A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Gyabi:
Azért Jaimee-nek nagyon példás görbicseke volt is tessék - babás!!!
Tényleg köcsögök, mindig csak dolgoztatnak ezek...

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszi lányok akkor váltok!
Vendég

Jó Reggelt Kispajtások!!!!

Kriszta: Van igen egy park,Május 9. park a neve,de hogy csúszdapark,az túlzás :lol: ,de jó kis játszótér az biztos :lol:

Na,azért mg nm jött meg,de majd holnap remélem....egyébként nem mérem tovább,és ennek pszichés okai vannak.Okot ad arra,ha szép a görbe,hogy az ember olyat gondoljon,ami nincs :lol: :lol:
Egyébként tavasszal szülnék szivesen.... :wink: :wink:
vedresandi

Andi!

Köszi! :D
Akkor csak csavargunk arra egyet,de nem csúszdázunk.
Vendég

Andi:
Ebben igazad van, olyan 13dpo-tól halálra izgulok meg izzadok meg reszketekstb, amikor mérem :shock: de én már függő vagyok :shock:

Kép
Kép
Kép
olik22

Bocsi lányok, szólítanak... Majd jövök.

Kép
Kép
Kép
olik22

Kriszta: tényleg jók a csúszdák.Nagyon modern.Éppen kedden forgattunk a játszótéren egy EU-s filmet ott.Nagyon élvezték e gyerekek,mindenképpen nézzétek meg!!!!

Dzsémi: a görcsödre vonatkozóan, ne is feltételezz mást,mint hogy összeettél mindent,Azt a csúnya szót észre se vettük!!!!!!

Babszika: hát a te hőd se semmi.....

CHRIS: ÜGYES LEGYÉL MA A VIZSGÁN!!!!!
vedresandi

Lhet, h nekem is abba kéne hagynom a mérést.... de nem meeeeeeeegy!!! beszippantott a hőmérőzés mumusa..... áááááá! :lol:

babszika

Babszika: akkor téged is megtanítalak,mondd szépen:

Nem mérem a hőmet,minek :lol: :!:
vedresandi

Az én görbém??? az a legjobb!!!!! :lol: :lol:

babszika

Andi!
Sztem nálam csak az fog beválni, ha az éjjeli szekrényre szerelek valami mozgásérzékelő-kézrecsapót! :lol: :lol:

babszika

Andi,
Lehet pont ezért fog most sikerülni mert nem méred és lazulás lesz :wink:
Vendég

Babszi: ne tedd oda a hőmérőt...ez a legegyszerűbb.Majd szólok Bálintnak,hogy tüntesse el :!: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jujj, Panda!
De cukorbgár mókuspamacs ez a bébike!!!!!

babszika

Panda: én hiszek a 3 hónapban,mármint a szervezetnek regenerálódni kell,és az a 6 és fél év spirállal,gondolom nem volt kevés.De megbolygatott odabent, az biztos :lol:
vedresandi

Ok Andi!
Szólj neki. Ma úgyis otthon van... lesz ideje... :lol: :lol:

babszika

Új vonalzót akarok csinálniiii!Jöjjön már meg...kinétem egy Andisat!!!
vedresandi

Babszika,
Ez tetszett cukorbogár mókuspamacs :lol:

Andi,
Igen ebben igazad van biztos kell a szervezetednek egy kis idő.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Andi:
Nem hiszem el.. pedig olyan tüneteket produkáltál.. nem is gondoltam volna, hogy pszihésen lehet ilyet csinálni. Nagyon sajnálom. Tavaszra biztos lesz babád, mert a görbéd alapján a ciklusod hibátlan. :)

Jaimee:
Az a menü asszem nekem se jött volna be. Szóval ne aggódj! Csak szépen nyugodtan, minden rendben lesz. Mondogasd magadban, és akkor el fogod hinni, hogy nem kell aggódni.

Babszika:
Én is hasonlóképpen vagyok a hőmérővel. Nehezen tudnám letenni. Függő lettem. :)

Mindjárt dobok görbét.
Vendég

Panda4
Egy észrevétel:
mi az, hogy 1. lombik?????
Sztem javítsd át!!!!! Mert hogy ez sikerül és nem is lesz több!!!!!!

babszika

ANdi: Nem is káromkodtam.. :shock:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Babszika,
Értettem! Javítom :lol:

Kép
Vendég

Íme:

Kép

Szerintetek ez Triphasic típusú görbe?
A 31. napon reggel volt egy pici pecsétem odalenn. Aztán napközben semmi, azóta semmi. :roll:
Vendég

Dzsémi: még jó hogy nem káromkodtál, de én erre a mondatra gondoltam (Mindegy, szóval nem vetélés volt, csak össze-vissza ettem mindent.)Szóval ilyeneket sem szabad.....
vedresandi

Mano.... ez ígéretes és talán a beágyazódás is megvolt, azért volt a pöcsét :wink:

babszika

Én már görbe ügyben nem nyilatkozom,nem adok interjút :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Mano,
Én annyira leírtam a görbédet hogy ezért bosszúból bebabásodsz? :lol: Szép!!!
Vendég

Andi: Tudom. Vicceltem. Ezek szerint nem jött be.... :wink:

Mano: Juj, szép a görbéd! Nagyon remélem, hogy babás! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Panda:
Az elején nagyon-nagyon nehezen indult..
Lehet, hogy segített a cickatea (ciklus első felében ittam), és az E vitamin (ezt meg a második felében ettem)? :)

Ha nem is babás ez a görbe, akkor is már örülök! Az előző kettőhöz képest ez nálam tökéletesnek számít. :)
Vendég

Mano,
Igen biztos segített és most tényleg szép maradjon is így!! Mikor tesztelnél?
Vendég

Jaj, csajok!

Lassan le leszek kapcsolva.... :x :evil: :cry:

babszika

Panda:
Jövő hét szerda lesz a 15. DPO. Ha addig nem lesz piri, akkor lehet, hogy elpusztítok egy tesztet.
Amúgy tüneteim nem igen vannak (kicsit fáradékony vagyok). A cicifeszülésem is 2-3 napja enyhülni kezdett, ma már alig érzem. Szóval.. a remény az még megvan, de nem fogok elkeseredni, ha mégsem jött most össze.
Vendég

Babszika,
Le leszel kapcsolva? A net?

Mano,
Beírhatom a tábliba?

SENKINEK NEM KELL TÜNETET ÉREZNI ILYENKOR AKÁR AZ ELSŐ 6HÉTBEN IS LEHET NULLA TÜNET EZ TERMÉSZETES SOKAKNAK VAN ÍGY NEM A TÜNET SZÁMÍT. VALAKINEK MEG VAN EZER TÜNETE BABA MEG MÉGSEM!!! Szóval nyugi!!
Vendég

Igen, a net.... :lol:

Legyen szép napotok!!!!

babszika

Babszika,
:( Neked is legyen szép napod!!
Vendég

Babszika: ne dógozzá sokat,és a mumust meg üsd le!!!!
vedresandi

:lol: :lol: :lol:
Puszmákok nektek!!!!

babszika

Panda:
Igen, beírhatod. Május 2 - teszt. Ha jön piri, akkor majd átjavítjuk hormonvérvételre. :)
Vendég

Szép napot Babszika! :)
Vendég

sziasztok!

Andi: hajrá május! ( azért sajnálom!)

Mano szerintem tök jó a görbéd!

itt az enyém

Kép

Kép
mercure

Panda: ugyan lehet,hogy nekem már nem kell tesztelni,de még ne vegyél ki,mert még nem jött meg :wink: Persze ebből már nem hiszem, hogy lesz valami...
vedresandi

Andi,
Egyáltalán nem akartalak kivenni nem olyan könnyű kikerülni abból a táblából :lol:

Mano,
Ha azon a napon nem lesz szerencséd akkor szülinapot váltok!!! :wink:
Vendég

Panda:
Jajj, ne! Nem szeretnék ekkora felelősséget a nyakamba venni (Pandának miattam kellett szülinapot váltania..) :shock: Akkor inkább legyen május 3. :roll:
Vendég

Szia Mercure! A Te görbéd is nagyon szépen kúszik felfelé. :) Szép volt a péd. :)
Vendég

Mano,
Bízom benne hogy szerencsés nap lesz maradj ennél :wink:
Vendég

Rendben Panda. :oops: De ha mégsem, akkor ígérd meg, hogy nem váltasz szülinapot! :)
Vendég

Mano: igen nagy meló lenne,ha Pandus szülinapot váltana.Sokat kellene visszamennünk az időben :lol: 8) :lol:
vedresandi

Andi,
Anyumnak mekkora meló lenne még egy napig a pociban tartani vagy elöbb kinyomni :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok,

Andi,

Hát nem is tudom mit mondjak, az már elég elcsépelt, hogy sajnálom.
Inkább annyit, hogy szép évszak a tavasz a szülésre. Szóval, új hónap, új "Andis" vonalzó, és rajt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaimee,

Azt hiszem a kicsi Jaimee reklamálni fog odabenn, ha így fogod folytatni. :lol: :lol: :lol:

Babszika,Olik,

Én is hőmérő függő lettem. Ott van az ágyam mellett, még hétvégén is felkelek 5.30-kor, hogy mérjek, aztán szundi tovább. Ez már így a napi rutin része lett. :D :D

Chris,

Egy kalappal mára. :D

Mano,

Nagyon szépen bemelegedtél, +++++++++++++ május 2-ra küldöm. :D :D

Szia Mercure,

Látom te is alakulsz, nemsokára megint jönnek az izgulós napok. :D :D

Pandi,

Jók ezek a vonalzók is, és nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod. Biztos, hogy tényleg ez lesz az első és sikeres lombikod. :D :D

Dobok egy görbét, bár még nagyon az elején vagyok, de nem igazán értem, hogy miért stagnál, soha nem volt még ilyen.

Kép

Mit gondoltok??? Remélem lesz benne mozgás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
nyugi ebből még bármi lehet :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: