A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Lányok: mikor is kell nyilatkozni a munkaadó felé, hogy tudomásod van e terhésségről, kérsz e adójóváírást, meg ilyenek? Nálunk azzal szórakounak a HR-en, hogy a nyilakozatokat böngészik, ugyan ki terhes...Ugyan én még hivatalosan nem vagyok az, de ugye nem mostanában kell nyilatkozni? Nálatok van ilyen?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Judy: ez tök jó lenne,én szívesen hallgatom a szúrós megjegyzéseidet.A cél érdekében mindent!!!!!!
És tényleg számolj be,hogy bírod.Apukám tudod mit csinált?Egy félig elszívott,nem égő cigit fogott a kezében olyankor,amikor rá akart gyújtani,ami még büdös is mint az állat.És egy hónap után letette sok sok év dohányzás után.
vedresandi

Judy, nagyon ügyi vagy! Kapsz is egy rózsát jutalomból!!!!

Kép

Kép
mercure

Jaimee, nálunk ezt az adóbevallás előtt kérték, jobban mondva a nyilatkozaton volt egy rubrika....

Kép
mercure

Hát lányok, azt hiszem így menni fog, hogy sok ilyen stramm nőszemély áll mögöttem. :lol: :lol:

Mercure,

Köszi a rózsát. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ebédelek sztrapacskát,szalonnával....sok szalonnával :lol:
Kíváncsi vagyok mikor akar kijönni :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi... mint Lusta Dick... ez a neve?

akartam kérdezni tőletek, hogy szerintetek mikor volt pé-m? mert ugye ez nem rakja be

Kép

Kép
mercure

Mercure,

Szerintem a 14. napon. Már ha jól értelmezem a táblázatot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mercure: én is a 14 napra tenném,de Pandus a szakértő.

Igen,mint lusta Dick :lol: :lol: :lol:

(Dzsémi: mensisen váj a hasam,nagyon.Kicsit aggódom.)
vedresandi

Jaimee!
A családi adókedvezményre gondolsz? Családi adókedvezmény igénybevételére jogosít a magzat a fogantatás 91. napjától. A terhesgondozást végző orvos igazolása alapján a kedvezményt a várandós nő vagy házastársa veheti igénybe.
Vendég

Betsy,

Családi adókedvezményt már csak a nagycsaládosok érvényesíthetik. Nekem sem jár.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy: Köszi!

jaimee

Judy, Andi köszi a szakértést, merthogy a pocóm a 11. naptól szúrkált és nem tudom eldönteni... na nem mintha nem lenne mindegy, most úgyis az a lényeg, hogy elvileg volt PÉ. Így aztán méginkább rugdoshatom apát, aki mindig talál kifogást.

Kép
mercure

Itt vagyok ám, csak közben főzök, ültetek, locsolok, szőrtelenítek...soroljam még :lol:

Judy: Ez a beszéd!!! Örülök, hogy elmondtad. Ennyi nőszemély csak segít neked ebben :wink:

Mercure:
14 napra mondanám.

Andi: Nem vagyok válogatós, de én lehet hogy még sztrapacska előtt kiadnám mert nem szeretem ( úgy a gesztenyepürét sem :? Brrrrr)

Kép
Kép
Kép
olik22

Mi is az a sztrapacska? Túróstészta szerűség??? AZ lesz a vacsi nálunk!!!

Olik: Én is szőrtelenítek ma, hogy ilyen szééép dolgokról csevegjünk. Doki előtt mindig. :D :D

Nem szereted a gesztenyepürét?! :shock: :shock:

jaimee

Olik, csak nehogy összekeverd mit hol és mikor... :D

Furi, én szeretem mindkettőt... most a páromat norbidiétáztatom, így nem készítek otthon tésztafélét, pedig... nyami...

Jaimee, csak későn mész ugye?

Kép
mercure

Dzsémi drágám:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=8922

ez a sztrapacska :lol:
vedresandi

Andi: Látom, ez a Dzsémi már rajtam marad....Köszi a recit, majd kinyomtatom. Ilyet még nem ettem...De fini lehet, amin szalonna van, pláne füstölt, az csak jó lehet.

Mercure: Gyomoridegem vaaan...Igen, 6 után megyek, akkorra talán szünik a tömegnyomor. Bár szerdán még nem voltam, hátha nem lesz senki...(Na persze.....)

Mi van, ha üres a petezsák? Felszívódik az magától is, nem? :?

jaimee

DZSÉMI: mond szépen

Van petezsák,nem lesz baj,nem parázom!!!

vedresandi

JAIMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Gyorsan abbahagyni az ilyen kérdéseket..... ÉRTI KEDVES?????!!!!

Igen amúgy, felszívódik, ürül a mensivel. Mikor nálam elhalt a terhesség, arra is azt mondta a doki, hogy elvileg egy nagyobb mensivel távozna, de ne várjuk meg.

Kép
mercure

Andi:
Petezsák táncsak van, de van e benne baba is?

jaimee

Én imádom a sztarpit!!! Jaj most hogy erősen diétázom fel tudnék falni egy vajlinggal.

Jaimee! Látod már a kedvezményről is lecsúsztál!!! Én még anno kaptam és a 12.hetes betöltött terhesen voltunk rá jogosultak.
De a családi pótlékot megemelték idén 700 forinttal. Tök jó!!!!

Olik! Jó sok mindent csinálsz! Én most vettem egy csomó husit és meg kéne mosni, összedarabolni, aztán bezacsizni a fagyóba.
Nincs kedvem!
Vendég

És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?
És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?És ha van benne baba, mikor lesz szívhangja?

Több kérdésem nincs. Nem fárasztalan benneteket.
Hogy örültem volna én még a mai UH-nak egy hónapja....Most meg be vagyok....va.... :twisted: :twisted: :evil:

jaimee

Dzsémi: ha most megtehetném, elverném a segged!!!!! :lol: :lol: :lol: (rosszabb vagy,mint egy gyerek) :twisted: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Krisz: Tegyék a kedvezményüket ahová akarják! Aki nem tud jól választani, jót nem érdemel.

jaimee

Jaimee! Nem agyalni! Nem agyalni!
Minden oké lesz! :wink:

Nekem ilyen meg sem fordult a fejemben, hogy nem lesz ott baba. CSütörtökön teszteltem akkor és csak azt az egyet és kedden már mentem is dokihoz és nálunk már szívhang is volt.
Vendég

ANdi: A párom is ezt mondja.

jaimee

Jaimee, nem így szólt a lecke! :D

Kép
mercure

Krisz: AZért mellettem szól, hogy az ötödik tesztet még nem csináltam meg, nem? :D

jaimee

Hát ez igaz Jaimee!

Andi! Akkor együtt fenekeljük a kiscsajt!!!
Vendég

Dzsémi:mvolt olyan teszt amin 3 csík volt??? :lol:
vedresandi

Tedd el azt az ötödik tesztet nekem jó? esküszöm leutazok érte Szolnokra, a múltkor úgyis a rossz vonatra szálltam és majdnem ott kötöttem ki...na jó sülysápon leszálltam :D

Kép
mercure

Na ügyes vagy! De meddig bírod ki!???? A dokibácsi mindent rendben talál!!!!
Én 7 hetesen voltam az orvosnál.
Vendég

Kiscsajt...He-he-he... Na, cseszegetnek itt határidőkkel. Mit tudják ők, milyen az első UH-ra menni... :roll: :roll:

jaimee

Krisz: benne vagyok,és még hátrakötöm a sarkát is :twisted: :lol:
vedresandi

Jaimee,

Ezt nem hiszem el, hogy ennyit parázol. Minden rendben lesz, érted??? Nem lesz ott semmi probléma.

Mi lesz veled a 9 hónap alatt?? Kihullik az összes hajad, és az ikreid kopasz anyukát fognak látni, amikor kibújnak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy... legalább azt fogják mondani: Tiszta anyja ez a gyerek :D

Kép
mercure

Andi: :lol: :lol: Nem. :cry: :cry: Elpanaszoljam ezt a dokinak? Csak kéééét csíkom van, doktor Úr!! Az is milyen.... :lol: :lol:

Krisz: Várjam még 1,5 hetet, azt mondod? Hmmm.. megfontolom.

Mercure: Postázhatom is, ha gondolod. Lily. Hátránya, hogy könnyen beleesik a pisibe. Saját tapasztalat. :D :D

jaimee

Na,eltolom a seprűm haza,mert leesik a fejem.
Otthonról fél szemmel rajtatok,és Dzsémin!!!!!!!!
vedresandi

Mercure

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee, nehogy várjál... addig mi készülünk ki :D

Nem mondták hogy nem dobálni kell a tesztet? :D (van otthon amúgy... de nem emlékszem milyen... ha kellene szólok)

Kép
mercure

Lányok, olyan jó veletek...Ha nem a párom cseszeget otthon vagy nem a főnököm, megteszitek ti ezt nekem...

Nem tudom, miért parázok ennyire. Fogggalmam nincs.

:? :?

A babánk gyönyörű lesz, mert úgy döntöttem, hogy az apjára fog hasonlítani. :D :D

jaimee

Á, elmegyek én, hat ló sem fog vissza, de amiért ilyen szívtelenek vagytok, hírzárlatot rendelek május 3-ig. Akkor dolgozom majd megint. Bebebeee... :lol: :lol: :lol:

Andi, te meg csináld már meg azt a tesztet, a jó ég áldjon meg! Olyan terhes vagy, mint.....mint....van erre hasonlat? Az vagy, mindegy.

jaimee

Judy!
Én úgy tudtam, magzatra még igénybe lehet venni. Viszont közben rájöttem, hogy módosították a törvényt, így akinek 2005-ben fogant és 2006. júliusáig megszületett gyermeke van, már csak az vehette igénybe a magzatra az adókedvezményt. Úgyhogy köszi a helyesbítést.
Vendég

na ez már helyes beszéd!!!
megyek én is haza, a főnci elengedett

Kép
mercure

csajok, szétröhögöm magamat :lol: Fő a jókedv ,vagymi :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jól van Jaimee, valamivel ki kell tölteni az oldalt. Ezért foglalkozunk egymással ennyit 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee!
Nem azt mondtam, hogy várjál! CSak elmondtam, hogy nálam hogyan törpént, én ugyanis akkor csak az 50, napomon teszteltem (28-án lesz pont két éve)és a következő időpont a dokinál az máj. 2 hétfő volt.
Érted????
Vendég

Szejjasztok!!!!!

Húú, ti aztán tudtok csacsogni.... :lol:

babszika

Szeja Babszika!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: