Sziasztok,
Jovika: nem nagyon mondta, csak, hogy kevés szénhidrátot egyek, a védőnő mondta a sóbevitelt (erre mondjuk én is rájöttem:-), bár tényleg alig sózom, csak a legszükségesebb dolgokat. A folyadékot viszont nagyon kívánom pisilek is rendesen, szóval azért napi 1,5 liternél nem iszom/eszem meg többet. Az ásványvizet keveset iszom, inkább Jana citromosat vagy citromos vizet fogyasztok, meg heti 1-2 liter rostos gyümölcslevet, a székrekedés elkerülése végett.
Viszont azt mondta a doki, hogy a szülésznő-választásom kitűnő nagyon fel volt dobva tőle, és megdicsért, hogy ügyes voltam. Nem tudom ki az aki helyettesítené, elfelejtettem megkérdezni, de úgyis holnap kell hívnom rákérdezek, mert azért kíváncsi vagyok, mégis ki fog engem elviselni majd.
Azt mondta még, hogy a 37. héttől elvileg várható már mindenhol a baba, de én is szeretném kihúzni az időmet. Az ügyeleten meg marha jó dokik vannak (amikor be kellett mennem tapasztaltam) szóval szerintem a Jánosba az ügyelettel nem lehet mellétrafálni.
Máris egy litániát írok, de még egy mondat erről a témáról: kicsit félnek az orvosok, hogy idén ne legyen a folyosón is szülés... Erről mit tudsz?
BABABOLT: A Brendon szerintem is drága, de a luxusdolgok mindenhol kb egy árban vannak, kivéve ha használtat veszel. Én mondjuk ruhában még mindig a H&M-re szavazok (Árkád, Campona) szerintem nagyon cuki és jó dolgok vannak elérhető áron és a Kenguru is jó.
Pillangó a HIP natalról én is olvastam/hallottam ,szoptatáskor is nagyon jó és tényleg nem kell fityfenézni a sok bogyival. Én is ezen agyalok, hogy áttérek rá, így egybekötöm a rostbevitellel is.
Na jó éjt nektek.