A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

egek, hova kerültem...
Kép
február

Igen-igen, mézzel!!! HMMM! Tudom, hogy te is azt ittál, nagyon megfigyeltem mindent!

Viszont február most lelomboztál: mi az, hogy a gyümölcstea nem is tea? Eddig azt hittem, hogy nagy teaivó vagyok.
cyprus

hát én meg kóla függő vagyok... :oops: ...és a teát is szeretem....:-)
modrooka

És mennyire függsz a kólától? Ugye tudod, hogy nem egészséges:)
cyprus

meg a hideg tejet..a meleg tejet csak KVban tudom meginni
modrooka

hát tudom...itthon a párom néha Kólamatyinak hív.... mióta megvolt az ET napok teltek el, hgy nem ittam egy kortyot se....de ma már bűnbe estem...egy egész pohárral megittam.....valami kell, ha már másfajta élvezet tiltva vagyon....
modrooka

Nos.

Kép

Vannak a gyümölcs ízesítésű fekete/zöld teák. Azok teák. Meg vannak azok, amikben csak gyümölcs van, meg hibiszkusz, hogy színe is legyen, azokat csak az elkészítésük módja miatt nevezik teának, de valójában teát (tealevelet) nem tartalmaznak.
február

Értettük tantónéni! :-) Ja képzeljétek a múltkor fehér teát vettünk! :-)
Ági28

Én a meleg kávéba is hideg tejet teszek. A kávét is hidegen szeretem.
február

Fúúú, az nagyon jó, én egyszer ittam, egy ismerősömnél. (Ők is nagy teafüggők.)
február

Hát nekem annyira nem jött be. Én melegen iszom a kávét, kivétel szombaton a jegeskávénál! De abban fegyi volt! :-)
Ági28

Aha. Szóval én imádom a teának csak elkészítési módja miatt hívott löttyöt. Azért ittam már rendes teát is.
cyprus

Ja, és természetesen a szálas tea az igazi. Nem vagyok elvakult, megiszom a filterest is, főleg hétköznap, mert az "igazi" teázás szertartás nálunk. Vagyis nálam, de mivel én készítem a teát, a zuram is kénytelen benne részt venni. Zuram mézzel issza, én üresen, néha tejszínnel. Vagy tejjel, jobb híján. És egyébként a szálas tea egyáltalán nem drágább, mint a filteres, viszont jobb.
február

Akkor mondok még valami furcsát. Én a kávét csak tejesen tudom meginni, vagy fenyőmézzel!!! Az valami isteni. Teába tenni tilos!
cyprus

Igen, a fenyőmézet emlegetted, ki fogom próbálni! Jaj, menj már, mi az, hogy lötty??? Van néhány nagyon finom gyümölcstea! Amikor elmegyek a kedvenc teaboltomba feltölteni a készletet, mindig veszek valamilyen gyümölcsteát is.
február

Ja igen a fenyőmézet azt mondtad. Teába miért nem szabad tenni?
Ági28

Jegeskávé. Kávéház egy görög faluban, naplemente, langy szellő, és jegeskávé... Tán igaz se volt...
február

Mert a teában nagyon fura íze van :)
cyprus

Ja csak ezért! :-)

Február HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ez itt MO, itt nincs tenger...stb...
Ági28

Hú február, belegondoltam és beleborzongtam. Jó kis emlék!
cyprus

Igen csak ezért :).
cyprus

Hú, hogy én milyen lusta vagyok ma! Szinte semmit nem csináltam délután. :oops: :oops:
cyprus

csodaszép. és vágyom vissza nagyon. Rómába is, meg Görögországba. Majd egyszer sok pénzünk lesz, és elmegyünk a Zurammal, meg a gyerek(ek)kel. Egyelőre nincs sok pénzünk, mert arra költjük, hogy legyen gyerekünk, akit aztán elvihetünk Rómába.
február

De. jót beszélgettél velünk. De ugye nem akarod abbahagyni csak azért, hogy dolgozz? :)
február

Cyprus a muka az árt, de mi csakis jótteszünk a léleknek és a testnek is! :-)
Ági28

Igeeeeen. Nagyon jó volt trécselni. Még kb 1/4 5ig leszek is.
cyprus

Ezt tanusíthatom.Apa szerint is tiszta felüdülés minket olvasni:-)))))
modrooka

Atyaég, itt mindenki párja zugolvasó???? Az enyém csak azért nem, mert a múltkor világosítottam föl, hogy ez nem az nlcafe, hanem a babanet. :) Meg mondjuk nincs is ideje netezni. ráadásul én mindenről beszámolok neki.
cyprus

Az enyém sem olvasgatja! Én csak mesélek neki. :-)
Ági28

Egyébként ez jó, hogy a leendő apukák is benéznek. Nyugodtan írhatnának is.
cyprus

Na, mára búcsúzom. Holnap jövök. Mindenkinek pusszantás
cyprus

Tee Cyprus negyd 5-ről volt szó nem?????????? :?
Ági28

Cypus, ilyen korán?
modrooka

Én is indulok. Vigyázzatok magatokra! Sziasztok!
február

Na mindenki hazamegy? :-(
Ági28

hát, én először még nem, de aztán igen. De holnap jövünk!
február

Kép

na így készül a mi kis üzletünk! :-)
Ági28

De jó! :)
február

Na jól van, tényleg leléptem. Pá!
február

Na szia!
Ági28

Jaj, imádom a rózsaszínt! Szerintem nagyon barátságos lesz az üzlet! Tetszik! :D
noczi

Sziasztok!

A segítségeteket, vagy inkább a tanácsotokat szeretném kérni. Első konzultáció utáni eredményekkel ma voltunk másodszor a Dévaiban. Minden leletünk a lehető legjobb lett, szerencsére. Ennek következtében következik a petevezeték átjárhatósági viszgálat. Gondolom Ti már mind túl vagytok rajta. A három lehetséges alternatíva közül ( röntgen, UH, laparoszkópia ) nálatok melyik volt? Tudom, hogy ez nagyon szubjektív dolog, de mégis. Korábban olvastam valamelyikőtök "tollából", hogy úgy kell Dévai dokiól kihúzni valamit, gondolok most itt a tanácsra, hogy melyiket válasszam. Hát nem sokat segített. Teljesen tanácstalan vagyok, de ha nem muszáj, nem szívesen feküdnék kés alá.
:oops: :? :?:
finch

Szia Finch!

Nekem anno az ultrahangosat ajánlották, mert ez terheli meg legkevésbé a szervezetet. Tapasztalatokról nem tudok beszámolni mert nálunk rosszak lettek az eredmények és rögtön lombikkal kezdtünk amihez nem volt feltétel ez a vizsgálat.
modrooka

Szia Modrooka!

Köszönöm a választ. Akkor ezek szerint neked ilyen vizsgálat nem is volt?
finch

SZiazstok!

Finch nekem röntgenes volt, és nem volt gáz, a dévaiban azt hiszem UH-sat csinálnak, Se a röntgeneshez, se az UH-s hoz nem kell kés alá feküdni. Úgyhogy a laparoszkópiát nem ajánlom, mert annál felszúrják a hasad!
Ági28

Ja Übi olyan jó volt tegnap dumcsizni, mikor letettük a telefont akkor láttam, hogy majdnem 45 percet dumcsiztunk! :-)
Ági28

Ági!

nem akarom, hogy felszúrják a hasam :? :lol:
finch

Én is attól ilyedtem meg, mikor ez előző dokim felajánlotta, a laparoszkópiát, és mondta, hogy elaltatnak, 3 lukat csinálnak a hasamra, felfújnak gázzal...stb.. szóval én itt fújtam riadót! És utánna mentem a Dévaihoz!
Ági28

Dévai szavaiból úgy vettem ki, hogy a röntgenest nem annyira ajánlja. Bár ezt így nem mondta ki, csak annyit mondott, hogy arra gondoljak, hogy utána a besugárzott petefészekből és petevezetékből fog születni az utódka. Na, szerintem ezzel mindent elmondott. Bár rákérdeztem, hogy akkor ugye ezt nem ajánlja, és azt mondta, hogy Ő EZT NEM MONDTA. :lol:
finch

Akkor szerintem választd az UH-s változatot! :-) Az ő is megcsinálja, csak hát ugye nem olcsó dolog!
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: