Emano!
a nyákdugó (ha egybe jön ki) akkor olyan mint egy meztelen csiga.

nekem nem annyira tűnt véresnek, mint inkább sötétbarnásnak.
Barbi!
A férjem remekül gyorsul.

Mondtam is neki utón a kórházban, hogy nem vetted észer azt a kis mitugrász sziránázó, villógó pontot a visszapillantó-tükörben ami már 5 perce próbál utólérni?

(ugyanis az összes piroson áthajtott. Tiszta "TAXI" feelingen volt

) Mire "de igen", de ő bizony meg nem áll. Kérzedtem: "Nem zavar? Mert minket a gyerekkel annyira, hogy félúton visszafordul a gyerek. Jobb ott mint a börtönben." Végül megállt, kiordított, hogy szülünk, de felesleges volt mert az ürge ahol benézet és meglátot már intett is hogy húzzunk a ......

Beszédes lehetett a fejem

Jó móka volt. De valahogy a kórház bejáratánál, - ahol Everest magaságban volt a porta NEKEM, - már nem röhögtem annyira.
Gabriella!
Fél órával az első fájás után már bent voltunk. Megviszgált egy idegen szülésznő aki addig halál nyugalommal mondta, hogy nyugi nem megy az olyan gyorasn. Vizsgálat alatt valahogy begyorsult a keze, majd elrohant. Mint kiderült rohant telefonálni Mészinek, meg az üveletesnek szólt. Mikor visszajött gondoltam megnyugtatom már magam, kérdeztem hány ujnyi???

már telejesen eltűnt a méhszáj és volt rendes székelési inger. Na mondom akkor 5 perc és itt van Szofi. Nagy túrót.

Mondták, hogy ha már szóltak a dokimnak akkor várjuk meg és NE MERJEK NYOMNI.

Kérdeztem is tőlük, hogy ezt megbeszélték a gyerekemmel is?

Szóval bizonyos pont után már tök mindegy nálad milyen gyorsan mennének a dolgok. Komolyan! legközelebb megszülöm még otthon. De azért nagyon jó volt. Na akkor estem le másodszorra a szülőágyról, mikor a férjem visszahozta "megruházva"

a gyereket és modja hogy több mint 60 cm és 4 kiló. MIIIIIIIIIIII? Ki a fa...t érdekel más gyereke. Szofi mennyi? Nekünk egy nappal korábban azt mondták hogy kb 3,2 lesz. De jó hogy nem mondták meg előre.
Én sikoltozva rohangáltam volna a szülőszobán hogy valaki szedje ki belőlem, mert ekkora babát nem tudok megszülni.
Csodabogyó neve: CAULOPHYLLUM THALICTROIDES C30
Kata nov. végi volt és horror volt depisen otthon egyedül, bezárva, apuci nélkül egy hasfájós babábal. Ha márciusi, akkor van ideje télre megnőnie. Nekem ez volt a kikötésem, hogy ha már úgyis egyedül vagyok nulla segítséggel, legalább had döntsem el mikor.
És hogy tartottam vissza: FETRENGVE és könyörögve az ügyeletesnek aki még be se lépett a szülőszobára, csak a folyosón gépelte az adataimat.

Nem haragszom rá, hisz tudom, hogy nem tehette, mert akkor neki járt volna a szülési pénz, ezt meg nem teszik meg az orvosok egymással.
bocs, hogy kitört béna regényíró hajlamom.
nem baj, lassan úgyis megyünk el itthonról. Nem untatlak Lányok!

:D:D:D:D:D:D:D