A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát igen. 45 e Ft., de kizárásos alapon azt hiszem, ez marad. Még rágom egy kicsit magam, van rá 3 hetem, addigra lesz meg a rákszűrés eredménye. Addigra kell dönteni.
finch

Hát igen megfontolandó, én 30000-t gondoltam!
Ági28

Sziasztok!
Finch, én sem tudok személyes tapasztalatról beszámolni, de általában azt mondják, hogy az UH-os kevésbé fáj, és a lényeg, hogy kevésbé megterhelő, de ezt már a többiek is mondták. Hátránya, hogy ez bizony pénzbe kerül, állítólag nem is kevésbe. Mi kifizettük volna (nekem a rtg-esnek a kontrasztanyagával is volt problémám), de végül nem volt rá szükség, sajnos. Egyébként az is eltérő, h kinek mennyire fáj, vannak végletek, Ági a röntgenest meg se érezte (mondjuk ő nem mérvadó, mint már említettük többször, Ági egy igazi hős!:) ), de van olyan is, aki az UH-ostól is rosszul van.
Szpandiról mi hír?
február

Remek. Mindig megfogadom, hogy frissítek, mielőtt elküldeném a hsz-t... :roll:
február

Nem baj Február mi így szeretünk!

Basszus engem meg elkapott a takonykór! Pedig ma még jó hosszú napom lesz, mert holnap nyitjuk az üzletet. De majd holnap este beburkolom magam jó forró teával,és gyógyulgatok.
Ági28

:)

Nekem meg szerintem megjött. Két hét után. Vagyis nemtom, de este is jött barnás szötty, meg reggel is egy kicsi, és a hasam is jellegzetesen szurkál. Érdekes.
Ági, hogy burkolod be magad forró teával? Ez valami új módszer? Esetleg a vudusbácsitól tanultad? Én maradnél a pokrócnál, és a teát csakis belsőleg, de én nagyon konzervatív vagyok ilyenekben :)
február

Jól van na nézd el nekem a kis bakit. Ja szerintem ne aggódj, mert mikor nekem az első lombik volt, és megjött utánna két hét múlva nekem is volt vérzésem. De én pánikszerűen rohantam apánkhoz. Úgyhogy nyugi, nincs gáz.
Ági28

Na jó, elnézem. csak elképzeltem... Fura volt. :lol: Mindegy, a lényeg, hogy gyógyulj.
Igen, gondolom, hogy eléggé megkavarodott a hormonháztartásom, csak nem tudtam, hogy másnak is volt ilyen. Hamarosan úgyis megyünk vissza Dévaihoz, nem hiszem, hogy felhívom ezért.
február

Sziasztok!:-)

Ági, akkor már az árupakolásnál tartotok? Az olyan jó lehet:-)))!
modrooka

Fölösleges, nekem se mondott akkor semmi, csak megvizsgált UH-n,és kért 10 ezret.

Gondolom, hogy elkézeltél, ahogy burkolom magam a teába! :-)
Szerintem tuti a kimerűltségtől szedtem össze ezt a megfázást picit biztos legyengültem. De már csak ma nem kerülök időben ágyba,és holnaptol nyugisabb időszak jön! :-)
Ági28

:) Mi amúgy is megyünk vissza máj. 7-én, mert ugye nekem totál bizonytalan, hogy a megfelelő időben megjön-e, és ezt ki akarja védeni. Meg én is, persze.
Igen, az lehet, hogy a kimerültség miatt van. Azért eléggé összejöttek a dolgok neked mostanában.

Szia, Modrooka!

Szpandi, Kispinty, Cyprus? Mi újság?
február

Bocsika, csak Szpandival telcsiztünk!

Szóval 12-ből [color=red]8 szépne osztódott! Holnap telefonál,és ha sokan lesznek még, akkor hétfőn lesz a beülti! De holnap ismét hív a hírekkel! [/color]
Ági28

Hát ez nem úgy sikarűlt, ahogy akartam, de a lényeg a fontos! :-)

Modrooka igen az árupakolás, meg a takarítás van már csak hátra! :-)
Ági28

Jaaaaj, ez nagyon, nagyon jó hír!!! Annyira örülök!!!
február

Ági nem baj, így legalább jól olvasható:-)))))) igzán jó hír:-)
modrooka

Na, gondoltam, eddig mindig csak normál méretű, fekete betűket írtam, ez egy kiváló alkalom, hogy megpróbáljak színes betűket írni... Az eredmény fent látható... :?
február

próbálkozom én is:-)
modrooka

de a betűszínt nem hajlandó változtatni
modrooka

Február a fekete is szín!! :-)
Ági28

Átálítottátok a színt és a méretet is? KI kell jelölni a szöveget, és utánna elvileg meg tudod csinálni!
Ági28

Így?
február

Így.
február

vagy így.
február

Megy ez.
február

még egy próba
modrooka

Most ezzel fogok játszani.
február

elvan a gyerek ha játszik!!
Ági28

no, újra próbálom
modrooka

Főleg, ha van mivel:-))))
modrooka

Ez milyen?
február

Borzalmas. :lol:
február

de jól sikerült. Na én most egy kicsit eltűnök! :-) Megyek hamiért!
Ági28

Jó, addig még gyakorolok. Mit eszel?
február

Paradicsomleves, túrógombóc!
Ági28

Jó étvágyat!
február

Jó étvágyat!:-)
modrooka

Köszi megvolt! :-)
Ági28

Sziasztok!

Na itt vagyok megint egy kicsit.

Köszi a kérdéseket, én jól vagyok, aszem hétfőn lesz a punkció, mert időközben mi belefogtunk az utolsó lombikba. Azért az utolsó, mert nem lesz szükség többre :wink: ugyeugye???

Cyprus, Pénteken reggel én is jelen leszek, akkor lehet, hogy talizunk:)

Kép
cseka

Komolyan Cseka nem mondod? :-) És nem is szóltál nekünk! Ejnye bejnye!
Ági28

Hé csajok! Nem ér szívatni!!! Egész nap a monitort lesem és akkor még rátesztek egy lapáttal?! Ejnye-bejnye.

Egyébként már tegnap rendesen megjött, szóval ma egy kicsit kínlódós napom van, de azért túlélhető. Mindenesetre jobb lenne otthon kuporogni. Szóval holnap reggel hívom a mágust és majd kiderül mikor kell mennem. Gondolom holnap.

Egyébként!!!! Reggel vettem a DM-ben BIO zöldség és gyümölcslevet!!! (alma, mangó, répa, kaktuszfüge) Hogy akkor ma elkezdem a tisztítókúrát, amit terveim szerint ma és holnap akartam csinálni, mert ugye hétvégén anyukáméknál leszünk és hát nem vagyok én hülye, hogy csak igyak, mikor ott lesz a sok fini kaja. Na, de nagyon büszke voltam magamra, viszont mire beértem a melóhelyre, nagyon éhes lettem:( Így ettem egy melegszendvicset, ami egy nagy kifli fele. Azóta viszont semmit!!!!
Azt hiszem, hoyg jól tettem, hoyg reggeliztem, mert elég rendesen odatesz a vérnyomásomnak a menszi, ami egyébként is dög alacsony.
cyprus

SZIA CSEKA!!!!!!!!!!!

Hát te lány, irgum-burgum titkolózunk??? Na, jó megbocsátom, de csak azért mert az utolsó lombik lesz:)

Nagyon jó lenne talizni, de én reggel hívom fel dévait és szerintem csak délutánra/estére fog berendelni.

Mindenesetre nagyon drukkolok!!! Ja és eljöhetnél a következő talira!!!
cyprus

Finch!

Nekem is UH-s átjárhatóságim volt és nem is éreztem meg, kb 10 perc volt az egész. Én ezt javaslom annak ellenére, hoyg drága. Mondjuk nekem az átjárhatóságit a Szabolcs utcai kórházban csinálták és ott sem ingyenes ám. Eleve, hogy a katétert és a kontrasztanyagot neked kell megvenned a gyógyszertárban. Ez tavaly 20 ezer Ft körül volt, és a doki hozzátette, hoyg az ilyen beavatkozásokat meg szokták köszönni. :)
cyprus

Megjöttem, erre mindenki lelép:( Perdig nagyon aktív vagyok a répalétől!!!
cyprus

Én itt vagyok, szia!
A répalétől én is nagyon aktív lennék, főleg a wc irányában... :lol:
És megköszönted a beavatkozást? Azé' nem semmi. :roll: Vagy én nagyon rosszhiszemű vagyok, és egy hálás, baráti kézfogásra gondolt?
február

Én dolgozom, de nemsokára itt a nővérem,és megyünk áruért! :-)
Ági28

Húú, ez nagyon izgalmas!!! :)
február

sziasztok!

Hát olyan jól elvolt a topik nélkülem is, meg olyan gyorsan történt minden, hogy még most sem nagyon fogtam fel. Annak köszönhető, hogy 10 napot csúszott a mesim és így kicsúsztam volna a májusi listáról. Erre mondta a doki, hogy akkro kezdjük el most vagy soha...hát ebből lett a most. :wink:

Tanál jobb is így, mert nem agyaltam előtte egy csomó baromságon, csak szó szerint "az ölembe szakadt" a dolog:)))))))))

Cyprus, nagyon szívesen részt vennék a következő találkozón, ha meghívott leszek:)

Te jól vagy? Mikor kezded a lombikot?

Kép
cseka

Cseka miért ne lennél meghívott! Te én úgy seggberuglak! :-)

Pont számolgattam, hogy hogyhogy most kezdesz, de így már értem.
Ági28

Cseka!

Nemár, hát nem olvastad vissza elég alaposan a topikot??? Annyiszor emlegettünk!!!!! És mindenki meghívott a talira, nem szoktunk külön meghívót küldeni:)

Mindegy, fő, hogy előkerültél. Hát hogy mikor kezdjük, az majd holnap kiderül. A papírkáim elvileg júliusig érvényesek, de ugye a rákszűrés nem. Szóval szerintem augusztus:)

Neked nagyon-nagyon megy a drukk az utolsóhoz és remélem nem tűnsz el az életünkből:)

Szia február!!!! Tudod mit iszok? A teához csak elkészítési módjában hasonló löttyöt :) :) Nekem annyira tetszik ahogy ezt megfogalmaztad.
cyprus

Én is itt vagyok, csak kimentem közben a gyógyszertárba folsavért meg tesztért.

Cseka, végre valaki más is itt van a pozitív hozzáállással!:-) iztos azért fog sikerülni, mert ilyen gyorsan-gyorsan jött:-)) ...és igenis hiányoztál!

Cyprus, hát ...kitartás! Azért h nagyon éhes lennél, inkább gyél valamit, minthogy elájulj!

Ági, hát sok sikert az áruválogatáshoz!:-))))
modrooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: