Sziasztok
A József Attila-i hévmegállónál lakunk, hálistennek viszonylag közel mindenhez. Pestről költöztünk ide, egyelőre nehéz megszoknom, hogy csak 6-ig van gyógyszertár (és mivel nincsen miklósi térképünk

) és sakkozni meg találgatni kell, merre lehet az éppen adott ügyeletes patika
A terhesség hálistennek "tünetmentes", elkerült szinte az összes klasszikus "mellékhatás"

Most kezdtem el vizesedni, meg sajna kicsit fulladni is, gyanítom hogy a keringésem (ami eddig sem volt túl pöpec) kezd kiakadni... Volt egy kemény hetem, amikor aludni sem bírtam, úgy égett a gyomrom, de azóta hegyekben áll itthon a rennie szükség esetére...
A kórházakkal kapcsolatban annyi bajom van csak, hogy senkit nem ismerek az orvosok közül, ráadásul ismerősöm sincs, aki más kórházban szült volna. És olyan boldog voltam (voltunk), hogy találtunk egy szimpi orvost, és erre tessék, bezárják és fizethetünk...
A péntek szinte még jó is lehet, jövő héttől nem dolgozom bibibíííí
Judit-mamiblue, szülésfelkészítőre a kórházba jársz?
Taga-Gabi, te merre fogsz szülni?
Lehet hogy most kiábrándító leszek, de egyelőre még sehol sem voltam - úgy értem se kismamatorna, se szülésfelkészítő, szülésznőm nincsen, a szülőszobát sem láttam és a babaszobához sincs meg semmi

Egyelőre raktárként üzemel az a szoba, amit erre szántunk...
Kicsit depi is vagyok miatta, hogy milyen anyja leszek így a babónak...
Ps. Hogyan kell feltölteni a vonalzót?