A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babim: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Snufi, akkor pénteken apára fel! De ha nem mérsz, akkor honnan tudod, hogy pénteken lesz pé? :shock:
Szezso, cép pipőcske! :D Nekem is kell!!! MOST! :lol: Drukk az uh-ra, aztán siess és gyere mesélj! És ha valaki még egyszer azt meri mondani, hogy ikreim lesznek... Ceni is ezt mondta, tegnap egy ismerős a játszótéren Ceniéknél, aki nem is tudja, hogy terhes vagyok, és a párom is ezzel nyúz, hogy szerinte ikrek. Meg is őrülnék itt helyben!!! :roll: :shock: :shock: :shock: Na persze azért hazavinném mindkettőt (hármat????), de hna. Nekem egy is elég.
Katica, hőd???????? Nagyon kíváncsi vagyok!
Képzeljétek, reggel 3 boltot végigjártam és egyikben sem kaptam a kedvenc joghurtomból. :evil: Olyan bosszantó! :evil:
Áfi, örülök, hogy megnyugodtál kicsit! :wink:
Baba, nagyon drukkolok az inszemhez! Én tuti nem tudnám beadni magamnak a szurit... :shock: Nálatok indokolja is valami az inszemet, vagy "csak" régóta próbálkoztok?

Kép
szilcsi

szezso ubisalival?
Vendég

Ja, ma vagyok 4 hetes... :lol: Illetve próbáltam tickert csinálni, aszerint csak 3+6, de hát ma vagyok a 28. napon, és az pont 4 hét. :shock: Szóval szerintem ma vagyok 4 hetes. 8)

Kép
szilcsi

Babi: ez jóóóó :lol: Ma ne felejtsd el a szuridat!!!!

Szilcsi: nem mondok semmit :lol: de ha már ennyien érzik Rajtad :wink:

Majd a munkhelyről lopva megpróbálok bejelentkezni UH után :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni: no ubisali, but savanyúság :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

babaimi, pont akkor olvastam el, amikor bejött egy hívás, és alig bírtam összeterelni a szám :wink: :wink:

szilcsi ikrek :wink: én sem mérem a hőmet! :?
Vendég

szezso jó Uh t , mindenképp gyere utána!
Vendég

Szilcsi: csak gondolom, mert amig mértem, mindig a 17. napon volt. De elvileg akkor nem is volt a magas prolactin miatt. Hö alapján meg volt. De végülis mindegy, igy is, ugy is együtt vagyunk, ha van pé., ha nincs. :lol:

Szezso: akkor várunk!!!

snufi

Szezso,
sok drukk az UHhoz! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyere a hírrel!
Szilcsi,
ha 2 jön hát 2 jön, úgysem tudsz mit tenni! :D 1 szüléssel-vajúdással letudod a 2 csemetét, tiszta haszon! :wink:
Nem tudom épp ki készül magát szúrni, de én injekcióztam magam 2 hónapon át, egy nővér lányka (szintén virtuális barátnő) írta le mit hogy csináljak, ha segítség kell az illetőnek szóljon!

Én most megyek a védőnőhöz a pécsi beutalóért, aztán a háziorvoshoz lepecsételtetni meg ugye naplósorszám, délután tanulnom kell mert holnap suli és 2 ZH, szóval ha csenben leszek ma meg holnap nem azt jelenti hogy eret vágtam, csak sok a dolgom (addig se agyalok).
Vendég

Az egy dolog, hogy kettőt szeretnék, de nagy korkülönbséggel, olyan 6-7 évvel legalább. Szeretnék visszajönni dolgozni, nem vagyok az az otthonülős fajta, meg is zakkannék egymás után két gyerekkel legalább hat évet otthon lenni.
Boni, Snufi, na látjátok, én mértem, oszt mégis hiába, mert jól átvágta a fejem a pé, és meglepett minket egy (2???) babával. :lol:
Ubisaliubisali nekem is!!!! :lol: De most leginkább egy mézes-rostos joghurtra vágyom, de nincs sehol... :cry:

Kép
szilcsi

Szezso, te mosmá hallgassá legyél szíves, mer annyira bejött,amit eddig jósoltál nekem, hogy ha most is bejön és kettő lesz, akkor nem szólok hozzád többet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De a dupla csokit megkapod, ha esedékes lesz. :wink:

Kép
szilcsi

sziasztok
most én sem mérek, majd a 10. naptól :P tegnap babáztam, olyan jó volt :) Mé jó hogy párom jött velem, ő fogta a picit, míg én hintáztattam a 3 éves kisfiút, és belegondoltam, húha, ezt most hogy is csinálnám egyszerre??? :roll: de bizti bele lehet tanulni :P :wink:

Zsú
hol főorvos após? :P hol kérjük a protekciót? :lol:
már akartam kérdezni, miért nem tarottátok egyszerre az esküvőt tesóval? :P :wink: jól nétz ki az eseménytáblában így egymás után, egyik nap férjhez mész, azán meg védőnőhöz :lol:

Szilcsi
no para, két gyerekkel is meg tudsz te bírkózni :P :wink:

szindrómákról most nem akarok olvasni nagyon, hess negatív gondolatok, mindenkinek makk egészséges babája lesz :P :wink:
túl sokat gondol valamire az ember, még bevonzza magának, szóval csakis pozitív gondolatok kismamák +++++++++++++++++

Kép
gaby25

Gaby, igazad van, hess negatívkodás! :lol:
Apával ezek szerint most már minden oké? Műxik rendesen? :wink:
Enyém pasi teljesen kész van, az őrületbe kerget lassan,annyira félt. Nem fürödhetek, csak zuhanyozhatok; nem emelhetek SEMMIT, még a vasalódeszkát sem szabad kinyitnom, mindig szólni kell, ha vasalni akarok... Nem porszívózhatok (na ennek örülök), :lol: szóval nagyon kész... :roll: De azért imádom!!! :D

Kép
szilcsi

Szilcsi
ez jó, akkor teljesen házias lett :D nálunk minden a legnagyobb rendben van hálistennek :D ugyan még nem olvasta ki a könyvet, de sejtettem, hogy neki ez lassab mutatvány lesz :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Áfi, drukk hogy minden rendben legyen. Rolival nekem is rossz volt az AFPm, de nekem magas.

Szirmi drága, nem akartalak megbántani! De NEKEM van ismerősöm aki elsőt 36 másodikat 37 évesen szülte és mindkettőnél az Istenhegyin csináltatta meg a vizsgálatot. És semmi pénzért nem ment volna se kromra se aminora.
Egyébként ha a Szabolcsba járnál (ahova járok én is) ott az orvosok kifejezetten ellenzik mindkettőt és csak akkor csinálnak ha valami alátámassza a beteg baba lehetőségét. pl. rossz mérték a 12. héten, de neked tökéletes volt.
De nem akartalak megbántani, mert jogod van hozzá, csak nekem nagyon soknak tűnik a 100/1-ből vetélési arány.
Én nagyon félnék attól, hogy mi van ha leveszik és kiderül tökéletes a babám de beleesek abba az egybe. Hogy számolok el magammal?
DE , ha pl szar lenne a 12. heti vizsgálatom akkor lehet nem gondolkodnék azon megcsináltassam e ezt.
Juj, tényleg nem akarom hogy megbántva érezd magad.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

ez jó :lol:
Kép

Kép
gaby25

Szilcsi:
Az orvos a vizsgálatok után közölte, hogy akkor nekiállunk az inszemnek...igazából nem fejtette ki...kicsit néha úgy érzem, hogy nem kapok tőle elég információt, de bízok benne..remélem, nemhiába...

Szezso:
nem bontottam ki, elvileg sima tű és fel van szívva bele a szurianyag és a tűn van egy zárókupak.Már biztos ott vagy a rendelőben most, hogy írok neked..nagyon szorítok!!!!

I

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

Csikken! Semmi harag nincs bennem csak megbántódtam, mert legszívesebben én is kihagynám, de orvosi javaslatra nem tehetem. Én is tartok attól, amitől te tartanál.
A Szabolcsban voltam egyébként, Hajdú Krisztinánál. Ő javasolta az amniót.

Szezso! Drukkolok az uh-hoz!

Szilcsi! Fogadj el minden segítséget, úgyis kopik majd a mértéke egy idő után :wink:
Neked volt székrekedéses gondod? Nm tudom felidézni :oops: Nekem most eléggé bejött a kaukázusi kefír, magam is meglepődtem.

Ubisalit én is megkívántam, de sajna nincs itthon ubi. Pedig pont jó lenne a töltött csirkecombhoz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

lányok, aki eddig még nem babás, vagy nem tud róla, azoknak küldtem egy privit, egy új módszerről!
Vendég

Szirom, igen, nekem volt ilyen problémám. Szerencsére már elmúlt, remélem, nem is jön vissza többet, szerintem az Elevittől lehetett, de most már csak heti 2 szemet szedek és így talán okés. Megpróbálok sokat inni, eddig 2-5 dl folyadékkal elvoltam, de most nyomom magamba a rostos gyümölcsleveket meg az ásványvizet, na és minden nap eszek friss zöldséget-gyümölcsöt (alma, banán, narancs, uborka, retek, zöldhagyma). Azért köszi a tippet, de nem szeressem a kefírt, viszont a joghurt nagyon bejött, az aktivia tényleg jó. :wink: :D Töltött csirkecomb? Hm... csorog a nyálam, de egykor mehetek én is ebédelni. Asszem, megint krumplileves lesz belőle... :roll: :lol: :lol:
Hogy mitől ízlik ennyire?????????? :shock:

Kép
szilcsi

Boni, héééééééééé engem is érdekelne ez az új módszer! Nem publikus??? Ez kirekesztés kérem szépen!!! :D

Kép
szilcsi

szilcsi privi ment! énis mondhatnám, hogy kirekesztett vagyok, me még nem vagyok babás! :lol:
Vendég

Boni, már el is olvastam, érdekesen hangzik...
Én nem hiszek az ilyenkeben, de biztosan van, aki igen, és azoknak segít is általában.
Na most akkor ki a kirekesztett? :D

Kép
szilcsi

Hát megint Én :cry:
Vendég

Szezso!!Várunk!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

szezso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szirmi, csodálkozom, hogy Hajdú dokinő ilyenre kért, mert nem jellemző rá. De ő ha mondta akkor menj. Az egyik legjobb uh-s nőcike.
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Ennyire dolgotok?
Vendég

akko megyek haza, oszt ma má nem is jövök :evil:
Vendég

Hello Csajok!

Sajnos az UH elmaradt, mert a dokimnak épp szülést kellett levezetnie… (Persze senki nem volt, aki helyettesítse).
Majd vasárnap délre kell bemennem a kórházba UH-ra, mert ügyeletes lesz.
Köszi a drukkokat, vasárnap felhasználom :-D
Legalább a vizitdíjat visszaadták! :-D

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso, ezé vártunk enyire? :cry: na, jó, nem csak ezért!

ma egyébként is mindenki dolgozik, én is, csak én szinkronban nyomom :lol:
Vendég

Oké, mindenkitől elnézést kérek! Hogy elmaradt az UH! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Inkább tőled kellene az egészségügynek elnézést kérnie..ez elképesztő, hogy mindig megszívod..sajnálom szezsókám..pedig annyira szorítottam és lestelek, vártalak...

((((((((((((((((((((((szezso))))))))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi: annyira édi vagy, hogy sajnálsz! :-D
Egy kicsit én is felhúztam magam, hogy megint pechem volt, de gyorsan kiokoskodtam, hogy a vasárnap nekem még jobb is lesz, mert akkor már a 9.napon leszek, és már nem is fájt annyira, hogy elmaradt. :-D
A másik dokimnál még nagyobbat szívtam volna, mert ő nem UH-s, és akkor nem mehetnék vasárnap.
Mondjuk az tényleg gáz, hogy nincs helyettesítés.
Volt egy másik lány, aki nem szhelyi és 1 órát utazott az UH miatt, és így ráment az egész napja a semmire...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!!

Szezso, hát ez a magyar eü!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Boni, ez a Stöpszli itt is járt mi nálunk, de én nem hiszek benne!!!

Látom senki nem nézte meg a linket amit küldtem! Nos sebaj!!!!

Kép
kata05

Kata: de, én megnéztem, csak nem alaposan (még), mert nem volt időm…De azt megállapítottam, hogy tök jó kis oldal, jó sok infóval, jó sok témában :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

KAta, érdekességképpen küldtem, azért priviben, hogy mindenki saját maga dönthesse el, nem én foglalkozok vele, csak gondoltam űtküldöm azoknak, akik már régóta próbálkoznak, ez is lehetőség csupán :wink:

egyébként én is belenéztem még tegnap, csak utána párom kirugott a gépről, utána ,meg nem reagáltam :oops:

szezso, tényleg a sors akarhatta akkor, hogy inkább VAsárnap menj!
de azé ez tényleg gáz, hogy nincs helyettesítő :evil:

babaimi, engem mán nem is szerető? brühühühü
Vendég

Sziasztok,

Szezso, a fene vigye el, hát tényleg ilyen a magyar eü, iszonyatosan felháborító :evil:

Szilcsi, örülj neki, hogy ilyen a párod, a forró fürdő meg különben sem jó.

Melcsi, köszi a linkeket nagyon édes vagy, a kérdésemre eddig nem találtam meg a választ. Írtam 3 netes dokinak, de persze ők sem írtak még vissza.
Nagyon jó hír, hogy lement a lázad, pihenj ma sokat, igyál sok sok folyadékot.

Áfi, mennek a drukkok a ZH-hoz.

Purc

Kép

Kép
purc

Egyébként a Kispiskóta apósa az én dokim!!! :lol:

Vkinek van aranyere??? Milyen tünettel jár????? (Kéretik nem viccet űzni belőle!!! :lol: )

Kép
kata05

Sziasztok!

Most értem haza, csak gondoltam bejelentkezek! Nemsokára indulunk a dokihoz, negyed hatkor....
Remélem ti jól vagytok, és kegyetlen szarul, úgyhogy megyek és kicsit le is dőlök!

Majd ha lesz erőm este jövök és megírom mi volt!

Puszi mindenkinek!

Liza

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok :D ,

Már sokkal jobban vagyok, igaz még ágyban, de már lázam az nincs. :D

Végigolvastam mindenkit, de csak párotoknak tudok írni:

Szezsókám, még jó, hogy örültünk, hogy most 6.napon lesz a tüszőkukk, remélem a 9-en sem lesz késő.

Kata, nekem volt, kb. 1 hétig, elég szörnyű volt. Onnan veszed észre, hogy a végbelednél megdagad(nak) az ér(ek) és nagyon kellemetlen. Kezdeti szakaszban csak megduzzad, aztán fáj is (mert feszül) és viszkethet is és vérezhet is (bocsi attól aki nem bírja :oops: )
Kamillás ülőfürdőt javasolnak rá minden székelés után, ha gyógyszeresen kell kezelni akkor pedig reparon kúpot és krémet (gyógyszertárban adnak vény nélkül).

Purc, köszi :wink: . reméljük válaszolnak, általában szoktak írni,csak nem valami gyorsak :?

Bonika, hogy hogy nem mérsz? :shock:

Babaimi, drukk az inszemhez, begyorsultak az események.... :wink:

Gaby, örülök, hogy minden ok nálatok :wink: , így lesz sikeres a babaprojectetek is :wink:

Áfi, egy kalappal a vizsgára!!!!

Megyek vissza ágy, pihenés, gyógyulás.

Puszi
Melcsi

Küldök nektek egy linket nyári nyaraláshoz (Horvátország), ha még nem tudjátok hova menjetek, kipróbált hely, nagyon jó, a lakókocsitól 70 m-re van a tengerpart, ami homokos, baráti áron.

http://www.rabisland.hu/index.htm

Kép
melcsi6

Szezso
na, ez bosszantó, :evil: hogy nem helyettesít senki :evil:

Liza
azért látom, még 2 in 1 vagy :) lehet mégis kivárja a 40 hetet Domi? :wink:

Kata
akkor te is protekciós vagy :wink: és hol főorvos ?

Kép
gaby25

Melcsi, köszi az infót, akkor nekem nem az van! Nekem nagy wc-zéskor pár napja szúró érzés árasztja el az alhasam, és nincs székrekedésem! Nem tudom mitől lehet, egy kicsit meg vagyok ijedve!

Gaby, a Péterfyben! Én nem szeretem ezt a szót használni, de igen az vagyok!!

Kép
kata05

Kata, én lehet elkapnám apát, nekem is így szúrt peteéréskor, persze lehet ez valami más, de ki tudja :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

kata! kis protekciós! :lol: :lol: :lol: :lol: asszem nekem is ki kéne használnom a protekciót általatok :o)))

melcsi túlságosan függtem tőle!

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata, Szezso! Hogy álltok az LH tesztekkel????

Áfi! Drukk a ZH-hoz!

Eliza! Pont az előbb gondoltam rád az NST miatt! Kíváncsi vagyok mit mond a doki, meddig leszel még 2 in 1!

Ja még Kata! Én tegnap annyira megnéztem az oldalt, amit ajánlottál, hogy teljesen leragadtam mellette vagy 1,5 órát! Találtam jó kis infókat! Köszi az oldalt!

Babaimado! Repiszuri?

Katica, Veramami! Görbék?????????????

Szilcsi! Hurrá 4 hét!

Snufi? Ritkán látlak!

Gaby! Jó kép! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Itt vok, de csak egy pillanatra. Elolvastalak Benneteket, de reagálni nem tudok, mert nem érek rá. Össze kell pakolnom a cuccaimat, elutazok 3 napra reggel, csak vasárnap este jövök. Suliba megyek, és kötelező most az ott alvás. (pszichodráma lesz 2 napig: nem szabad kiesni belőle, ezért kell együtt maradnunk) Semmi kedvem hozzá!!!! :twisted:

Na szóval: jók legyetek, remélem csupa jó hírre jövök vissza!!!

Tartalmas hosszúhétvégét kívánok Mindenkinek, pusssssz:

snufi

bettike! este 8-kor adom be..elvileg..vagy apa..elvileg... :?

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi Szegénykém, de előtte még kapd el APát! :wink:

Bbaimi hogy itt valakinek milyen szép tickere van!++++++++++++

látom, most te válogattad be a gólyát szerencsehozónak! remélem NKed bejön!
:lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: