A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Háát, Jaimee!
Nem semmi kis sztori!!!!
Látod, előre paráztál és bevonzottad a "hülyeséget"!!!!
De a lényeg, h ott van a picúr!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

A párocskámra egyáltalán nem igaz. Pontosan az ellenkezője :lol: Egy mondat viszont REMÉLEM igaz:

Ha megtalálta az igazit, egy életen át kitart mellette.
:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!

Pandácska: rám is igaz!

Omnia: akkor valszínűleg egynapon fogunk menni :D

Jaimee: minden apró részlet érdekel! Onnantól kezdve, hogy otthonról elindultál!!!! Léééééééééééécccccccccccciiiiiiiiii :!:

Andi: nem akarnál tesztelgetni?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: Juj :lol: Fél 10kor uh :lol: :lol: Aranyos... Az a lényeg hogy jó helyen van!!! Most már nyugi :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Na Jaimee, nesze neked uh gép!! Én már többször megfogadtam, hogy csak 3D gépre megyek minimum....A többi egy nagy kalap sza...és az ember csak mérgelődik rajta!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

LÁNYOK SENKINEK NEM KELL SEMMIT A TÁBLÁBA ÍRNI?

Jaimee,
Neked beírom amit kell.
Vendég

Csak, hogy lássátok:
Kép

Nem tudom, h mi van pirivel....

babszika

Viszont legalább megnyugodhattál, hogy ott a gyönyörű szép kis lakhely benne a magocskával :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Szerintem tök részletes voltam. Nem akarok senkit untatni. Tegnap a hisztimmel, ma ezzel...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Dzsémi: Szia.....jó későn voltál a dokinál!Igaza van BAbszikának, idézem:Látod, előre paráztál és bevonzottad a "hülyeséget"!!!!
Szóval, a rosszat ugyanúgy le tudja gyártan magának az ember előre,mint a jót.Ezért jó lenne,ha mostantól kizárólag optimista gondolataid lennének.!

ÖRÜLÖK HOGY MINDEN REDBEN VOLT!!!!!!!!
vedresandi

Babszika,
Ha az egy késői pé akkor semmi és nem is lesz még jó pár napig sőt remélem 9 hónapig. Szerinted lehetséges? Éreztél akkor valamit?

Jaimee,
Most akkor van új dátum ami miatt izgulhatsz :lol: hihi
Örülök hogy ott volt ahol lennie kellett!!!
Vendég

Pandus!
Én már semmit nem értek..... hogy lehet késői pé, ha egyszer 12-én repi szurit kaptam??!!

Egyébként 2-3 napja görcsölgetek! És hétfőn mintha tojásfehérje lett volna, de annyira pici, h nem is jelöltem... ennyi.

Andi!
A teától nem volt gáz. Reggel könnyebben sikerült :oops: , de semmi egyéb.... na, majd meglátjuk. :lol:

babszika

Babszika,
Nem tudom :roll: de majd napokon belül kiderül viszont hanyadik napon kaptad a repesztőt?
Vendég

Jaimee: utána láttam, hogy már írtál :D Ne csináld már! Senkit nem úntatsz semmivel!!!! :D Azért van ez a topik, hogy segítsünk egymásnak!!!!

Lányok: képzeljétek tegnap végre sikerült megkapnom a kiskönyvemet...A védőnő nagyon aranyos, de 4-6ig töltögette a kötelező űrlapokat....Utána átmentem a körzetihez, szóval 8-ra értem haza...Természetesen a tanulásomból semmi nem maradt...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép
Vendég

Omnia: most tudok válaszolni a kérdésedre! Én 2006-os kiskönyvet kaptam + várandós könyvet és minden kupont fel lehet belőle használni!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Betsy: hol vagy????

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda!
Te is szőke vagy.... Ha 12-én kaptam repiszurit, akkor akárhogy is nézem, az a 14. nap a tábla alapján.... :lol: :lol: :lol:

babszika

Na elment a főnök...Huh...

Andi: Személyem elleni súlyos diszkriminációnak ítélem meg, hogy csak hétfőn tesztelsz, én pedig csak szerdán férek gép elé.
Úgyhogy elkönyvellek babásnak, ha holnap reggel még mindig lángolsz. :wink:

jaimee

Heni: Én is akarok kiskönyvet és kupont és védőnőt és...és...Na jó, örülök annak, amim van.

jaimee

Babszika,
Voltam szőke 1,5 évig és még érzem a hatását :lol: :oops: :wink:
Szóval ha a 14. napon akkor az a 16. napon repesztett ahol le is esett a hő de utánna nem ment fel :roll: de miért nem? na ez itt a kérdés.
Vendég

Omnia,
te nem mész vizsgálatra valamikor valahova?
Vadászok az emberekre olyan üres a tábla :twisted: :lol:
Vendég

Dzsémi: írtam Neked privit!

Ja, lányok a SZŐKE én vagyok!!!!
vedresandi

Andi: Köszi, felírtam, amit kell.

jaimee

Igen, a repedés tök jól látszik.... az utánna következő dolgokat viszont nem értem........ Na mindegy. Nem foglalkozom vele.... Tegnap este beleültem egy jó meleg fürdőbe... de nincs hatása....
Annak nagoyn nem örülnék, ha a hétvégén jönne meg, mert végre szabad lesz a Bálintom és nem kívánok szenvedni.... :?

babszika

Jó reggelt Lányok!

Jaimee:
Nah, látod, kár volt annyit parázni! :) Helyén van a picike, úgy ahogy lennie kell. GRATULA!!!!

Csheni:
Neked is jó fárasztó napod volt tegnap! Ma jól pihend ki magad!

Babszika:
Nagyon érdekes a görbéd.. én nem tudok mit mondani rá, mert a repesztős görbékről abszolút nem tudok semmit.

Andi:
Most olvasom... Már megbeszéltük tegnap délután, hogy pénteken tesztelsz? Iszonyú kíváncsi vagyok már!!! Miért döntötetek a pároddal mégis a hétfőben? (ha nem titok) :)
Vendég

Már olyan kíváncsi vagyok, h mikor jön meg.... Mi lenne, ha szavazást nyitnék???? :lol: :lol:
Tipp mix? Ki mikorra tippel? :lol:

babszika

Babszi: május 3 jó lesz?

jaimee

Szia Mano!
Asszem tegnap írtam meg Kamillának,miért nem tesztelek,csak hétfőn....tutira akarom menni :lol: :lol:
Nem vagyok szkeptikus, de még leeshet a hőm,és megjöhet piri.
vedresandi

Jó reggelt Mindenkinek,

Jaimee,

Nagyon örülök, hogy minden rendben van a kis petezsákocskáddal. Látod, te meg mindig fölöslegesen csinálod a parát magadnak. Sose javulsz már meg?? :D :D

Andi,

Tutttttti babás vagy, mernék fogadni rá. :wink: Én valahol egyetértek veled a tesztet illetően, neked kell érezni, hogy mikor akarsz tesztelni. Minél tovább vársz, annál biztosabb lesz az eredmény. Akkor hajrá HÉTFŐ. :D :D :D :D

Babszika,

Tipp 12 hónap :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Mano, Pandi :D :D

Heni,

Gratula a kiskönyvhez, biztosan nagyon jó érzés lehet, hogy most már a kezedben tartod. Én már el is felejtettem, hogy milyen érzés. Na de majd nemsokára. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!
Inkább nem fogadjunk....majd fogadunk a gyerek nemére...az biztosabb :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Megbeszéltük. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lyányok!

mit olvasok itt az utolsó sorban: csak hétfő????? pedig már úgy beleéltem magam :(

jelentem a hőm ma is 37... de még nekem ugyen van 8 napom

Úgy felhúztak, olyan nagy marhaság... be kell jelölni az egész éves szabadságot.... de könyörgöm minek? még azt sem tudjuk nyáron mikor megyünk szabira... úgyhogy tök felesleges, mert most ex has kitöltjük és utána mindenki másképp megy

Kép
mercure

Judy: Asszem nem javulok meg... :oops: De most 14.-ig nyugtom van. És nektek is. :wink:

jaimee

Azt el is felejtettem mondani, hogy ma beírattam Dancikát az iskolába. Úgy néz ki 2 ovis csoporttársával fog egy osztályba járni. Ezt külön kértük is. Fel-alá rohangáltak a folyosón. Lesz velük gond ugy látom.
Olyan furi érzés, hogy szeptembertől már mind a kettő iskolás lesz.
El kell hogy fogadjam a tényt öregszem lányok. :cry:

Mercure,

Maradjon is 37. Nálunk is be kell írni előre a nyári szabikat, persze mi is csak ex-has -ra írtuk be. Fogalmam sincs mikor megyek. Az még olyan messze van. Én is marhaságnak tartom. Nincs semmi értelme. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

Nem baj, majd mi "nem parázunk" helyetted is. Mi tudjuk, hogy minden ok. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

jaj Jaimee, elfelejtettem írni, hogy örülök ám, hogy túl vagy az első vizsgálaton... csak nem értem a dokit, mert hasi UH-n tényleg nem látszik ilyenkor rendesen... aztán izgulhatsz nekem még egy csomót :D

Kép
mercure

Mercure,

Nekem sose volt hüvelyi csak hasi. Amugy szerintem még ilyen korán amugy is csak azt állapítják meg, hogy van-e petezsák vagy nincs, meg hogy jó helyen ven-e. Azt meg igazából látszik a hasin is.
Mind a 2 lurkónál az 5. héten volt a hasi uh-om, és látszódtak hogy ott vannak és jó helyen. Utána kellett a 8. héten mennek szívhang miatt, majd persze a 12 hetes nayg uh-re.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

nekem meg a 12. hétig hüvelyi volt mindig, azt mondta az pontosabb... fene se érti. A 6. héten voltam az utolsó terhességnél, akkor látta az embriót is, de a szívhangot még nem

Kép
mercure

Szisztok Lányok!

Jaimee!
Örülök a jó hírnek! :) Ne parázz! Minden rendben lesz. Nyugi! Élvezd a babavárás örömeit.

Judy!
Dehogy öregszel. Csak a gyerekeid nőnek.

Panda!
Milyen horoszkóp ez? A férjemnek azt írta én vagyok a társa, nekem meg egy másik ürgét.. Hogy lehet ez?

Heni!
Olyan jó lehet neked. Nagyon várom, hogy nekem is legyen kiskönyvem. Hogy vagy? Tüneteid? Hányinger? Semmi?

Omnia!
Veled mizu? Hogy vagy?

Andi!
De jó a hőd! Nagyon drukkolok!

Képzeljétek szét vet az ideg. Kitaláltuk a férjemmel, hogy lemondunk a pincéről és a szuterinról nagy nehezen. Így a régészeknek kevesebb esélye van, hogy találnak valamit. Node! Át kell terveztetnünk az épületet, új rajz, új engedély stb. Felhívtuk a tervezőnket, hogy nagyon sürgősen csinálja meg. 10 percen keresztül ecsetelte, hogy milyen hülék vagyunk, hogy át akarjuk terveztetni, és hogy hogy mutatunk ezzel példát a kisfalunk lakosságának stb. Erre benyögte, hogy csak hétfőn ér rá megbeszélni velünk, hogy mi a fenét akarunk. Jó mi? Nem mindegy neki, hogy hány tervet csinál nekem???? Úgyis ÉN fizetem ki neki.... Ő csak jól jár... Akkor????

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nekem se volt soha,csak hasi UH anno,de öreg vagyok mint az országút :lol: :lol: :lol: (az én időmben ilyen nem volt)
vedresandi

Mercure: Én is csodálkoztam, hogy nem hüvelyi volt. Annyit mondott a doki, hogy még nem akar hüvelyen át megnézni, nem akar háborgatni, ..Semmi invazív nem indokolt. :shock: :shock: :roll: De szerintem ezt is a manuális vizsgálatra értette, nem az UH-ra, hiszen akkor most is az lett volna...

Lehet, hogy úgy volt vele, hogy 2 hét múlva úgyis lesz szívhang, ha lesz...

Az egyik legjobb doki a kórházban, nem nagyon tehetem meg, hogy ne bízzak meg benne. A HSG-t is ő csinálta.

jaimee

Andi: Dehogy vagy öreg!! Tegnap volt egy kismama a rendelésen, 38 éves, első baba. Nem gondolta magáról, hogy öreg a szüléshez, de szerintem sem az...

jaimee

Jaimee,

Azt a "ha lesz"-t meg sem hallottam. :x

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Pedig nekem nagyon tetszett a pince és a szuterén ötlete, én is olyat építenék, ha építenék.

jaimee

Ugy látszik, minden doki másképpen csinálja a dolgokat. A lényeg ugyis a végeredmény, hogy minden ok legyen. Az meg hogy ki hogyan jut el odáig kit érdekel.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok, az normális, hogy szurkál a hasam? Szerintem a baba helyezkedik vagy nem tudom, mit csinál, de kb olyan, mintha egy fogpiszkáló állt volna bele a méhembe. Szerencsére a premens elmúlt, nagy megkönnyebbülés nem érezni, hogy mingyá megjön....

jaimee

Jaimee!
Nekem is tetszett. De 3 méter mélyre kell ásni, ott tuti találnak valamit. Régész nélkül is 5 millióba kerül felépíteni a szuterint és a pincét, és sajnos a bankok 40%-os készültségnél adnak pénzt, így az durván nálunk az eredeti terv alapján 10-15 millió. Sajnos nincs ennyi pénzünk. :( Ezért próbáálunk lefaragni a költségekből.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: EDDID nem volt. Még 1-2 hét és részed lehet az élményben. :D

jaimee

Dzsémi: remélem...bár a mostani dokim nem ugyanaz,akinél született Dani,nem ismerem a "szokásait" :oops: :lol: :lol: :lol:
Illetve még annyi: ha mégis babás vagyok,én a 7-8 hétnék előbb nem megyek orvoshoz,mert nincs értelme előbb.A Danival is a 9 héten voltam először!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: