A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Tegnap voltam Myssniánál a korházban, minden rendben volt.
Most írta az sms-t, hogy "éjszaka már voltak fájások" na ez már jelenthet valamit?!

Ha valakit érdekel a szoptatós szék, akkor írjon emil-címet, mert ide nem jöttem rá, hogy kell felrakni, elküldöm e-mailként!

Nálam semmi izgalmas, hétfön 1/211 re kell a korházba menni, és kedden kibújik a pocakból a babó...
A ctg, uhn is minden rendben.

Jók legyetek
Sziasztok
Manó2
38+4
manó2

Sziasztok KicsiMamik!

Szoptatás alatti étrend:
Nekem szerencsém volt/van, mert szinte mindent ehetek szoptatás alatt, nem voltunk hasfájósak sosem. Ehettem K betûs dolgokat is, de semmi nem történt.

Fájások
Én szülés elõtti este még moziban voltam a párommal, ahol 10-5-3 perces fájások voltak, de vaklárma volt az egész, persze izgultunk mindketten. Állandóan a telefonomon néztem a fájások között eltelt idõt. Aztán lenyugodott és csak másnap délután mentünk be 3-ra és este 7.20-ra meg is született a kisfiunk.
Tudni fogjátok, még ha azelõtt soha nem is éreztétek, hogy mikor van itt az idõ Kép Ez valahogy ösztönös a nõknél, és majd meglátjátok, hogy bár most még sokan félnek és aggódnak a szüléstõl, de Ti lesztek a legnyugodtabbak, amikor már menni kell befelé Kép

Hátfájás nagy pocakkal
Az utolsó hetekben nekem sem volt jó, ha sokat ültem egy helyben. Én vittem be a melóhelyre 2 teniszlabdát, és mikor fájt a hátam, akkor a falhoz támaszkodtam és fel le gurigáztam, így jól megmaszíroztam a hátam. Kispárnát is vittem a derekam mögé + egy üres monitoros doboz volt a lábtartóm Kép Nem is vizesedtem. Nekem a szülés 3. napján volt elefántbokám, hogy mitõl fogalmam sincs, de következõ napra lement.

Kangi
A tömör falap ágybetétbe nem tudtok lyukakat fúrni, azon keresztül tudna szellõzni a matrac, amit egyébként nem az ággyal együtt adnak, azt külön kell megvenni. Mi a KIKA-ban vettünk kókuszmatracot 120x60 -at 1 éve 5990.- Nekünk bevált, egyelõre nem történt még rajta semmilyen baleset.

csibe21
Hidd el, még hiányolni is fogod, ha már nem lesz a pocakodban, a rugdosását. Én nagyon szerettem, még ha sokat feszengett is, akkor is! Az én kisfiam most már kintrõl rugdossa a hasamat pelenkázás közben, hát van benne erõ jócskán!

MAci_2
Nekünk elõször volt digitális fényképezõnk, aztán késõbb vettünk egy digitális videokamerát. A különbség a kettõ között, hogy egy digifényképezõre (memóriakártya függvényében) több kép fér rá többféle minõségben, míg egy digikamerának is van ugyan memóriakártyája, de jóval kisebb és kevesebb kép is fér rá. Viszont teljesen más a videó és a fénykép is. Nekünk HP PhotoSmart 912 digifényképezõnk van, nem mondom, hogy olcsó volt, ,mert akksival együtt került 230E pénzbe, de 1 éve vettük és már majdnem 6000 képnél járunk. Mondjuk informatikusok lévén nem jelent gondot az archiválás, felírjuk õket CD-r vagy DVD-re. Az interneten pedig szoktam néhány jobban sikerült felvételt papírképként elõhívattatni, mivel a szüleimnek nincs gépük, így õk albumban is tudják mutogatni.
A Digikameránk pedig SONY Digital8 700x digitális zoom és 25x optikai zoom. Ez volt 250E pénz. Így elég drágának hangzik, de már 100x behozta az árát. Ha komolyabban szeretnétek beruházni és hosszútávra, akkor ilyet érdemes venni.

Nagypocisok hajrá! Lassan itt a tavasz, biztosan azért váratnak magukra a bébikéitek, mert nem akaródzik ebben a hidegben kibújni nekik! Sok pacsirtaszó és napsütés segíteni fog!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok Lányok!
Végre sikerült gép elé ülnöm. Egész mostanáig vacakolt ez a tetülasssú modem és persze mindent letöltött, csak pont ezt a topicot nem.

Majd viszek nektek a talira egy kis tavaszt (zsákban) Kép. Itt csudajó idõ van!

Angi!
Sajnálom, ami a nagyival történt, én is csak szurkolni tudok. Ne aggódj, biztosan kilábal a nehezébõl, csak idõre van szüksége.

Manócska!
Azt hiszem a babák kapnak számot, ráírják a nevüket a pólyára is. Így tuti a tiéd marad. Kép Viszont az anyajegy a legjbb biztosíték, igazad van.

Tünde!
Azt hiszem Ti vagytok "korban" legközelebb hozzánk. Veled még nem "találkoztam". Régebben írogattál?

Beu!
Már talán írtam, hogy nálunk kerületekre van osztva az ország és mindegyikben máskor van szünet. Igaz március végével kezdõdik csak igazán a tavasz és itt addigra pont vége a szüneteknek. Aztán még van a husvéti szünet és pár ünnepnap,ez minden. És így sem gyõzik a tananyagot. Most viszont jól jött, hogy a pozsonyi kerületben most van, mert máshol már influenza járvány miatt becsukták a sulikat. Így, hogy a gyerekek nincsenek együtt, elkerülték a betegséget. Egyelõre.

Leszter!
Igen kitartó vagy, csak óvatosan azzal a felmosóval. Én tegnap óta nem vasaltam ki, viszont, ha hozzám jönne az anyósom, akkor biztosan. Kép Ami a házat illeti, már õsszel szerettük volna elkezdeni, de sajnos mire meglett az összes papír hozzá, addigra elkezdett fagyni. Most albérletben lakunk, ami szép tágas, de itt lakik velünk a hugom és Roland, akivel már egyetem óta együtt lakunk. Így nekünk maradt egy szoba (háló, nappali + kisbaba részleg) Sok jó kis helyen is elfér alapon úgy döntöttünk, hogy marad ez a felállás és reméljük, hogy decemberben beköltözhetünk legalább a ház egy részébe.
Na, most jó hosszú lettem, bocsi.

Tündimami
19+1

Sajnos megint vacakol a gépem. Kép Megpróbálom elküldeni még 1*.
tündimami

Sziasztok Lányok!
Végre sikerült gép elé ülnöm. Egész mostanáig vacakolt ez a tetülasssú modem és persze mindent letöltött, csak pont ezt a topicot nem.

Angi!
Sajnálom, ami a nagyival történt, én is csak szurkolni tudok. Ne aggódj, biztosan kilábal a nehezébõl, csak idõre van szüksége.

Manócska!
Azt hiszem a babák kapnak számot, ráírják a nevüket a pólyára is. Így tuti a tiéd marad. Kép Viszont az anyajegy a legjbb biztosíték, igazad van.

Tünde!
Azt hiszem Ti vagytok "korban" legközelebb hozzánk. Veled még nem "találkoztam". Régebben írogattál?

Beu!
Már talán írtam, hogy nálunk kerületekre van osztva az ország és mindegyikben máskor van szünet. Igaz március végével kezdõdik csak igazán a tavasz és itt addigra pont vége a szüneteknek. Aztán még van a husvéti szünet és pár ünnepnap,ez minden. És így sem gyõzik a tananyagot. Most viszont jól jött, hogy a pozsonyi kerületben most van, mert máshol már influenza járvány miatt becsukták a sulikat. Így, hogy a gyerekek nincsenek együtt, elkerülték a betegséget. Egyelõre.

Leszter!
Igen kitartó vagy, csak óvatosan azzal a felmosóval. Én tegnap óta nem vasaltam ki, viszont, ha hozzám jönne az anyósom, akkor biztosan. Kép Ami a házat illeti, már õsszel szerettük volna elkezdeni, de sajnos mire meglett az összes papír hozzá, addigra elkezdett fagyni. Most albérletben lakunk, ami szép tágas, de itt lakik velünk a hugom és Roland, akivel már egyetem óta együtt lakunk. Így nekünk maradt egy szoba (háló, nappali + kisbaba részleg) Sok jó kis helyen is elfér alapon úgy döntöttünk, hogy marad ez a felállás és reméljük, hogy decemberben beköltözhetünk legalább a ház egy részébe.

Tündimami
19+1

tündimami

Sziasztok Lányok!

Angi!

Manócska!

Tünde!

Beu!

Leszter!

Tündimami
19+1

tündimami

Nahát, ahogy így elnézem az elkövetkezendõ héten babaesõ lesz, de már a hét végén is remélemKépKép
Hajrá minden finises!!!!KépKép

Leszter,
ha egész télen kint van a kutyu, akkor szerintem edzett lehet, és már egész jó a hangjaKép lehet a teám jót tettKép
Azért, ha belenézek a szájába-torkába, látnom kéne, ha torokgyuszija van????

Na, megyek angolra, egészen 8-ig ott fogok szenvedni, majd gondoljatok rám, jó?Kép

Pusz:
Manócs
21+0
Manócska

Tündimami!

Igen, néha bekukkantok és olvasgatok, csak a munkám mellett nem nagyon van idõm rendszeresen írni. De azért nyomon követem az eseményeket és "okulok". Jobb a gyakorlatból tanulni.
Bár a munkahelyemen is sokat tudunk a témáról beszélni, mert most babaesõ van. 5-en vagyunk várandósak és mindenki elõttem szül. Úgyhogy a fõnökség gondban vanKép) És két fiú kollégám felesége is szül.

Üdv

Tünde
csibe21

Zsuzsi! Boldog névnapot!

Maci2! Nagy szakértõ nem vagyok a témában, de ha jól tudom, a fényképezõ is tud rövid videókat készíteni, a kamera is (már ha olyat veszel, aminek van ilyen funkciója) tud fotókat. Mi inkább kamerát akarunk foto-funkcióval. Látom, közben Gumicukor bõvebb információkkal látott el.

Leszter! Nagyon helyes, hogy nem tûnsz el szó nélkül! Azért csak óvatosan a munkával!
Megfordulás fekve! Nekem az egész terhességbõl ez a legeslegnehezebb!!!

Urszila! Szegény! Napközben nem tudsz aludni egy kicsit? És nem jössz talira? Óóóó! Nekem is jó délelõtt is – még vagy 2-3 hétig. Azt hiszem, utána más dolgom lesz. De szívesen látnálak benneteket is, akik nem jöttök most.

Franyó! Milyen gombot kell nyomogatnod NST-n? Nekem nem kellett ilyet csinálni. Unatkoztam is, mert ott felejtettek.

Leszter, Zsurló! Nagyon sajnállak benneteket, hogy nem jó viszonyban váltatok el a munkahelyeteken. Nagyon megnyugtató érzés tudni, hogy várnak vissza. Most is bejárogatok, ha van kedvem.

Tündimami! Nagy zsákban hozd!

Manó2! Neked császár lesz? Ez nagyon izgi, hogy már ilyen közel van! És tök jó hogy minden rendben.

Tünde! Nem semmi! A Te fõnököd joggal lehet gondban!

Ildi, Momo, gumicukor! (És akit esetleg elfelejtettem)! Kösz a szopis-kajás infókat!

Beu
37+3
beu

Sziasztok!

Hát, mintha senki nem akarná elkezdeni... Kép Kép Kép
Bár talán Myssnia már babázik!

Beu! Kép
Kicsit megzavartalak ezzel az ellendrukkal! Kép Remélem a babát nem! Lezajlott a farsang, mostmár bármikor jöhet, de szerintem eddig sem zavartatta magát az én kitûzött idõpontjaimtól! Kép

Zsuzsi! Kép
Boldog névnapot!

Holnap az utolsó "rendes" CTG. Kíváncsi vagyok!

Kangi! Kép
Nagyon tetszik, hogy a kiírt napon talizol! ÍÍÍÍÍrigy! Kép

Puszi mindenkinek!
Judó
39+3
judó

Judo! Akkor most már drukk! Mit jelent az, hogy az utolsó "rendes" CTG?

Lányok!Most voltam az Örs-ön a MATCH-ban. Egyet fizet kettõt kap akció keretében 500 Ft-alatt van két gumis lepedõ, ami a 120-as és a 140-es kiságyba is jó. Pamut vagy frottír. (Egyébként nagy ágyakra is van, sokféle méretben.)

Beu
37+3
beu

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36304751166 <sms-sender@westel.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Wed, 19 Feb 2003 19:19:47 +0100 (MET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]Myssnia 40+5.[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Sziasztok. Vàltozatlan minden, de màr vannak erös fàjàsok, ha renszertelenek is. Iszom a màlnalevélteàt. puszi!
mailgateway

De jó, Myssniánál talán beindul!

Most látom, hogy a gyereklepedõ csak 50 %-ban pamut. Mindegy, majd ha nagyobb lesz!
beu

Beu!
Eddig nekem sem kellett, de most foglalt volt az a gép, amelyiken eddig voltam, ez a másik meg úgy mûködött, hogy amikor a baba mozgását éreztem, meg kellett nyomni egy gombot. Én régebben csak ilyen nyomogatósról hallottam ismerõsömtõl, és azon csodálkoztam eddig, hogy nem kellett nyomogatnom! Kép

Puszi
Franyo
39
franyo

Sziasztok!

Tegnap este irni mar nem volt erom. Ma meg sajnos nem vagyok a legjobb hangulatban, ne aggodjatok, nincs semmi bajom, csak az egyik baratom rossz passzban van mostanaban, es ez kicsit ranyomta a belyeget a delutanomra.

Hajnalban meg begorcsolt a vadlim, morcos voltam :-( Igyekeztem csondben pipalgatni a labfejemmel, nehogy felverjem Kispapat. Jol tudom, hogy ez kalciumhiany miatt lehet? Mindenesetre ittam pezsgotablettat.

Viszont tegnap el is felejtettem irni, hogy mikozben bekesen doglodunk a munkahelyen, egyszer csak besetal a kolleginank a 2 honapos kislanyaval :-))) Hat valami eszmeletlenul edes volt, olyan kis arcokat tudott vagni :-))) meg nyekergett is szegeny, de hat ez onekik szokasuk :-))) Es az anyuci is nagyon szep volt, ami biztato! :-)

Minden finisesnek hatalmas DRUKK, epedve varjuk a babaesot :-)))

Zsuzsi, ZsuZsofi,
Boldog Nevnapot! :-)))

Magdi,
tok jo, hogy jossz talizni :-)

Angi,
szegeny nagyi :-( Jobbulast kivanok neki, es csak jobb hireket az egesz csaladotoknak!

Anyez,
ilyen dorzsiszivacson en is gondolkodtam mar.
Annyi mindenen gondolkodtam, aztan ha vege a munkanak, bevasarlas helyett huzok haza pihizni :-( Ki kellene torni mar ebbol!
Nekem is a keresztcsontom fajt, eleg kemenyen, mintha egy 100-as szoget vertek volna a popsimba :-) Aztan rajottem, hogy leginkabb a kemeny agymatracot nem birja. Akkor a ferjem felrakott egy dupla szivacsot az agyra, es azota sokkal ritkabban nyilallik.

Kangi,
hat babazas eseten egye fene, igazoljuk a hianyzasodat :-))) De azert szivesen megcsodalnalak meg igy nagypocisan :-)

Manocska,
dokinod tenyleg nem kissamli :-)
Szerintem Minimanodat (az AFP lelettel ellentetben :-) 100 meterrol ellenszelben is meg fogod ismerni :-)))

Tunde,
en is imadok kispapa-baba talikat tartani :-)
Tok aranyos lehet egy munkahely 5 pocakkal, bar ertheto, ha a fonoknek nem ez az elso gondolata :-)

Maci2,
tenyleg ne huzd fel magad! A dokiknak ritkan esik le, mennyivel egyszerubb mondani, mint csinalni. Meg aztan mar a 20-adik idos neni utan beszel Veled, akik amint kilepnek az ajton, ugy felejtik el az osszes orvosi utasitast, mint a huzat.

Beu,
ez a melegebb ido mar nagyon rank ferne! Bar a napsutes ma egeszen jo volt :-)
Elkupizasban en is vilagsztar tudok lenni. Akkor a legszebb, amikor elindulok, hogy elrakok valamit, kozben eszembe jut valami mas vagy megszolal a telefon... Miutan az orrommal atturtam az egesz lakast, az szokott bejonni, hogy leulok, veszek egy nagy levegot es gondolkodas nelkul intuiciobol elindulok egy iranyba. Egesz sok minden lett meg mar igy :-)

Leszter,
hmmm, babocak gyengek lennenek? Tudomasom szerint olyan fogoreflexuk van, hogy szinte fel lehetne oket annal fogva emelni! Csak a fene fog ezzel kiserletezni :-)
Jo dontes volt, pihenj velunk sokat! :-) Aztan legkozelebb csak osszejon a tali is!

Urszila,
kar, szivesen taliztam volna Veled is!
Kicsi lanyod biztos nagyon ugyi lesz :-)))

Franyo,
ezek szerint tul vagy a fogaszaton :-) Minden OK?

Mano2,
gratula a jo eredmenyekhez!
Azert annak ellenere, hogy Te tudod, hogy mikor talalkozol a babocaddal, biztosan nagyon is izgalmas lesz es csodalatos elmeny! Szoktam is Rad gondolni, hogy nem rossz-e, hogy kimaradsz a szokasos drukkokbol, pedig Te is finises vagy! De ne felj, majd mielott indulsz, elkuldjuk egyben a Neked jaro adagot :-)))

Minden szepet s jot!

Kaska
22+3
kaska

Kaska,
köszi, egyelõre igen. Mondtam neki, hogy csinálja meg úgy, hogy már szülés elõtt nem szeretnék visszamenni, úgyhogy betömte a gyökeret, és rárakott egy bazinagy tömést. Asszem, a koronát már máshol fogom csináltatni. Kép Kicsit megdöbbentem az áron, amit mondott, hogy mennyibe fog kerülni. Köszi a fogorvosod elérhetõségét, nekem sajna nincs túl közel, de egy volt kolléganõm is ajánlott egyet, lehet, hogy megnézem azt...

Na, megyek mosogatok egyet...
Franyo
39
franyo

Boldog névnapot minden aranyos Zsuzsának!!! KépKépKép

Elmentem ma TESCO-ba, hátha a sétától + pakolászástól esetleg elindul a Maci kifelé ... Kép de nem, csak jól elfáradtam, viszont vettem mindenfélét Kép

Judó Kép
péntek nem a terminusom, az csak a számitott 40. hét vége. Elvileg vasárnap kellene kibújnia.

Tényleg! Tapasztaltabbak! Vajon hanyadik heti UH-szerinti dátum bizonyult eddig a legpontosabbnak?

Myssnia Kép
druksidruksidrukkkksi!!!

Mano2 Kép
hát, ha neked kedden kibújik a babó, akkor sssimán beelözhetsz! Söt, mivel terveim szerint szerdán szülök (Kép), szinte tuti, hogy elöbb babácskázol, mint én.

Kaska Kép
szerintem simán elbotorkálok még pénteken közétek. Mondjuk, ha megcsodálni kivánsz, akkor végy fel rózsaszin szemügét, mert vérmedve jellegem csak erösödik a napok múlásával Kép

Gumicukor Kép
köszi a hozzászólást kókuszmatrac ügyben. A gond csak annyi, hogy a kiságyunkba 65x115-ös matrac való, és a KIKÁ-ban nem szabják méretre, azt meg nem szeretném, ha "lötyögne" a matrac". Szerinted?
Mert a Novotexben (Üllöi út 81.) méretre vágják, igaz, 12.700 Ft a 6cm-s vastagságú.

Ja, a matrac lötyögésével kapcsolatos kérdésemet mindenkihez intézem! Köszi!

.. és persze minden matracos hozzászólást köszönök, most egyelöre akkor a falapra tesszük a (majdan kiválasztásra kerülö) matracot, aztán hobbiasztalos cimboránk segitségével kispapa gyárt ágyrácsot.

Sütöttem palacsintát, túrósat meg öszibarackos-vaniliapudingosat - diétás lányok, bocsi!

Pussz
Kangi
39+5
kangi

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36304751166 <sms-sender@westel.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Wed, 19 Feb 2003 21:04:09 +0100 (MET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]myssnia 40+5.[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Nagyon durva fàjàsok jönnek negyed òrànként, de élvezem. Lehet, hogy màr az lenne... Kép
mailgateway

Franyó! Ez azért fura, mert mikor nekem csinálták, sokkal többször jelezte a gép a baba mozgását - feltéve, ha a cikkcakkok erre utaltak - mint ahányszor én éreztem.

Kaska! Na, ne szomorkodj! Megpróbálok neked vicces fejecskét küldeni, bár eddig még nem sikerült ilyet csinálnom. [img][url=http://www.smilies.org/basesmilies3/1036154385.gif" TARGET="_top]http://www.smilies.org/basesmilies3/1036154385.gif[/url][/img]
Én általában üvöltve ébredek, mikor begörcsöl a lábam. Kispapi elõször halálra rémült, most már félálomban masszírozgatja.
Sajnos az apasági még mindig nincs meg, most próbálom kitalálni, hogy kérdezzek rá apánál. Azt hiszem azzal kezdem: De igérd meg hogy nem fogsz kiabálni! Legjobb esetben rábiztam, hogy tegye el õ, mert én úgyis elhagyom. Az a baj, hogy csak addig emlékszem, hogy kiveszem a táskából. Aztán teljes sötétség.

Szegény Franyó![img][url=http://www.smilies.org/basesmilies3/1036316026.gif" TARGET="_top]http://www.smilies.org/basesmilies3/1036316026.gif[/url][/img]

Beu
37+3
beu

Hát ez nem pont úgy sikerült, ahogy akartam. Valaki tudja, hogy kell ezeket beilleszteni?

Beu
beu

Sziasztok!

Gumicukor
Az interneten hol lehet elõhívatni a digitális képeket?
Eddig csak a Fotexrõl tudtam ahol csinálnak papírképet.

Ma voltam orvosnál és uh.-on. Az orvos nem látott fiúra utaló jelet. Még nem élem magam bele mert nem valami jól lehetett látni. Majd ha a 3D is azt mondják.

Kár, hogy nincs idõm naponta írni Nektek.

Üdv, Tina
Tina

Nálunk is hallottam a madarakat énekelni. Olyan tavaszias volt! A teraszon viszont 10 centis jégréteg van, olvad a tetõ és folyik lefele, aztán odafagy. Majdnem odavertem ma magunkat. Sózni meg nem akarok, mert szegény kutyák szegény lába!

KaskaKép
Egyél magnéziumot is! Izomgörcs lehet Mg hiánytól is! Sõt!

LeszterKép
A dokidnak igaza lehet a pangással, mert úgy fáj, mindha megrúgtak volna, és csupa kék-zöld lenne. Errõl eszembe jutott az, amikor a fiam kifele jövet valahogy ideiglenesen tönkrenyomta a Bartolini mirigy kivezetõ csövét, kb. két héttel szülés után rohantam dokihoz, mert a térdemig dagadt az egyik oldal. Tök röhejes volt, de hogy fájt! Jegeléssel mûtét nélkül helyrejött szerencsére.

BeuKép
Tali jó lenne. Kb. két hét múlva hátha össze tudjuk egyeztetni Leszterrel meg más szabad délelõttös pocakossal is. De nekem jó a jövõ hét is, hogy még biztosan egyben legyélKép

Urszila
31+2
urszila

Sziasztok!

Beu: Igen Nekem császár lesz, a szemem miat + farfekvéses a babóm.

Így elõre le van "játszva", hacsak a babó nem akar minket megviccelni.

Igaziból semmi érdekes nem történik, elvagyunk, éjszaka bokszol, lassan napközben többet alszom, mint éjszaka.

Hát igen írtam a finises nagypocisoknak, hogy siessenek, hogy én is legyek elsõ a táblázatban, de hát nem úgy néz ki a dolog, de akkor én hamarabb babázok...

Hát a kikába jó ára volt a kokuszmatracnak, mert én a mega toys-ban 16900 ért vettük,"nowotexes", ha jól emlékszem.
Ti raktok a baba alá olyan lepedõt ami nem engedi át a nedvességet?

Szerintetek a császáros szülésnél is olyan intenzív a szülés utáni "gyerekágyas folyás"? Milyen betéteket vigyek?

Úgye jól gondolom a pizsamát nem szeretik a dokik, így hálóinget rakjak oda?

Na most ennyit

Manó
38+4
manó2

Nem tudjátok, hogy melyik lekvár jó szorúlásra? Az orvosom mondott egy nevet de sajna elfelejtettem mire haza értem.

Tina
22
Tina

Beu!
Én is megpróba:
Ezt innen a babanetrõl:
Kép
És most vajon így lesz jó,
Kép
vagy így
[img]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/[img]http://www.smilies.org/basesmilies3/1036316026.gif[/img].gif[/img]

Franyó
39
franyo

KépKépKépKépKépKépKépKépKép Egyik se jött be...
Bocsi...
Franyó
franyo

Tina Kép
TAMARIN lekvár

Myssnia lassan belehúúúúz .... de jó! Kép

Manó Kép
én nem akarok gumilepcsit, bár a védönéni mondta. A barátnöim szerint nem hánynak akkorát, hogy kellene ... Kép

Pussz
Kangi
39+5
kangi

Tina!
Tamarin-lekvár! Gyógyszertárban lehet kapni.
Beu!
Az egész cikcakkos, ugye, csak mikor mocorog, akkor megugrik egyet a cikkcakk, nem? Kép
Franyó
39
franyo

Urszila! Hurrá! Kép Kép Már olyan nehezen telnek a napok!

Manó2! Hát neked jól összejött.
Én nem vettem olyan lepedõt, mert a kókuszmatracról azt is mondták, hogy azért jó, mert ha kicsorog a pisi, nem áll meg a baba alatt, a matrac átengedi.
Nálunk hálóinget kérnek.

Én ezt nem értem. Azt mondják, hogy a babák 10 %-a faros. Most a táblázat elsõ tíz helyén szereplõk közül hármunk babája farfekvéses. Én ma lámpával világítottam a hasam alját, mert ezt a hülyeséget is olvastam. Hátha. De nem. Élvezi, ahogy a popsiját melegítem, de köszöni szépen a fejére nem kér belõle. Kép

Franyó! Azért én nagyon jól szórakoztam ezeken az x-eken. Vajon mi lehetett a szándékod? Te azért meg tudtad nézni, mit küldtem neked? Nagy tiszteletadást a fogorvosért!

Beu
37+3
beu

Franyó!

A kérdésed nem értem, de látom, neked sikerült! Hogy csináltad?
Elolvastam még kétszer - így sem értem. Lehet teljesen meghülyültem.

Beu
37+3
beu

Kép

Beu!
Megvan!!!!!!!! Szóval úgy kell, hogy kimented a gépedre a gifet, és utána ezt írod be: \ image {ide a kép nevét}
Csak persze végig szóközök nélkül. Amikor el akarod küldeni az üzit, feljön egy ablak, ahol meg tudod mutatni, hogy honnan töltse fel a babanetre (desktop-odról, vagy ahova kimentetted). És már kész is!

A kérdésem nem kérdés volt, csak azt írtad, hogy neked akkor is cikkcakkozik a gép, mikor te nem érzed, hogy mozog a baba. Ez alatt azt érted, hogy akkor megugrik egyet (magasabbra megy a cikkcakk Kép), nem? Mert a "cikkcakk" magában csak a baba szívhangja. Ami mozgáskor megváltozik, és ezt látni a cikkcakkokon. Remélem, nem írtam óriási hülyeséget, ha valaki másképp tudja, javítson!!!

Franyó
39
franyo

Franyó! Most befejeztem a vihogást. Nagyjából errõl van szó, bár én sem értek hozzá.

Most ki fogom próbálni, amit kiügyeskedtél. Szerintem nem fog sikerülni. Ehhez én teljesen analfabéta vagyok.
[img][url=http://www.smilies.org/basesmilies3/1044204735.gif" TARGET="_top]http://www.smilies.org/basesmilies3/1044204735.gif[/url][/img]
beu

Beu!

Azért nem sikerül, mert nem mented el a képet a gépedre. Az internetes cimrõl nem lehet igy képet felrakni!
image {smile}
mandula

Nekem is sikerült elrontani! Kép
Kép
mandula

Nekem is sikerült elrontani! Kép
Kép
mandula

Beu! Jól elvagyunk így este... mondjuk, én bevallhatom töredelmesen, hogy a vacsihoz megkívántam egy kis vörösbort, lehet, hogy ennek a jótékony hatását érzem? KépKépKép Ezen a kis mukin én is öt percig vihogtam...

Dehogynem fog sikerülni! Elõször is felmész arra az oldalra, ahol a smiley van, és amelyiket be akarod ide rakni, jobb klikk az egérrel, és "kép mentése" vagy "save as", ha angol. Kimented mondjuk a desktopra mondjuk "smiley" néven. Utána itt megírod az üzenetet, és ezeket a jeleket teszed be: image {akkor ide azt írod, hogy smiley}, és sehova ne tegyél szóközt. Az üzenet küldése után fog feljönni egy ablak, ahol "tallózás" vagy "browse" gombbal meg tudod mutatni, hogy hol található a gépeden az a bizonyos "smiley". És elküldöd. Ennyi. Na próba, cseresznye! Kép

Franyó
aki most megy alukálni
39
franyo

Tina

[url=http://www.fotomarket.hu" TARGET="_top]http://www.fotomarket.hu[/url] oldalon lehet digi képeket elõvûhívatni vagy a [url=http://www.porst.hu" TARGET="_top]http://www.porst.hu[/url] -n. Én az elõbbin szoktam.

TAMARIN az tuti, és igyál sok folyadékot is!

Nekünk sincs gumilepedõnk, csak bepállana. Én sima textilpelust tettem a feje alá, amikor aludt és kicsi volt, , most már semmi, csak a sima lepedõ. Nekünk szerencsénk volt mondjuk, mert eddig a Dani 8 hónap alatt, ha 4x bukott összesen.

na pusz!

MYSSNIA nagy drukk!!!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Mano,
Ugy remlik, hogy a csaszarosoknal is volt gyermekagyi folyas, ugyhogy szerintem nagy betetet vigyel. En a korhazban melegito+poloban voltam. A dokik nem akarnak olyan gyakran megnezni (bar a csaszisokat mintha 2 is meneztek volna). Engem csak a varratszedesnel nezett meg a dokino.

gomb
gombolyu

Na, nézzük! Utolsó próbálkozás, de tényleg!
Kép

Beu
beu

Kösz mindenkinek! Sikerült!
Többiektõl bocs!

Mindenkinek jó éjt! Reggelre valaki produkáljon egy babát! Drukk az esélyeseknek!

Beu
37+3
beu

Jó reggelt! Kép

Vajon mi van Myssniával?! Remélem, babázik már, és jól van! Kép

Lányok, ilyen pocsék éjszakát ... megint a túrós palacsinta volt a ludas szerintem. Múltkor is gyomorfájás lett a vége, mikor azt vacsiztam, és lefekvés után nem sokkal arra ébredtem, hogy nagyon görcsöl a gyomrom. Akkor sikerült egy "fájásszünetben" úgy elaludnom, hogy ne ébredjek fel. De ma éjjel ... Kép Iszonyatosan fájt, vagy 6-7-szer felébredtem rá. Egyéb tünet semmi, csak a gyomorgörcs, ami pár perc után "lehúzódott" a belek felé. Semmi hasmenés vagy hányiger, se láz, se semmi.
Ötkor aztán kimásztam az ágyból, és "vagy jobban leszek, vagy meghalok" megfontolással elnyalogattam egy kis kupica zöldfüszeres törkölyt Kép Olyan sokkal jobban nem lettem töle, de mint látjátok, el se patkoltam ...
Szóval valszeg olajos maradhatott a palacsinta, vagy a túrókrémet nem szeretem éjszakára. Arra gondolni sem merek, hogy esetleg szalmonellás lehetett a tojás a krémben ... Kép mondjuk a kispapa nem hármat evett, hanem nyolcat, úgyhogy valszeg rajta is kijött volna, ha bakteriális.
Mivel azonban ö még most is édesdeden hortyog, valszeg csak túlterheltem magam KépKépKép SOHA TÖBBET TÚRÓSPALI VACSIRA!!!

Na jól kipanaszolkodtam magam. Amúgy semmi extra nincs, majd benézek.

Pussz
Kangi
39+6
kangi

Lanyok!
Most csak gyorsan irok, mert a ferjem gepe meg itthon van ket percig es aztan viszi magaval. Ami itthon marad, arrol nem hiszem, hogy tudok majd irni. Majd megprobalom meg.
Csak futtaban olvastam vegig a topicot.

Myssnia!
Hat ez nagyon jo hir! Csak kitartas! Drukk-drukk!

Mindenkinek szurkolok, akinek kell!!!

Akkor holnap a talin!Es gyertek minel tobben!

Tundimami
19+2
tündimami

Sziasztok lanyok!

Jajj, nem birtam ki, es jottem megnezni, mi ujsag Myssniaval, de amint latom, semmi hir... Reggel o volt az egyik elso gondolatom, es eddig birtam a kivancsisagommal.Kép Este 11 koruli SMS-e szerint 10 percesek mar a fajasai... Szerintem jo esellyel mar Szilarddal ismerkedik!KépKépKép
Asszem nem birok magammal, es irok neki SMS-t. Aztan majd tovabbadom a hireket Nektek is!Kép
Puszi:

Leszter
33!Kép
leszter

sziasztok!

Lányok, Ti végig szeditek az Elevitet? Vagy már csak külön vitaminokat?

Köszönöm a "gyógyulj meg"-eket, 2 nap alatt leküzdöttem!!!

Myssnia, úúúúúúúúgy izgulok, mi lehet, nagyon várjuk, hogy jelentkezz, de szerintem már csak a jó hírrel fogsz Kép

Csibe (Tünde),
nagy nagy gratula, mi ismerjük egymást Kép Kép és kb egyidõsek is vagyunk...de ezt már ki tudja

mennem kell mosogatni és vasalni...pfúúj

pusz
Pocóka
19
Pocóka (pocóka)

Jó reggelt!

Gumicukor
Köszi a címet.
Mi használunk gumilepedõt mert amikor a lányom még nagyon pici volt nagyon soxor átázott a pelus. Kaki, pisi bõven jutott mindenhová. Szerintem se szellõzik de már nagyon büdi lenne. Ráadásul a milyenknek hangja is van amikor mozog a baba, zörög, mint egy zacskó.

Tamarin: Mikor érdemes enni belõle? Mennyi idõ után hat?
Rossz az ize?

EDA: ha valaki EDa-val szül mennyi ideig nem lehet után felkelni? Lehet szoptatni utána?

Bombázlak benneteket a kérdéseimmel. Bocsi.

Tina
22
Tina

és akkor most én is próba házitündérkedés elõtt:

Kép
Pocóka (pocóka)

Sziaszok,

Kangi, már megint jól irígykedtem a palacsintákra, de a végkifejlet elvette a kedvem.
Azért remélem már jobban vagy!Kép

Franyó,
hát ez a barna szõrmók meg ki?Kép
Látom jól elvoltatok az esteKépKép

Myssniaról van már valami? Drukk, Drukk!KépKépKép
Leszter, írjál, ha tudsz valamit!Kép

Leszter,
asszem talán nem kellett volna ennyire pátyolgatni a kutyámat, egész este ugattak valamit, alig lehetett aludni tõlük! de legalább már semmi bajaKépKépKép azért a héten még teáztatom!

Nálatok is süt a nap? olyan jó, végre egy kis D vitaminKépKépKépKép

Pusz:

Manócs
21+1
manócska

Zsuzsi és minden más Zsuzsa!
Boldog névnapot nektek. A mi lányunk is Zsuzsi lesz. Kép

Angi!
Jobbulást a nagyinak.

Csucsuka!
El tudtad küldeni a mailt? Még nem kaptam meg. Kép

Myssina!
Nagy drukk, ha még el nem késtem vele. Kép

És minden finisesnek megy a drukk ezerrel.

Magdi
22+4
gallainémagdi

Zsuzsik
Boldog nevnapot!! Kép

Tina

En EDA utan 2 orat fekudtem a szuloszoban + fent a gyerekagyon kellett meg 2 orat fekudnom.

Lanyok szoritok!

Ti mar megint taliztok???? Kép

Norka+Jazmin
norkini

EDA:

engem már megint el kezdtek ijesztgetni az emberek a "lebénulsz, fájni fog a fejed" sztorikkal...

ugye, nem kell hallgatni rájuk?
Pocóka (pocóka)

Myssnia Kép
Percenként frissítek és nagyon drukkolok, hogy már babázol, azért nem tudsz jelentkezni

Leszter Kép
Várjuk a híreket, ha Te elõbb kapod meg!

Ányez
31+3
Anyez

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: