A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Jó éjt mindenkinek!
Megyek én is aluszkálni.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Na akkor én is eltolom a tolnivalómat:

Kép
vedresandi

Jó reggelt lányok!
Ma nem leszek és holnap is csak este megyek kozmetikushoz és a családomhoz. Ha esetleg valaki hiányolna akkor nem vesztem el :wink:
Kép
Vendég

Jó reggelt!!!

Panda: Máris hiányollak. Oké, nem vesztél el.

Mercure: Minden jót Apának a teszthez. Te nem mész vele megkuksizni őket? Még szép, hogy lehet vinni mintát, az én egyetlenem még most is mintát adna... :D

Olik: Jó hír, hogy nem a veséd, de ez a becsípődés is gáz. A páromnak szokott lenni, kínlódik hetekig szegény olyankor.

Chris: Lesz ott neked saját + teszted is hamarosan. Arról, hogy megérzi e az ember, hogy terhes: én nem éreztem. Bár a hányinger nálam hamarabb jelentkezett, mint hogy tesztelni mertem volna. Na mivel viszont premens voltam, ezért az egész összekuszálódott és a hőgörbe volt az egyetlen, ami irányt mutatott.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt!
Nem mentem apával, mert a kórházzal szemben találkozik ma a főnökével és egész nap együtt lesznek, meg már 7re odament, mert azt mondták negyed 8 után özönlenek az emberek... szóval lemaradok róla... most már biztos bent van

Kép
mercure

Sziasztok,jó reggelt!

Görbe helyett dobok mást:
Kép
vedresandi

na hívott apa... minden rendben, úgyhogy nálam kell tovább vizsgálódni...

Kép
mercure

Látom nem megy ez a vonalzó sem...csinálnom kell másikat.A fene egye meg.....

Mercure: ez tényleg jó hír,hogy Apa rendben!!!!
vedresandi

Mercure: Ez jó hír!!!

jaimee

igen, legalább ő tuti rendben van :)
Andi, az egy csigababa az elején?

Kép
mercure

Mercure: igen, egy csiga :lol: :lol:
vedresandi

Szia Babszika!
vedresandi

Édes :D

Kép
mercure

Jóóóóóóóóóóóreggelt!!!!! :lol:

Eddig kupaktanács volt itt a cégnél.... 12-en vagyunk, ebből most 3-an mennek el (2 szül, egy áthelyezés)... és azon tanakodtunk, h mit kéne csinálni, mert már így is 3 emberrel vagyunk mínuszban. A 6 már nagyon durva helyzet lesz....

Közben kiderült, h a megye társam (aki egyébkétn is állandóan lóg), el akar menni szülni..... totál kiakadtam... csak azért , mert már van neki 2 és most csak azért akar elmenni, h ne kelljen dolgoznia....

Megkérdezték, h én mikor akarok.... hát, amint megtudtam, h a lógos is akar, mondtam, h most azonnal... pedig tegnap azt gondoltam, h még 1 évet várunk....

babszika

Andi!!!!!!!

Imádom a csigádat!!!!!!!!

babszika

Babszi:én is imádom a csigámat,de elég lassan akar jönni :lol: :lol:
vedresandi

Jó reggelt Mindenkinek!

Olyan álmosító ez az idő, nem? Alig tudtam felkelni, de szerintem még most sem vagyok magamnál!!

Pandácska: akkor most már tudjuk hol leszel! Köszi a táblát!

Babszi: nem semmi a céges helyzet!

Jaimee: mostanság mindig lelépsz mielőtt ideérek :D Hogy telik az idő, holnap már töltöd a 7....

Mercure: de jó, tudtam, hogy jó lesz apa eredménye! Gratulálok hozzá!!

Andi: szólj a vonalzó felelősnek, hogy regulázza meg a vonalzókat!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: Jó kis cég vagytok. Tőlünk amióta itt dolgozom (6. éve) senki nem ment el szülni....Oké, mondjuk főleg pasik dolgoznak...

jaimee

Andi: mellesleg az enyém is állandó fázis késésben van....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: Te mikor mondod meg a munkahelyeden a nagy hírt?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Hihi...Most megvagy! Én kivételesen egészen frissen ébredtem. Jöttek fél 8-ra a szigetelők, úgyhogy nem is volt más választásom. :D Igen, szombaton már a 8. hétbe lépek. Remélem, kapaszkodik a picurkám, jól fejlett tapadókorongjai vannak.... :D
Te pedig lassan túlleszel az első trimeszteren!!!!!!

jaimee

Babszika: és akkor most több fizetést kaptok,mert több ember hlyett kell dolgozni????

Heni:nem is értem,miért késnek....
vedresandi

Te Jaimee!
Úgy nehéz is lenne..... :lol:
De nálunk ráadásul az átlag életkor 26.... szóval, tisztában vannak vele.... csak nem pótolják az embereket.... Én is mikor felvettek, egy szülő csaj helyére jöttem, de már 1,5 éves volt, mikor jöttem.... :?

babszika

Heni: Nem tervezem egyelőre a bejelentést. Hétről hétre élek csak...hisz ismersz. :D :D

KÉpzeljétek, állandóan ikrekkel álmodom. Mármint, hogy ikreim lesznek. Most már 3. éjszaka. Fogalmam sincs miért, mert inkább egy babát szeretnék, mint kettőt és nem is lesznek ikreim. Értitek ti ezt? :shock: :shock: :shock: Álmomban folyton gyerekekről beszélek, aztán álmodtam már egy UH-t, amit 2 baba volt..... :shock: :shock: Fura.

jaimee

Jaimee: igen, és remélem a jövő csütörtöki vizsgálaton minden rendben lesz! Védőnőhöz az uh után mész? van már időpontod??

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: Legalább fiatal a banda. És ez jó.

jaimee

Heni: Mondom, hogy hétről hétre élek :D :D :D Egyelőre ugye 14-én UH, akkor meglátjuk, mi lesz. Ha minden oké, akkor gondolom védőnő, majd a doki megmondja + a mellette dolgozó védőnő is tud segíteni gondolom. Fogalmam sincs, hogy zajlik a terhesgondozás, csak azt tudom, hogy az SZTK-sra nem akarok járni a kötelező 4 alkalmon túl.

jaimee

Heni: Milyen vizsgálatok lesznek nálatok 10-én? Ez már a 12. hetes vizsgálat? UH? Labor?

jaimee

Jaimee: nem tartom kizártnak, hogy ikreid vannak...Az uh gép azt mondtad, hogy nagyon ramaty, ráadásul hasit csináltak neked...Bőven belefér,hogy nem látták mindkét petezsákot akkor :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: igen, a 12. heti genetikai uh...A komplex szűrés lényege (szinte csak az Istenhegyin végzik), hogy vérből és uh-s adatokból több,mint 95%pontossággal nézi, hogy van-e a babánál genetikai rendellenesség, majd ugyanezt megcsinálják a 16. héten is....Ezzel az amniocentézist helyettesítik...Csak nincs még 1% esélye sem a vetélésnek...Ezért drága egy kicsit... De nagyon megéri...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ráadásul a gép és a doki is nagyon profi...Remélem minden jó lesz és akkor nem csak képet kapok, hanem dvd felvételt is a babukámról! :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: 5+5. napon volt hasi uh ÜRES hólyaggal, merthogy Jaimee lány hüvelyire készült. Úgyhogy nem tudom, mit láthatott a doki, nekem nem is mutatott semmit.

Áááá, nem hiszem. Mindig egy petém ért és semmi iker vonal nincs a családban. De ha mégis ikreim lesznek....ááá, nem....De ha mégis...Hmmmm...nem is lenne rossz azért....Csak az tuti császár...

jaimee

Nálunk sincs iker vonal! Mégis 3-asnak indult HSG után :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Húú, akkor nagyon megnyugtató lesz megtudni a jó eredményeket!!! Látom, jó kezekben vagy.

jaimee

Igyekszem, de amitől a legjobban félek, az a 14-15. héten lesz! Szóval akkor nagyon nagyon nagyon drukkoljatok...Akkor megyek a SOTE-ra magzati kardiológiára...Nagyon félek, mert valami iszonyat érzés lesz megint azon az ágyon feküdni, ahol mondták, hogy beteg a babám...Ráadásul az a pár perc még nézi a szívét............Nem is akarok belegondolni....De most minden rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy!
Mivel amikor az ovuteszt pozitívat jelez, nem akkor, hanem 24-36 (?) óra múlva lesz peteérés, és mivel május 1. 12:42 és május 4. 00:49 között ír lányt a Jónás, így tuti kislány lesz!!!! :lol:
Vendég

Betsy: jól emlékszem Te azt írtad, hogy Petinél (jó uh géppel) már a 12.héten megmondták, hogy kisfiú lesz?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Na kedves Lányok, most már tényleg dolgoznom kell... Később még jövök!!

Manó: nem akarsz ma tesztelni egészen véletlenül????? Már nagyon fúrja az oldalamat....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Semmi rossz nem történhet ezzel a babával!!!!

Én is sík ideg leszek 14-én az UH-s ágyon, amíg ki nem derül, hogy van e szívhang vagy nincs...A dokim ráadásul olyan nyugis, nem fogja elkapkodni az egészet....Anyu szerint nem lennének terhességi tüneteim, ha nem fejlődne a baba...Hát nem tudom, de a 14-e egy gyomorideges nagy lesz estig...

jaimee

Tényleg, Manó!!!!!!!!!!!!!!!! Hőjelentés???

jaimee

Heni!
4D-n mondták meg 12 hetesen! De egyértelműen látszott is! :lol:
Vendég

Betsy: 12 hetesen már érdemes 4D-re menni?

jaimee

Jó reggelt Lányok!
Nálunk is nagyon álmosító az idő. Alig tudtam kimászni az ágyból.

Panda!
De jó neked. Irigykedünk picit a szépülés, és család miatt. Tényleg! Terhesen járhat valaki kozmetikushoz? Az mikor látszik meg a babán? Mármint, ha melyik időszakban nyomkodják az anyuka arcát, vagy önti le magát forróvízzel stb. Szóval ilyesmire gondoltam. Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam. :oops: Bocsi.

Mercure!
Nagyon örülünk, hogy apánál minden ok. Szép hónap ez a május. :wink:

Heni!
Azt a genetikai vizsgálatot mindenkinek megcsinálják? Arra gondoltam, ha én terhes leszek, nekem is? Vagy külön kell kérnem? Ezt csak ott csinálják egyedül az országban, ahova te jársz?

Csajok!
Ma leesett a hőm. Tegnap 36,3 volt, ma csak 36,1. Viszont tegnap volt tojásfehérjém. Akkor most mi van??? :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Mi voltunk 12, 20, és 28 hetesen. 12 hetesen a tarkó redő miatt mentünk, azért 4D-n és pesti UH-val jobban látni. Most is fogunk menni 12 hetesen.
Így nézett ki Peti 12 hetesen:

Kép
Vendég

Szia Chris!
Ezt olvasd el....vannak kötelező vizsgálatok,de ma már külön(természetesen pénzért)lehet kérni bizonyos vizsgálatokat.Van akinek kell az előzményei miatt,de van aki a maga megnyugtatására csináltat.

http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41
vedresandi

Betsy: Hűűűha...fantasztikus!!!

jaimee

nem tom Ti hogy vagytok vele.Ez a 4D ultrahang,nekem kicsit misztikus.Tudom,hogy rengeteg dolgot lehet látni,amit a másikkal nem,de nekem kicsit fura....
vedresandi

Andi: Miért?

jaimee

Dzsémi: azért,mert nézegettem a babákról készült fotókat,és megdöbbentett amit lát ez a műszer.A másik,ami miatt kevésbé szimpi,hogy ha viszonylag későn csináltatod,akkor szinte látod a babó arcát.Én inkább szeretnék meglepődni,amikor először látom a picit.Nem szeretném előre látni őt.
vedresandi

Dzsémi: nézd,nekem daniról ilyen képem van...itt 2 napos :lol:
Kép
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: