A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babaimi,
én is hiányolom de legutolsó infóm szerint meghalt a gépe... azóta nincs MSNen se.
Vendég

ÁFI BABIM KÖSZI

ZÖLDI SZERINTEM ÉPPENA KISBALATONNÁL BICAJOZIK :?:

BABIM JÓL VAGY?
Vendég

Boni Drágám!Köszönöm szépen, igen. Ma bevásárlás közben megint emlegettünk Téged és a Párod:-)
Puszika neked!

babaimádó
Kép
babaimado

babim, remélem pozitív értelemben :wink:
Vendég

Sziasztok,

Kata, na ennek örülök, annak is hogy jobban vagy, és annak is, hogy pé volt :wink: Remélem apa otthon volt épp. :wink:

bettike, ha érzed a szúró nyílalás, akkor apára fel, hajrá :wink:

Áfi, szerintem az E-vitamin tényleg csodaszer, nálunk is az első teljes E-vitaminos ciklusban sikerült a dolog.

Boni, én is 400-at ettem, apa is annyit.

Itt sajna nincs 4 napos ünnep, úgyhogy a hétköznapok elkezdtőtek...

Szezso, együttérzek, itt is munka van :(

Purc

Kép

Kép
purc

Babancs, annyira aranyos ez a kép! Rengeteget nőtt a kis lurkó, és egyre szebb, pasisabb is! :) A hajacskája is mintha sötétebb lenne már, vagy csak én látom úgy? :shock:
Olyan jó érzés lehetett, hogy végre megfoghatátottok! :oops:
Milyen érzés amúgy anyunak lenni? Hogy birod? :lol:

Kép
elizabeth25

purc jó munkát! :cry:
Vendég

Mindenki világgá ment???

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, jól vagyok. Csak nekünk nincsen otthon net, és most pihenő üzemmódban vagyok, jobbára apával csavargok a városban. :lol: (Most picit kell dolgoznia, azért vagyunk gép előtt.)
10 napja tudom, hogy babás vagyok, ebből 2 nap volt, amikor szarul voltam, azóta jól vagyok, csak a melleim akarnak folyamatosan leszakadni. :roll: És álmos vagyok egyfolytában. :D Még 11 nap a dokiig... :roll: Baromi lassan telik az idő.

Baba, nagyon sokat gondoltam rád, és küldöm a babaragacsokat ezerrel!!! ++++++++++++
Bettike, hajrá closti! Remélem, segít, hiszen a m,ájus olyan szép hónap!
Babancs, Domi nagyon szépen kigömbölyödött már! :D
Katica, apának gyógyulást, akkor most lecsúsztatok a pé-ről??? :( Menjetek ki a ligetbe vattacukrot enni, tuti jókedved lesz tőle! :wink:
Boni, Gaby, jelentem: leszoktam a hőmérőrl, aznap mértem utoljára, amikor a görbémet felraktam a másik topikba. :D El is raktam az ágy mellől, nehogy kísértésbe essek...

Kép
szilcsi

babim én nem mentem világgá, többek nevében nem tok nyilatkozni :lol:

szilcsi már csak 10 et kell aludni....én meg ma reggel galádul újból megmértem, de később, mint szoktam így értékelhetetlen, de képzeld 37,1 volt. KAtával megirigyeltül korai pé ed! :lol: vigyázz magatokra!
Vendég

Boni, hajrá korai pé!!! Elöl járok jó példával. :wink: És boszorkányjóslás ügyben pedig fordulj bizalommal Szezsohoz. :D
Tényleg Szezsokám, sajnálom a rossz kukkeredményeket, fránya balfészek, bújócskázik. :roll: De ilyenkor gondolj rám kérlek, és vidulj fel egy kicsit! :wink: (A dokinő le volt reccsenve, mikor megtudta, hogy babás vagyok.)
Boni, doki mit fog csinálni? Csak szimpla megbeszélés lesz, vagy kukkolás is?

Kép
szilcsi

Szilcsi
tickert mikor cserélsz??? :wink:

Babancs
nagyon jó érzés lehetett végre a karodban tartani :D

Coca
mikor csinálják már meg a géped????? :?

Megjöttünk mozizásból, jó volt, érdekes volt :wink:

Kép
gaby25

Babaimi: nem akarod részletezni, mi volt az inszemen? Kíváncsi vagyok! Nagyon! :lol:

Szilcsi: hogy vannak az ikrek és az anyukájuk? :lol: Jól van , ne is mondd, nem szólalok meg... :wink:

Boncsika: repesve várom a holnapi hődet! :lol:

Purc: azért ne hajtsd túl magad!

Rólam: kissé fáj a hasam, nem tudom mitől, de mingyá' beugrok egy kád melegvízbe...Apa annyira cuki, ha megnézte a rajzfilmjét, csinál nekem habot a zuhanyrózsával :lol: imádom!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi: le volt reccsenve = leesett az álla? :lol: :lol:
Már nem vagyok ám rosszkedvű, szerdán UH ismétlés, addig meg peteérek :lol:

Gaby: örülök, hogy jó volt a film...majd utánanézek, hogy miről is szól, ide Szhely-re úgyis később ér...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na, megyek, mert Apa már habzik :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby, majd ha a doki csupa jót mond, csak akkor lesz tickercsere.
Szezso, örülök, hogy jobb a kedved, tessék szorgalmasan peteérni. Ja és igen, leesett az álla, Ceni mondta neki a jó hírt. Az ikrek jól vannak, anyukájuk még jobban, csak apa őrjít meg egy kicsit, de azért persze jólesik a gondoskodása. :D
Elmentünk haza, pápussz!

Kép
szilcsi

szezso boszi, remélem nemsoká nekem mondod meg a tutit . ne várj sokat a holnapi hőmtől nem hiszem, hogy korai pé volt, nem éreztem semmi tünetét!

szilcsi a férfiak ilyenek :lol:
Vendég

Sziasztok!
OFF

Én már megint baromi mérges, még a kandúr macska is prostituált :evil: :lol: :evil: Bocs ha valakit nem érdekel ugorja át...

Tegnap Bogi belázasodott délutánra :( fájt a feje,azt mondta szédül :shock: és fájlalta a hasát, adtam neki paracemtamolt, hűtőfürdőztem aztán lement a láza elaludt! Alvás közbe bepisilt (3 éve szoba és ágytiszta, azóta ilyen nem történt vele) és félrebeszélt, aztán megint mértem lázat 39 volt, megint hűtőfürdő,lázcsillapítás.... Éjszaka nem volt gond, aludt. Reggel hőemelkedése volt.

Ma reggel jöttünk vissza Szegedre, mert ma kellett menni gipszelésre. Elmentünk a gyerekklinikára olyan fél 10 körül. Fél 12kor jöttünk ki. Jó sokan voltak, a doki is feszt el-elrohangált, aztán leszedték a sínt és kapott újat. Nem gipszet mert a doki szerint gyerekeknek elég a sín nem kell a gipsz :shock: És a gipszet különben is elég nehét levágni, ezt meg csak leollózza....stbstb Mondom jó, hát én nem vagyok orvos nem értek hozzá, csak tudja ő a sebész.... Na 1 hét múlva kell mennünk újra kötözésre!
Megkértem a sebész dokit nézze már meg a torkát, halgassa már meg, mert tegnap lázas volt, és ha piros vagy ő lát valamit, akkor elviszem az ügyeletre.... Ő nem tudja megnézni, nem jogosult rá, menjünk el az ügyeletre. Jó elvittem, délre értünk oda. Ketten voltak előttünk, a doki megnézte és mondta hogy menjünk vissza a fül orr gége klinikára, mert szerinte középfülgyulladás :shock:
Visszamentünk 12:45-re értünk oda. Beszedték a papírjainkat! Jó sokan voltak betegek, tetű lassan haladt, a doki baromi alapos volt és egy ujjal pötyögte be mindenkinek a papirológiát. :roll: Közben kértem egy lázmérőt a nővérkétől, mert éreztem hogy tűzforró a gyerek. Erre közölte, hogy az ambulancián nincsen lázmérő :shock: (tanulság, ezentúl magamnál hordok azt is)
Várunk, várunk 14:45 órakor behívtak!!!!!!A doki vagy fél órát vizslatta, nézte, mindent vagy 2x, jó munkához idő kell :lol: :evil: Na negatív lett minden és beutalt a gyerekklinikára (ahol délelőtt kötözésen voltunk) az ambulanciára.
Átmentünk, a doki megnézte, nem talált semmit (de akkor mitől lázas, levert, nyomi.....stb?????) Vettek vért és vizeletet. A fehérvérsejteinek a száma kicsit magas, ami valami gyulladásra enged következtetni. Hja és megmérte a lázát lent az ambulancián digitális fülhőmérővel 36,7-et mért :shock: . Amikor felmentünk az osztályra a nővérkétől kértem egy higanyos lázmérőt, és megmértem 38,8 volt a láza! :shock: Mondom fasza, mondtam is a dokinak, hogy kenje a hajára a modern technikát.. :evil: :evil:
Na mivel a vizelet -, meg tulajdonképpen a vér se vészes, ezért kenetet vettek a torkából is, aminek 2 nap múlva lesz eredménye!
Írt fel antibiotikumot, meg ACC-t, elmentünk kiváltani, és este 6 órára haza is értünk :D Jééééé mondom még a mai napon hazaértünk, el se hiszem :shock: Basszák meg az egész egészségügyet akik irányítják! :evil: :evil: :evil: Hogy ott ülsz egész nap a lázas gyerekkel, mire valaki ellátja, mire sorra kerül.....
A hasam úgy keményedett (az ölembe ült egész nap a gyerek, meg azokon a kényelmes padokon ülni,étlen szomjan) hogy mondtam az osztályos nővérnek (nagyon jó fej volt) hogy ha esetleg beindul a szülés, lökjenek már át a nőiklinikára a kicsit meg majd úgyis idehozzák mert itt van lent a koraintenzív.... :shock: :evil: A kurvaéletbe, hogy egy napos hideg élelemmel, és 2 liter innivalóval felszerelkezve kell eü intézményekbe menni :shock: :evil: És nyugtatóval, hogy ne kapj idegbajt! :shock: :x
Ez komolyan mondom kész! :evil:

ON

Boni: Én is az első E vitaminos hónap után lettem terhes :wink: 400 mg-ot szedtem!

Snufi: Te milyen suliba / továbbképzésre jársz???? Avagy mi leszel ha nagy leszel bébi?? :lol:

Szilcsi: Hívtad a dokit? Kaptál időpontot? Jól vagy? :)

Áfi: Azért jó, hogy a párod ennyit segít, én örülök, hogy nincs kertünk, sztem egy söprűt nem tenne arrébb a zuram, annyira panelpatkány :evil: :shock: Pedig én nagyon szeretnék kertes házba menni, de nem merem bevállalni 3 gyerekkel, mert még a kertet is csak nekem kéne csinálni..... Amúgy se segít semmit itthon, meg is őrülnék, ha még egy nagy házba laknánk.... Te nagyon szerencsés vagy :wink:
Eldugultam, jóéjt

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok!

szezso: kiváncsian várom a holnapi hődet :wink:

bettike: köszi a szép táblákat. lassan jön a pé. :wink:

baba: hogy érzed magad? drukkolok++++

szilcsi: nincs rossz kedvem, nem hiszem, hogy kimegyünk a ligetbe holnap. ott ilyenkor nagy tömeg van.

gaby: örülök, hogy tetszett a film. fagyika is volt?

purc: te ma dolgozol? :roll:

boni: te mindig gép előtt vagy?

rólam: egész délután anyóssal kertészkedtünk. Az erkélyre, folyosóra kikerültek a virágok, a szobanövények egy része át lett ültetve. teljesen elfáradtam.

katica
katica30

ceni: gyógyulást boginak! szegénykém! katasztrófa ez az egészségügy! :evil:

katica
katica30

Katica: Csak terhes ne legyél, meg gyereked ne legyen ebbe az országba, de télleg......na meg öreg se legyél és beteg se...és akkor minden fasza lesz! De ha öreg vagy, beteg, gyereked van aki beteg, vagy terhes vagy, akkor onnantól fogva kész :cry: :evil:

Milyen lett az erkélyetek? :D Hanyadikon is laktok??? Mi se megyünk a ligetbe, ha nem lenne beteg se mennénk, mert útálom a tömeget, és baromi drága a ligetelés...
6700 ftot hagytam a patikába ma, meg még amit eddig költöttem gyógyszerre a kölköknek + pocaknak ebben a hónapban :roll: :shock: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni: Másodikon lakunk. raktunk muskátlit, petóniát, mézvirágot, meg vmi fehér futó virágot. egy része az erkélyre ment, másik része a függőfolyosóra. ha érdekel, akkor majd holnap rakok fel róla képet. :wink:
megértem, hogy mérges vagy, én is az lennék a helyedben.

katica
katica30

ceni erre méba férjem is azt mondja, hogy :twisted: szegénykéim, hát tényleg az ember kétszer gondolja meg hogy beteg legyen e?

katica nem, csak néha ránézek a gépre és ha írt valaki reagálok. :lol:

mi holnap megyünk a városligetbe, végre kimozdulunk.

megyek aludni!megvárom H P végét, oszt megyek aludni
pussz
Vendég

Katica,
bocsánat hogy nem jöttem, de nagyon fáj a fejem, és elfeküdtem H P-t nézni, és totál kimentél a fejemből... megyek is vissza dögleni mert kiesik a szemem úgy fáj a halántékom, csak benéztem.
Enikő,
rettenetesen sajnálom hogy így megszívjátok folyton!!! Hogy a francba lehet egy gyereket várakoztatni órákon át, lázasan??? És értem hogy a sebész sebész, de meddig tart már belenézni a kölök torkába hogy piros-e? Sebész diplomával nem látja mi a különbség a rózsaszín meg az égővörös között??? Ilyenkor hálát adok hogy én még nem mentem a gyerekkel soha ügyeletre, ritka egészséges fajta, de ki tudja mikor kell, vagy a következő milyen lesz? És erre készüljek? Mert reform van meg jólét? :evil:
Apával tényleg nagy a szerencsém, falusi gyerek ő is, látott már kapát, és egyetemista korában kollégista volt 5 évig, így a mosogatás se szoktalan neki, és egyszerűbb kajákat meg is főz. Segít is általában szó nélkül. Biztos a te Zurad se hagyna ám pocakkal egyedül a kertben görnyedni!
Vendég

Ceni, a macska rúgja meg, hát hallod nagyonc súnyákat írnék most ide legszívesebben. Komolyan mondom hihetetlen ez az egész. :twisted: :twisted: :twisted:

Purc

Kép

Kép
purc

Ceni
bakker, hát borzasztó :shock: és még azt sem tudjátok mi a baja Boginak :evil: remélem ma már jobban lesz valamivel. NAgyon rátok jár a rúd mostanában :cry:

Áfi
hát mi szeretnénk kertesházat, de apjuknak szerintem majd könyörögni kell hogy füvet nyírjon :P Após sem kertészkedik, anyós csinálja :? A virágültetés az ok (igaz nem értek hozzá :lol: ), anyóssal elültettem a rózsatöveket amit Katicával vettem, már rügyezik :D de a fűnyírás férfimeló, azt be kell vállalniuk, ha kertet akarnak :wink:

Boni
én is gondoltam rá, hogy kimenjünk ma a ligetbe, lesz Ruzsa Magdi koncert is :P

Kép
gaby25

jó reggelt!

elaludtam, 7.30 kor keltem! :lol:

gaby én is azé akarok kimenni, meg nincs kedvem főzni, így sült kolbászt fogok enni papírtálcáról és sört iszok!
Vendég

Boni
akkor összefuthatunk majd kinn :P :wink: mi csak délután megyünk valamikor

Kép
gaby25

mi is délután megyünk gaby

pestiek, valaki még nem jön városligetbe,?
Vendég

Sziasztok!

Belinkelné valamelyikőtök, milyen programok lesznek, hánytól a Városligetben? Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Köszönöm, már msnen megkaptam Tőletek!!!!

snufi

Mi is a Városligetbe készülünk du.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

végre megint fél egyig aludtam :lol:

jó szórakozást a ligetben!

katica
katica30

babim mikor?
Vendég

Bettike, van msn-ed? Ott részletesebben elmesélném, miket "csinálunk" pszichodrámán.

Ceni: szociálpedagógus vok, és most erre ráépített mentálhigiénét tanulok a SOTE-n.

snufi

Sziasztok,

Most értünk haza. Nagyit vittük le férjjel és Rolival Bakonycsernyére, rokonozni. Két napos kiruccanás volt, de Roli nagyon élvezte a sok állatokat.
Volt is hiszti, hogy hazajöttünk.
Tegnap éjjel semmit nem aludtam, bizti mert idegenben, de a hasam is iszonyat görcsölt. Ilyet még nem csinált a 11 hét alatt. Most megint parázok, hogy miért is. :(

Cenikő, egészségügy... :( :(

Babancs, de jó, hogy megfoghattátok végre picúrt. Gyönyörű kis baba.

Eliza, szerintem lesz még minimum 1 heted a szülésig, :)

Bocs akire nem reagáltam, de fáradt vagyok és ennyi maradt meg bennem.

Bettike, betennéd a május 8-át dokihoz!!! De nem uh, az is lesz a héten, csak nem a magánba és persze be kell mennem előtte a magánba. Hogy miért??? Gondolhatjátok....

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Ez nagyon jópofa és hasznos lehet!
Nézzétek meg!
http://otlettar.try.hu/articles/0/30/nevvalaszto-1.html
Vendég

Sziasztok Lányok,

Nem tudtam jönni, vendégjárás volt nálunk, de nagyon jól éreztük magunkat t négy napban. Apa mondjuk végig dolgozott, de én a családommal voltam.

Csajok, ja, átmentem éjjeli bagolynak, mert apa elment sörözni a haverokkal és ilyenkor nem tudok aludni, nem tom miért. De ez volt az elkövetkezendő hetekre az utolsó kiruccanása, most már nem nagyon bócoroghat, ügyeletben kell lennie :lol:

Ceni, szörnyű volt olvasni amit írtál, döbbenet. Szegény kislányod :( és persze Ti, mert ezt az egész család megsinyli :( .

Áfi, tök jó a link, mi már választottunk, de nem is tudtam, hogy van ilyen. Gondolok rád holnap.

Most mennem kell, de holnap jövök, mindenkinek szép estét.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Lányok,
holnap reggel még ha tudok beköszönök mielőtt elindulunk, ha nem tudnék ezúton kérek mindenkit szorítson nekünk!!! Közvetlenül UH után (úgy 11 körül) írok Bonikának egy SMSt (még ő sem tudja, de majd most olvassa :P ) és ő megírja hogy mi van velünk, mert az UH eredménye az egyedüli ami azonnal megvan, onnan még megyünk vérvételre, meg valami genetikus is beszélni akar velünk, és az út sem rövid, szerintem valamikor késő délután érünk haza.
Akiért egy topik szorít, azzal ugyan mi baj történhet?! :wink:

Kép

(Ez a topikangyalka aki vigyáz a topikra :D )
Vendég

Sziasztok!
Áfi!
Most rátok vigyázzon leginkább!!!!!!!!!!!
Lélekben veled vagyok és nagyon-nagyon szoríííííííííííííííítok!!!!!!!!!!!!!!!
Puszillak!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Áfi olvastam! :lol: nagyon drukkolunk értetek és várom az sms-t!

melcsi én sem tudok aludni, ha apa külön van valahol :lol:

mindenkinek pussz.

ja és Áfi jó a link, mentettem is! :lol:

JÓ ÉJSZAKÁT!
Vendég

áfi: nagyon drukkolok ++++++

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt!

megint én keltem leghamarabb...

álmos vagyok...

katica
katica30

rakok egy görbét:

katica Kép
katica30

Katica!
Engem már 5:12-kor felvert a törpe... :cry:

Áfi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szorítok nagyon!!!!!!!
szilbee

Katica!
Igen csak teccetős a görbéd!! :D
szilbee

szilbee: 3 perccel te nyertél :wink: hogy vagytok?

áfi: drukkhegyek mennek +++++

katica
katica30

Még elég vacakul... de reménykedek, hogy a nagykönyvnek igaza lesz és már csak egy hét rosszullét van hátra.
Viszont kárpótol a rosszullétekért a pocaklakó, mert tegnapelőtt óta érzem mocorogni. 8)

No menek reggelizteteni.

Kép
szilbee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: