Én már mindent próbáltam, de semmi nem segített. Iszonyú rendetlen. Látszik, hogy anyósom mindent megcsinált és egyszer sem próbálkozott a nevelés legapróbb mozzanatával sem. Azt hittem a világ legjobb apukája lesz. Már tudom, hogy ő csak és kizárólag magára tud gondolni. MIatta kellett a lombik (ami így kegyetlenül hangzik) de többször is írtam ide is, hogy azt is egyedül csináltam végig, mert Ő aztán nem volt támasz. Hétfőn olyan dolgokat vágott a fejemhez,és olyan hangnemben, hogy alapból nem beszélt még velem így senki, nemhogy akkor, amikor elvileg nem kellene idegeskednem. Mellesleg a saját tehetetlenségét próbálta kompenzálni ezzel az aljas módszerrel.
Anyunál pihentem, ő nagyon aranyos. Meg is beszéltük, hogy nyerünk a lottón és építünk egy nagy házat. Odajönnek a hugomék is. Nekem meg soha többet nem kell egyetlen pasi se. Most azért ez a dolog mellbevágott,de innentől kezdve nincsenek elvárásaim vele szemben. Csak magamat nem értem! Annyi pasi van a Földön, nekem miért pont ez kellett?
Holnap már se suli, se meló. Úgy döntöttem, holnap kismamát játszom. Az öcsém segít nekem bevásárolni! (Ő is sokat segít. 15 éves és nagyon imádnivaló)