Hát, egész nap szenvedtem... néha görcsölgetek. már 3. napja hulla vagyok (ráadásul indiszponált) és ma majdnem hánytam a kajától (olyan rosszat főzött a mama)... szóval, ilyen volt a mai napom
Babszika:
indiszponált:lehangolt, rossz hangulatú, gyengélkedő, szétszórt, nincs képességei teljes birtokában,rossz napot fogott ki.
Na akkor nézzük sorban Hogy is van ez?
Köszönöm kérdésed jól, találtam egy polaroid napszemüveget, tokkal vonóval!!!!!!!! Így zártam a mai napot!!!!! Te nem vagy fáradt a korai kelés miatt???
Gyabi: hulla vagyok.Most számoltam ki,hogy 15 órát lenyomtam ma.megvárom a párocskámat,és odabújok,hogy jól aludjak.
Nem mindegy milyen szemüveget hordasz....erre akkor jöttem rá,amikor egy februári napocskás napon egy 1000 forintos szemüvegben álltam Kell rá áldozni,és vigyázni kell rá.
Egy kedves ügyfelem hagyhatta rám, én mindegyiknek adtam ma névjegykártyát, ha hiányzik valakinek, majd hív, ha nem aakor van egy szemüvegem. Ugyanis nekem nincs meg a számuk.
Szia Kamilla!!!!!
Akkor hajrá MÁJUS!!!!
Én elhatároztam,hogy az idegeitekre megyek, de csak hétfő reggel tesztelek,előbb nem vagyok hajlandó.(ha addig nem jön meg)
Andi! A múlt ciklusban is volt néhány teszted, amit csak utólag osztottál meg velünk Nem hiszem el, hogy kibírod legalább azt valld be, hogy volt a kezedben teszt ha nem is csináltad meg még az nem számít bele, mikor megvetted és az sem mikor elraktad a helyére