A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Anita Kép
a mi orvosunk is nõgyógyász is... szerintem elég jó. Néhánya már látták a lányok közül Kép
A leírtak alapján a párod eredményei tényeleg nem valami jók. A doki nem mondta meg, hogy mitõl van tele az ondó bacikkal??? Ezt azért furcsálom, mertha nem tudja, hogy ennek mi az oka, akkor hogyan kezeli???
Bár tényleg nem tudom pontosan mi a párod baja, de az azonnal lombikot azért kicsit furcsának tartom. Mióta kezelik? Mióta próbálkoztok??
Sajnod pécsett nem vagyok ismerõs, így nem tudok dokit ajánlani.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Pécsi vagyok, 24 éves, és 9 hónapja próbáljuk összehozni babucit, sajnos eddig sikertelenül. Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, rendszertelen a ciklusom, a 9 hónap alatt 6-szor volt mensim, de ovulációm csak egyszer. Kép Decemberben volt hormonvizsgálatom, kiderült hogy a prolactinom magas. 1 hónapja szedem a Serocriptint, hétfõn voltam ellenörzõ vérvételen, remélem használt a gyógyszer. Ha most megjön, akkor fogok szedni Clostyt, és Profasival repeszti meg a tüszõket. Sajnos most sem akar megjönni, ma már 47. napon vagyok, de terhes biztos nem vagyok. Kép

Anita,
Sajnos nem ismerek andrológust, a férjem a Panka Dr. Úrnál volt vizsgálaton. Szerencsére vele nincs gond. Kép Ez a doki úgy tudom, hogy nõgyógyász és andrológus is. Ti is nála voltatok? Sajnálom, hogy ilyen nagy a baj a férjednél, azért furcsa, hogy meg sem próbálják meggyógyítani. Te kihez jársz dokihoz?

Betta
Betta

Én Dr. Török Attilához járok a Megyei Kórházba! Gondolom akkor õs is nõgyógyász és andrológus is.

Nem arról van szó, hogy nem próbálja meg kezelni, hiszen most is gyógyszert szed a párom, de azért ez a szám szerintem annyira kevés, hogy nem akart a doki biztatni.

Azt mondta, hogy valószínûleg csak lombikkal lehet babánk, azon belül is ICSI-vel. Mindenesetre meglátom, mit mond a kontroll után.

Gondolom, hogy ahhoz hogy meg tudja mondani, mi okozza ezt a kevés spermaszámot, el kell küldenie tenyésztésre a bacikat. tanácstalan vagyok, de azt is tudom, hogy jó doki. Õ az, aki az infertilityn válaszola kérdésekre. És egyébként az elsõ megbeszélésóünk után elküldte a páromat is vizsgálatra, tehát nem vacakolt. Én inkább arra gyanakszom, hogy tapasztalatból beszélt és azért nem biztatott azzal, hogy ez jelentõsen javulni fog.

Persze mondta, hogy ez egy pillanatnyi állapot, lehet, hogy az egyik nap ilyen, amásik nap olyan az eredmény. Majd meglátjuk, de a ti párotokat manuálisan nem nézték meg? Egy urulógust már megkérdeztünk, de õ azt mondta, hogy az andrológia az annyira spec. terület, hogy azok külön szakemberek.

Anita
Névtelen

Még egy dolog lányok!? Ti hallottatok már az Aloe Vera készítményekrõl? Most azt szedi a férjem, illetve azt is, meg Macát, meg méhpempõt. Szegénykém, de hála Istennek, mindent megesz, amit mondunk neki. Igazából nagyon el van kenõdve a dolog miatt.

Nála úgy néz ki, nincs semmi gond, bár a hormoneredmények mégcsak most lesznek készen, de UH-n volt tüszõm, ami meg is repedt, halál pontos a menzim.

Betta! Van egy ismerõsünk, aki szintén a Pankához jár, azt hiszem.
Névtelen

Lili!
Egyet értek Cateye hozzászólásával. Vaklamint azzal, hogy küldd el a hõgörbédet, azzal együtt, hogy leírod: hogyan csináltad. Attól is függ a kiértékelés.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Sziasztok!

Anita,

Biztos igaza lehet a dokinak, és ha azt vesszük még szerencsések is vagytok, mert nem húzzák évekig, nem bátorítanak azzal, hogy most ettõl, meg attól jobb lesz. Sokan éveket pazarolnak el, mire eljutnak a lombikig. És így hatalmas esélyeid vannak, hiszen Veled minden rendben. Kívánom, hogy elsõre sikerüljön, és mielõbb kismama lehess. A párod nagyon rendes, hogy így igyekszik. Kép Én még a tökmagolaj kapszuláról hallottam jókat. Esetleg ezt is kipróbálhatnátok.
Az én férjem a Klinákán volt vizsgálaton, de nagyon felhúztam magam, mert megkérdezték, hogy mióta próbálkozunk. Fél évet mondott, mire teljesen kiakadtak, hogy õ akkor mit keres ott. A leletre is az van írva, hogy 1 éve nem sikerül a terhesség.
Sajnos, az Aloe Vera készítményekrõl nem tudok semmit.

Betta
betta
Nagykozár

Hurki! Sajna én a talira nem tudok menni, mert szegedi vagyok. Vonattal meg drága lenne, most a gyógyszerekre sporolok.

Bella! Nem a férjemnek kevés a spermaszáma, ezért kell lombik. Nem az endo miatt.

Karmen
karmen

Jó reggelt mindenkinek Kép
gyönyörûen süt a nap Kép

Lányok Kép ma nem leszek, mert valószínûleg az utolsó pillanatig dolgozom, utána meg egyetem... de talira megyek Kép Kép Kép már nagyon várom KépKép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép

Lehet, hogy ma nem tudok jönni a netre (a munka leköt), de VirágKép névre foglaltam helyet a Vistában 17 órára. Gyertek sokan!!!!!

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

sziasztok!
Bogár! Sajnálom, hogy szünetelteitek a babaprojectet. De a pihi biztos meghozza a sikert! Kép
Cat! Mikor lesz eredmény? Kép Drukk-drukk!
Bella! Üdv. itt nálunk. Kép szerintem próbáld ki a cickafark teát vagy cseppeket. Nekem is majdnem két évig rendszertelen volt a ciklusom, miután abbahagytam a gyógyszert, és a dokik mindenfélét szedettek velem, de nem volt javulás. A cickafark csepp már az elsõ hónapban segített, és utána végig volt rendes tüszöm is hormonok nélkül. Kép
Lili, Anna! Én a helyetekben elmennék egy meddõségi központba. Ott tényleg mindent megnéznek. És képben vannak, hiszen ilyen esetekkel foglalkoznak egész nap. Én nagyon megbiztam a dokimban, aztán kiderült, hogy egy egyszerû gyulladást sem vett észre.

Na, most aztán én is jó sokat írtam. Hiába, nincs kedvem dolgozni.
HOlnap nem leszek, megyünk megnézni a babócát. Remélem minden rendben van vele. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Adél! Ti tudjátok, de az én férjem is erösködött neki ugyan nincs baja, addig el se ment, mig 2 év el nem telt. Most már ö is bánja. Szóval ha bajuk is van, nem lehet megérezni, mert fájdalommal nem jár. Ahogy én se érzem, hogy elzárodott az egyik oldalam. Szerintem ha a férjed is igazán vágyik arra a babára, akkor meghozza ezt az áldozatot, gondolj bele nekünk mennyivel kellemetlenebb vizsgálatokon kell keresztülmenni (pl. HSG)

Karmen
karmen

Sziasztok!

Lili,én se értem a HSG-t... hormonokat vizsgáltak már? És esetleg a méhedet? Nekem sajnos ott volt a hiba, volt benne egy sövény, de szerencse megúsztam egy vetéléssel. Ez mondjuk az orvosomon is múlott, hogy mindjárt kivizsgált. De most hallottam egy története, anyukám munkatársának a 4. vetélés után csináltak komolyabb vizsgálatokat és neki is találtak egy nagy sövényt, most a 9. hónapban tart azótaKép

Hermi
hermi

OrsiKép és MindenkiKép

Sajnos nem tudok menni a talira, mert ma hosszú napom van, de a márciusira már szeretnék ott lenni. Érezzétek jól magatokat, és csináljatok képeket!!!!

Krissi

PS: Cat, jobban vagy? Mikor tesztelsz?
krissi

Sziasztok !

A férjem már túl van az andrológia vizsgálaton az Üllõi
uti kilnikán csinálták elmondása szerint egy nagyon szimpatikus doki van ott, õ az egyetlen andrológus- ( a nevét nem tudom de ha érdekel valakit utánanézek a papírokból ). Mindent tüzetesen megnéztek s elmagyaráztak szóval azt mondom minden pasit el kellene küldeni a "babaproject" elõtt.

Aloe Vera - barátnõm foglalkozik vele. Jók a termékek csak elég drágák. A méhpempõ kapszulát ajánlják mert segíti a megtapadást de méhészeknél lehet kapni tiszta méhpempõt az is nagyon jó, sõt a dokim szerint még jobb. A cickafark - palástfû teákról is jókat halottam 1:2 araányban kell fõzetet csinálni s iszogatni. Három kismama is e mellett lett terhes , egy még lehet véletlen de három...
Bocs ha túl sokat írtam.
A legfontosabb lányok FEL A FEJJEL ÉS SOK SOK POZITÍV GONDOLAT !
Üdv :
Zsé
zsé

Sziasztok!
Adél, elkeseredésre semmi ok, ha egy sincsen akkor csinálnak egy kicsike mûtétet, szövetmintát vesznek és megnézik van-e õssejt (vagy mi) és abból tudnak kitenyészteni, és azzal lombikot csinálni. És egyáltalán nem szégyellnivaló a fiúk részérõl az, hogy nicsen még gyerekük meg jaj kivizsgálás meg ilyenek, sokkal nagyobb szégyen ha nem nézeti meg mi a baja, ostobán kijelenti neki semmi baja nem szorul vizsgálatokra Téged meg feleslegesen telenyomnak mindenféle hormonnal.

Madaran és akit "lepasszol" a dokija. Nem hinném, hogy általánosítani kellene, hogy ez csak rossz lehet-biztosan van így is-úgy is. Szerintem tisztességesebb dolog a doki részérõl, ha elküld egy olyanhoz aki esetleg többet tud errõl a dologról. Érthetõ, hogy nem minden területen jártasak, és vannak olyan dokik is akik nagyon profik, és annyi egészséges páciensük van, hogy nem kihívás neki egy ilyen bonyolultabb ügy. Úgyis éreznéd hogy elhanyagol vagy nem fordít rád annyi idõt mint amennyit igényelnél. És az új doki nem feltétlen tötyörészik majd újra, hiszen az elõzõ havi hormont miért ne tudná felhasználni, a 3 hónappal elõbbivel pedig a régi dokid sem tud mit kezdeni már fõleg ha azóta bogyókkal kezelt. És aki új dokihoz én most kerültem, már abban a ciklusban elkezdte a stimulációt, hogy átvett, ismerõs doki ajánlott be hozzá, elmondta neki, hogy nem vagyok egyszerû eset, és átvette az elõzõ leleteimet, vizslatta sokáig, és azt mondta belevágunk. Nem tökölt, és a régi dokim tudom, hogy fél év clostis stimulációt csinált volna inszem nélkül spontánban reménykedve feleslegesen. Szóval én jól jártam a lepasszolással bár én is tartottam a dologtól, de feleslegesen ne stresszeljétek már magatokat! Kép
Úgy várom a talit, röpül ez a mai nap!
Hurki
hurki

KrissiKép,AndiKép

Ma voltam HCG vérvételen, és délután lesz eredmény. Sajnos már tudom, hogy nem sikerült, mert meg sem repedt a tüszõm, és a jobb ovariumban van egy sárgatestem. Ez nekem kb. minden 3. ciklusban így alakul. Már a hõmbõl is tudtam, mondtam is a dokinak elõre, hogy ne reménykedjenKép Szegény csak bíztatott, és mindenféle csodákról beszélt, amiket Õ már látott.
A 3. ciklusnapon kell mennem UH-ra, és megnézi, hogy felszívódott-e a sárgatest, mert ha nem akkor nem stimulál rá. Na de nekem mindig felszívódik rendben (kopp-kopp). Már fel is írta a következõ stimulációs gyógyszert. A Metrodint kivonták a forgalomból, így Merional injekciót kapok, plussz mellé Closty-t is, hogy legyen több tüszõm.
Sajnos nem menekülök meg a Closty-tól, pedig már azt hittem egyszer és mindenkorra végeztem vele. Ami a jó benne, hogy megtanítják a páromat szurit beadni, így nem kell minden nap majd szurira mennem, hanem a férjem fog döfködni. Figyelmeztettem, hogy nem élhet vissza veleKépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Excelem még mindig nincs, grrrrrr!!! Kép A fõnök elzárta a telepítõ CD-t, különben már feltettem vona! Ezért tablicsku sincs. Kép

Lányok!
Én totál tévedésben voltam! Azt hittem, szerdán lesz a tali! Kép Így nem tudok elmenni. Kép Kép Kép Pedig nagyon akartam. Úgy látszik, nekem soha nem jön össze. Kép Nehari, jó?

Hurki!
Jó látni, hogy milyen jó a kedved! Kép Csak így tovább. Kép

Én már megint szontyi vagyok. Lassan itt a ciklus vége, és hát... ...nem tudom. Próbálok nem bizakodni, nehogy megint pórul járjak, de nagyon nehéz. Kép Egyszer szupi a kedvem Kép máskor meg... Kép Amúgy meg ki sem látszom a munkából. Kép Még szombaton is benn robotoltam.

Na, nem panaszkodom tovább.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Elõször is: Nagyon sajnálom ami Virággal történt. Remélem hamar rendbejön testileg lelkileg!

Cat!

Ez még bármi lehet, csak vigyázz magadra!

Lányok!

Segítsetek!

Múlt szerdán voltam uh-n. Minden ok, megkaptam a tüszõrepit, volt sok prütyike...Csak az a baj, hogy 2. napja baromi erõs folyásom van. Bocsi ha gusztustalankodok, de félek nehogy valami fertõzés legyen, és ha végre lenne valami annak ártson!Mit tegyek?

Végre elküldte a párom urológushoz, régen volt már az a vizsgálat, hátha most mást mutat neki.

Köszi ha tudtok segíteni
Puszika, jó szórakozást a talira!(Egyszer talán eljutok én is...)

Csutka
Csutka

Csutka, szerintem kérdezd meg a dokidat telefonon.
Nekem csüt.este kellett volna megkapni a pofázmány (Profasi)szurit, de szerda délutáni LH teszt + lett, és veszett sok tojásfehérje jött alul. Kép Csütörtök reggel az UH szerint bármelyik pillanatban megrepedhet állapot volt, megcsinálta az inszemet, addigra már nem volt nyák tehát a nyák hamarabb jött mint a repedés, és a nyák el is tûnt a megrepedés idõpontjára, Szóval nem tudom ki hogyan tudta, én most így mûködtem. És megrepedt tuti. Ja 36.9 voltam reggel.
Karmen, Gitta, és aki még kimarad kár hogy nem jöttök, Marcsi is jön, most beszéltünk telefonon, gondolunk Rátok.
Puszi Hurki
hurki

Sziasztok!

Köszi a sok jó tanácsot.

Andi,
A cickafark cseppet hogy kell adagolni? Még nem kaptam sehol, de még próbálkozok...

A fehér fagyöngyrõl hallottatok valamit? A Maria Treben könyvben azt olvastam, hogy a hormon-egyensúlyt rendbehozza...

Jár valaki Nyírõ Gyulába? Milyen az? Ott is lassan folynak a dolgok?

köszi
Adél
adél

Sziasztok Lányok!
Csak gyorsan beugrottam. Már alig várom a talit, addig viszont még sok a munkaKép ott találkozunk. Gyertek sokan!!!

AdélKép
A fehér fagyöny gyógyhatásáról én azt hallottam, hogy vérnyomáscsökkentõ hatása miatt alkalmazzák. Emellett jó hatással van a szívre.
"A fagyöngy jó szolgálatot tehet például érelmeszesedésben, idõskori szívártalmakban, nyugtató hatású gyógynövényekkel együtt pedig ideges szívpanaszok esetén várhatunk jó eredményt a növénytõl."
Tudtommal ezek a fõ hatásai.

És még ezeket találtam vmikor róla:
"A fagyöngy elõsegítheti a menstruációs vérzések szabályozódását, a méhvérzés-zavarok megszûnését is. Állítólag egyes indián törzsek vetélések elõidézésére, illetve a szülés közbeni méhösszehúzódások serkentésére használták az amerikai változatát."

"A növény hatásmechanizmusát még ma sem sikerült pontosan megfejteni, egyesek szerint hatóanyagai kizárólag intravénásan érvényesülhetnek, mivel azok a gyomorban illetve a bélcsatornában lebomlanak, elpusztulnak. Mások szerint hatásait a vegetatív idegrendszer befolyásolása révén éri el."

Én most a tisztítókúrám alkalmával szedem. Nekem a természetgyógyászom írta fel.
pussza
Bogár
bogár

Lányok!
Jó talizást, én még mindig robotolok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

AdélKép
Ezt találtam még a fagyöngyrõl kissé ezoterikusabb változatban.

Alkalmazása: a fehér fagyöngy erõsebb hatású. hidegvízben kell áztatni, hõérzékeny, leghatékonyabb ha fürdõvizhez rakjuk, beleszórva abba! érintkeznie kell a bõrrel ezért nem szürt ázalékát öntjük a fürdõvízhez. egyfürdõvízhez 5-10dkgot adjunk

Hatásai:
- szívrákra
- vérnyomáscsökkentõ
- a társaskapcsolatok következtében kialakuló nyomást csökkenti
- daganatos betegségekre
- harmonizálja a férfi és a nõi tudattalant
- immunrendszerre (felerõsíti az immunrendszert és így az felismeri a daganatos sejteket)
- megnöveli a szaporodási kedvet
-nõkre igen jó hatású, és a nõ párkapcsolatára is
- erõs ízzasztó hatású
-a szív tûzhiányát (ami az ür miatt alakul ki) gyógyítja
- a nemjól megélt társas kapcsolatokat is rendezi
- jó hatású a vaginizmusra (hüvelyi érzéketlenségre) és a csikló megnagyobbodásra (fürdõvízbe)
- tágító hatású, szülés megkönyítésére (fürdõvízbe)
- megerõsíti a médiumitást
- megnyitja a torok csakrát, visszaállítja az információs rendszert
- gyógyítja az elmebajt (tudathasadásos problémákat)
a hajra is jól hat
- az indiánok pipában ezt is füstölték mert így valódi kapcsolatokat hoz
- az indiánok azt tartották, hogy láthatatlanságot is okoz
tulzott bevitele tûzet, lázathoz ezért láz esetén ne alkalmazzuk!
bogár

Lányok !
Bocsi papoltam a palástfû- cickafark variációról erre egy másik topicban olvastam hogy itt nálunk Hurki már pontosan leírta hogy kell elkészíteni, mennyit kell inni stb. Emlékszik valaki hogy cc. mikor írhatta visszakeresném mert szeretném kipróbálni.
Köszi
zsé
zsé

Köszi Bogár. Most egy kicsit elgondolkoztam, mert hiába jó a felsorolás, az is benne van, hogy a vetélés elõsegítésére alkalmazták... Vigyázni kell ezekkel a gyógynövényekkel.
Én cickafark-palásfüvet iszom pár hete felesben, de csak napi fél litert. Azt hiszem 6 hét kúra után kell szünetet tartani. Ezt Ti is így tudjátok? Ér valamit egyáltalán napi fél liter?

na pussz
Névtelen

Karmen,
már megint kérdezek toled:
és a férjed eregményét nem lehetett feljavítani?
Mikor lesz egyébként a lombik?

Jó szórakozást a talihoz.
Orsi ígértem neked, hogy megismersz hamarosan, de ma jottem meg kulfoldrol. Majd legkozelebb.
Mikor mentek legkozelebb dokihoz?

Bella
Névtelen

Sziasztok LanyokKép

Sajnos mostanaban eleg ritkan tudok jonni, eleg sok munkat bevallaltam, legalabb lekotom magam, es nem allandoan a babucira gondolok.
Minden lanykanak hatalmas gratula akinek sikerult!!
Es a tobbieknek pedig hatalmas drukk, hogy sikeruljon.

CatEyeKép
Remelem csak viccelodott Veled a babuci es meg akar maradni. En nagyon szoritok hozza, es kivancsian varom a fejlemenyeket. Fogsz valamikor tesztelni?

ViragKép
Nagyon sajnalom, hogy ilyen dolgok tortentek meg Veled.
De hiszem, hogy vagy Te annyira pozitiv gondolkodasu, hogy hamar tul jutsz a valsagon es elore nezel.
Sokat gondolok Rad!

GittaKép
Ne mergelodjelKép A ciklus vegere meg drukk Neked. Kuldjuk a pozitiv energiakat.
Engem meg javits ki legyszives. Kov ciklus 4. nap. Illetve mar 5. mert otthon mar holnap vanKép Most jon nekunk is a tennivalo lassanKép

Nem irtatok, hogy milyen volt a tali!?? Sajnos en nem tudok menni, de gondolatban mindig ott vagyok.

Pusza:
Vica
vica72

Lányok! Tegnap hoztam el a vérvétel eredményét, jól meg is ijedtem, mert több érték is rossz volt, egyböl szaladtam vele a belgyógyászhoz, de szerencsére altatható vagyok, igy sima már az út a lombikhoz. Igaz vasat kell szednem. Tudja valaki ha sok a Kálium szint az mit okozhat?

Bella! Kötelezö volt a férjemnek egy mütét, ami után 3 hónappal megint kontroll andrologiai vizsgálatra kellett mennie, mivel ez ugyanolyan rossz lett, igy kapta a beutalot a lombikra.
Késöbb felirtak neki Gonal-F-t, de nem lett volna értelme kiváltani, mert kb. 80e Ft, másik hogy max. 40%-al javult volna az eredménye. Na most, 1-2millió spermaszám mellett, ugyanugy lombik kellett volna, igy a Kaális dokival is meg lett beszélve nem kap a férjem szurit.Amugy márc. lesz.
De most dolgozok a punkcióig.

Cat! Még lehet az poz! Nem feladni.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Vica!
Köszönöm a jókívánságaid, de elkéstél vele. Biztosan nem lesz pozitív. Kép

Lányok!
Annyira, de annyira magam alatt vagyok! Kép Teljesen biztos voltam benne, hogy most sikerült, csak nem akartam mondani, meg féltem is tõle, hogy tévedek. Kép A melleim mint két labda... Ma reggel meg foltos volt a wc papir, pedig még csak a 27. napon vagyok. Igaz, tegnap olyan ideges voltam, hogy a zokogás is rázott, még ma reggel is... Inkább nem részletezem. Lehet, hogy az idegesség ártott meg? Passz. Ráadásul holnap kellene mennem 28. napi vérvételre, de így nem tudom van-e értelme elmenni. Valószínûleg holnapra meg is jön. Soha nem jelentkezett még ennyire korán a menzim, inkább késni szokott. Kép Szerintetek érdemes elmennem?

Na, hagyjuk. Ha tudom, akkor ma dobom a tablicskut is.

Üdv:
Gitta
gitta

VicaKép,KarmenKép
Kösz a drukkot, de negatív lett a HCG teszt, így abbahagytam az Utro-t. Új ciklus új reményekKép

GittaKép
Nagyon sajnálom. Annyira zaklatott vagy mostanában, hogy célszerû lenne elmenned egy "picimókushoz", aki a lelkedet is ápolná egy kicsit. Sokan szakemberhez fordulnak, akik nem tudják magukban, vagy a párjukkal feldolgozni a sikertelenséget. Tudod ez ördögi kör, mert a stressz miatt nem sikerül, amin tovább stresszeled magad. Azért a vérvételre szerintem menj el, mert legalább hormonértéket megtudhatsz belõle (sárgatest).

LányokKép
Ilyen szuper tali még nem is volt mint tegnap. Bánhatja aki nem jött elKép Nem a mini, hanem az "óriási" jelszóval tudom illetni, nem létszámban, de hangulatban. Nagyon jól éreztem magamKép Amikor hazaértem a párom egyenként végigkérdezte, hogy ki volt ott, és kivel mi van, mintha értene hozzáKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Gitta, Cat!Kép
Sajnálom, talán a tavasz majd "meghozza" a babót!

Hurki!
Köszike, mára elmúlt...

Örülök, hogy jól sikerült a tali, nekem sajnos nem igen engedi az idõm, meg elég messze is vagytok...De talán egyszer!

Kivagyok teljesen, ez a várakozás megbolondít. Még várnom kell hétfõig-keddig, de már most tiszta ideg vagyok. Annyira szeretném, hogy végre sikerüljön!

Csutka
Csutka

Hurki ! Kép

Úgy tudom, hogy te nagyon tudod hogyan kell alkalmazni ,
milyen arányban, mennyit naponta , mennyi ideig stb a cickafark +palástfû teát.
Légyszike ha van idõd ird meg.
Köszi :
Zsé
zsé

OFF:a tali tényleg nagggyon jól sikerült. Ilyen sokáig még egyszer sem tartott.
CAT:az ismerd meg szûkebb hazád mozgalom keretében természetesen elvétettem az utcát és a Kálvin helyett a Blahán kötöttem ki - sosem fogom megtudni hogyan. A férjem biztosan röhögõgörcsöt kapott volna ha lát. De nem látott!Kép
VICA,ZSÉ és MINDENKI:köszönöm a sok együttérzést - jó érzés volt utólag elolvasni a soraitokat és biztosan azért szedtem magam össze ilyen hamar, mert annyian gondoltatok rám!Kép
GITTA:sajnálom, hogy így kivagy! Nemrég olvastam, hogy az idegeskedés nem befolyásolja a babákat a megtapadásban és a megmaradásban, de a túlzott stresszelés rosszul hat a hormonszintekre! Szerintem is jót tenne egy szakember segítsége de legalábbis egy megértõ barátnõ, akinek kiönthetnéd a lelked. Tudom, hogy szinte lehetetlen, de próbálj meg valami másra koncentrálni, ami érdekel vagy amiben az örömöd leled!
CSUTKA:kitartás és ne stresszelj! Drukk megy ezerrel!+++++++
ZSÉ:én csak cickafarkról tudok infot, azt idemásolom.
Cickafark
A nõk gyógyszere, de tévedés azt hinni, hogy elég csak cickafarkfûteát inni anélkül, hogy változtatnának helytelen életvitelükön. Azoknak, akiknek rendszertelen a menstruációja, kiváló hatású, mert a cickafarkfûtea hatására behangolódik a hormonháztartás. Ehhez a teát ne fogyasszuk mindennap, hanem csak a ciklus bizonyos napjain: amikor vége van a tisztulásnak, akkor az elsõ, nem vérzõ napon kezdjük a teaivást a 14. napig, majd szünetet kell tartani a következõ tisztulásig, és így tovább. Azoknak a nõknek is eredményes lehet a tea fogyasztása, akik szeretnének áldott állapotba jutni. Segít azokban az esetekben is, amikor a menstruáció szinte kibírhatatlan fájdalommal jár együtt. Ilyenkor csökkenti a görcsös fájdalmakat, és csak a tisztulás alatt kell alkalmazni.
A cickafark a férfiak prosztataduzzanatának elsõ számú gyógyszere. Más gyógymódokkal együtt még a legkomolyabb prosztatabántalmaknál is enyhíti a panaszokat.
Illóolaja az aromaterápia egyik gyöngyszeme. Menstruációs problémáknál, székrekedésnél, nyugtatónak, gyulladáscsökkentõnek és görcsoldónak nélkülözhetetlen. Homeopatikus készítmények is készülnek belõle.
Nem ajánlott azoknak, akik fogamzásgátlókat szednek, vagy hajlamosak a rosszindulatú daganatokra, a növény ugyanis ösztrogénhez hasonló hormonaktivitású vegyületet tartalmaz. Megijedni azonban nem kell, egészséges nõknél nem okoz mellékhatást.
A vizeletet sötétbarnára festi, de ez nem kóros. Ritka, hogy nagyon érzékeny betegeknél kiütést vagy hasmenést okoz. Teáját nem ajánlatos hosszú távon alkalmazni és az elõírt adagot túllépni. Áldott állapotban lévõ vagy szoptatós anyák is ihatják, de az egyes adagok ne legyenek nagyobbak 1 dl-nél.
A tea készítése: 1 ek. mennyiséget forrázzunk le 2 dl vízzel, 15 percig hagyjuk ázni. Szürjük le, és édesítés nélkül fogyasszunk belõle 2-szer 2 dl-t naponta, 20-30 perccel étkezés elõtt.
Virág
Virág

CatKép
Sajnálom, hogy nem sikerült. Ez hányadik inszem volt?
Örülök, hogy jó volt a tali. Csináltatok képeket?

VirágKép
Ugye, Te is jobban vagy már? Mikor kezditek a lombikot?

CsutkaKép
Csak közhelyeket tudok mondani, minthogy fel a fejjel, csak pozitívan, de azt tiszta szívembõl kívánom. Ha ilyen régóta próbálkoztok, mi az akadálya a lombiknak? Vagy Te nem akarod még?

GittaKép
Te se szomizz már!!!! A legközelebbi talit jó lenne más napra szervezni, hogy Te is el tudj jönni. És akkor majd felvidítunk, okszi??

BogárKép
Azért ugye nincs nagy baj, hogy leálltatok a projecttel?

HurkiKép KarmenKép
Drukk megy!!!!

JoviKép
Üdv újra itt! Húgod megszülte kicsi fiát?

Vigyázzatok magatokra, oly sok vírus leselkedik ránk! Fõleg a kismamekok pihizzenek!

Puszi:
Krissi
krissi

Sziasztok Lanyok !
En is ,mint sokan masok "kulsoskent " kovetem az esemenyeket veletek kapcsolatban es rengeteg informaciohoz jutottam mar altalatok. Ezt meg is koszonom Kép
Cateye
Elnezest, hogy ismeretlenul kerdezlek, de megneztem Erazmuszhoz irt kerdesedet es abban a hod alapjan szamomra egyertelmu volt a tuszorepedes es kesobb a hod a 37C-ot is elerte. Hogy lehet az,hogy akkor megsem repedt meg? Mitol esik es megy fel a homerseklet akkor ilyen "tokeletes" modon?
En csak nyaron tudom majd magam kivizsgaltatni, ha addig nem jon ossze, de en a sajat gorbem alapjan biztos voltam eddig abban, hogy nekem megrepedt a tuszom csak nem talalkoztak idoben a fiuk vele.
Bocsi a hosszusagert. Elore is koszi
En is szoritok mindenkinek, akinek kell !!!
Dorki
Dorki

Sziasztok!

Krissi, Virág!Kép

Köszönöm a bíztatást, talán ma egy kicsit nyugisabb vagyok Tegnap sokat beszélgettem a barátnõmmel, különbözõ jótanácsokat kaptam, így könnyebb a várakozás.

Krissi!Kép

A lombokra még várunk. Nem kimondottan lehet még elindítani, mert igaz, hogy az idõ elég sok amióta próbálkozunk,de a lombikig van még pár lépcsõfok...

Mit tudtok az íriszdiagnosztikáról? Tegnap ajánlották, hogy próbáljam meg, mert valakinek ez segített kideríteni mire van szüksége a szervezetének a teherbeeséshez.
Csutka
Csutka

Sziasztok!
Cat! Sajnálom. Kép Megint az volt a gond, hogy üres volt a tüszö? Párocskád nagyon bátor, hogy beadja neked a szurikat! Kép
Virág! De jó, hogy újra itt vagy! Kép
Adél! Én naponta egyszer ittam a cickafarkot, 20 cseppet tettem egy kicsi gyümölcslébe. Teába és vizbe téve szörnyü ize van. Kép
Gitta! Fel a fejjel! És ne add még fel! Nekem is volt kicsi maszatom a 29 és 30. napon is. Aztán mégis itt a baba, akinek tegnap már a szivét is láttuk. Kép Fantasztikus élmény volt! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Virág Kép
Nagyon köszi az infot s nagyon jó hogy újra köztünk vagy .
Sok sok ++++++ mindenkinek
Zsé
zsé

Karmen!
Köszönöm, hogy ajánlottad ezt a topicot.

Kedves Sorstársak!
Esetleg tudnátok segíteni?
Voltam termékenységi vizsgálaton és az alábbi lett az eredmény:
S. szám: 130 M /ml, Össz S. szám: 300 M /ml, Menny.: 2.6 ml, 40% aktivan mozog ( nem elég viszkózus az anyag ), Ph: 8.5
Az mit jelent a gyakorlatban, hogy az elfolyósodási idõ hosszú? Ezzel kisebb a termékenyítõ-képesség?
Az andrológus azt mondta, hogy termékeny vagyok, de már sokmindent hallottam és ennek utána szeretnénk járni...

köszönöm
Milán
Névtelen

Kedves Milán!

A hasznos linkek között szerepel ez a leírás, talán segít!

A normális ondókép (spermatogram) jellemzõi a következõk:
Küllem: hígan folyó, hígított tejszínû, jellegzetesen gesztenyevirág szagú.
Ondómennyiség: 1,5-6,0 ml.
Spermakoncentráció: legalább 20 mill/ml.
Elfolyósodási idõ: legfeljebb 20 perc.
Életképesség: minimum 60%.
Célirányos mozgás: minimum 40%.
Összecsapzott sejtek (aggulutináció) aránya: kevesebb, mint 10 %.
Az egészséges alakú sejtek aránya: legalább 50%.
Vegyhatás: enyhén lúgos (pH7,2-7,8).
Fehérvérsejt: látóterenként legfeljebb 1-2.

Csutka
Csutka

Gitta Kép
Javíts légyszi, köv. ciklus, 5. nap.
Köszi

Tinka
tinka

VirágKép
Úgy látszik többször kell hozzánk jönni, hogy megtanuld az utat. Azért elég nehéz lehetett a Blahára kijutni, mert én nekem is gondolkkodnom kellett rajta, hogy hogy kell. A Kálvin tér adja magát. Látod a sok Cola megzavartKép

DorkiKép
Én cáfolom a jó hõgörbe=minden rendben ciklus tézisét. Kb. minden 3. hónapban van nekem ilyen, hogy nem reped meg a tüszõm (Profasira sem), de átalakul sárgatestté, és ontja a progit, amitõl szép a hõgörbém, és a mensi alatt felszívódik a sárgatest. Ez a dokim szerint ovulációs ciklus (a ciklus elsõ felében minden teljesen ok), csak nem tudjuk, hogy miért nem reped meg a tüszõ. Megkérdeztem egy netes orvost, az azt mondta, hogy nincs benne petesejt, de az én dokim ezt tagadta, bár elég bizonytalan volt. Az is érdekes, hogy mindkét petefészkemben volt már ilyen.

AndiKép
Örülök, hogy minden rendben a babócával. Mikorra vagy kiírva ?

KrissiKép
Mi a 3. inszemre készülünk majd, újabb fajta stimulációval, ha felszívódik a sárgatest.
Sajna a talin nem fotóztam, de a legközelebbin....

CatEye

Cat
Kép
cateye

KRISSI:Most úgy gondolom talán májusra rendezõdik a ciklusom, lebonyolítjuk a költözést és a lelkem is megerõsödik és akkor uccu neki!
ANDI,ZSÉ:KépKép
MILÁN:szerintem ez jó eredmény.Az elfolyósodáshoz nem értek, kérdezd meg a dokidat!
CAT:bármikor szívesen kiviszlek a Blahára, szólj nyugodtan! Vagy lehet, hogy még egyszer nem sikerülne...?
Virág
Virág

Sziasztok, csatlakozok a szupertali véleményhez. 3/4 9-kor már azért áltunk fel mert mégiscsak haza kell menni, de olyna jó volt együtt, megint annyit rötyörésztünk.

Milán, egy doki nem doki, és ha nem érzed kielégítõnek a felvilágosítást keress másik dokit és kérdezz tõle is, neki kötelessége válaszolni. És becsüllek amiért önmagad vállaltad és csinálod végig a vizsgálatokat és nem rugdosni kell, hogy menj!

Nekünk a második doki vált be. De tenni mindent megtettek, gyógyszer-mûtét, javult is de mégsem elég jó, ezért inszem. Amiért most pipa vagyok, hogy eddig nem volt pénzsóvár, most meg csináltatott a párommal egy biokémiai vizsgálatot. Bevittük, mondta a nõ, hogy majd telefonon kérdezzünk rá megvan-e az eredmény. Jó hívtuk, igen készen van. Na és mi az eredmény? Hát õ nem mondhatja meg, majd a doki. Igen ám de a doki márc végéig nincs a kórházban. ellenben mehetünk a magánrendelõjébe mert ott dolgozik. egy rohadt eredményért ahol annyit kellene mondani hogy igen vagy nem! Ne nyomjanak már feleslegesen tele hormonnal engem az inszemre ha egyszer nem jó! Szerintem ez olyan tisztességtelen volt! Most fel vagyok háborodva.

Zsé, Virág már leírta a cickafark részét, én keverve ittam fele-fele arányban 2-3 csészével egy nap, 1-14.napig! leforrázod kicsit állni hagyod, nem olyna vészes az íze meg lehet szokni. Szépen beállítja a ciklust, itt elég sokaknak segített már.
Gitta, sajnálom, hogy ilyen kis bilifüle vagy, remélem hamar magadratalálsz! Veled most mit csinálnak? szedsz valamit? Vársz valamire?

Karmen, szerintem okos döntés volt, hogy nem vettétek meg a méregdrága bogyót, ha egyszer úgyis lombik oda 1 jó matyika is elég. Ha ezek utána rohadék pénzsóvár profi matyológusunk bogyót ír fel a páromnak szerintem én nem hagyom, hogy mérgezze magát, inkább íratok vele papírt, hogy alkalmatlan és menjünk lombikra! Még mindig forrongok, hogy lehetett ilyen dög ez a titkárnõ!

Dorki, aranyos volt a kérdésed, hogyan lehet szuper görbéje Catnek ha belül mégsem oké minden. Tudod itt orvosi csodák vannak, Cat is egy ilyen csoda, Virág is az, sõt jómagam sem szerénykedhetek. De nem adjuk fel, és nekünk is lesz, ha kicsit nehezebben is de jön a babuka - igaz lányok!?

Hû de hosszú lettem. Puszi Hurki
hurki

Andi28Kép
nagy gratula. Beszélj már most sokat hozzá és tartsd a pocakodon a kezed, mert állítólag ilyenkor melegséget érez és odabújuk (persze Te azt még nem fogod érezni).

MilánKép
Elemzésileg én nem nagyon értek hozzá, annyit tudok, amit Csutka is megírt. Így, ha netalántán errõl a topicról nem érkezik számodra kielégítõ válasz, ajánlanám megkérdezni Erazmusz doktornõt, aki, az "Erazmusz, kérdezz és felel a nõgyógyász" topicban van.

KrissiKép
Nem, nincs baj csak közbejöttek olyan események, amik miatt így döntöttünk. Nem vagyok egyáltalán letörve, sõt...
A múlt év vége miatt szükségem volt egy kis lelki felépülésre is. Most már a lelki oldala megvan, sõt meg is duplázódott vagy triplázódott, viszont most még hátra van egy-két olyan dolog, amihez mind a kettõnkre a párommal együtt szükség van és ezalatt fõként a fizikai erõnlétet értem, és hát ezt, mint tudjuk babásan nem igazán lehet végezni, munkásokra pedig nincs pénzünk.

pussza csajok
Bogár
bogár

HurkiKép
Most mi van? Ez a matyológus az inszem elõtt volt vagy utána. Bocs, de nem igazán tudtalak követniKép.
De én is felháborodom, ha Te isKép
Ja és engem se felejts ki az orvosi csoda felsorolásbólKép
bogár

BogárKép
Ezen jót nevettem, hogy van még 1-2 dolog amihez a párod is kellKépKépKép Szarban lennénk nélkülükKép

MilanKép
Szerintem ez az eredmény jó. Azért én is megmutatnám másnak, mert több szem többet lát.

HurkiKép
Az inszemnél a "jobbik állományt" pöccentik fel, ráadásul fel is turbózzák, tehát még bármi lehet belõle. Azért szemtelenség amit a matyológus tett. Ez most derült ki ? Tréfáljátok meg. Küldjetek be hozzá egy adag tejfölt elemzésreKép Azért ne bánd a gyógyszerezést, mert hosszú idõ óta legalább ovulációs ciklusod volt, magától repedéseel. Ez ám nem semmi, ismerve az elõzményeketKép

VirágKép
Megkérdeztem a páromat és tök bonyolult tõlünk az út a BlaháraKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Csajok!

Már rég jártam felétek, mivel várakozó pályán vagyunk,de ha nem is napra készen, de azért olvasgattalak benneteket.
Akinek sikerült a babuka, annak nagyon sok örömet kívánok az elkövetkezendõ évekre, akinek szorítani kell nagyon-nagyon szorítok és veletek izgulok.

Virág

Nagyon sajnálom, amiken keresztül mentél, de mostmár biztosan minden rendbe jön, s hamarosan te is tologathatod a kicsi babádat. Örülök neki, hogy ilyen erõs vagy és ilyen optimistán állsz a dolgokhoz, így már minden akadály elhárult remélhetõleg elõletek.

Nekünk már csak két hetet kell kibírni és újra rajtra készen, telve optimizmussal várjuk a babát. Ráadásul most vagyunk egy családiház vásárlás kellõs közepén, hogy mire sikerül a babát összehoznunk, talán még jobb helye legyen. Tudom nem az anyagiak a fontosak, nem is arra gondoltam.

Még egyszer is nagyon szorítok mindenkinek akinek kell, sok pozitív energiát küldök, nekem most nagyon sok van.

Gitta,

Neked duplán is küldök egy kis optimizmust, csak nem elkeseredni, tudod az sosem vezet semmi jóra, a babák vidám anyukákat szeretnének.

Pusz
Alma
Alma

Kedves Milán,
a férjemnek hasonló eredménye volt és volt aki azt mondták neki is hogy jó, de volt aki azt, hogy nem. És szerintem annak volt igaza, aki azt mondta, hogy nem.
Szerintem gomd van a PH-vel-magas, és kevésnek tûnik az aktívok százalékaránya.
Lehet, hogy gyulladás van a háttérben. Biztos neked is azért mondják, hogy termékeny vagy, mert magas a spermaszám, -de ha itt vagy koztunk, akkor valami mégsincs rendben, úgyhogy én megkérdeznék még egy orvost.
Persze lehet, hogy megint nagy baromságokat gondolok-tehát, ez nem biztos, hogy így van.

Cat,
és az nem derult ki, hogy miert volt a vérzés?
És, én még mindig nem értem, honnan tudják megkulonboztetni a jó sárgatestet a meg nem repedt tuszo helyén éktelenkedo rossz sárgatesttol?
Tényleg ne vedd tolakodásnak a kérdéseket, de a te eseted
lehet, hogy a végére sokmindent megértet velunk, de az orvosokkal is. Mert ha jól értem, nálad nem tudni mi a valós ok.
Az endometriózis pl. -ahogy olvastam róla, lehet néma is, és mégis akadályozza a megtermékenyulést.
Ez nálad kizárható?

bella
Névtelen

MilánKép
az eredmény, ami a számot illeti nagyon nagyon jónak mondható, de a 40%ez elég kevés és a ph is elég magas.
A gyulladást én is valószínûnek tartom, bár nem vagyok szakorvos. Nem állapítottak meg ezen kívül semmi rendellenességet? pl. pyospermia, mert az gyulladásra utalhatna. Szerintem is kérdezz meg másik orvost is (az interneten is vannak dokik, ha érdekel tudok címet mondani, dobj egy mail a címemre).

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: