munkám! :-(
Ági28

Na, akkor az egyetlen stabil beszélgetőpartnerem is dolgozik!

Akkor nem zargatlak. Nekem is kéne még egy kicsit, de úúúúúgy nincs kedvem. :)
cyprus

Az előbb meg Übivel trécseltem telefonon jó sokat! :-)
Ági28

Sziasztok!

Na az előző hozzászólásom jól elszállt!

Szal itt vagyok Cyprus, szerdán visszakaptam 3 babót, mindhárom meg lett aházva, most pedig itt úszkálnak anyuci pocakjában:)))

Te hogy vagy mostanában?

Kép
cseka

Sziasztok!

Itt vagyok, sak most ár melós is vagyok. Ottan meg nincsen engedélyezve a babanet. Szóval meg vagyok lőve. tegnap voltam először melóban....hát kihagytam volna a dolgot. ne tudjátok meg, hogy nézett rám a főnöknőm, hogy mi a fenét keresek ott. Nagyon nincs most erre idegem. Jobb dolgom is van ennél, pl genetikai vizslálat és méhtüközés...

Kispinty, mint látod, nem vagy egyedül!Te már hívtad az Istenhegyi klinikát?

Szpandi és Cseka!!! csak kapaszkodjanak azok a drága gyerkőcök!!:-)))

Cyprus, ezen kívül jól vagyok :-)

Manóka, hajrá!.-)

Ági:-)

Február, én azt gondolom, talán jobb lenne letudni a gondokat...

Nóczi, Gizmixxx:-)

Akit kifelejtettem, nem direkt volt!!!!
modrooka

Sziasztok!

Kispinty!

Ne keseredj el, az a fontos, hogy most találj olyan elfoglaltságot, amivel hamar eltellik az idő. Menj el tornázni, nyaralni egy kicsit.
gizmixxx

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Hát már megint sehol senki ez az én formám!!!!!!!!!!!!!!!4 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gizmixxx

Sziasztok!

Gizmixx én vagyok, csak vudus bácsinál voltam! :-)
Ági28

Jó reggelt!

Szia gizmixx! Nem tudom vagy-e még?....

Cseka! Nagyon szuper, hogy 3 babót visszakaptál! (Mondjuk mivel még nem vagyok járatos a lombikban, nézd el nekem, hoyg nem tudom mit jelent az, hogy meg lettek aházva:). Gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy tuti sikerülni fog! És ugye otthon pihizel szépen?
Egyébként köszi, én jól vagyok, gyűjtöm azt a pár leletet ami hiányzik. Szerencsére a 3. napi hormonok totál rendben vannak, hogy legyen valami jó hír is számomra. Aztán szépen várom, hogy menjek 16-án rákszűrésre, aztán meg jöhet a lombik.

Modrooka!
A főnöködet tojd le , de totál megértem, hoyg nincs hozzá kedved.

Na, majd még benézek, ha látok valami mocorgást újra itt a topikon:)
cyprus

Szia Cyprus! :-)

Jaj cseka nagyon örülök vigyázz rájuk! :-)
Ági28

Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak titeket, mert Gizmixxx-et ismerem a lombikbaba fórumról. Nekem most volt a 3.lombikom. Szerdán kaptam vissza 3 babát. És amint olvaslak titeket, ráismertem Csekára. Együtt volt a leszívásunk és a beültetésünk is.

Cseka!
Örülök, hogy már neked is 3 baba lakik a pocidban. Ezek szerint mind a 3-ra megcsináltátok a hatchinget. Mit mondott Dévai arra, hogy a férjed nem volt veled? Be kell mennie aláírni? Remélem jól vagy.
bodjas

Szia bodjas!

Nagyon jól tetted, hoyg most már írtál is. :) Mindig kiderül, hogy valójában sokkal többen vagyunka topikon:)

Ha ráismertél csekára, akkor biztos ő is rád fog ismerni. Én mindenesetre neked is nagyon drukkolok. Lehet, hogy ez a 3-as szám meghozza a várva várt babát.
Neked és csekának is drukkolok :) Vigyázzatok magatokra
cyprus

Szia Bodjas nagyn jó babásodást,és jó aszórakozást kívánok itt köztünk!
Ági28

Sziasztok!

Cseka, hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő, már bent is vannak a mütyürkék! :D Megint kaptál progi injekciót? Nekem is beígérte a doki erre a második lombikra... :?

Üdv Bodjas! Én is örülök, hogy írtál! Úgy vagyok, mint te, csak pont fordítva: naponta átfutom a lombikbaba fórumot, de csak ide írok... :)

Kellemes mütyürke őrizgetést nektek, szorítok!
Kép

Ági, mizu a vudusbácsival? Ma mit mondott?

Gixmixxx, látom, nagyon vidám vagy ma reggel! :D :D :D Jaaa, most nézem, reggel 7-kor írtál először, hát én akkor még bőven alukáltam... :oops:
noczi

Modrooka neked miért kell genetika? ez már a 3. beülti volt? Nekünk Tóth Andrást kellett felhívni a Szabolcs u-ban és jövő csütörtökön megyünk hozzá.

Nem tudom mi van velem, nagyon nehezen szedem most össze magam.

Cyprus én 15-én megyek rákszűrésre, és csináltatok egy mell ultrahangot is a Medimomban.
kispinty

Szia Kispinty:)

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!! Megértem, hogy nehezen szeded össze magad, de tudom, hogy összeszeded!!! Mert erős kislány vagy és tudod, hogy muszáj.

Miért mész mell-ultrhangra? Küldött Dévai, vagy csak magadtól?
De kár, hogy nem 16-án jössz rákszűrésre!!!
cyprus

Noczi nagyon jó volt ma azt mondta a bácsi, hogy gyönyörű az aurám! :-) És hja akarom elmulszthatja a mensimet, de én mondtma,hogy inkább legyen rendes lefolyásu, ne befolyásoljuk, de már csökken is a mennyisége! :-) Ja és azt monsta, hogy ha nem csökken a mennyiség két napon belül, akkor hívjam fe! :-)
Ági28

Te Ági!

És meddig vuduztatod még magad?
cyprus

Nem tudom, amíg jólesik, vagy amíg a bácsi azt nem mondja, hogy most elég.
Ági28

Na lányok, mit szólnátok valami ilyesmi táblázathoz? Olyan rossz, hogy nincs táblázatunk, mióta Grillázs nem jön... :(
Ha tetszik, kérem szépen az adatokat, hülyeségeket nem akartam beírni, úgyhogy csak azt írtam be, amit majdnem biztosan tudok... Magamat ismerve tuti, hogy kihagytam valakit, nem volt szándékos!!! Szóljatok!
Ha betelik ez a kép, akkor majd kettő lesz, szóval don't worry, el fogunk férni...

Kép
noczi

Szp Andinakl 30-án kettő került vissza a pocakba!

Én 3.lombik Augusztusban!
Ági28

Cyprus! nem tudom, hogy megírjam miért megyek, de nekem megnyugtatóbb ha tudom hogy minden ok. Az a ciki, hogy pasi csinálja az UH-t.

Noczi nagyon kreatív vagy :)!!!
kispinty

Kép
noczi

Sziasztok Lányok! Végre lett netem fél év után, úgyhogy most szépen nekilátok visszanézni nagyjából kivel mi történt! Jaj, nagyon örülük, ,hogy végre újra köztetek vagyok! Nagyon rossz volt egyedül. Persze nem akarok senkit sokkolni a vonalzómmal, de olvasó üzemmódban mindenképp követem kivel mi van, már alig vártam és persze drukkolltam ezerrel a távolból is!
beber

ja beber de jó, hogy jöttél! Mi van veletek? Jól vagytok?
Ági28

Szia Beber! :D Szerintem senkit sem sokkol a vonalzód, pont ellenkezőleg, legalább van előttünk pozitív példa!!! Jól emlékszem, hogy az első lombik sikerült, és kisfiút vártok? Mert akkor kiegészítem a csillagodat.
noczi

Noczi, jól emlékszel, igen :)
Minden rendben van, tök jól vagyok, nem is érzem a nagykönyveben leírt, ilyenkor jellemző tüneteket egyenlőre, se gyomorégés, se nehéz mozgás meg ilyenek, szóval minden rendben. Férjem festi hétvégén a gy.szobát, még egy csomó dolgot meg kell venni, májusban le szeretnék rendezni mindent. Úgyhogy már szinte el is felejtettem az elején azt a hosszú rémálmot, csrébe kaptam egy nagyon klassz 2. félidőt:) Eltekintve az állandó szidalmazásoktól a súlyom miatt amit a Dévaitól kapok :) 69-ről 86 vagyok már, hát ez van. Pedig az elmúlt 2 hónapban csak 3 kilót híztam, de hiába...Akkor is nagyon-nagyon leszid mindig Dévai, ,de mostmár aztán tökmindegy nekem, csendben hallgatom :D Úgyhogy ettől eltekintve (bár sztem ezzel együtt is) minden OK, jövő héten megyek hozzá, azt mondta egy csomó mindent meg kell beszélnünk, gondolom mostmár egy-két szót megtudok a szülésről is. Hát olyan mintha tegnap "beszélgettem" volna veletek, nagyon klassz! Csak lássam már a vonalzókat nálatok is hamar :D
beber

Hát igen Morgós medvénk tud zsörtölődni az biztos! Valami tuti nem jó, amikor mész hozzá.
Ági28

Sziasztok LÁnyok, szia Ági28!

Ági, talán jól emlékszem, hogy neked ismeretlen eredetű meddőséged van? Ha jól fogalmazok?
Már nekem is csak a petevezeték átjárhatósági van hátra, és ha ott minden rendben lesz ( remélem, hogy így lesz ), akkor én is ebbe a kategóriába kerülök? Ismeretlen eredetű?
Nem gondolkodtatok rajta, hogy ez mitől lehet? Biztosan igen. Én is ezen rágódom már mióta. Van több, ezoterikus síkon is mozgó ismerősöm, és van köztük, akik szkeptikusan fogadják ezt a meddőségi kivizsgálást, sőt furcsán néznek rám, amikor megkérdezik tőlem, hogy és ha minden rendben van a vizsgálatokkal, akkor hogyan tovább. Azt gondolják, azért nem jön a baba, mert még nincs itt az ideje. Feleslegesnek tartják a kivizsgálást és a mesterséges beavatkozást, mert ha nem jön a baba, akkor még nincs itt az ideje.
Azt gondolják, ha nincs itt az ideje, akkor úgy sem fog sikerülni, ha orvosi segítséget kérek.
A bogarat a fülembe ültették - bár azt hiszem, hogy innen már nincs megállás.
Olyan gyorsan pörögnek az események, túl vagyok a vizsgálatokon, már csak ez a petevezeték átjárhatósági van, és utána gondolom Dévai doki előáll a következő lépéssel, és nekünk pikk-pakk dönteni kell. Bevallom, egy kicsit félek.
finch

Finch jól emlékszel! Ne gondolkodj ezen,. engem is megtaláltak már ilyenekkel az emberek. De nem kell velük foglalkozni! Az hogy ismeretlen eredetű, az csak azt teszi, hogy nem találnak olyan okot, ami indokolná a meddőséget, de lehet, hogy valami lelki, ok, vagy mégis valami olyan egészségi ok lehet, amit ilyen vizsgálatokkal nem tudnak kimutatni. Úgyhogy szerintem ne gondolkozz, ne foglalkozz senkivel, csak sodródj az eseményekkel!
Ági28

Kedves vagy! Azt hiszem, ezt fogjuk tenni a párommal, benne erősebb az elhatározás, mint bennem, mert ő már a vizsgálatok elején azt mondta, hogy bármi is lesz, csináljuk, amit a doki mond. Csak nagyon nehéz - gondolom ezt te tudod - feldolgozni a barátok negatív hozzáállását. Bár azt becsülöm bennük, hogy nem "Bólogató Jánosok", hanem elmondják a véleményüket, és ettől nem lesz rosszabb a kapcsolatunk. Talán nem értenek egyet, de azért az ember mellett állnak. És azt hiszem, ez jól van így. Csak furi.
finch

Szia Finch! Nem akarok beleszólni ebbe a témába, mert elfogadom, hogy sokan hisznek benne-én mondjuk nem ezért nem is vagyok mérvadó, úgyhogy inkább hallgatok. Csak annyit szeretnék mondani, hogy nekünk sem jött a baba ugye mint itt mindenkinek, kivizsgáltak, beavatkoztak, azt' sikerül. Akkor erre mit mondanak?
Szóval Ágival legnagyobb egyetértésben nincs min gondokozni, neki kell állni, ,aztán visznek majd az események magukkal, nem lesz időd félni:) Nincs is mitől, akinek van méhe annak manapság már "csinálnak gyereket", csak bele kell vágni, nem gondolkozni. Arra van a Dévai, hogy gondolkozzon helyetted és ehhez a legjobb embert találtad meg benne!
beber

Szia Bodjas!

Nagyon örülök, hogy ide is benéztél. T melusról nem tudsz valamit????

Én hétfőn megyek a Vass dokihoz, hogy felírja a stimus gyógyszereket. Úgy néz ki megindult a mesóm de csak ippenhogy remélem majd beerősösik hétfőre és képzeljétek nem fáj a hasikám. (egyenlőre)

Szpandi!

Minden órában gondolok rád.

Egy picit belezavarodtam az írásba majd még jövök
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
gizmixxx

Szia beber!
Köszi a bíztató szavakat és neked is még egyszer Ági. Azért jó ezeket hallani.
Beber! Nálatok is ismeretlen eredetű volt?
finch

Szia Giz!

Sajna nem tudok semmit Tmelusról. Egyszer írtam neki mail-t, de nem válaszolt. Örülök, hogy te is kezdesz.

Finch!

Én sem hiszek a dologban. Ha lehet segíteni, hogy babád legyen, akkor minek várni? Talán éld le gyerek nélkül az életed?
bodjas

Noczi!

Engem is beírhatsz a táblázatba, ha gondolod. 3.lombik, május 2-án 3 baba került a pocimba.
bodjas

Finch, nálunk nem az volt-kevés és rossz. minőségű sprema. Nekünk is sokan mondták, hogy még nem kellene lombikolni, inkább kezelgessék a férjemet (mármint ismerősök mondogatták ezt), majd összejön az alapon, mert xy-nak is azt mondták, hogy nem lehet, aztán mégis (na ezt a dumát utálom a legjobban), stb. okosságok. Mintha valami szentségtörés lenne orvosi segítséget igénybe venni, nem is értem. Ha mondjuk van egy daganata az embernek akkor arra is ráfogjuk, hogy a sors így rendelte, nincs mit tenni? Dehogynincs. Szerencsére nem az ókorban vagyunk, hanem igenis élni kell a lehetőségekkel. Mi csak fél év hasztalan próbálkozás után elmentünk és csináltuk a dolgot gondolkodás nélkül, szerencsére Dévainál nincs is időd gondolkodni :)
beber

Beber, és voltak nekten inszemek is, vagy azonnal a lombikkal kezdtetek?
finch

Igen igaza van bebernek! Majd Dévisz gondolkodik helyettetek is!
Sokan szerintem inkább azért vélekednek erről a dologról, mert régen ugye szégyenletes dolog volt, ha valakinek nem lehetett gyereke. És szerintem sok emberben még mindíg benne van ez a félsz, és szégyennek tartják a dolgot!
Pont ezért beszélgetek erről egy csomó emberrel, hogy megtudják minél többen, hogy ez nem egy olyan dolog, amit szégyelni kellene, vagy nem vagyunk kevesebbek azért, mert csak úgy uk muk fuk beugrik a babó! :-)
Ági28

Finch, nekünk nem voltak inszemek, mert annyi sperma sem volt, hogy úgy legyen esély. Úgyhogy mi rögtön belecsaptunk a közepébe:) Lombikkal indultunk.
beber

Finch, szerintem se hallgass ilyen közhelyekre, mint ez a "még nincs itt az ideje"... Biológiailag úgy vagyunk összerakva, hogy kb. 13 éves korunktól igenis itt van az ideje... Ha nem jön össze évekig tartó próbálkozás után sem, annak igenis valami oka van. Egy példa: egyik ismerősömnek sokáig nem lett babája, elment orvoshoz, kivizsgálták, semmiféle egészségügyi problémája nem volt se neki, se a férjének. Csak éppen kiderült, hogy a menszi közben van peteérése. :D Azóta már két felnőtt gyereke van, mindkettő menszi közben fogant, amikor az ember ugye alapból nem mászik rá a párjára... :D Szóval ha nem jár utána a dolgoknak, várhatta volna, hogy "eljöjjön az ideje". Másrészt, ha az ember már a Dévai Intézetben találja magát, akkor valszeg azért ment oda, mert ő maga belül úgy érzi, hogy itt van az ideje, és szeretne végre kisbabát ringatni a karjaiban, nem? :D Akkor meg nehogymár más döntse el, hogy itt van-e az ideje, vagy nincs... :D

Bodjas, remélem tetszik a csillagod! :wink:

Kép
noczi

Hát Lányok!
Köszönöm a bíztató szavakat. Máris jobban érzem magam. :idea: :roll:
finch

Sziasztok lányok!

Cyprus: itthon ücsörgök és pihenek sokat. Az aházás az azt jelenti, hogy megkarcolták az embriók burkát, hogy könnyebb legyen nekik kibújni és megkapaszkodni a méh falában. Ez ma-holnap várható, úgyhogy kérlek szurkoljatok nagyon!!! Örülök, hogy Nektek is kezdődik a lombik, hamarosan ott lesz a kis babótok, tök jó:)))

Bodjas: szia!!! Tök jó, hogy megtaláltál és írtál is:)))Örülök Neked!!! Jól vagy? Pihengetsz otthon? Nagyon sok puszit küldök Neked és a babóknak is:)))

Ági, Modrooka: köszi a jókívánságokat!!!

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: