A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Persze, ismét bejött: mihelyst segítséget kérek, azonnal rábukkanok én is. Nekem 6 km. jött ki.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nem tudtok valamit derékfájásra?
Két napja nagyon fáj. :cry:

Háton alvás: én oldalt fekszem le, de mindig háton ébredek. Tehát éjjel hanyatt fordulok. Ha gáz lenne, csak "szólna" valahogy a baba, nem? :roll:
Néha nehezebben kapok levegőt, akkor automatikusan elfordulok oldalra.

Szülés: én már nem is tudom, mit szeretnék. Legszívesebben azt, ha csak szeptemberben születne, de az nem fog menni... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Autóval szerintem 5-10 perc.

Kép
nenoke

halihó

:D voltam anyumnál, és nála megoldódott a probléma! hál' istennek!!!! az övétől tartottam a legjobban!

esztora, de jó hogy leírtad ezt az oldalt! egész jó áraik vannak, szóval lehet rendelek én is ebből a cseh pelusból, szóval tényleg jó minőségű??? mert boltokban már nézegettem, de :roll:

bori, nem tornázom , de a munkám felér egy napi tornával! na de ha azt mondod az segíthet, kipróbálom!

a háton alvás már én is említeni akartam, mert mostanság éjjelente azt veszem észre, hogy többet alszom háton, mit eddig, és észbe kapok, aztán spuri oldalra! mindig eszembe jut ez az eres-véráramlásos dolog, de annyira nagy gond csak nem lesz lesz ebből, jól meg vagyunk alkotva (vagy mi a fene, értitek, a természet megoldja vagy mi)

babó nálunk még medence végű, de van még ideje megfordulni!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

tudom, mit akartam még:

Esztora: mennyi a postaköltség?

lynia-

Na sziasztok,
túl a hajfestésen. :lol:

Pillangó: szerintem ne akard nagyon a császárt sem, mert az is fájdalmas lehet. Minél természetesebb annál jobb, persze ha nagyon fáj,lehet kérni epidurált. Szerintem ne félj, mert megérzi a baba a félelmedet, és ki sem bújik. :wink:
Ikább ha nagyon ideges-félős vagy, kapkodj be a vajúdásnál Chamomilla D4 v. C4 homeos bogyót, ez ellazít egy kicsit (félóránként-óránként egy tabletta). Meg mondogasd magadnak, hogy gyors szülésem lesz, gyors szülésem lesz....

Uxi nekem is nagyon fáj, azt mondta a szülésznő, hogy ez is a növekedés, és a medence tágulása miatt van. A legjobb ha megpróbálsz egyenes testtartást felvenni, és a terhestorna, vagy jóga is nagyban segít . Sajnos masszírozni nem lehet, mert beindíthatja a szülést. Próbáld ki, hogy keményebb párnával alápócolod, nekem segíteni szokott, vagy egy melegebb (nem forró) fürdő. Hátha.

Andrea
Kép
kindernay

Köszi csajok a tanácsokat.
pillangó7

Hali!

Továbbra is gáz van :cry: Múlt héten a méhszájam c1500 volt, ma c 1000. Viszont hazaengedett a doki, tehát nagy baj nem lehet. Továbbra is ágynyugalom, és ha fáj huzamosabb ideig, akkor szóljak neki. Csak igazság szerint nem tom, mi kell, h fájjon, mert eddig se nagyon éreztem semmit.

Ma elég sokat beszélgettünk az új magándokimmal (ettől függetlenül járnom kell a körzetihez is :twisted: ). Egyre szimpatikusabb, felírtam egy csomó kérdést, mindre válaszolt. Pl azt mondta, h először szülőknél kifejezetten tanácsolják, h legyen gátmetszés, inkább az, mint az össze-vissza szakadás. Amúgy én nem tervezek előre semmit (pláne, ha hamarabb jön a pici), rábízom magam a dokira, ahogy ő a legjobbnak látja. A párom is volt velem, neki is barátságosnak tűnik.

Picur rengeteget mocorog, örülök, mert akkor még jól érzi magát :P A múltkor nagyobb lett a BPD adatom az átlagnál, azt mondta a doki, az lehet mérési hiba (79 mm lett, a határ 74 mm-ig van), megnézte a korábbi uh-értékeket, aztán megnyugtatott. Szívhangot is néztünk, 140.

Én egész jól tudok oldalamon aludni, az éjszakák is egyre nyugodtabbak, jól alszom.

ná, ez azt jelenti, hogy folyamatosan rövidül?
akkor komoly az ágynyugi!

aki nem bírja, ne olvassa!!!!
van egy ismerősöm, pár éve 6 hónapra meg kellett szülnie a babáját (sajnos meghalt szegény picúr), azóta lombikkal próbálkoztam, de 6-8 hetesen volt mikor 12 hetesen elvetélt, a 4. lombik sikeresebb volt, 4 hétel van (sajnos csak volt) mögöttem, és most hívott bnőm, hogy megint megszületett a baba, 70 dkg és küzdenek az életéért! úgy sajnálom őket! szegény teljesen összeomlott, hogy nem történhet meg vele ez ismét
de érdekes, mert akkor volt orvosnál és a doki mindent rendben talált, amikor mondta, hogy van valmi nyálkás ..., megvizsgálta és kórház, ott pedig akármit adtak nem segített, hirtelen teljesen kitágult :cry:

lynia-

Ági
Pihengess sokat!!

A kaális topicon is elment 2 pici ikerbaba, 16 hetesek voltak :cry:
Nem tudom mi van a levegőben :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

A fogamzás-beültetés előőt-utáni topicban van 2 nagyon jó videó!

KépKép

KépKép
szivvi

Emi, az ilyeneket szerintem nem is lehet feldolgozni. Bármennyire is vallásos vagyok, ilyenkor azért mindig elkap az érzés, hogy ez mennyire igazságtalan. Hányan kapnak gyereket, akik elvetik, ellökik maguktól, és az ilyeneknek, mint a barátnőd, meg nem sikerül. Imádkozni fogok a barátnődért, hogy felépüljön lelkileg. Bár szerintem ez sok-sok évig eltarthat.
nenoke

KépKép

KépKép
szivvi

Lynia - nem mondom, tényleg nincs sok esély rá, de még maradhat nekik ez a baba.
Amint említettem az egyperceseket, elküldöm neked az emilt priviben.

Kép
kissmanó

Emi 730 ft volt a postaktg.
én néztem az i.sparban és 1490 volt a kifogó.itt meg 840 ft.majdnem pktg különbség és 2. rendeltem + 3*8 pelust.
én ugy szoktam tesztelni hogy kicsit benyálazom a ujjam ha a szárazra tudom törölni elsőre akkor jó a nedvszívó képessége.törölközőt is így veszek.ezeknél is ez volt a teszt.

ismerősödnek nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!

én Lurkóm nem túl aktív 2. napja.olvastam is hogy ilyenkor már kevesebbet mocognak.
én is általában háton ébredek és átfordulok az oldalamra.van amikor cselezek beteszem a szpárnát a hátam alá igy nem terhelem a derekam meg a csípőm sem.

Bridzsi

Kép
esztora

A köcsög. Nem küldi el a privit, betette az elküldendők közé. Csak ha tudnám milyen alapon oda. S mikor vesz erőt magán, hogy kűggye is. Mett én nem vettem észre, hogy tudnék tenni valamit is, hogy onnan kimozdítsam.
:twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Kép
kissmanó

manó, köszi, megkaptam!
nem is tudtam, hogy ilyen nagy az arány!

az még kimaradt, hogy az orvosok is bíznak, mert korához képest elég érett, fejlett a babó!

köszi esztora, még megvárom a jövő heti börzét, ha ott van valami jobb akkor nem postázgattatok, ha nincs, belevágok én is..

lynia-

A köcsög. Nem küldi el a privit, betette az elküldendők közé. Csak ha tudnám milyen alapon oda. S mikor vesz erőt magán, hogy kűggye is. Mett én nem vettem észre, hogy tudnék tenni valamit is, hogy onnan kimozdítsam.
:twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Kép
kissmanó

Na, mert leköcsögöztem, az a hála, hogy a beleegyezésem nélkül ismét elküldte az előző levelem.
akkor is KÖCSÖG-KÖCSÖG

Kép
kissmanó

Sziasztok Csajok!

Nem jövök egy két napot aztán annyit írtok, hogy órákig olvasok vissza...

Megjöttem az UH-ról, szépen növekszik Bogikám, bár most nem kérdeztem a nemét, de majd legközelebb...
Nekem sem vizsgálnak kézzel sosem, talán január végén vizsgáltak utoljára.

Hát hétvégén kimelóztuk magunkat, gondoljátok el, kitakarítottuk a padlószőnyeget.
Nem volt koszos mert nemrég vettük, de azért én mégis úgy voltam vele hogy legyen az kitakarítva.
Kipróbáltam a venis szőnyegtisztítót, hát meg vagyok elégedve, tők jó, mert csak bele kell dörzsölni a szönyegbe szivaccsal és utána ha megszáradt ki kell porszivózni, hát nem hittem hogy ilyen szupi, de tényleg az, és még viszonylag jó illatú is....

Én már megvettem mindent szinte a babónak, vasárnap megyünk ikea, aztán meglesz a kiságy megy a pelenkázó is, és akkor jöhet a babóm...
Vendég

Manó! Te milyen lökött tudsz lenni! :D :D :D :D :D

Uxi, Lynia a kismama torna tényleg jó a derékfájásra. A séta a nem optimális tartásban veszi igénybe a testet, míg a gyógytornákat úgy igyekeznek kifejleszteni, hogy a megváltozott testtartás ellenére az optimális formában erősítse az izmokat, és a szalagokat.
Kb 1,5 hetet kihagytam, hasogatott a derekam, tegnap este tornáztam (fittballos kismami video), fárasztó volt, de jól esett. MA tök sokat rohangásztam, mégis jobb a derekam!

Ná! A gátmetszéssel akkor van baj (sztem), ha automatikusan vágnak. Ha a dokid figyelembe veszi a tágulásodat, akkor csak indokolt esetben vág, ezzel megkímélve téged a szülés utáni első hetek kényelmetlenségeinek egy részletétől.
A méhszáj még zárt? Gondolom mondta volna, ha nem. Az a lényeg, a megrövidülésnek tudtommal csak a súly tartásában van hátránya.
Vendég

Hencsi! Ne hivogasd annyira azt a kölköt, mert a végén még félreérti a lelkesedést ;) Jobb neki még bent!
Az ikeában én nem láttam olyan bútort, ami tetszene a babának. A sniglar túl keskeny, a gulliver instabilnak tűnik. A babaágyak, ha jól láttam, csak 60*120asok vannak, én 70*140-t szeretnék, a matracok közül pedig a felnőtt matracokról tudom, hogy mindenki megbánta, aki ott vett matracot.
Mindezt úgy mondom, hogy az egész nappalit, és a fél konyhát tervezem ikeás fabútorokkal berendezni (nem a bútorlaposakból!!!!)

Nagyon érzékeny a köldököm. Már apró érintésre is fáj, és sokszor viszket, de nem tudom megvakarni, mert az meg fájna. Néha magától is fáj. Tutok rá ajánlani vmit?
Vendég

Bori!
Hát azért nem hivogatom én, csak megnyugtat, hogy minden megvan már, egy két apróság kivételével...
Nem tom te hogy vagy vele, de ez a 3-as szám kicsit paráztat a vonalzómon, mert tudom hogy csak az utána levő fog már csak változni, 4-es meg tudom hogy úgysem lesz, addig tuti nem viszem el...

Na a köldököm nekem is fáj mint a fene ha hozzáérek...
Képzeld el, ma a doki nézte a Bogi veséjét, miért ne pont a köldökömnél van, hát csillagokat láttam...

Igen 120x60-asak az ikea-s kiságyak, de én nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem a konyhám ikea-s, meg a szobában is az ágyunk meg egy pár dolog, én nagyon meg vagyok elégedve vele, meg az azért olyan megnyugtató számomra, hogy a konyhaszekrényemre 10év gari van, azért azt sem adnak mindenhol...
De biztosan csak én vagyok ám elfogult, de nekem nagyon tetszenek a termékeik, olyan ötletes dolgok vannak náluk, a számítógépszekrényünk is onnan való, hát mindenki csodálja hogy milyen szupi...
Vendég

Igen, azt akartam én is kifejezni, hogy többnyire tetszenek a termékeik. DE: gyerekbútort nem vennék tőlük!!!
Kiegészítőket igen, pl. magamnak vettem hold alakú éjjelilámpát, most odaadom Ádámnak.
Vendég

Bori: :lol:

Kép
kissmanó

Hétfőn amúgy én is jelenésem tettem az Ikeában (bukaresti), há tuti sok gyerekbútor nem ragadta meg a képzeletem. Olyannyira, hogy max az ágyneműhuzatok ugranak be onnan. Ja, akartam venni kiságyba lepedőt, hát persze nem volt olyan méret készleten amit én akartam. Aztán nyálazót is vettem volna, há az sem volt. Elhatároztam: kapják be.
Vettem volna még valami kis fűszertartó üvegcséket, há az sem vót. Apa úgy fogta fel, hogy majd menyek még, s hátha akkor lesz. Na, de végülis nem ilyenekért mentem, hanem Edónak az íróasztalához széket néztem ki, szerencsére az vót. Na, meg a húgomnak is vettem szülinapjára evőeszközkészletet, meg lámpát az Edó íróasztalához, uhhó azért hagytam ott pénzt, nem kellett szégyenkeznem.
Valahogy nincs ötletetek arra, hogyan bírnám az agyamba programozni azt, hogy ha bébicuccos bótba járok, akkor ne folyton-folyvást folytassam azt a badarságot, hogy csak itthon jut eszembe: ismételten nem néztem textilpelust. Hmm. Még a végén apát kell majd ilyenért elküldjem? :?:

Kép
kissmanó

Manó
Én gyártottam egy " még kell " listát és viszem magammal, hogy ne felejtsek el semmit :lol:

Hencsi
Mi is kitakarítottuk a szőnyeget, pedig nem régi..

KépKép

KépKép
szivvi

Csajszik: nem parázni a szüléstől (mondom én, akinek vannak pillanatai, hogy szintén fosik a témától). Most olvastam valakinek a szüléstörténetét: harmadik gyerkőc 30 perc vajúdás után bújt erre a világra, gátvédelemmel, s óriás méretekkel: 4680 gr és 55 cm. Nagyobbik gyereke 2,5 órai vajúdás után, míg a középső 25 perc után hagyta ott a belső mentsvárat.
Szal így is lehet. Ja, hogy ehhez marha szerencsésnek kell legyen az ember lányának? Na és........

Kép
kissmanó

Még kell lista? Aha, 5letnek jó. De amilyen Bori szerint lökött vagyok (s asszem nagyon nem trafált mellé), tuti az maradna itthon.

Kép
kissmanó

Elvégre azt írják az okosak a pocis mamikról, hogy feledékenyek. Én meg hogyan is cáfolnék rá erre az elméletre?
Nem tom, Murphy bácsinak volt-e ilyen megállapítása, ha nem, akkor öreg hiba volt részéről azt kihagyni.

Kép
kissmanó

Na, látom nagyon megeredt a billentyűzetem az elfogyasztott (egyébként tiltott) 2in1 hatására. Jobb ha mék fürdeni, oszt irány az ágyikó. (különben vörösboros kóla a tiltott nedű ami legurult a nyelőcsövemen)

Kép
kissmanó

Jujj, Manó! Nekem meg a pálinka hiányom erősödött meg délután... Még jó, hogy csak az igényeset innám meg, az meg jó drága, úgyhogy nem vettem, és nem is tartunk itthon. Ha lenne itthon, lehet, hogy belenyaltam volna. Csak 2cl-t... Már várom, hogy lehessen fogyasztani.
Furcsa, mert max. havonta 1x ittam, de inkább 3 havonta, de a teherbeesés óta állandóan kívánom. :oops:

Listát tartsd a pénztárcádban. Ha eszedbe jut valami, onnan kiveszed, ráírod, és visszarakod. Hátha...
Nekem még csak dohányzóasztalon lakó listám van. Oda gyűjtöm, amik eszembe jutnak.
Sztem párom sokmindent fog egyedül venni...
De ma feloldottam a vásárlási blokkot. 33 hetesek vagyunk, már át is lettünk minősítve 34 hetesnek Ádi korai fogantatása, és méretei miatt. Már csak a legnagyobb tragédia lehet, az meg nagyon elenyésző arányban fordul elő, és ha beüt a ménkű, nagyobb bajom is lesz, mint az, hogy ezeket eltávolítsam.Szóval elkezdtem az árakat felmérni. Babakocsi még mindig csak a peg perego venezia merül fel. Ha láttok valahol hirdetést (használtról), kérlek küldjétek el a linkjét!
Ma megtudtam egy bababoltban, hogy a peg perego babakocsikat csak a brendon forgalmazhatja kicsiny hazánkban.

Szófosásom van :? Pedig már a komódon kuporog a számítógép, és a kihúzott fiókon van a billentyűzet :D
Vendég

manó: amikor elküldöd, akkor még csak a küldendőbe teszi és amikor az illető belép, akkor kerül a küldött(vagymianeve) mappába.. :lol: :lol:

hátonfekvés: én pl. annyira nem tudtam a hátamon feküdni, hogy a pár perces uh vizsgálattol is rosszul lettem. majdnem elájultam ott fekve az ágyon.. :roll:

...én még mindig nem voltam cukorterhelésen... :lol: már kétszer bevoltam írva, de mindig lebetegedett vki (vagy a csajok, vagy én nem éreztem jól magam...) ..meg leszek szídva.. :oops:
itt megjegyezném az orvosi protokollt... az első dokimnál szinte soha, talán egyszer volt kézi vizsgálat, nem vett kenetet, nem volt cukorterhelés, 36hét utáni alkalmankénti vizelet vizsg....stb.
ezekre mind a 2.terhességnél jöttem rá, hogy jéééé ilyen is van? :lol:
most uh-m a 4dvel együtt kb3volt, viszont kézi matatás mindig.. :lol: de ki kell bírni, mert ez a legtutibb módszer a külsőméhszáj vizsg.ra... :?

ná: nekem is rövidebb volt a múltkor, kiváncsi vagyok most mennyit mér majd.. :roll: :lol:

KépKépKép
mütyürke

bori, nézd meg az ebay-en.. nehéz itthon jó állapotút kapni.. :roll:

én néha a bort és a rumot kívánom... :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Csajok, kösz az aggódást!

Ezek szerint tud folyamatosan rövidülni a méhszáj, de még nem nyitott. Egyik kolleganőmnek első terhességnél a 24., 2-nál a 20. héten kezdett rövidülni a méhszája. 1. babát a 36. héten, a 2-at a 38. héten szülte. Én is ki lennék ezzel békülve :roll: Az a lényeg, h minél rövidebb idejig legyek függőleges helyzetben. Csakhogy menni kell mindenféle vizsálatra is a jövő héten :cry:

BORI!

ezt találtam:

Feladó: a.nagie@web.de, ideje: 2007-04-21 09:36:57
Eladó egy PEG PEREGO VENEZIA babakocsi, autósülés-hordozó és hozzá tartozó táska. Kék-farmer színü, 1 gyereknél használt, mindegyik nagyon jó állapotban. 2004-es modell. Kérésre képeket tudok küldeni. Továbi információ az e-mail címemen kérhetö. Ŕr: 60000 Ft

Feladó: hhr@holop.com, ideje: 2007-04-25 23:32:49
Peg Perego kombi babakocsi nagyon szép állapotban eladó

Peg Perego kombi babakocsi nagyon szép állapotban eladó. Nincs rajta kopás, a huzat is teljesen újszerű, nem fakult. Jellemzők: - a mélykocsi rész és a sportfeltét egy könnyed mozdulattal a vázra helyezhető - a mélykocsi részben a szellőzés megoldott, így nem melegszik be a baba, emelhető a fekvőfelület, szép fehér belső huzattal - a sportrész háttámlája vízszintesig dönthető - a mózeskosár fejtámlája állítható - a mózeskosár kivételét követően könneyn hordozható két oldalsó fülének segítségéve. Lábzsák található a spotrészhez, és szélvédő a mózeshez.

Ár: 55000 Ftl (Új ára 120e Ft.)

Kérésre több képet küldök.

Email: hhr@holop.com
Érd: 06305998537

KépKépKép
mütyürke

Dátum: szerda 18 április 2007
eladó egy peg pergeo venezia újjj ababkocsi lábzsákkal két irányból tolható eredeti dobozában összes tertozékokkal újszülött kortól használható 70.000 ft tel 06306777318

KépKépKép
mütyürke

Bori ezt a babaszobán találtam:

Peg Perego Venezia

2004-ben vásárolt Peg Perego Venezia babakocsink eladó. Minden tartozéka megvan, lábzsák, esővédő, pohártartó.
Irányára: 45000 Ft
Kérlek telefonon érdeklődjetek!
Tel: 06 30 8564733

kép is van fent róla

Bridzsi

Kép
esztora

elnézést mindenkitől a nagybetűs off-ért... , gondoltam így tutti meglátja bori.. :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok,

Bori: én is 70*140 kiságyat szeretnék, de már megvannak a bútoraim, tehát olyan kellene ami színben passzol, vagy nyers fából, amit lehetne pácolni. Ha találsz szívesen veszem, mert én eddig nem jártam sikerrel. Már asztalossal is próbálkoztam, most kapom meg az árajánlatot (gondolom kihullik tőle a hajam). Én matracot a NOVETEX-nél vettem, szuper, bio kókusz, eddig minden ismerősömnek bevált és akcióban 8500,-Ft-ot fizettem, (Törökbálint/ Max City), nagyon cuki és pamut a borítás, ja és ha már ott voltam megvettem a téli gyapjú takarót és kaptam kispárnát (olyan pelenkás vékony lapos párnát) ajándékba.

Egyébként a pálinkát én is marhán kívánom. :oops:

Ná: nem lesz semmi baj, erre gondolj, Babád jól érzi magát, egyébként ha sokat pihensz akkor én úgy tudom nem lesz gond.

Andrea
Kép
kindernay

KépKépKép
mütyürke

Feladó: Veer ZsuzsaÁra: 45 FtPeg Perego Venezia eladó Ajánlás Hozzászólások
Még garanciális, nagyon megkímélt, sötétkék Peg Perego Venezia két funkciós egyben babakocsi és sportkocsi eladó. 0 éves kortól három éves korig hansználható. 5 pontos biztonsági őv, lábzsák, összes kerék bolygósítható, átfordítható kézikormány , kényelmes nagy kosár a kocsi aljában (5 kg-ig lehet bele pakolni) , italtartó anyukának és babának, könnyen összecsukható. Ajándék esővédővel eladó Budapesten a 13. kerületben. Telefon 06/ 30 743 4830 Veer Zsuzsa

KépKépKép
mütyürke

na eldugultam... :lol:

KépKépKép
mütyürke

Mütyür! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Andi! Natúr bútort, amit pácolni tudsz, azt nem hiszem, hogy kapni fogsz, mert mindenhol lakkozva árulják őket, hiszen csak úgy használható. Kicsi boltot kellene keresni, akik maguk gyártják, hátha őket meg tudod győzni, hogy pácolják be neked a lakkozás előtt. A környékünkön van egy fenyőbútort gyártó és forgalmazó cég, 1085 Bp., Mária u. 54. Itt egy link, ami szerintem nem szép, ed mindenképpen egyedi igényt kielégítő!
http://www.naturkenyelem.hu/egyeditermekek.html
Vendég

mármint a bútor szép, csak az egyedi zöld szín nem tetszik nekem.
Vendég

Andi! A Max Cityben most van ez az akció? Oda egyéni vásárlók is mehetnek?
Mi kiságyat az Elefániban fogunk venni 60*120-at, pácolt fenyő (19900-ért), komódot pedig a Kikában, ez is szintén pácolt fenyő. Muszály volt pácoltaz nézni, mert a szobájában marad egy pácolt fenyőszekrény, amit nem tudunk hova tenni.

Bori, Peg Perego: Van az Elefániban is, minden fajta.

Ná, ezt a BPD határértéket nem értem. Nálunk sosem sorolták be két érték közé ezeket az adatokat. A mienknek 28 hetesen 80mmes volt, ez gáz?
Vigyázz nagyon magadra, és a fájdalmat felfogod ismerni, amikor szólni kell neki. Hasad nem szokott keményedni?

Na Lányok szerintem ez volt az utolsó bejelentkezésem, hajadonként, legközelebb már férjes asszonyként jövök közétek! :lol:

kispiskóta

Esztora, melyikre cseréljem?

kétfiús anyuka
babdorka

Helló Lányok!

Jaj, Kispiskóta, nagyon gratulálok nektek és sok boldogságot kívánok!

A Max Cityben mi már egy hónapja voltunk, de mindig (!) van ilyen akció , érdemes elmenni, és mindenkit kiszolgálnak, egy csomó lakberendezési üzlet van, van aminek horror az ára, de vannak jó dolgok. A matrac meg a takaró tényleg kiváló minőség.

A BPD nekem is a 28. héten 72 volt, nem értem én sem ezt a határértéket? Mi ez? Azt tudom, hogy nagyobb a babám feje, (meg a teste is :-) de nem hiszem, hogy ez baj lenne.

Bori a zölddel én sem vagyok kibékülve, egy csomót találtam még a jó multkorában, ide fogok elbattyogni, :

www.faktumbutor.hu

www.helimexbaby.com

www.babyfun.fw.hu

www.babacenter.hu

Remélem találsz te is megfelelőt. Én valószínűleg elmegyek a Babacenterbe, ott tudok színt választani, és natúrban is meg tudom venni. Bár a faktumnál beleszerettem a Tomi kiságyba...

Andrea
Kép
kindernay

Na lányok, megyek ma megint tapétát, meg szőnyeget nézni majd jövök, gondolom ki leszek, mint a kutya a nap végére.
Addig is nagyon szép napot nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: