Dóri,
Marcinak marha nagy haja van
milyen érdekes h mindketten Dórák vagyunk (na jó, én Teo-val bővítve;)), Neked is van egy Vikid és nekem is, és a legújabb baba (aki nekem a Viktória:)) Kos-Vízöntő kombinációjú mindkettőnknél!!
Niki, tényleg jók a fotók!
én a Pulsatilláról azt olvastam h az "elengedésre" jó - úgyh számomra nem elképzelhetetlen h beváljon faros babónál. nincs homeopata ismerősötök? jó lenne utána érdeklődni, mert azért ez tényleg szakértelmet kíván és u.az a szer többféle esetben is beválhat! pl a staphisagria bmilyen vágott sebre - gát, császár jó, de u.így lelki "sebekre" pl testvérféltékenységre is!! ezt tuti tudom, mert nekem volt egy pszichiáter kolléganőm, aki homeopátiával foglalkozik és ő mesélte ezt. vagy van olyan, ami amit egyszerre láttam alkalmazni vashiányra és puffadással járó problémákra. ami nekünk elsőre nem hangzik magától értetődőnek, az nem biztos h nem működik! a homeopátia elve egészen más, mint a hagyományos gyógyszerek működése - ezt nem szabad elfelejteni!
nekem most a nyakamra nagyon bevált egy ilyen homeo gyógyi. ha vki szintén érintett ilyesmiben, szívesen beírom a tabli nevét.
tényleg szép a bab helye. a kutya a pólyában halálos!

és mennyi ruhácska a polcokon!
fúú, kombidresszből, ha találtok, olyat vegyetek, ami átlapolós - nagyon jó! én a sógornőmtől kaptam párat és nagyon tuti, csak azt használjuk, mert a fejen áthúzósok csak tovább stresszelnék az amúgysem teljesen egyszerű öltözködést...
ja, Dóri, kérdezted h mennyit vagyunk levegőn. mivel mi tömbben lakunk, ezért csak a napi séta idejére, amit két hetes korától kezdtünk meg először csak negyed órácskával, aztán fél, háromnegyed és egy óra van most már. de tegnap akkora volt a szél, meg nem is tudtam elaltatni, úgyh azt elblicceltük. remélem, ma ki tudom vinni.
ja, megkérdeztem a védőnénit, mert tiszta lelki furim volt a vasalás miatt és megerősített abban h nem muszáj - szerencsére. azt mondja h a mosás miatt tiszták a ruhák, további fertőtlenítésre nincs szükség, mert annyi bacit a levegőből is bekap, amennyi a ruháján lehet és meg is kell birkóznia azzal is.
bogyra,
vigyázz magadra.
örüljetek a csípőfájdalomnak - bmilyen hülyén hangzik. én örültem h nekem nem volt - de utólag bcsak lettek volna, mert akkor talán megúszom a császárt... ne értsetek félre, nem akarok ezen keseregni hosszan (bár ebben az is segít, ha az ember "kibeszéli magából - és én ki is akarom, mert nem akarok olyan lenni, mint sógornőm, aki másfél év múltán is folyton hibásokat keres a császárja miatt.), de biztosan úgy van h vmit vmiért.
melcsi,
lehet h elbeszéltünk egymás mellett?! sebaj

biztos nem véletlen h miért értettem félre
én is nagyon pólya párti voltam, de Viktória (apja újabban mr. Spocknak hívja asszem az enterprise űrhajós után:)) nem komálta

szerencsére olyat vettem, ami kis takaróvá is alkítható és most ebben a minőségében jó szolgálatot tesz:)
még eszembe jutott kórházi csomival kapcsolatban, ahogyan nyitogattam a konyhaszekrényünket h nekem jó szolgálatot tett a szőlőcukor a kórházban - nem a szülőszobán, mert ott nem kellett nekem, hanem amúgy. mondtam h le voltam gyengülve, meg időnként étvágyam se nagyon volt. szal, amikor kellett egy kis energia pl ahhoz h felkeljek az ágyból és kimenjek pisilni, akkor bekaptam egyet. ja, meg a rosszízű kanalas orvosság után is jó volt h ott volt kéznél
cicamentős sztori? hát, arról lemaradtam
az én cicácskám anyuéknál és ha átmegyek, folyton jön, nyivákol, haza akar velem jönni az édike...
remélem, nem sikerültem túl kaotikusra...