Helló csajok, végre gépközelbe kerültem!
Eliza, Nagyon nagyon sok Boldogságot és Jó egészséget kívánok neked és az édes kis Dominak is! ÓRIÁSI GRATULA ÉS HIPP HIPP HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te Boni, Nekem ez a Gynewac Mama nagyonn nem szimpa. Fél év várakozás, Japán hőmérő...... Mi van???????? Elküldöm priviben egy nagyon jó fej Pesti doki adatait, nem drága, és a magánrendelőjében (Régi posta utca) nem csak uh, hanem vmi kamera is van, amivel a méhszáj állapotát, illetve az összeszedett bacikat, gombákat tudja ellenőrizni. Ezt a Nőt pedig felejtsd el, bár a gynevac kúra nagyon jó, azt mindenképp csináld végig.
Szilcsi, De jó hogy már jövő hét Kedden mégy dokihoz! Nagyon nagyon drukkolok, hátha lesz már szívhang is!

Nekem eszméletlen jó érzés volt látni ahogy dobog a kis szivecskéje!!!
A gatya szörítás sztem tök természetes. Én már egyik régi gatyámat sem tudom felvenni, nagyon szorítják a pocimat. A munkatásnőm is pont terhes, ő 9 hetes, és neki is már az elejétől kezdve új gatyákat kellett venni, mert a régiek nagyon szorították.
ELKÜLDENÉD PÜ-ben a dokid nevét? Jövő héten nekem is kell találnom agy jó Szegedi dokit, mert a Kaáliba szerdán lesz az uccsó uh. Nagyon szépen köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katica, én is pont ilyen növényt kaptam férjuramtól nőnapra.De biztos vagy benne hogy bonsai??? Én azt az utasítást kaptam, hogy hetente 1x kell locsolni, és fény igényes növény, de nem szabad közvetlen napfényre kitenni.
A fáradtság pedig babás jel is lehet ám!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babaimi, HAPPY NAMEDAY!!!!!!!
12-ÉRE PEDIG EGY ÓRIÁSI KALAPPAL. Extra mega giga drukkokat küldök +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!
Zöldi, Milyen volt a Balcsis sör-bicaj túra? Örülök hogy sikerült a géped újraéleszteni, HIPP HIPP HURRÁ!
Folyt köv.