Ná, pihenj sokat!
És ne aggódj, annyira nem biztos, hogy gáz lesz!
Emivel a 32. héten cx 2000 volt, a 33.-on meg már cx 1000, és mégis a 41. héten született. Én nem tudtam feküdni sem, mert attól is keményedtem, csak félig fekvő-félig ülő helyzetben voltam egy fotelban 8 héten át.
Most viszont már nekem is cx 2000, de feküdni, pihenni nem tudok másfél éves gyerek mellett. Viszont nem keményedik.
Koraszülés: a másik topikomban van egy kislány, 28 hétre született 670 grammal, és teljesen egészséges. Emivel szoktak játszani, szeptemberben lesz 2 éves.
Kissmanó, én nem akarok ilyen rövid szülést...

ha csak 30 percig vajúdnék, tuti itthon születne. A szüléstől nem is félek, inkább azon filózok, mikor kell majd indulni. Emivel egyszer 4 órát, egyszer meg 8 órát vajúdtam, mire bementünk. Elsőre leállt, még jó, hogy nem mentünk be, tuti adtak volna valami fájáserősítőt.
Bori!
PP Veneziát szoktak árulni a babaszoba.hu oldalon, ki lehet fogni egész árban. Újonnan pedig nem csak a Brendonban van, legalábbis tavaly még volt a Kikában is.
Meg itt is:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pegperego
Na most értem oda, hogy belinkeltek egy csomó hirdetést... nem baj, már itt hagyom.
Kispiskóta! Sok boldogságot nektek előre is! Csak óvatosan a mulatással!
MOst értem a fietős részhez: honnan tudjátok, hogy nem kell fizetni majd a szülésért?? Ez nagyon jó hír!!!