Csak egy napig nem voltam és máris négy oldal van tele

:):)
Indi

hűűű, azt hiszem félre érthetően fogalmaztam. Szóval azt tudom, hogy a kendő mérete a viselőjét veszi alapul, de szted, ismerve az én méreteimet, kb. hány kilóig alkalmazható az XL-es kendő? Vagy ez már csak részlet kérdés?

És én is köszönöm a linkeket
Manóka

szűkítőt jelentem megtaláltam, itt figyel, ha kell csak szólj

És tök jó volt a történet, szerettem olvasni
Deni

már a szívbaj kerülgetett, hogy nem láttam egy ideig hsz-t Tőled

És Máté már este be is pótolta a kimaradást és és és tök jó, hogy még majálisozásra is futotta az energiádból

Berendezkedés

dobozok és táskák és ruhák és minden egymás hegyén-hátán, na jó, már csak kis mértékben. Máté nagyon jól viselte, hála az égnek, Ő nagyon jó baba minden szempontból és bírja a kiképzést, bárhol el és jól alszik, ha fáradt
Zsanci

én is, én is szeretném tudni, ha nem túl nagy kérés

de most már látom mindenki meg fogja tudni
Ruz

nagyon megrendültem a történeteteken, azt hiszem még jobban figyelek majd Mátéra, ha már járni-kelni fog, de azt hiszem mindent így sem fogok tudni kivédeni. Remélem hamar túljuttok az egészen.
Padme

Indi említette az én dokimat, tényleg egy tündér, viszont sajnos nagyon leterhelt, azért egy próbát esetleg megér, ha nem találsz mást

, szívesen megadom az elérhetőségeit, ha kell

És nagyon sajnálom, hogy ez történt Veletek
Macs

konyhátok és kertetek gyönyörű és teraszunk – ha egyszer kész lesz – kísértetiesen hasonló lesz a Tiétekhez
Tinu

csöppséged

:D
Kata

gratula mászó Ákoshoz, akkor én sem parázok, hogy Máté még nem csinálja
Rylie

köszi a dícséretet. De most akkor én nagyon lemaradtam, mi baj Veletek? Esetleg priviben pár szóban? Légysziii
Nukada

képek nagyon jók

:) és kicsi lány
Johi

Fanni egy tünemény

és kertes dolog tök jó, mi még marhára nem tartunk sehol. Próbálunk mindennel haladni, aztán olyan, mintha semmit sem csináltunk volna

2 hó múlva meló
Zuzi

sógornőd furcsa !
És szerintetek a torta a sok-sok marcipánnal az oldalán, tetején honnan volt, meg a mögötte látható sós sütik?? Na, jó nem hergelek senkit, különösen nem a pocakosokat
És köszönjük szépen a dícséreteket, kedvesek vagytok
Most gyorsan megnézem Máté babát, jól van-e,
Vica