A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

SZPANDINAK 12 PETIKÉT SZEDTEK LE, MOST JÖTT KI A MŰTŐBŐL NEM RÉGEN!
Ági28

12 petike????? Ez szuper!!! Nagyon drukkolok a folytatáshoz is.

Nálam közben történt egy kis változás, most már szemmel látható nyomai vannak a sikertelen 6. inszemnek. Úgyhogy valszeg péntekem megyek dokibácsinkhoz. Hát ez van, szóval irány a lombik.
cyprus

Juhééééé!
Kép

Ez nagyon jó. Reméljük az ICSI-vel több embriójuk lesz, mint múltkor. (Úgy emlékszem, az elsőnél is sok petét szívtak le, aztán egy embriót kaptak vissza. Nem írtam olyat, hogy "csak egyet"! :lol: )
február

Cyprus tutkó?
Ági28

Cyprus, sajnálom, bár tudom, hogy hogy álltatok hozzá, te + Dévai, de azért egy kicsit reméltem, hogy hátha mégis bejön. Ez van. Mire mi visszamegyünk, neked már a beültetés is meglesz, szerintem.
február

Mert gondolom, a vizsgálatok nagy részét az inszem. előtt is el kell végezni, nem?
február

Cyprus elvileg akkor pénteken mész, és kb két hét mulvas már meg is lesz a punkció. Bár várjuk még meg mint mond apánk, az ő szava a döntő!
Ági28

Na, én is ezt számolgattam.
február

Áh, szerintem nem lesz júniusnál előbb. Bár az összes papírom megvan, de azok júliusban lejárnak. Ami a gáz, hogy a rákszűrésem már januárban lejárt:( Sztem ezt meg kell majd várnom, bár emlékszem Ági, hoyg mit mondtál ezzel kapcsolatban.

Ja, egyébként elég tuti, mondjuk még nem nevezhető csak barnának, de holnapra meglesz. Nem áltatom magam:)
Én most nem sietek, olyan jó lenne veletek együtt menni!
cyprus

Február nem, mert a laborok érvényesek, max a szokásos vérvételeket kell megcsináltatni, de azt a stimu alatt, ugyanúgy mint nálunk. Legalábbis ha jól emlékszem.
Ági28

Viszont most akkor jöhet egy jó kis méregtelenítés. Csak azt tudnám hogyan csináljam. Tippek? Azért kinyomtattam kispinty vércsopdiétáját is, de utálom, mert kerülendő az olivabogyó amit imádok!
cyprus

Fú én azt nagyon nem szeretem. (olivabogyó)

Cyprus majd meglátjuk, hogy mit mond apánk, de szrintem beleférsz májusba. :-) De ha nem akkor is mindjárt itt a június is.

Úr isten mindjárt itt az augusztus? :-)
Ági28

Hát komolyan mondom, annyira nem izgatna az sem, ha azt mondaná, hoyg augusztus, mert tényleg mindjárt itt van.

Majd pénteken meglátjuk mit mond a nagy varázsló.
Mi van lányok nem ebédeltek? Én most annyira nem vagyok éhes, meg egy kicsit érzem a hasam és nincs kedvem császkálni kaja után.
cyprus

Én már ettem! :-)

Cyprus ha augusztus, akkor remélem velem leszel! :-)
Ági28

Cyprus, hát akkor hajrá a lombikra!
modrooka

Jujj, az jó lenne ági! nagyon remélem, hogy nem leszek egyedül, főleg így az elsőnél. Na, majd kiderül hogyan és mikor tovább.

Közben böngészem a netet a méregtelenítés miatt, de szerintem nem nagyon bírnám, ha csak ihatnék.
cyprus

megnézem én is azt a vércsoport diétát....én nem szeretem az olivaogyót...ha gondolod, Cyprus, az én szmlámra eheted:-)))))
modrooka

OK! ági helyett is eszem már 2 napja.
cyprus

egészségedre!:-)
modrooka

Köszi!

Úg ymennék már haza!

Modrooka akkor lehet, hogy pénteken találkozunk apánknál:)
cyprus

Cyprus ne menj haza. Mi is maradunk kicsit, tisztelet a kivételnek! :-)
Ági28

Sajna nem mehetek!!!! Szóval mivel nincs kedvem dolgozni, így itt foglak benneteket boldogítani.

Csak léböjtkúrákat találok. Mondjuk még sosem próbáltam, de kétlem, hogy jól bírnám. Persze lehet, hogy belevágok mondjuk 1 napra/hét? Az is használ?
cyprus

Nos, az olajbogyót én is szeretem, a feketét mostanában még jobban, mint a zöldet. Kispinty táblázata a feketét tiltja, a zöld semleges. Mivel tegnap találtam olyan oldalt, ahol azt olvastam, hogy nekem úgy általában tilos az olajbogyó, ezért Kispinty táblázatát fogadtam el kanonikusnak :)
Egyébként, Cyprus, ha júniusig halasztódna a lombik, akkor meg velem lennél egyszerre, aminek én önző módon nagyon örülnék, bár az az igazság, hogy én sem lennék elkeseredve, ha augusztusig csúszna. Szóval örülnék, ha júniusban jönnél, mert most sem volt túl jó, hogy egyedül voltam. Mármint a topikból. De persze ez mindegy, az a lényeg, hogy Dévai mit mond, meg hogy neked mi a legjobb.
február

Szvsz. az 1nap/hét is elég. Nem hinném, hogy rögtön egy hosszabb kúrával kéne kezdeni.
február

Cyprus, előfordulhat:-)

Azt mondják, hogy egy nap is jó, mert már akkor is elindulhat valami.

Képzeljétek, a vércsoport diéta nekem az epret tiltja....na ilyet! meg a disznóhúst....bár annyi minden van benne, amit meg szeretek, hogy lehet, ha minden jól megy, akkor csak januárban kezdem el:-)
modrooka

Mondom ezt én, a nagy szakértő, a fitnesz/wellness guru, kezemben nagy pohár búzacsíralé...
február

Modrooka, drukkolok, hogy csak januárban kezdhesd el! :)
február

Cyprus van egy olyan méregtelenítő diéta, minél első 3 nap rizst ehetsz csak, a köv 3 nap pipihusit, a köv 3 nap gyümölcsöt. Egy rossz van benne, hogy a rizst és a hisit is fűszerek és só nélkül eheted csak.-

És augusztusban ki lesz ott? Na mindegy majd beszervezek megint valakit! ( pl manóka is így regelt be, mert addig csak olvasott minket)
Ági28

A rizs fűszer nélkül rendben van, de a csirke... Nem akarok senkit sem bántani, de olyat eddig csak Németországban ettem :)
február

Köszi február, én is nagyon örülnék, egyébként természetesen bárkinek inne a topikról. Majd apánk dönt:)

Most meg azon tipródok, hogy ha netán mégis május lenne az én hónapom, akkor nem érek rá heti egyszer leveket szüttyögni. Akkor még a beállítás előtt kell túlesnem rajta. Nagy gondjaim vannak, mi?
cyprus

Cyprus, de egyébként szerintem egy vagy két nap lékúra a te esetedben bőven elég lenne.
Ági28

Cyprus, ha májusban kezdesz, akkor nem lesz olyan, hogy heti egy nap, mert akkor tényleg, bő két hét múlva punkció. Amikor elkezded az injekciókat, onnantól szerintem nem túl egészséges, ha pedig például holnap igazán megjön, akkor (szinte látom magam előtt apánkat, ahogy az ujjain számolja :) ) hétfőn már kezdődik. (Ez az inszem.nél is így van?)

A reggeli barnás szöttyömre senki nem reagált, akkor túlélem? :roll: :lol:
február

Na, akkor majd beszámolok róla, ha erőt veszek magamon és elkezdem esetleg holnaptól mondjuk 3 napra a lékúrát. Igen a gyogyók alatt már nem akarom csinálni.

Február! Nekem ilyen még nem volt azért nem is regaáltam rá, de hallottam már ilyet, hogy ez létezik PÉ környékén. Szóval szerintem túléled, csak érlelődsz:)

A rizs+hús só nélkül a halálom lenne. Főleg a hús. Egyébként is nagyon sós-fűszeres szájú vagyok:( Tom, hogy ez nem jó, ne is mondjátok, hallom eleget a férjemtől.
cyprus

Február szmötyi ügyben passz!! :-)

Én egyszer végigcsinálta, hát borzasztó. A rizs is szörnyű úgy magában!
Ági28

Cyprus különben is stimu alatt húst hússal eszel! Na jó lenyomod azt a napi két kiló pipit 2-3 liter vízzel.
Ági28

OK, akkor szavazzuk meg, hogy peteérésem volt/van. Ez nálam merőben szokatlan lenne. Mindegy, igazából ezt akartam hallani! ... :wink:
február

Na jó ági, de köztudott, hogy ilyen téren te egy hős vagy:)
cyprus

Igen ma is sikerült betatani a diétát egy indiáner segített! :-)
Ági28

Hát egy kis segítség mindig jól jön, nem?
Rólam meg annyit, hogy átmentem a másik szobába, ahol a teákat tartjuk és tele volt hibiszkusz, csipkebogyó, csalán... teákkal. el is szörnyedtem, ahelyett, hogy most rögtön elkezdtem volna a kúrát.
cyprus

:-))))
modrooka

Én az előbb ittam csipkebogyó teát.
Ági28

Na, mondjuk javuló tendenciát mutatok, mert már se cukor, se citrom, szóval á la nature iszom a gyümiteát! Mondjuk, tök jó, hogy nem látjátok az arcomat amikor épp lenyelem. Milyen vagyok? Szerintem egy kész hős:)
cyprus

Én meg szombaton veletek :)
február

Igen, emlékszem február, hoyg csipkebogyót ittál. Akartam is kérdezni, hogy szereted, vagy csak egészséges élertmód?
cyprus

Az igazság az, hogy én cukorral képtelen vagyok meginni a teát (bármilyet...), de sejtem, hogy ez kb. olyan, mintha én arról számolnék be, hogy cukros-langyos tejet ittam. Tehát Cyprus egy hős.
Kép és Kép
február

Teafüggő vagyok. Így egyszerűen.
február

Most elárulom, hogy én nagyon szeretem a cukros langyos tejet. Nem iszok soxor, de szeretem. Na, legközelebb szóba sem álltok velem, mi?
cyprus

Szóval, főleg a feketeteákat szeretem, meg a zöldet. (Meg a szögletes teát, meg a lyukas teát...) A gyümölcsteákat annyira nem (persze azok nem is teák igazán), a gyógynövényforrázatok közül (mert ugye azok sem teák a szó szoros értelmében :) ) a csipkebogyót véletlenül szeretem, meg a mentát, a kakukkfüvet, a kamillától megy a hasam (mondjuk mitől nem...), de néha azt is megiszom.
február

Cyprus nyugi én is szeretem, sőt mézzes langyos tej is jöhet!
És szombaton én is csipkebogyót ittam!
Ági28

Hm. Ezen még el kell gondolkodnom... :lol:
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: