A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Köszi mindenkinek a gartulációt, és érdemes volt a talcsit faképnél hagyniKépKépKép

Urszila,
Kap majd babónk egy csomó cuccot egy kisfiútól, úgyhogy az tuti, hogy nem lesz rózsaszín világ nálunkKép

Hahó, Franyó,
nahát, hogy még egyet léptem elõre a táblázatbanKép
Nagy-nagy gratula, és várjuk a fotókat babidrólKépKépKépKépKép
Sok boldogságot nektekKép

Beu,
jó, hogy megfordult babócád! remélem így már minden simán megy majd, és tutira nem lesz meg az esélye a császárnak!Kép

Hogy ma mennyi jó hír van! el sem hiszemKépKépKépKép

Hermi,
ajánlom a Hattyúházat, olyan arik voltak velünkKép

Manócs
21+5
Manócska

Ildianyu,

igen, a neve is megvan már, Lili Flóra lesz Kép

Manócs
21+5
Manócska

Sziasztok!

Babajaga,
egek, ekkora ott a panik?! Ertem vegul is, de olyan furcsa... De igazatok van, nem lehet rettegesben elni.

Beu,
Te egy jostehetseg vagy :-)))

Azert nagyon drukkolok Judonak, ugyis kinezte a mai napot :-))) Boven beleferne ket baba :-))) Es akkor Mano2 is lehetne elso :-)))

Nyulandi,
meg egyszer GRATULA Nektek :-), es ugye azert szabad drukkolni a tejcihez? :-) (Persze nyilvan nem ezen mulik a vilag dicsosege)

Marti, Momo,
koszi a jokivansagokat! Ne feltsetek, kuralom en magam, es szerintem se lesz semmi komolyabb. Csak a hoemelkedestol olyan elesett tudok lenni, meg utalok csuromvizesen felebredni. :-( De ma mar tobb erot erzek magamban, holnap meg max kihagyom a teamnapot, amugy sem a zsanerem... Szerdara meg jol leszek es kesz :-)))

Momo,
Fel a fejjel! Biztosan nagyon nehez most Neked, de mar nem tarthat sokaig!!! Es a picurinak biztos jobb azert, hogy a megfelelo ideig a pocidban tartozkodhat :-)
A vernyomascsokkento megfelelo dozisra beallitasaban a haziorvos nem tud segiteni?
Nagy-nagy DRUKK, hamarosan egy pici baba lesz a karodban es feledteti ezt a vacak idoszakot! :-)))

Legjobban az bosszant, hogy ma lett volna a korhazban a szulesznos eloadas... ANNYIRA akartam menni, a sajat eronletemtol meg ossze is szednem magam, de nincs pofam toknathasan bemenni a kismamak koze :-(
Remelem, a talisok kozul senkit nem fertoztem meg! Nem gondoltam volna, hogy ez lesz egy vacak kis torokkaparasbol... :-/

Hab a tortan, hogy az emberem ma kapott levelet a sorozobizottsagtol :-( Mondjuk o tok nyugis, irja majd a kulonbozo kervenyeket... Csak nem viszik be, o meg a hadsereghez kb. ugy passzol, mint Kazmer egy igazi babahoz...

Urszila,
de nyugalmat kapsz erte cserebe! :-)
Az enyem is pont igy fejezi ki felhaborodasat a zajartalmak miatt :-)))

Csucsuka,
bizony, ugyik vagytok es mar latszik a vege :-)

Manocska,
GRATULA a kislanyhoz, biztosan nagyon falatka lehetett, ahogy mocorgott :-))) Rozsaszin rugi :-)))
Tok jo, hogy hamarosan szabad leszel, de azert szerezz addig nethozzaferest, jo? Hianyoznal! :-)))

Leszter,
nagyon-nagyon ugyik vagytok! Es klassz, hogy ilyen szerencsetek volt a karpittal! Kerunk kepet majd, ha lehet :-)))
Bolcs volt a csalad, hogy vigyaztak Rad, tenyleg nem lehet mindent egyszerre. Latod, meg en, a gyakorlo hiperaktiv is beletorodtem, hogy itthon maradok...
Olvasgass csak, hirek azok vannak bizony :-)))

Beu,
GRATULA a szofogado babocahoz! :-)))))

Gyonyoru ido van kint... szep napot mindenkinek!

Kaska
23+1
kaska

Franyó!KépKépKép

Hatalmas gratula nektek a leányzóhoz és sok tejcsit kívánokKépKépKép!
Anno Timikém is a hétfõi munkakezdést választotta a megszületéséhez és nem is járt vele rosszul, ami a kórházi ellátást illetiKép. Remélem, Franyó, neked is csak kellemes élményeid maradnak a kórházasdibólKép
Én úgy belelkesültem, hogy szülni akarok, de AZONNAL!
Na jó, várhat holnapig isKép

Manócska, üdv a lányos táborbanKép Én azért az elsõ babóval még az UH után is félve vettem a rózsaszín holmikat, mert a barátnõmnek is váltig állították, hogy lánya lesz, ami a szüléskor egy kicsit módosultKép

Beu, örülök, hogy megfordult a csemetéd, még a végén a betervezett személyi szám is bejönKép
Az én renitens babámat azért kellett eddig gyógyszerekkel visszatartani, mert túl koránra tervezte a kibújást (már a 33. héten nyílni kezdett a méhszájam). Most meg már juszt sem akaródzik nekiKép

Leszter, örülök, hogy ilyen jól sikerült a pingálás, de azért pihenj is egy kicsit, különben dá-dá lesz!
Aztán, ha lesz egy kis idõd, kérjük a táblákat is, mert én már úúúgy szeretném látni az elõrelépésemetKép

üdv
Momo, a kis türelmetlen
38+3

Momo
momo

Kaska,
hogyhogy kispapidat elvinnék katonának? Hány éves??
Nyugi, kispapimtól elkérem a hozzáférési kódot, és akkor otthonról is netezhetekKép

Manócs
21+5
Manócska

Sziasztok!

Jó rég nem voltam már itt, épp csak átfutottam az eseményeket és örömmel látom, hogy beindult a babaesõ.
ÓRIÁSI GRATULA Myssniának, Kanginak és Franyónak a babákhoz!

Drukk kedves finisesek!

Az újakat üdvözlöm, a betegeknek gyógyulást. Úgy tûnik csatlakozom utóbbiakhoz egy kiadós torokgyuszival. Kaska, mit szólnál, ha átvenném, mint egy stafétát, ha már így beleestem? Neked már úgyis biztos eleged van belõle.

Most megyek a paplan alá, mert borzasztóan érzem magam (mén fel a lázam, fáj a torkom, fejem....) Ti elmennétek dokihoz, vagy úgyse tud mit mondani? Mindenesetre a mézesteát bekészítettem, meg a Mebucaint.

Franyo es Zsolt!
Gratulalunk a leanyzohoz! Sok ,sok boldogsagot , turelmet es tejcit kivanunk a pici csaladnak! Kép

Lanyok csak igy tovabb! Orom ide benezni. Kép

Norka es Jazmin
norkini

Lessetek el ide, van rajta pocakos kép isKép:

[url=https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46[/url]

Pussz
Zsófi
Csucsuka

Kangi Kép
Gratulálok Julcsihoz! Gyors felépülést, sok tejcsit!
Franyó Kép
Szívbõl gratulálok Annácskához! Sok tejcsit és jó egészséget!

A történeteket nagyon várjuk!

Ányez
32
Anyez

Sziasztok!

Myssnia, Kangi, Franyó!
Óriási gratuláció az új babókhoz! Kép

Hát már megint jó régen jártam erre. Kevés idõm van mostanában, csak jövõ héttõl jön az új lány (helyettem). Otthon meg nincs net. Kép
Március végéig dolgozom, úgyhogy nem tudom utána hogyan fogok babanetezni.

Beus 28+6
beus74

Sziasztok!

Manocska,
az en kispapim meg csak 27 eves, 3.5 evvel fiatalabb, mint en :-) Ami amugy tok jo, legalabb engem is fiatalit ;-)

De,
azt szolnam, hogy szo se lehet rola! Meghogy a torokgyuszit en kismamaknak adjam tovabb! Inkabb assuk el mind a ketten egy ronda mely godorbe es felejtsuk el! :-)))
Pihizzel Te is nagyokat! :-)

Csucsuka,
ellestem :-) Nagyon jok a kepek :-)))

Beus,
freestart es tarsai esetleg? Eleg hozza egy modem.

Megyek, olvasok egy kis fantasy "szakirodalmat", mert jovo vasarnap szerepjatek verseny :-))) Assziszem, a munkaimat elhalasztom holnapra... Ma labadozom :-)

Minden jokat!

Kaska
kaska

Kösz a gratulációkat a szaltós babámhoz. Neve is van már: kispapi nagylelkûen rám bíztam a döntést, úgy hogy egy neve lesz: Lõrinc.

Lányok! Itt a tavasz, és sorra lebetegedtek?! Gyorsan meggyógyulni, és a levegõn szoktatni a babókat a napsütéshez!

Manócska! Nagyon szép neveket választottatok!

Zsófi! Danó nagyon szép kisfiú! És neked is jó kis pocid van! Nem is olyan kicsi!

Beu
38+2
beu

Sziasztok Lányok!
Hát ez igazán csodálatos! Csütörtökön voltam itt utoljára és azóta beindult a babaesõ!

Myssnia!
Nagy-nagy gratula Szilárd babához, sok tejcsit és boldogságot!

Kangi!
Tényleg olyan jó, hogy még láttam a nagy pocidat a talin és most tessék, Julcsi baba is kinn van. Kép Kép Kép Graaaatuuulaaaa!
Sok boldogságot és ömöljön a tejci!!! Remélem hamar rendbe jössz a megpróbáltatások után!

Franyó!
Neked is sok boldog napot Annával, ügyesek voltatok! Kép

Miszike!
Olyan édi a babád és ahogyan nevet... Csudaszép!!! Kép

Maci 2!
A honlap neve: www.babaszoba.hu Egyébként nem vettünk semmit (könyveken, egy kismamagatyón meg egy pólón kívül), mert egyszerûen annyi sok helyen voltunk, hogy mire mindent végigjártunk, addigra letelt a hétvége. Nagyon elégedett vagyok, mert pl. a babakocsik és a kiságyak olcsóbbak, mint nálunk. A többi dolog nem, viszont ekkora választékból sokkal jobb vásárolni, mint abból, ami nálunk van. Hát csak maga a Brendon egy kis csoda! Ha egyberaknám egész Szlovákia bababoltjait, akkor sem kapnék ekkorát. Úgyhogy nemsokára megint jövünk és akkor már tutira vásárolunk is! Kép

Aztán este a színház is jó volt és vasárnap délelõtt megint babaáruházás és délután pedig egy szülõképzõ tanfolyamon voltunk, ami szintén nagyon hasznosnak bizonyult. Igaz, csak éjfélre értünk haza, de elégedetten!

Remélem, veletek is minden okés. Sikerült befalni a csokit?

Leszter!
Most csak sok-sok pihit kívánok! Tudod, aki sokat dolgozik, annak sokat is kell pihenni! Majd raksz fel képeket a szobáról? Olyan kiváncsi vagyok!

Beu!
Semmi jele, hogy kifelé készül??? És az, hogy megfordult, az szerinted mégis micsoda? Kép

Manócska!
Olyan jó volt olvasni, ahogy örvendezel a kislányodhoz! Ilyesmiért nem kár félbeszakítani egy talit. Kép

Csucsuka!
Helyesek vagytok a képeken! Kép

Minden jót lányok, örvendezzetek ti is a jó idõnek. Én is azt teszem. Ja, és ma megyünk az építészünkhöz, valsz. elkezdõdik a házunk építése. Hurrááá!!! Kép

Tündimami
19+6
tündimami

Köszi Beu,
szerintem is szép nevekKép

Tündimami,
jó, hogy te is el tudtál jönni, és persze, hogy örülök, hogy végre már kiderültKépKép

Kaska,
hát tényleg fiatal még, de azért remélem nem sorozzák be!

Na megyek haza, holnap leszek, ja és Leszter, ha már nem festesz, kérnénk táblázatot!!!!!!

Pusz:

Manócs
21+5
Manócska

Mindenki hogy várja a táblázatot! Nagy elõrelépések lesznek, hála a babaesõnek!

Tündimami! Igazad van! Egészen feldobtál!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A Brendon tényleg gyönyörû, csak mindennek iszonyat ára van!
Baba mellé még házatok is lesz? Ez igen! Nem véletlenül süt a szavaidból a jókedv! Kép

Beu
38+2
beu

Sziasztok!

Hát Franyo! Óriási gratula!!!! Remélem nem haragszol rám, mert nem lettél elsõ a táblában! Kép
Szerintem nem bánod egyáltalán!!!

Kaska!
Én szivesen átadom az elsõ helyet Manó2-nek! Kép Kép

Dé!
Jobbulást!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A mai CTG már legalább mutatott összehúzódásokat, igaz, én nem éreztem, csak keményedésnek. Azóta óránként van jósló, de nem erõs egyáltalán... Holnap megint CTG.

Viszont ma egy 3 napos babát tarthattam a karomban, aki a Margitban született! Gyönyörû kisfiú, és csodás érzés volt megfogni!!!

Köszönöm a drukkot mindenkinek, és még egy kicsit igényt tartanék rá!

Puszi: Judó
40+1
judó

FranyóKép
Nagy-nagy gratula Anna babához. És sok-sok tejcsit kívánok.Kép

Puszi, Panka
37+1

panka

Sziasztok!

Itthon vagyunk, most nem írok sokat, csak néhány sort, azt is állva... Szilárd gyönyörû, még szép Kép, bár nagyon megszeenvedtünk.

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Kangi
Gratulálok Julcsihoz! Kép

Franyo
Hatalmas gratula Annácskához! Kép

Mind a kettõtöknek - bocs négyõtöknek - sok-sok tejcsit és sok boldogságot a picikhez. Tényleg jól beindult a babaesõ. Ha nem vigyázok mindjárt én is a táblicska elején leszek. Kép
Mindenkinek köszi a málnalevél teás infókat. Ettõl ugy nem indul be a szülés hamarabb véletlenül sem. Mert azt nagyon nem szeretném. Kép

Puszi,
Edelweiss
36+4
edelweiss

EdelweissKép
Én úgy tudom, hogy csak a tágulásnál fog segíteni, de a szülés megindulását nem hozza elõbbre.
Panka
37+1

panka

Judó! Lesz ebbõl nemsokára baba! További drukk!

Myssnia! De jó hogy otthon vagytok! Remélem, Szilárd feledteti a szenvedést! Egy-két nap és alig emlékszel majd rá; legalábbis ezt kívánom!
beu

Franyó óriási nagy gratula!!!!!!!!!

Nem is tudom mit mondjakKépKépKépKépKép

Zsófi(21+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Judó!
Köszi a gyógyenergiát, most egy kicsit jobban is vagyok, mert egész du aludtam. DRUKK DRUKK DRUKK neked is!
Felhívtam a körzetit, aki azt mondta, hogy inkább csak C-vitamin, kalcium, rengeteg tea, fekvés.

Kaska! Megdumáltál, már hozom is az ásót. Kép Holnapra úgyis muszáj jobban lennem, mert dolit fogunk írni, és marha kiváncsi vagyok a teljesítményemre. Gratula a kispapidhoz. Kép Az enyém 5 évvel idõsebb, és most úgyis viselkedik. Azt mondta, hogy holnap így nem enged suliba. Kép

DRUKK DRUKK DRUKK az elsõknek a táblában!

Hát, ezt nem is hiszem...!!!!! KépKépKépKépKépKépKép Franyó! Nagyion sok boldogságot Annácskához! KépKépKép

Hurrá-hurrá! És drukk-drukk Manónak, Momónak és Judónak KépKépKép

A betegenek mihamarabbi gyógyulást kívánok! Kép

És további boldog pocakosodást mindenkinek! De jó napok ezek! KépKépKép

Leszter! Lehetne egy táblát???? Naaaa!!!!! KépKépKép

Márti
24+6
márti

Sziasztok!

Nnna sikerult vegigolvasnom, nagyon kellemes olvasmany volt am!Kép

Franyo, Kangi,
Nagyon izgi volt olvasni a hireket rolatok, meg igy utolag is, hogy mar tudtam, mi lett a vege.Kép Franyo, ha jol emlekszem, Ti pont igy terveztetek, hogy vasarnap este vagy hetfon szulessen Anna, hogy meg hetvegen nyugiban egyutt lehessetek kispapaddal, ugye?Kép Nagyon rendes ez a kislany.Kép Gratula mindket ujdonsult csaladnak!KépKépKép

Magdi,
nagyon szepek a gyermekeid!Kép

Beu,
Nem mehetek vissza az elozo melohelyemre, nem is voltam bejelentve, meg semmifele szerzodest sem volt hajlando irni a fonokom, kiveve egy egyoldalut, amibol csak neki volt peldanya, hogy en ne tudjam lobogtatni...Kép A vegefele mar minden "igenyemre" (hogy pl. a masfelszeresere emelt munkaido anyagi kovetkezmenyekkel is kellene, hogy jarjon), annyi volt a valasza, hogy neki ez igy jo, es el lehet menni mashova dolgozni, ha nem tetszik.Kép Hat nekem nem tetszett, azt viszont tudtam, hogy babat szeretnenk, es nem akartam par honapra uj ceghez menni. Gondolom, Teged, mint jogaszt, kiraz a hideg az ilyesmitol, es nem erted, hogy hogy mehettem ilyenbe bele, de nem igy indult a dolog...
Anyos miatt nem idegeskedtem (csak egy kicsitKép, csak nekem szuksegem van az igazi nyugalomra, es ezt en csak a kispapaval kettesben tudom elkepzelni.Kép
Ugyes vagy, hogy megtalaltad az apasagit, en nem mindig vagyok ilyen szerencses.Kép
De joooo, hogy megfordult a piciked!KépKépKép

Judo,
Nagyon drukkolok, hogy induljon el a babo magatol, meg szerda elott!Kép Azert ezek a joslofajasok biztatoak szerintem.Kép

Momo,
En is borzasztoan kivanom az edesseget...Kép Nem leallni akarok a hizassal, bar tudom, hogy azt irtam, csak kicsit lassitani az utemen.
Sajnallak a vernyomas miatt, es drukk, hogy ne emelkedjen tovabb, sooot!Kép Most olvasom, hogy nem vagy tul jol... Fel a fejjel, mar csak egy icipicit kell kibirnod!KépKépKép Drukk azert is, hogy kibujjon a gyerkoc mielobb!
Koszi az erdeklodest, anyosommal vegul is nem sokat voltunk egyutt, az en szuleimnel aludt es nap kozben is a pentek kivetelevel naluk volt, mert varrta a karpitot az ulogarniturankra, mig mi festettunk. Viszont egy-ket het mulva jon megint, mert nem sikerult befejezni a varrast, es ez nagyon rendes tole tenyleg, hogy segit, de kicsit tartok ettol a hetvegetol...
Perszepersze lesz tabla is, csak ahhoz muszaj elobb vegigolvasnom, hogy beirjam a beirandokat.Kép

Zsuzsi,
Gratula a gyarapodashoz! Most mar biztos menni fog, nagyon ugyesek vagytok!Kép Drukk a folytatashoz is!Kép
Miki baba nagyon tetszik nekem, annyira kis formas!Kép

Csucsuka,
Szep nagy az a kobak!Kép
Jeee, Te mar egy het mulva CTG-re mesz? Nekem 35 hetesen kell legkozelebb dokihoz mennem, az a maganrendelese lesz, szoval biztosan nem lesz CTG, es a szavaibol en ugy vettem ki, hogy csak ra 2 hetre, betoltott 37 hetesen kell majd mennem... (De ez nem biztos.)

Kaska,
Lesznek Neked is dudorjaid, ne aggodj!Kép
Jobbulast!Kép Tenyleg nem szep ezektol a virusoktol, hogy a kismamakat sem kimelik...
Majd ha egyszer valaha rend lesz, akkor csinalunk kepet, bar abbol a szoba szine meg a bordur nem nagyon fog latszani. A karpitozas pedig meg hetekbe fog telni...

Miszike,
Beki nagyon edes baba!KépKépKép

Snoopy,
Jajj, szegeny Zsombi, remelem, mar jol van... Bar ahogy irtad, ot talan nem is viselte meg annyira.Kép

Norka,
Gratulalok a sikeres szopihoz, sot lenne egy kerdesem is hozzad, mint tapasztalt anyukahoz.Kép Irtad, hogy addig hagytad a cicin Jazmint, ameddig O akarta. Ez kb. napi hany alkalmat jelent, es alkalmankent hany percet? Hogy birta a mellbimbod a megprobaltatast?

Edelweiss,
De jo, hogy Te is tudtal jelentkezni!Kép Hozzad fuzodik az egyik elso kellemes babanetes elmenyem, es Te ezt nem is tudod.Kép Emlekszem, amikor en a peteeres utan voltam ugy egy hettel, es olvastam a Te tapasztalataidat (asszem meg masik topik archivjaban), es irtad, hogy szurkalast ereztel a mehedben a beagyazodas koruli idoben, akkor utana hajnalban en is ereztem ilyet, es naggggyon remenykedtem.Kép Bar lehet, hogy csak nagyon szerettem volna erezni ezt. De a lenyeg, hogy nekem is valoban ott volt a babo a hasamban.Kép Orulok, hogy Veletek is minden rendben.Kép

Flora,
Udv itt, es gratula a halvany csikocskahoz!Kép

Marti,
Hogy van a fejed? Nincs gond a vernyomasoddal?
En is partolom az ujabb tali otletet!!!

Ari,
En meg azt vettem eszre, hogy mindent kiesik a kezembol, leejtek, osszetorok dolgokat.Kép Hogy ez mitol lehet?

Manocska,
Gratula a kislanyhoz!Kép Vegre kielegitettek a kivancsisagodat?Kép

Urszila,
Hogy sikerult a lanyod felvetelije?

Maci_2,
Es Neked is a megeroltetestol fajt a csipod? Nem tul kellemes, igaz? Gyors gyogyulast a varrogepnek!Kép

De,
Jobbulast! Azert ha lazad van, akkor lazcsillapitot illene bevenni szerintem.

Tundimami,
Hmmm, itt olcsobbak a babakocsik, mint nalatok? Nem erne meg Nektek inkabb Ausztriaba menni vasarolni, mert ott meg olcsobbak az ilyesmik...
Irigykedem am az epitkezes miatt, de nagyon!Kép

Myssnia,
De jo, ugy varom mar, hogy legyen egy kis idod, es leird a torteneteteket!Kép

Mano2,
Holnapra megy a drukkkkkk!Kép De joooo Neked!Kép

Elnezest a regenyert, de be kellett potolnom az egesz hetvegi hallgatast.Kép A turelmetlenkedoknekKép: mindjart lesz tabla is, addig puszi:

Leszter
33+4
leszter

kkor a kismamikKép:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 40+1 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]2.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 39+2 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]3.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 38+3 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 38+2 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]5.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 37+3 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 37+1 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]7.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 37+1 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]8.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 37+0 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]9.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 36+5 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]10.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 35+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]11.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 35+3 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]12.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 34+4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]13.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 33+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]14.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 32+6 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]15.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 32+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]16.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 32+1 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]17.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 32+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 31+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]19.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 31+2 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]20.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 30+3 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]21.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 29+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]22.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 29+0 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]23.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 28+2 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]24.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 28+0 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]25.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 27+2 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]26.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 26+6 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]27.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 25+3 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]28.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 25+0 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]29.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 24+5 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 23+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]31.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 23+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]32.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 23+1 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]33.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 23+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]34.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 22+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]35.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 22+5 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]36.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 21+6 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]37.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 21+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]38.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 21+4 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]39.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 21+3 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]40.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 20+4 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]41.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 20+2 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]42.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 19+6 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]43.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 19+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]44.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 15+0 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]45.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 5+3 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
</pre>
leszter

... es a ket uj babacskaKép:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Kép Júlia 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Kép Anna 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
</pre>
leszter

Franyo,
gratulálok Annababához!!!!Kép Naggggyon szép neve van!Kép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Beu!
Gratula a babaforduláshoz. Kép

Manócska!
Nekd meg gratula a lánykához, valószínûleg nekünk is az lesz. Kép

Leszter!
Köszi szépen, szerintem is. Kép

Manó, Momó, Judóóó!
Hatalmas nagy drukk! Kép

Na most mennem kell,
sziasztok

Magdi
23+1
gallainémagdi

Sziasztok, üdvözlet Mindenkinek!
Még nem jártam "élesben" nálatok, csak ittam a szavaitokat hétrõl hétre. Ezúton is köszönet a sok jó információért. A kispapim viszont már régen azzal nyúz, hogy miért csak olvasgatok, miért nem csatlakozom és irogatok én is.
Hát ha nem veszitek tolakodásnak hébe-hóba megjelennék itt nálatok. Talán mostmár lesz több idõm magamra, most szabadultam el a melóhelyrõl, és alig várom, hogy belevessem magam a fészekrakásba, meg tornázgassak stb.
Természetesen szeretnék belekerülni a táblába, ezért összeírom az adataimat:
utolsó mensi 2002.aug.4 / szülés várható 2003.máj.10, bár az ultrahang szerint máj 13 (soha nem volt szabályos a ciklusom) / Kórház: István KH. / elsõ baba / életkor 28 év
Olvastam Manócs beszámolóját, amikor megállapították hogy kislány lakik a pocakjában. Hát én is ma tudtam meg, hogy kiscsajszink lesz, és repesek a boldogságtól!!! Bár a kisfiúnak is veszettül örülnénk, fõleg a kispapi családja (lenne valaki aki továbbviszi a családnevet). Hát most nem fogja, és nõuralom lesz :-) Idõvel majdcsak helyreáll a családi egyensúly. Szóval jó lányos kismamának lenni, demég milyen jó!!! És a fiús kismamáknak is tuti jó!!!
Leszter képét a babaszobáról már én is nagyon várom, mert gondolkozom hogy egy bordûrt ragasztanánk a falra és az alatta levõ részt más színûre átfestenénk. Felül sárga, alul valami, majd kigondolom, meg függ a bordürtõl is.
Na nem írok elsõre túl sokat, mert akkor senki nem olvas engem majd végig. A betegesledõknek gyors gyógyulást, a finises csapatnak én is csak sok drukkot tudok küldeni.

BéOrsi
28+6
béorsi

Leszter
De jó, ezt tényleg nem is tudtam. KépKép
Viszont az félelmetes, hogy már 9. vagyok a táblácskában.

Manó, Momó, Judó
Drukk, drukk, drukk, ...

Edelweiss
36+4
edelweiss

Hurrá! Negyedik vagyok! Kép

Béorsi! Üdv itt! Gratulálok a kislányhoz! Kép

Magdi! Neked is kösz a gratulációt!

Beu
38+2
beu

Kangi, Franyó!

Én is szeretnék gratulálni! Sok szép boldog percet, tejcsit és kitartást a bébikékhez!

Myssnia
Remélem máris szívébe zárta Szilárd az ágyikóját! A babakocsit már bemutattad neki? A sejhasodra meg próbálj meg minél elõbb leülni, még ha fáj is, hidd el hamarabb gyógyul. (Tapasztalat) Mik,or mehettek elõször sétálni? Gondolom ilyen hidegben meg kell várni a 6 hetes kort, nem?

Kérünk bébiképeket majd mindhármótoktól + SZÜLÉSTRÖTÉNETET!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Beorsi,
Udv itt, es igaza van a kispapadnak, tessek irni is, nem csak olvasni!Kép Nekunk is valoszinuleg kislanyunk lesz, de majd akkor fogom igazan elhinni, ha mar a karomban tarthatom.Kép Beirtalak a tablaba, ha megirod a dokid nevet, akkor azt is beirnam majd.
Nekunk nincs kulon gyerekszobank, hanem egyelore lesz egy halo, ahol mi is es a baba is alszik, es egy nappali, aztan majd kesobb meg meglatjuk. Szoval nem babas bordurunk van, hanem csak a plafon alatt egy sima, de nekem nagyon tetszik.Kép Es mivel eddig feherek voltak a falak, most pedig szep napsargak, igy eleg nagy a kulonbseg. De lehet, hogy a kisagy kornyekere meg veszunk valami macis bordurt is, mert nagyon edesek vannak, de ez meg falvedo- es bababutorfuggo.Kép
Pusssz:

Leszter
33+4
leszter

Sziasztok kismamik!

Kangi!!! Franyó!

Hatlamas Gratula a babócákhoz! Nagyon sok boldogságot és rengeteg örömteli pillanatotKép

KaskaKép
Most látom, hogy kispesti vagy, csakúgy mint én is! Ha van kedved átjöhetnél néha a Kispesti topikba! Az Ismerjük meg egymást/Kispestiek... c topik. Kicsit kezd halódni, de hátha új életet lehelsz beléKépKépKép

Kellemes gömbölyödést!
sasha és a 20 hetes Gabcsibaba

Kép
sasha

Leszter
Mar az elejen, a korhazban kentem a mellbimbom Garmastan kenoccsel, azt mondtak nagyon jot tesz es bevalt! A korhazban mindig cicire tettem, ahanyszor felebredt, szopizott kb. 15-20percet (nem volt elotejem), es utana kapott tapszert. Amiota megindult a tejci u.az a folyamat, ha erzekeny a mellbimbom, most is Garmastannal kenem, de az anyatej is segit, ha kicsit szetkenek rajta.
A szopizas nalunk kb. 2x15perc, kozben bufi, nezelodessel. Napi nem tudom hanyszor...de tenyleg. Holnap megszamolom! Kép

Bocsi tobbiek az off-ert!

Norka + a15 napos Jazmin
norkini

Sziasztok!

Myssnia,
de jo, hogy itthon vagytok :-)))))
Hat nem csoda, hogy megszenvedtel - fantasztikus vagy, hogy sikerult termeszetes uton vilagra hozni egy ilyen hatalmas, gyonyoru babot :-)))
Sok boldogsagot es gyors regeneralodast! Aztan majd meselj, ha meglesz a kello ulokepesseged :-)))

Tundimami,
ugyik voltatok! Jo kis suru program!
Meg jo, hogy nem vasaroltatok be, mert ezek szerint josztok majd ujra, es hatha lesz megint talcsi :-)
A csoki finom volt es rengeteg, a vegebol Kispapa is kapott par falatot :-) Szeretni fogja a kismamatalikat :-)))
Szuper, hogy lesz sajat hazatok! :-)

Judo,
alakul ez szepen :-))) Nem akarom elkiabalni, de a tobbiek is nagyon visszafogottan nyilatkoztak, aztan egyszer csak jott a hir... :-)))

De,
icipicit sem vagy Te mazochista? :-) Tudom, hogy bagoly mondja verebnek, de nincs most esetleg kispapadnak igaza? Nekem is egy csomot kellett szervezni, de nagyon jot tett, hogy itthon maradtam.

Leszter,
de ha nem voltal bejelentve, azert megkapod a GYED-et es hasonlokat? Szegeny Te, nagyon durva lehetett ilyen korulmenyek kozt dolgozni. En kevesebbtol is ki tudok akadni.
Persze legjobb edes kettesben, de azert neha nagyon nehez lenne a csalad nelkul...
Tok jo, azt vartam, hogy tud-e a tabla dupla "new"-t :-)))
Nalunk is sargak a falak a lenti szinten, es szerintem nagyon kellemes, optimizmust sugaroz :-)

BeOrsi,
udv itt, es gratula a kislanyhoz :-)
Ne felj, eleinte en is aggodtam, hogy mi lesz, ha sokat irok... de ezek olyan rendes no"cik, hogy meg valaszolnak is ra :-)))

Beu,
tok aranyos, hogy ilyen lelkes vagy :-)))

Sasha,
koszi a meghivast :-))) Nahat, nem is vettem eszre, hogy van ilyen topic is :-)

Norka,
ez egyaltalan nem off, sot nagyon biztatoan hangzott :-)))

Jo ejt, es szep almokat!

Kaska
23+1
kaska

Béorsi!
Üdv a lányos pocisok sorában. Kép
Én is az Istvánban szülök és lányzó várható a doki szerint (Õ a Mikit is eltalálta már a 18. héten).
Gyere máskor is.

Finiselõknek drukk, én pedig megyek alukálni.

Magdi
23+1
gallainémagdi

Sziasztok,

végigolvastalak benneteket, de most csak egy rövid gratuláció erejéig ugrom be, oszt kutyasétáltatás (itt nyivákol az eb)

Myssnia,
Kangi és
Franyo, sok boldogságot Kép,
várjuk a beszámolót!

Momo, Judo, Manó2 igyekezzetek!

Beu, de jó, hogy befordult a gyerök...a háromperhármas így tényleg esélyes!

Manócs,
kislány? Dejó. Valszeg miénk is, bár egy kicsit bizonytalan volt..én azért már múlt héten pénztárcát kinyitottam, a vonakodó kispapát megfenyegettem, hogy elviselhetetlen leszek, ha nem enged babaruhaügyileg kibontakozni, és megvásároltam az elsõ unisex kollekciókat! Kép
Amúgy küldtem mélt, mert énisénis jelszót akartam, de válsz nem jött, megkaptad?? És ott prognosztizáltam a kislányt nektek!

Kaska,
hát a terror körüli izgalom kicsit elült, és azért nem panaszkodom az útirányt tekintve. Nyertem egy klassz kis barnaságot, mézesheteket, édes semmittevést Kép
Katonasááág? Minthamárkicsitkésõlenne..
Gyógyulj meg!!!Kép Kép

Leszter,
nem félsz a gyereket összefektetni veletek? Úgy értem, nálunk is dilemma volt a 2 szoba miatt, de én inkább kanapékihúzok és igazi cuki babaszobát vásztottam, egyelõre..
Várjuk a fényképeket! A házifestés egyébként tényleg nem nagy ördöngösség, és is rendszeresen egyedül újítottam meg a megunt lakomat!

BéOrsi,
üdv itt és irj sokat, végigolvassuk! Kép

Na egy kisregény lett és még a kutya is megtanulta a lábösszezárásos visszatartást Kép

puszi,
babajaga
24+5
Névtelen

Sziasztok!

Na végre láthattam magam dobogós helyen a táblábanKép. Talán még elsõ is leszek, mert a gyerkõc teljesen meggondolta magátKép. Persze, ha nem lenne ilyen nagy a pocim, nem reklamálnék ennyire, na de így???
Szorgalmasan méregetem a vérnyomásom, már javult valamit és a mellékhatások is múlófélben vannakKép. Tegnap viszont kiderült, hogy majd a gyógyszermegvonásnak is lesznek tünetei, ezért szülés után is szednem kell még 2 hétigKép

Betegek, remélem pihiztek és kúráljátok magatokat, mert aztán ránk tör a tavasz és akkor már nagyon snassz göthösnek lenniKép

Myssnia, örülök, hogy már otthon vagytokKép. Így már azért könnyebb a regenerálódás, nem ?

Norka, engem is a Garmastan segített át az elsõ 2-3 héten, utána már megszokta a cicim a strapát. A következõ megpróbáltatás ez elsõ fogakkal érkezett, de hál' istennek, sikerült elmagyarázni a leányzónak a harapás és a szopi közti különbségetKép.

üdv
Momo
38+4

Momo
momo

Sziasztok!

Szeretnék én is bejelentkezni a topicba Kép Elvileg 7 hét 1 napos vagyok. Van egy 17 hónapos nagyfiam, és rettenetesen álmos vagyok Kép Meddig tart ez az álomkór?

Egyébként 25 éves vagyok, Balut a Szent Imrében szültem, és most is ott szeretnék majd szülni, ami ha lehet hinni a kalkulátoroknak, október 13-án lesz (ha a Prücsök is úgy akarja Kép).

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!!!
Micsoda hirek!!! Gratulalok!!! Ja, es en is almos vagyok! Kép

Franyo,
Gratulalok a pici lanyhoz, sok boldogsagot az egesz Franyo csaladnak!

Zsuzsi+ Miki, aki eppen ma 2 hetes!
zsuzsi74

Sziasztok!

Beu!
Elõször csak a házat terveztük, a baba úgymond véletlenül került oda ahol van (igazság szerint nem sok mindent tettünk érte, hogy ne legyen ott). Kép
Naaa, micsoda elõkelõ helyed van a táblázatban! Kép

Judó!
Drukk - drukk - drukk! ìs milyen jó, hogy már "gyakoroltál" egy kicsit (babázás) - szerintem elöntöttek a boldogsághormonok, ez a babának pedig, csak jó, hogy minél ügyesebben bújjon ki! Kép

Myssnia!
De jó, hogy írtál! A babus pedig majd hamar elfeledteti veled a rossz élményeket, ne félj! Várjuk a storyt.Kép

Flóra!
Gratula és üdv itt! Igen gyors vagy,Kép én csak 7 hetesen voltam 100%-ra biztos a terhességemben. Igaz, te már tapasztaltabb vagy. Gyere gyakran!

BéOrsi!
Szia, és ne aggódj, szerintem sokan végigolvasnak! Gratula a kislányhoz, már jó sokan vagytok csajosok. Remélem én is az leszek!

Norka!
Én is köszönöm az infót és még azt szeretném tudni, (biztosan butát kérdezek) hogy honnét tudod, mikor üres a cici? Érzed, vagy nem csöppen ki, ha megnyomod?

Kaska!
Igen, igen, megyünk! És talcsira is! A sárga tényleg nagyon vidám, nálunk is halványsárgák a falak. Most azon töröm a fejem, hogy majd a házunkkal mi lesz, mert nekem a világos szinek tetszenek igazán, fõleg a sárga, narancssárga, de hát nem lehet az egész ház csak ilyen! Sõt még a bútorokból is inkább a világos szinek tetszenek. Pedig az már igazán nem praktikus!
Egyébként már jobban vagy? Kik fognak versenyezni? Osztályok, vagy iskolák egymás közt?

Leszter!
Juj, tényleg brutál munkahelyi körülmények! Magánrendelõben nem gondolkodtál? Én is legszivesebben nyitnék egy magántanácsadót, de hát ez ugye nem olyan egyszerû.

Készülünk Ausztriába is, de igen zsúfoltak a napjaink és nehéz szabadidõt keríteni. Fõleg most, hogy elkezdõdik az építkezés (jövõ héten kezdik ásni az alapokat, el sem hiszem)Kép

Minden finiselõnek nagy -nagy drukk!

Tündimami
20 !!!Kép

U.i.: Majdnem elfelejtettem, a kispapám is minden anyukának, babának gratulál. És azt mmondta a taliról, hogy "Na hallod, milyen aranyos csajókkal irogatsz te"!
tündimami

Sziasztok!

Tündimami emlegette a 3w.babaszoba.hu-t, megnéztem, egész jónak tûnik. Oltási naptár, saját fejlõdési görbe, átlag fejlõdés stb. És azt is megtudtam, hogy az Anna a legmenõbb lánynév mostanában, de akkor is az lesz a leányzó!Kép Beceneve meg Kisó (fõleg Erdélyben használják Kalotaszegen, a Kisannából jön), na ezen a néven már nem sok kislányt fognak szólítani!

Iszonyú melegem van állandóan, családi összetûzések, én a fûtést le, õk fel. 30-asok, ti is így?

LeszterKép
Én is napsárga falakat szeretnék! Egyelõre minden fehér, ez a férjem mániája, de hátha meggyõzöm. Kb. két hét múlva ígérte be a festést nálunk, bár szerinte nem kéne, ez csak az utolsó heteket rugó kismamik mániájaKép

Kösz a kérdésedet, Zsuzsi az elsõ fázist jól teljesítette a felvételin, most szombaton megyünk a második felére. Jó lenne, ha bejutna, jó tanítónénik lesznek vsz, meg a heti 6 tesióra, amibõl 2 úszás, kell egy gyereknek.
Én is mindent kiejtek a kezembõl, kõ van a konyhában, úgyhogy hamarosan új készleteket kell venni. Asszem ezzel van összefüggésben az ügyetlen parkolásom is. Még egy azonos pont: édességmánia. Kb. függõség szinten. És vacsi után is, az ágyban, mondjuk egy finom tortaszeletke!

Urszila
32+1
urszila

KangiKép, FranyóKép
gratula a lányokhoz!!!Kép
Sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcit kívánok!
Pussssza
Timici+Bence(aki holnap már 5hetes)
timici

Jó reggelt mindenkinek!

Judó! Mi van veled?

Manó2! Te lehet, hogy már túl vagy rajta? Várjuk a híreket!

Tündimami! Szeretjük kispapit!

BéOrsi! Nálink van kétszínû fal, bordürrel elválasztva. Ha megvesszük a kamerát (vajon mikor? már megvan az apasági, kamera meg sehol!), küldök neked képet. Vagyis megpróbálok!

Momo! Végre jobban van a vérnyomásod! Ne türelmetlenkedj a babó miatt, biztos jól érzi magát. Pihenj sokat!

Cory! Gratulálok! Nekem az elsõ harmadban végig kitartott az álomkór!

Leszter!Nem azon vagyok kiakadva, hogy hogy mehetsz bele ilyesmibe, inkább azon, hogy a munkaadók mindent megengednek maguknak! Nagyon szemét hozzáállás!
Én sem vagyok mindig szerencsés, vannak dolgok, amik csak évek múlva kerülnek elõ.
A kispapival való kettesben töltött béke a legteljesebb - ezzel egyet értek! De meg kell barátkozni a nagyszülõk törekvéseivel is, mert egyébként soha nem lesz módotok arra, hogy kettesben legyetek. Meg rá leszel szorulva, hogy valaki néha besegítsen. Na, nem okoskodom, ezt nyilván Te is tudod. A Te szüleid Pesten élnek? Nekem a mamám nem él itt, csak anyósom.

Norka! Nem lesz kenõcsízû a cicid? Vagy azt mindig tisztítod, fertõtleníted szopi elõtt? Hülye kérdés?

Beu
38+3
beu

Zsuzsi
Gratulalok a 2 hetesseghez. Ugye milyen jo? Kép Bar TE ezt mar 3x tapasztalod. Hogy viselkednek a fiuk Mikivel? Hogy alltok a szopival?

Tundimami
1altalan nem kerdeztel butat. Ha mellszivoval fejek, akkor 1ertelmu, nem jon tobb. De ha a baba szopizza, akkor erzed,hogy mar nem nyel, csak nyammog. Ilyenkor v. jol lakott v. kiurult. Ilyenkor kicsit meg kell nyomkodni es rogton kiderul! Kép

Leszter
Eddig volt 2 rendes szopi es 2 nyammogos. Szerintem olyankor csak szomjas! Szoval szamolom ugyesen! Kép

Jazmin mar megint csak 1x ebresztett szopizni Kép
Tettem fel1 asitos kepet a profilomba, de aki raer a www.netfiok.hu - n is vannak uj kepek.

Puszi mindenkinek
Norka
norkini

Beu
Mindig le kell mosni szoptatas elott (fertotleniteni nem kell). De 1x veletlenul elfelejtettem es csak akkor jutott eszembe, mikor mar bekapta. Persze gyorsan lemostam, de nem banta! Kép

Timici
Hol melyik topicban lehet arrol olvasni,hogy mi ujsag veletek????

Norka
norkini

SziasztokKép

Urszila,
kispapim is azt mondta, hogy nem lesz itt festés, mert 2 éve festettem ki, de én szeretnék, és úgyis az van, amit a nõk akarnak, nem?KépKépKép

Judó,
Megy a drukk folyamatosan, aztán megint elõrelépés a táblicskunKépKép

Béorsi,
na nálunk is nõuralom lesz, ezt már kispapi is sejtiKép De a név továbbvitel nálunk is várat magára, így biztos, hogy legalább mégegy Manónk leszKép
És gyere gyakrabban, ja és persze gratula a pocaklakódhozKép

De, hogy mennyi lányos mami van!!!! lesz velekinek egyáltalán kisfia?Kép

Cory,
üdv itt, és neked is gratula a pocaklakóhozKép

Hermi,
asszem te panaszkodtál, hogy nincs utánad senki a táblán, na most már ketten is lesznekKépKépKépKép

Babajaga,
és akinek kellene még a tár.hu-s jelszó,
Most a sales@brother.hu címre kéne írni, és máris küldöm a jelszót a belépéshez. Bocsi, csak most lett új gépem, és a másik mélcímem olyan ritkán olvasom, hogy jó, hogy szóltál. Akkor küldesz mégegy mélt? Légyszi!!!KépKépKépKép
Ja és ez a cím márc elejéig jó, ha valakinek kellene a jelszóKép

A talis sütik-csokik tényleg jók voltakKép
Ha Kangi gépközelben lett volna, biztosan ódákat zengett volna, de ugye most más elfoglaltsága akadtKépKépKépKépKépKép

Már úgy várom a beszámolókat! Légyszi minél elõbb írjatok frissen szültek!!!!KépKépKép

Manócs
21+6
manócska

Norka! Az az ásítós de nagyon édes!!!
Kösz az infót!

Beu
38+3
beu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: