A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Semmi baj Jaimee! :)
Nem azért írtam, hogy bocsánatot kérj! :lol: Csak morci vagyok a görbém miaat picit, hogy miért nem megy már fel a hőm?! :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt Lányok!

Megint csúnya, esős időnk van....És rettentően álmos vagyok!

Chris: ne idegeskedj, hátha megérzi a hőd...

Jaimee: hányinger, vagy hánysz is? Ez a kis kellemetlenség bele fér...

Már megint annyi dolgom lenne, de abszolut nincs kedvem semmihez.....Ja, amúgy előző héten levágattam a hajamat (erőt vettem magamon)...

Puszó

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!
Nem idegeskedem. Csak egy icipicit.
Te hogy vagy?
Képet kérünk a hajadról! :lol:

Nekem sincs kedvem semmihez. Tanulnom is kéne, és csomagolni, mert ma este felmegyünk Pestre, hogy holnap ne kelljen hajnalba kelni a vizsga miatt, utána pedig rohanunk a férjem szülőfalujába, mert az unokahúgának ballagása lesz. Az ünnepségre nem érünk oda, de remélem az ebédre igen. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Heni!
Hogy vagytok ma?

Kép
mercure

Heni: Itt sajna nem esik, pedig jót tenne a gyepünknek.
Nem, többnyire csak öklendezem és a hányás legszéléig jutok, de még csak 1x hánytam. A tendencia oda mutat, hogy előbb-utóbb hányok is, mint a lakodalmas kutya. No, meglátjuk.

Fotókat tényleg kérünk, még a nacidat sem mutattad meg.

Chris: Azon én is stresszeltem, hogy mikor egy már föl az a nyamvadt hő, megértelek.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Heni!
Milyenre vágattad a hajad? Nagyon kíváncsi vagyok!

Jaimee!
Hogy ne maradjak le mögötted, tegnap este nem bírtam visszafogni magam, és egy picit hánytam sajna. De remélem, ez nem lesz gyakori, bízom benne, hogy Nálad is gyorsan elmúlnak ezek a hányingeres napok!

Mindenkinek kellemes 7végét, vasárnapra boldog anyák napját, majd hétfőn jövök!

Sziasztok!
Vendég

Szia Heni,

Fehérváron is esik, és nagyon hideg van. Ilyenkor semmihez nincs kedvem, legszívesebben csak aludnék.
Én is kiváncsi vagyok milyen lett a hajad, ha tudsz tényleg dobj egy képet magadról. :D

Christell,

Reménykedjünk, hogy felmelegszünk. Az a baj, hogy az átlag hőm 36.6, és mindenképpen ennél magasabbnak kellene lennie a hőmnek. :D :D
Amugy már megint szinte egy napon vagyunk. :lol: :lol:

Jaimee,

Szedsz valamit hányingerre???? :D

Éppen Jenifer Lopez spanyol albumát hallgatom, nagyon szupi, csak nem értem. Elhatároztam, hogy amig otthon leszek a babóval megtanulok spanyolul. Nagyon szép nyelv. Én imádom hallgatni. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Betsy,

Neked is boldog anyáknapját kívánok.
Du lesz az oviban egy kis ünnepély. Kiváncsi leszek a pici fiamra.
Bazsi azt mondta, hogy ők nem készültek anyák napjára de azért csinál nekem valamit. Nagyon édes volt. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hát én őszintén remélem,hogy előbb utóbb mindenki "felmelegszik",és ennek tiszteletére jól berúgunk valami meleg bárban :lol: :lol: :lol:

Nálunk már nincs anyák napja a suliban.A felsősök már nem csinálnak.Alsóban az ofő gondoskodott róla,hogy minden ünnepélyen bőgjenek az anyukák,mert a műsor végén Kovács Kati úgy szeretném meghálálni c. számával indultak felénk a lurkók,hogy átadják az ajándékot.Még ahogy leírtam is meghíztak a könnycseppek a szememben :? :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Andi! Ahogy írtad,nekem is! Még ma reggel véletlenül kétszer is sikerült ezt a számot meghallgatnom,hááát,és még csak kedden lesz majd a suliban az anyák napja.

Heni!
Most indulok Óbudára,picit barátnőzöm,de 2-re ott leszek,ahol megbeszéltük!
Mégegyszer,és előre is köszönöm!
Vendég

Andi,

Gyönyörű az a dal, ha meghallom én is mindig elpityeredek. :cry:

Igazából ez nem is ünnepély, hanem minden gyerek elmond egy verset és egy éneket a saját anyukájának, és utána átadják a kis ajándékukat amit ők csináltak saját kezüleg. :D

Melegbár???Hmmm....meggondolandó :D
Egyszer már voltam kiváncsiságból, és nagyon jól éreztem magam. Nagyon jó hangulat volt. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nem, talán kellene most már...Legalább próbálkozni.

jaimee

:D Andi mindenáron melegbárba akar menni... na jó, ha "bekapom a legyet" mehetünk :D

Kép
mercure

Jaimee,

Csak neked lenne jobb ha szednél valamit, tudom milyen pocsék érzés, füleg ha valahol nyilvánosan jön elő. Pl busz, na abban van tapasztalatom bőven. Mindig akkor jött rám legtöbbször. :D Murphy :lol: :lol: :lol:

Mecure,

Ugy látom ez a "meleg dolog" örök téma marad nálunk. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Még nem volt energiám átmászni a patikába. :D

jaimee

Dzsémi:hívj egy futárt :lol:
vedresandi

Betsy-nek van, szóljunk neki, hogy küldjön Jaimee-nek fénypostával egy pár szemet. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Látom, lányok, víg a kedvetek. Mit is kell kérnem, B6 vitamint??
Egyébként komoly kételyeim vannak, hogy bármi is hatna, de ha meg sem próbálom, úgy nehéz segíteni...

jaimee

Dzsémi: Hanna a cola light-ra szavazott egy hónapja.Én a sima colára (coca).Próbáld ki...
vedresandi

Andi: Bocs, de a Cola Light-ot nem szeretem. :oops:
Egyébként nem is nagyon lehet kólát inni és nem is kívánom mostanában. Valami egyéb? Tegnap este a Crunchy Nut hideg tejjel bevált, de csak fél órára, utána ugyanúgy jött az öklendezés, gyomorhullámzás....A leves is jót szokott tenni, de minden csak átmeneti egyelőre. Ja, és a fagyi is jólesik, bár a párom ezt nem hiszi el, szerinte ez csak kifogás, hogy folyton fagyizzunk. Nem is....

jaimee

Szerintem Jaimee B6 vitamint. Azt szed Betsy is. De én a mentolos rágóra szavazok.

Andi!
Cola lightot kell inni hányingerre? Ezt még nem hallottam. Neked bevállt? Jó tudni az ilyesmit, szükség lehet még rá. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ja, egyik barátnpm dijoni mustáros kenyeret ajánlott, de drága a dijoni, a sima pedig szerinte nem jó...Fene a gusztusát!

jaimee

Sziasztok!

Jaj Andi nekem is tele van a szemem ám könnyel.
Előtte meg anáyknapi vereseket kerestem, olvasgattam a neten. De egyet sem tudok úgy elolvasni, hogy ne pityeregnék. Én olyan kis érzékeny lélek vagyok. Nem is tudom, hogy mondunk így vereset anyának.

Kis betegek! Remélem gyógyulgattok!!!

Dobok egy teljes hosszúságú görbét, kíváncsi vagyok hányadik napon szándékozik megjönni: :shock:

Kép
Vendég

Chris: Hanna mondta,hogy neki bejött.Nekem nem volt Danival anno hányingerem.Remélem majd nem is lesz...én nem tudok rá jó praktikát.Tűrni kell,de sztem mindent megér :wink: :lol:
vedresandi

Andi!
Én nagyon rosszul tudok lenni, ha hányingerem van. Soha nem tudtam hányni. Gyerekkoromban sem. Az meg csak hab a tortán, ha szédülök is. De komolyan kibírnám, és felvállalnám az ügy érdekében. Hősiesen! :wink: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: A mentolos rágó tényleg jó, de csak fél órára. Addigra nem érzem az ízét és inkább gerjeszti a hányingert. A mentolos cukorka is jó, csak ...osok, hogy tönkremennek a fogacskáim, ha kétpofára eszem egész nap.

Andi: Szerintem is. Nem is vitás. :D

Krisz: Jó kis görbusz. Az a leesés 5. napon elég megtévesztő. :D

jaimee

Ezt minden Anyának és leendő Kismaminak és Anyának küldöm:

Nagy Ferenc: Édesanyám

Van egy szó, van egy név ezen a világon,
Melegebb, színesebb, mint száz édes álom.
Csupa virágból van, merő napsugárból.
Ha ki nem mondhatod, elepedsz a vágytól.
Tisztán cseng, mint puszták estéli harangja,
Örömében sír az, aki e szót hallja.
Ártatlan kisgyermek, csöpp gügyögő hangja,
Amikor gőgicsél, mintha volna szárnya.
Amikor a szíved már utolsót dobban,
Ez az elhaló szó az ajkadon ott van.
Mehetsz messze földre, véres harcterekre,
Ez a szó megtanít igaz szeretetre.
Bánatban, örömben - ver az Isten vagy áld,
Hogyha elrebeged, már ez is imádság.
És ha elébed jön könnyes szemű árva,
E szóra felpattan szíved titkos zárja.
Drága vigasztalás ez a szó, ez a név,
Királynak, koldusnak menedék, biztos rév.
Te vagy legboldogabb, nem gyötörnek gondok,
Ha keblére borulsz és el kinek mondod?
S ha szomorú fejfán olvasod e nevet,
Virágos sírdombon a könnyed megered.
Van egy szó, van egy név, valóság, nem álom,
Nekem a legdrágább ezen a világon.
Ez a legforróbb szó, az én legszebb imám,
Amikor kimondom: anyám, édesanyám.

Kép

Nagyon Boldog Anyák napját!
Vendég

Chris: nekem se megy a hányás.....kábé 10 éve hánytam utoljára,valami vírust benyeltem.Azóta szerencsére nem volt ilyen.Tegnap este valami nem volt jó,mert éjfél körül a határán voltam,hogy kirakom a tegnapot,de inkább mély levegő,és bele aludtam.
vedresandi

Krisztinka!
Ez gyönyörű. Köszönjük. A leendő kismamik nevében is. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Krisz: Köszi, ez nagyon szép. Bár bevallom, nem mertem még teljesen végigolvasni, munkahelyen nem mutatna jól, ha elbőgném magam és nekem már a "Mátyás anyja" sorai is zokogásra fogtak....."

"Oh áldott,
Oh áldott
A keze-írása!"

Most is bőgök....

jaimee

Krisztinka,

Ez tényleg nagyon gyönyörű, elteszem magamnak. :D

Jaimee,

B6 tényleg jó.Próbáld ki. :D

Na én már szívesen kipróbálnám a cola-t, vagy a mentolos rágót, csak már érezném azt a hányingert. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Majd emlékeztetlek erre, ha eljön az ideje. :wink: Bár inkább ne legyen hányingered!

jaimee

Jelentem, most már Szolnokon is esik! Jó hűvös lett.

jaimee

Pesten, a Hajógyári szigeten süt a nap!!!!
vedresandi

Andi: Már nem sokáig, szerintem. Hi-hi-hi!!

jaimee

Olik anyuka hol van?

jaimee

Dzsémi: szerintem Zolcsizik,és alvás időben jön,ha Zoli hagyja őt :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Iszonyú sok munkát toltak rám ezen a héten, ezért nem nagyon tudtam jönni.
Rólam röviden: Nem teszteltem. Ma reggel leesett a hőm 36.7-re, piri is megjött (4-5 napi barnázás után). Azt hiszem én kis elküldöm egy hosszabb szabadságra a hőmérőm az összes vitaminnal teával mindennel együtt.
Legközelebb kedden tudok jönni, remélem.
Szép hétvégét Nektek!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Barbi vagyok és már régóta figyelem és persze olvasom a topikotokat (nem mondom jókat nevetve a háttérben)Eddig azért nem csatlakoztam korábban, mert azt gondoltam, hogy akkor túlságosan rágörcsölnék a próbálkozásra emiatt esetleg nem jönne össze.
Na mindegy baromság végül is.
Azért LH tesztet vettem és együtt is voltunk a párommal amikor jelzett és másnap is. Ez 2 hete volt vagyis ma vagyok a 14 dpo-n és dirrekt igyekszem nem figyelni magam, de iszonyú alhatnék van rajtam egy ideje és hányinger vezetés közben.
Most csináltam egy tesztet (nem első pisisből)mert reggel kellett volna megjönnie és tényleg nem bírtam a kiváncsiságommal. Csatolom aki ért hozzá segítene, hogy ez vajon +-nak számít?[/img]
barbi5

Aha úgy látom túl nagy méretű le kell kicsinyítenem, megy mindjárt
barbi5

Barbi:
Ha nem tudod eldönteni, akkor biztos +. A negatív nagyon egyértelműen látszik. :)
Vendég

SZia Barbi!

Üdv közöttünk.
Rosszul csatoltál,megöl a kíváncsiság!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Szia Mano!

Már nagyon vártunk!
Pirit sajnálom,hajrá MÁJUS!!!!
Én is mindent elküldtem szabira,és sokkal nyugodtabb vagyok én is, és a légkör is otthon.Így azért könnyebb. :lol:
vedresandi

hát nem sikerül pedig csak 29 kb. Végül is csak annyi, hogy van 2. csík de nagyon halványan.
barbi5

Andi:
Te nyugdíjba küldted őket. Nem? :)
Vendég

Jaimee,

Hála istennek én elég jól viseltem a hányós korszakomat. Szedtem a B6 vitamint, meg állandóan zabáltam, akkor nem éreztem Meg is volt az eredménye +20 kg az első babánál. :lol: :lol: :lol:

Mano,

Szép hónap a május, következő teszt ++++ lesz. (mindenkinek ++ lesz) :D

Üdv Barbi,

Várjuk a képet. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi!!!
ha kettő ban rajta, de az egyik halványabb,az POZITÍV :lol:
Ilyenjor szokták mondani,hogy 1-2 nap múlva tesztelj újra.
vedresandi

Barbi,

Halvány 2. csík is pozitív, csak ismételd meg pár nap múlva.
Halkan gratulálok.
Kár hogy nem tudod csatolni. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mana: teljesen mindegy,hogy szabi,vagy nyugdíj.A hőmérő nyugalmazva, a bogyók szabin,mert valamit szednem kell,ha bebabásodom :lol: :lol:
vedresandi

Judy: A következő teszt biztos pozitív lesz, mert nem fogok tesztelni addig amíg nincsenek egyértelmű tüneteim. :) Csak ez szerintem nem májusban lesz. Most szeptembert tűztem ki célul.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: