Hahó!
Sziasztok mindenkinek, sikerült hazaérnünk végre vérvételről
Bimi! Köszi a hiányolást!

Én is úgy érzem, hogy sikerül nektek
Mi megvagyok, megvagyunk, csak most kicsit szoros a beosztás, mert ma Miksát vittem a laborba (meg anyut a buszra), holnap találkozunk az aneszteziológussal, hétvégén dolgozom, aztán kedden védőnő meg doki, szerdán műtik a kismukit, úgyhogy csak csütörtökön jövünk majd haza. Hétvégén megint meló, és majd utána gondolok arra, hogy lassan 22-e
Katica! Mikor tesztelsz megint?
Áfi! Örülök, hogy rendben vagytok!
Érdekes ez a MOM, mert nekem Miksával megvolt mindkét értékem, és nem kérdezték, hány kiló vagyok. És milyen mázlim volt, hogy jó lett, mert a súlyom alapján akkor lehetett volna rossz is
Gabi! Megvédem Áfi, a memóriaromlás igenis kismamatünet

Komoly
Szilcsi! Nature Care - még ezt érdemes kipróbálni. Valami dél-amerikai növény korpája vagy mifene, és nekem egy darabig használt. Kismamáknak is ajánlott, és szerintem nincs szar íze

Egyébként nálam is vége a jó világnak, már nem használ a kaukázusi
Elmesélem még, hogy Miksa irtó ügyes volt a laborban. Először ugyan menekülőre fogta, és úgy kellett kisebb birkózás árán becserkészi az ölembe, de végül meggyőzhető volt, és a nő, aki vette a vért, nagyon értette a dolgát. Tök jól magyarázott neki, nagyon kedves volt, és nagyon ügyesen is szúrt. Kis pillangós tűvel

Aztán mikor elég vért levett, Miksa fújhatta el a pillangót

Aztán még pár percig maradnunk kellett, mert azt is lemérte, mennyi idő alatt alvad a vér, és a kölyök addig is nyugton volt

Holnap még találkozunk az aneszteziológussal meg a gégésszel, aztán szerdán a műtét. Azért kicsit tartok tőle.