[quote="votiv"]műtősruháért mi se fizettünk, és nem is hoztuk el. Pedig ha hazahoztuk volna, játszhatnánk orvososat
Márika, szia! Vendel lesz a fiatok? honnan jött a név? nagyon különleges!

szülésznőkről se maradtál még le, legfeljebb a legfelkapottabbakról, de még azoknak is lehet rés a naptárjukban

nézd meg ezt a táblát, hátha könnyebb választani
http://babanet.extra.hu/tabla1.htm
Én is az orvosos játékra gondoltam, csak hát nem akartam ilyet írni
Vendel ősi germán név, a vándálok népéhez tartozó, remélem ha nagyobb lesz nem kapja szét a lakást.

Férjem a sváb kisebbséghez tartozik és ő mindenképpen germán nevet szeretett volna adni. Anyakkönyvezve is valszeg németül lesz, mert ez az agylövése, így Vendelin néven fog futni, benne van a kisebbségi nevek között, így állítólag majd minden simán fog zajlani, hát majd meglátjuk, de megegyeztünk, hogy nekem csak Vendel lesz!
Szent Vendel meg a pásztorok védőszentje, tök jól ábrázolják, van mellette vauvau és beeeebee!
Nekem a Vincze tetszett volna, de neki nem, ez az egy név volt, ami mindkettőnknek bejön, ugye a kompromisszum!

Így is kb. 3 napja döntöttük el!
Zuzmó: szerintem akkor lehet, hogy nekem bejönne Molnár Gabriella, hívjam fel mobilon, vagy inkább várjak május 10-ig, mert szerintem a személye benyomás is fontos. Május 4-én megyek nőgyógyászhoz és megkérdezem, hogy ő kit javasol.
Tudom, hogy naiv vagyok, de én ha lehet a gátvédelmet is választanám, persze ha vágni kell, akkor uccu neki