A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Barbi!
Az a helyzet, hogy van MSN-en és arra se nagyon megyek fel, mert nincs időm az otthon egyedül unatkozó barátnőimre (sajnos), akik azt hiszik hogy este majd jót dumálnak velem, én meg alig várom hogy fürdés után megpihenjek a napi nyüzsi után kiéget agyammal, eldölve a TV előtt - mintha nézném - és közben aludjak. Kata ezerrel leszívja az agyam. Azt hittük a plekszi lapokkal most már biztonságos az erkély, erre most kitalálta, hogy a szomszéd fele mászik fel a ferítésen, de oda elég nehéz lenne ilyen lapot tenni. Szofiról nem beszélve. Azt hittem DE ha lerakom aludni, délben eltudunk menni valahova, de mivel 11-12-ig aludt .... majd beraktam mellé Katát azzal, hogy megszeretgetem de egy hangot se, mert Szofi alszik ... persze hogy felkeltette.(tudom hogy még ő is pici). Most itt van velem Szofi és Kata alszik. Szóval ők remekül kipihenik magukat, de engen se éjjel, se nappal nem hagynak egy órát aludni. Tegnap DU egyszerre aludtak, de felváltva felsírtak ... a 4. felsírásnál feladtam, hogy én is tudjak. Így, hogy folyton felébresztettek, olyan lettem mint a mosott ..... Örülök, ha néha bedughatom ide a fejem! :oops: Azt hiszem most a fáradtság beszél belőlem, azért vagyok kicsit keserű. De legalább csodaszép idő van! :D ez tök jó! :D

Györgyi!
Szofi nem sír egész nap, csak hullámokban. Talán csak átlag 5-6-szor egy nap. De akkor vígasztalhatatlan. Az a ciki ha ezt éjjel teszi, amikor egy pisszenés is üvöltésnek tűnik és minden perc egy-egy órának. :oops:

na megyek vasalni! Brrrrrrrr úúúúúúúúúúútálom. :(

mindenkinek jó sétálást! :D :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi

Örülök!! Remélem nekünk is hasonló lesz holnap. :roll: Van már tejed? Én egyszerűen nem értem hogy van ez. Tegnap tegnapelőtt úgy éreztem sokkal több volt, ma meg megint úgy veszem észre, hogy sokkal kevesebb. Ez létezik? vagy én vagyok a hülye? Nálad nem szokott ilyen lenni?

Cinicini

Dehogy! Nem értettem félre!! :lol: Csak ezt hallottam. 3 hónaposan 6700 g? Az nagyon jó. Jázmin most 6400 körül van. De a védőnő azt mondta, hogy ezzel benne van a normálisban. Remélem, mert a múlt hónapban meg alatta volt.

Veronikusz

Hát elhiszem, hogy kivagy. :( Mi van még előttem?? :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Szóval nem sikerűlt beszélnem a dokimmal, mert mint kiderűlt ma meg holnap még nincs...elutazott valahova. De betelcsiztem a korházba, hogy legalább az ügyeletes dokival beszéljek és ő berendelt reggelre vérvételre...azt mondta biztos, hogy epepangás csak azt kell megtudni, hogy mennyire súlyos.
Most a BABÉ tusfürdőt és testápolót használom...meg a lányomnak is azt vesszük mindíg. Annál jobb nincs szerintem.
A lányom ekcémáját egy hét alatt rendberakta, miután bőrgyógyászok tömkelege nem tudott vele mit kezdeni...
Szóval borzasztóan drága, de megéri...

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz!
Akkor szorítok érted a kisműtéteden! De tényleg ha túl leszel végre rajta, akkor már nincs akadálya a 3.babucinak. (amúgy se lenne, de jó hogy rászántad magad)
Sajnálom hogy nem tudsz pihizni, nálunk is most detto.
Valamikor d.e. 2 órát lehúz, d.u. semmi. Most d.e. 40 percet aludt, és üvöltve ébredt. Jó 5 perc mire megnyugszik, amíg szoptattam könnyű volt, mert cicire tettem aztán ment a horpasztás.
Kiváncsi vagyok d.u. fog-e alúdni? mindjárt kimegyek vele a kertbe, megpróbálom lefárasztani.

Durcáékról tud valaki? Mindig eszembejut amikor jövök a babanetre.
Vendég

Kép

Kép
cukipofa

Tényleg lányok... már én is annyiszor akartam kérdezni,
DURCÁÉKRÓL TUD VALAKI VALAMIT???????

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Ma Bene is 1 egész órát hisztizett 3 órás alvása után. Valami van a levegőben???
Majd megírom, ha feltettem a képeket a bolgra :) Még gyűjtöm őket :)

mtunde

Lányok! szerintetek adhatok már Beninek olyan tápszert, ami 8 hónapos kortól van? Az ízesítetlent nem igazán eszi, a humana banánosától mostanában székrekedése van. Viszont van egy újfajta Humana almás - de ez csak 8 hós kortól adható......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Nem akartam nagyon eltűnni.
Nos...
Trixi, GRATULÁLOK NEKTEK még egyszer... :D Ügyesek vagytok, kislányod gyönyörű, szép kis család vagytok. Jó látni, hogy mennyire pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz. Én is örültem persze, de állandó kétségbeesés és zokogás gyötört. Aztán ez elmúlt. :oops: :wink:
Heni, Benusnak nagy-nagy gratula. Nagyon édi lehet. Néha várom, néha sírva fakadok, hogy én Benőm is milyen gyorsan nő. :wink: Aztán neked kitartást. Ja, és én utállak nagyon, amiért még nem jöttél sétálni (najó, én is egyszer). :roll:
Györgyi, megy a drukk. Nyugi, nyugi. Te is mindig ezt mondtad.

Én kiborulok magamtól. Beni ma csodásan viselkedett, aludt egy csomót... erre én?! Porszívó, mosás, ilyenek. De a vasalatlan ruha még mindig halmokban, szóval nem haladtam egy centit sem, ráadásul hullafáradt vagyok. Zizimami.

Pocakosok, kitartást, talán még most kellőképpen átmeneti a helyzet ahhoz, hogy rosszra forduljon a sorsotok. Meg amúgy is.

Rita, köszi külön, hogy szóltál. MI OTT LESZÜNK? Többiek lányok? :shock: :lol:
vbea

Mármint kellően átmeneti a helyzet, hogy aggódni kellene, hogy rosszra fordulnak a körülmények. Valami ilyesmit akartam írni... Beni bőg. :cry: :cry: :cry:
vbea

Heni

Hát én nem tudom a tápszerdolgot, de mit mond a doki, vagy a védőnőd?

Eni

Tessék pihenni inkább!! Én bezzeg nem vasaltam, pedig van egy halom. :?

Steffi????? Masni??? Zsófi???

Jó éjt mindenkinek! :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jöttem, de egyre jobban fáj a jobb kezem! :cry: Lehet el kell mennem lassan vele dokihoz! És egy pont ami iszonyúan fáj, és ha pelenkázok Lara is mindig oda rúg! :cry:

Emano,
Nagyon szép neve lesz!! És hogy vagy? ma voltál dokinál? vagy már akció van?? :oops:

Lilluska,
Köszönöm a privit!

Masni,
Nagyon jól néz ki a kocsi, és olyan jó is, bejön?

Snowwhite
Nagyon édes a 4D képen Tündérke!

Heni,
Jó a vonalzódban Benedekről ez a kép!!!

Gyuzso,
Hát az ismertetőben azt írja, hogy egész pici kortól lehet használni a früdőmacit, de elküldtem neked priviben. A lányok is nagyon ajánlották, azért is vettük mi. De szerintem Larának most jó, előtte még lehet hogy kicsi lett volna bele. Még csak most vettük, többiek Ti mióta használjátok??
De én is csak ajnálani tudom, nagyon élvezi és biztonságban van benne! Apa még nem ért haza, ezért a nagykádban fogom fürdetni és a maciban!

Gabriella,
Jól tetted, hogy csináltál vonalzót!!! Nagyon édes, és csak pozitívan továbbra is!!!

Cinicini

Jól hogy jöttél, már rég hallottunk rólad!!!
Hogy bírod a három gyerköccel? Van segítséged?

Boldog hónapfordulót Márknak!
Lara az Ő egy hónapos fordulóján született!!!

6700 g volt 3 hónaposan??? :oops: Jujjj, mi tegnap voltunk 5020 g
De azt mondják hogy ez is jó súly! És már nekünk is vannak hurkácskáink!!!

Györgyi,
Nagyon, nagyon édes a vonalzót!
Hogy vagytok? Azóta eszik rendesen a kisasszony???

Már mész is aludni, hogy elköszöntél? :wink: Jó éjt!

Gratulálok Jázminnak a forduláshoz!!! De édes mászkál az ágyban!
Lara mindig a széléhez mocorgott, de amióta van neki a nyuszija abba bújik bele, az a lényeg hogy a fejénél legyen valami!

Vali,Teljesen megértelek, és nem baj hogy hosszú voltál. Öntsd csak ki a szíved!!!

Steffi hogy vagytok???

Tünde,
Megnéztem Benedek blogját!! Nagyon édes!!!
Nekem is elküldöd a táplálásos táblázatot, hogy mit mikor kell, lehet adni? Köszönöm.

Raktál fel képet a keresztelőről is, na akkor majd azt is megnézem.
Hát már nagyon nagy fiú, hogy ilyen kis ügyes volt a keresztelőn!!!

Masni, Tünde
Emlékeztek szó volt még pár hónapja csoki tortáról és akkor én is küldtem ribizliset, de nem találom a csoki tortát, elküldenétek megint! Köszönöm.

Vica,
Nincs mit, :wink: várom a választ!

Kriszta,
Ti hogy vagytok??? Panna? Nagyon szurkolunk! Ez is izgi!!! :)

Eni,
Tényleg még egy fiút szeretnél?
Én meg egy kukisat, Apa meg még egy kislányt! De hát jöhet nekem is még egy kislány majd, a lényeg hogy egészséges legyen!!

Mért vagy magadhoz ilyen szigorú? ne legyél! :twisted: Anyuka vagy kis gyerekkel, segítség nélkül nagyon ügyes vagy! Én már ezen nem idegeskedek több napig takarítottam a fürdőt is, mert mire az egyik sarok kész lett, Lara felébredt! Remélem főzni nem főzöl?

Zsófi,
És Léna sokat mászik? Nem győzöl rohangálni???
Gondolom most végre arra megy amerre Ő akar, és nagyon élvezi!!

Barbi,
Köszönöm az infót az úszásról?
Vannak új képek? Vagy most csak kettesben jártok már?
És tényleg kell hozzá orvosi engedély, beutaló?

Kiváncsi vagyok, milyen lesz az úszás!! Majd mesélj! És vigyázz a lábaidra!!!

Memme,
Annyira édes Melinda!

Tigri,
De jó hogy jöttél!
Gratulálok!!! Csodaszép a kislányotok! És nagyon aranyos férjed van, hogy így kommunikált velünk és téged is tájékoztatott!!! Kérünk majd még képeket!!!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a szüléstörténeted! A lényeg, hogy jól vagytok!!! Mi is császárosak vagyunk!

Veronikusz,
Így zaklatnak?
És a férjed mit szól hozzá?

Manóka,
Nagyon szépek a gyerekeid!!! Nagyon jó ez a kép!!
Olyan édesek ahogy így élvezik a vizet!

Heni,
Édes lehet Benus ahogy dumál!! Felvetted már videóra?

Mit mond a védőnő a tápszerről, Ő mit javasolt?

Cukipofa,
Nekünk is van BAbénk, és nekem is bejön!
Ki a dokid?

Gabboka?

[b]Séta [/b]mikor lesz????

Puszika

Ha már nem jönnék, akkor jó éjt mindenkinek! :wink: Nyugodt sírás mentes éjszakát!

Bocsánat kicsit hosszú lett!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Ancsa, igen, küldöm a táblát.
nem, képeket még nem tettem fel, még gyűjtöm őket a rokonságtól :)

Séta???

Heni, a humana banános sem receptes táp, ugye? Akkor szerintem ezt az almásat is adhatod már neki. Ha már nem HA-sat eszik, akkor szerintem már mindegy, nálunk legalábbis ez volt az elv.

T

mtunde

Sziasztok!
Végre itt! Nagyon hiányzott az egész csapat bár Gyuzso olyan édes volt hogy állandó helyzetjelentést küldött nekem mindenkiről.
Gabi
Nagyon gratulálok már aznap értesültem és nagyon örültem a hírnek.

Tigri!
Jó hogy újra otthon vagytok bár mostmár egy új lakóval gazdagodott a lakásotok. Gréti egyszerűen gyönyörű.

Mi Emmussal jól vagyunk bár ez a költözés meg a vizsgaidőszak kicsit fárasztó nekünk de nagyon boldogok vagyunk itt az új helyen. Bár mégcsak átmeneti a szállás Anyósomnál, de minden nap átjárunk az új lakásban és a hét folyamán elkészítjük Emmuskám szobáját is.

Valahogy jó érzéseim vannak a kórházat illetően már csak pozitívan gondolok a történtekre.
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jó estét Hölgyek!

Tigri Apu vagyok!

Ahogy ígértem itt egy pár kép. Bocs, hogy nem reagálok a felvetésekre, de egészen más lett a világ Grétivel.
Kép Már a kórházban tanultunk fütyülni...

Kép Haza felé...

Kép Az első fürcsi...

Jó éjt mindenkinek.
tigri

Ancsa!
Ha gondolod menj el dokihoz, de a gyerekek emelgetésétől nekem is többször fájt a csuklóm. Majd fásliztam, borogattam, kentem Diclofenakkal és pár nap után elmúlt. :D Jobbulást!
A két férfiről nem tud a férjem. Minek mondanám. Csak ideges lenne és van épp elég baja a cégekkel. Különben sem hiszem hogy meg kellene védenie tőlük. Mellesleg már oviban is a fiúk réme voltam, mert a bátyám miatt edzésben voltam a bunyóban. :lol: :lol: :lol: Egyer egy fiú az oviban nem akarta odaadni a lapátot (vagy vmi hasonó fontos dolgot :lol: ) és megvertem. Másnap gipszes karral jött. Én lettem az ovi réme :lol: de mielőtt elrettentek tőlem: aznap még átesett a játszótéren egy padon. Pont a karjára. Persze erről nem sokan tudtak. Innentől kedzve rögtön odaadtak mindent. :lol: :lol: :lol: Ha az én lányaim csak részben lesznek olyanok mint én .....húj-júj-júj .... pakolok! :lol: a pocsolyás story-t már meséltem :lol:

nyugodt, átalvós éjszakát! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tigri Szülők!
Gréti annyira de annyira édes. :D Olyan szép, kisimultak a vonásai. :D Gratulálunk!

Manóka!
Ti is csodaszépek vagytok! :D Bocs hogy kicsit megkéstem. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hát ez a baba egy tünemény!

Orsi

borsa

Helló Lányok!
Éljen az ADSL! Nem kell várni a hülye vonalra, hanem egyből itt a net itthon is!
Ma tanfolytam, meg szerdán és csütörtökön is, de hoénap jővők majd, ha tudok, mert be kell mennem a melóhelyre, határidős izé van.
A május 5-re megfűzőm apát, szeretnék menni.
Holnap még írok mindenkinek.

Gabi!
Privit olvastad ?:lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ancsaboszi!
Köszi jól vagyok :lol: Még itthon!Holnap van "randi"dokibácsival!!
keményedik ,keményedett egész 7végén a pocakom, de Balázsunk jól érzi magát anya pocijába!!!!!
Amúgy jól vagyok,csak estére leszek nyűgös :oops:

Tigri család!
nagyon tündéri a kiscsajszi!

emano

emano/Andi
KépKép
emano

Tigri család!
ez a kislány egyszerűen ÁLOMSZÉP!!!!
Annyira kislányos és annyira finom! Készíthetitek a puskát....
Felvesszük Őt is az udvarlólistára....... :lol: Na, nem ám minket gondoltam lepuffatani!

Köszi a tápszeres válaszokat! Megkérdeztem dokibácsit és azt mondta nyugodtan. Be is puszilta vacsira az adagját!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Tigri Apu Anyu!!!
Ez a lányka gyönyörű!!!!
Gratulálok mégegyszer, és kérünk még sok sok fotót!!!

Tünde,
Szólj majd ha a keresztelős képek is fent lesznek!!!
köszi és várom!
És a csoki torta receptet is átküldöd???

Borsa,
Örülök, hogy ismét itt! És jó érzésekkel! Nagyon helyes, az nagyon jó ha ilyen pozítiv tudsz maradni és ezek az "óvodások" nem rontják el a kedved a hülye ide oda intézkedésükkel! Nem is szabad csak a babádra koncentrálj!!!

Veronikusz,
Ok, ok, köszönöm, igen godnolom hogy másnak is fájhat. De nekem sajnos már fáj legalább egy hónapja és most már nagyon, vannak mozdulatok, ami iszonyatos. Nem akarok dokihoz menni csak féltem a kezem. De ezt a krémet még nem próbáltam. Ezt szoptatás alatt is lehet? Akkor majd kipróbálom. Már én is fáslizom.
Nekem nagyon sokat fájt a kezem gimiben, sokan emlékeznek rám úgy hogy a fáslis kezű!!! Aztán valahogy a gimivel ez is elmúlt. Mert persze akkor vizsgálták de nem derült ki, de most másként fáj. :cry:
Akkor majd azt a krémet kipróbálom.

:) Ez az ovis sztori tetszik!!
Az jó, akkor nekünk találkoznunk kell. Én 7. voltam amikor új helyre költöztünk és a fiúk úgy mutatták ki a szeretettüket, hogy kaptam tockost, combost, meg hasonlókat, de hát engem sem kellett félteni! Hegyes volt a csizmám, és mikor már megláttak akkor oda tették a kezüket :wink: :oops: féltek ám Ők is!!!

Pedig a lányokon már most látszik, hogy nem esett messze az alma!! :wink:

Mi lesz május 5-én?

Kirszta,
de jó, de jó!! Akkor most már otthonról is tudsz velünk kommunikálni? :wink:

Emano,
akkor holnap feltétlenül jelentkezz! Vagy a párod!!!

Na megyek zuhizni!

Jó éjt!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Tigri család!
Gréta gyönyörűséges!! Még egyszer nagyon gratulálunk!!

Emano,
mi volt a doki bácsinál? Hogy van PocakBalázs? Marad vagy indul kifele?

Ancsa,
ha nem akarsz gyógyszeres krémet, próbáld ki a Naturland fekete nadálytő krémet. Én is ezt használtam, amikor leszúrt vitbergert mutattam be a lépcsőn félidősen. Hátha jó.
Esténként mindenképp rá kéne venni Apát, hogy masszírozza át a tenyeredet/karodat. meg ami még eszébe jut.. :))

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Ancsa
Úszáshoz itt nem kell semmiféle igazolás vagy beutaló, csak be kell jelentkezni és odamenni. Mi ma is voltunk, nagyon jó volt és a lábam se fáj, mert vigyáztam, hogy ne végig rogyasszak, hanem próbáltam sokszor térdelni, meg úgy tartani magam, mint az oktató! majd teszek fel képet, továbbra is apával járok, mi úszunk, ő fotóz! :lol:

Veronikusz
Megértelek, én is regisztrálva vagyok az MSN-en, de egyszerűen képtelen vagyok még ott is irkálni mindenkinek, fel se megyek, mert esélytelen a chat Dani mellett.

Györgyi
nekem is eléggé ingadozó a tejállományom, sok mindentől függ, pl. mennyit eszem, iszom, plusz még az befolyásolja nagyon, hogy milyen az éjszaka! Ha Dani csak hajnalban kel fel enni, elég sok a tejem (gondolom kipihentebb vagyok, plusz több tud termelődni, hogy nem szívja ki). Tegnap 3/4 9kor aludt el és ugyan felébredt párszor, de csak reggel negyed 6kor ettünk, így délelőtti etetés után le tudtam fejni 80-at simán.

Motoros hintával kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Szeretnék venni Daninak egy speckó zenélő, villogó Fisher Price hintát, de aggódom, hogy mi van, ha nem fogja szeretni, én meg egy csomó pénzt kidobok az ablakon...Minden tapasztalatot szivesen vennék!

KépKép
barimami

Sziasztok lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!
Velem nem tudom mi van mert péntek óta olyan mintha álomkóros lennék, gyakorlatilag folyton csak aludnék és semmihez sincs már kedvem. A doki is megjegyezte, hogy milyen fáradtnak nézek ki. Remélem csak egyszerű kimerültségről van szó, így a 38. hét végén. Csütörtökön megyek vissza a dokihoz, akkor meg fogja vizsgálni a méhszájamat, de van egy olyan megérzésem, hogy én sajnos nem szülök meg áprilisban. Nem baj remélem hétvégére pontos kórház híreket tudok szolgáltatni nektek, végtére is azt csak meg tudja mondani az orvos, hogy jövő héten be megy-e dolgozni vagy sem,- remélem.

Tigri!

Gyönyörű a babátok! Tudom most nagyon elfoglalt leszel, de azért ne felejts el pár sort írni magatokról!

Emmano!
Mi újság van veled? Szurkolok!

Steffi
Hogy vagytok? És hogy van a férjed gyógyul már a szeme? Mindenesetre jobbulást!

Most gyorsan be kell fejeznem , mert mehetek ügyvédi kamarai oktatásra. Ezek a szemetek május végén akarnak vizsgáztatni, nem akarnak csak úgy szeptemberi UV-re engedni, hiába hoztam a papírt, hogy bocs de szülök. Azt mondta a nagyokos titkárnő vagy ki, hogy két szoptatás között igazán leugorhatok vizsgázni. Jófej, biztos nincs gyereke. Még gőzöm sincs, hogy ezt hogy oldom meg. Komolyan mondom, itt mindent úgy találnak ki, hogy a kismamáknak a lehető legrosszabb legyen. Juhé!
kangamama

Sziasztok!
Alig bírtam belépni a babanetre :evil:
Itthon vagyunk, bő 1 újnyira van nyitva a méhszáj!Elvileg pénteken megyek megint, de azt mondta a doki,hogy előbb szeretne látni :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

hipp-hipp hurrrrrrrrá! 10 óra próbálkozás után beengedett a BABANET! :twisted:
Legalább kész a frankfurti leves meg a csirkemáj-rizottó holnapra :D

Ancsa!
Látom van még egy pár nagyzsivány itt rajtam kívül :lol: :lol: :lol:
A Diclofenac krémet nem tudom, hogy szopi alatt szabad-e használni! ! ! :oops: Akkor inkább tényleg az a Naturlandos. De a doki jobb lenne! Jobbulást! :oops: :cry:
május 5.-én??? nem tudom mi lesz! :( :shock:

rakok fel pár képet, ha megengeditek! :D

Kép ez ma volt. Szofi nem akart aludni ... majd KO. :lol:

Kép Szofi és a kölcsön nyuszink

Kép iszik Szofi

Kép Szofi és az elcsórt alma

Kép a mi lányunk már olvas: GERMANISZTIKÁT :lol:

Kép fúúúúú, ezt a nézést!

Katáról kevés a jó kép, mert vagy cikázik és bemozdul vagy becsukja a szemét. 8)
bocs ha sok voltam. Most egy ideig nem lesz több kép. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano! HAJRÁÁÁ!
Tigricsalád! Gréti tényleg álomszép... ilyenkor mindig kislányt akarok másodiknak.
De komolyan, inkább még egy pasit. A múltkor apát azzal kergettem ki a világból, hogy felvetettem, mi lenne, ha 3 fiunk lenne??? :lol:
Ancsa, nekem a nyakam krepált be már legalább 3x, mióta megvan Benő. Nem újkeletű a dolog, anno gallért is hordtam, injekciózták a nyakamat, nagyon gáz tud lenni. Terhesség alatt én ben gay-jel kentem, de a diclofenac is nagyon jó. Van még egy szupi, a flector tapasz. Ez olyan kb 10x15 cm-s ragtapasz szerűség, és 12 óránként kell cserélni. Hogy lehet-e szoptatás alatt, nos azt talán a gyogyitárban megmondják...
Györgyi, pihentem kicsit. Nagyon kicsit. Főleg, hogy Benő 3 napja 5h után kel. Ez már valami! :roll:
vbea

Sziasztok!
Ancsa, amiket Eni és Veronikusz írt, mind lehet szoptatás alatt is, nem kerül bele a tejbe!

nekem is volt ilyen a vállamban, és elmentem reumatológiára, és kaptam masszázsos-uh-os kezelést is... Az hozta helyre. Gyógyszert mondjuk akkor neked nem adnának, de ez a két dolog is nagyon jó volt nekem, + a flector tapasz is!
Menj el dokihoz, mert rosszabb lesz, most nem tudod kímélni a kezed!

T

mtunde

ez nem igaz... most tudtam csak feljönni :twisted: :twisted: :twisted: mi van ezzel a babanettel nem bírja a forgalmat??? kedves babanet!gyorsítani kéne egy picit a sebességen, meg a kapacitáson....

SZiasztok lányok!
Annyit írtatok!

Kriszta! sajnos nem kaptam privit!!! :(

Veronikusz!

Nagyon tündéri kis göndörség ez a Szofika. Olyan zabálnivaló!!!
Látom te is rosszcsont voltál, akárcsak én. Volt egy táblázat a napköziben azon jelölte a tanár, a piros-fekete pontokat, hát a legtöbb fekete pontom mindig nekem volt.Pikkelt rám a tanárnő.

Emano!
HAjrá, nemsokára te is pakolod majd ide a "friss" képeket!!!!
A héten tuti meglesz a babuci. :D :D

Kangamama!
Most magadra meg a születendő babádra koncentrálj. És nem baj ha nem jön ki áprilisban a baba, amúgy is van még 2 heted.
Szerintem amúgy sem kell majd fizetni...SZóval ne sürgesd az időt,a babucinak addig jó amíg bent van. :D ( te is addig pihend ki magad, utána ugysem tudsz)
a vizsga majd ráér később...legfeljebb viszed magaddal, a kedves titkárnő meg majd örömmel hallgatja ha sír... Egyébként én is magammal vittem az okmányirodába amikor nem kaptam időpontot , mondtam ,hogy pici meg szopik stb. , (jogsim lejárt, azt kellett intéznem) hát levittem magammal, és soron kívül elintézték az ügyemet, mert tényleg látták,hogy milyen pici. :D
Mondjuk a bevásárlásnál pl.Corába meg magasról letojták ha gyerekkel voltam, pedig van kijelölt pénztár kismamáknak, és a drága pasik olyan lazán beállnak oda mindig 2 rekesz sörrel...
SZóval van ilyen is-olyan is. Tudnám sorolni.... de gondolom mások is.

Tigri!

Gyönyörú ez a kislány. Tényleg csodaszép! Remélem van tejcid is elég? :D :D Hamar hazajöhettél a kórházból,(ha jól emlékszem) annak ellenére hogy császároztak... Régen 6 napig is bent voltak a császárosok...
Vendég

Sziasztok!

Csak kutyafuttában.

Tigriék!
Tündérke. :) Ezek varázslatos napok.

Emano, Kangamama!

Szorítok nektek. Micsoda érzés lehet. :)
Kangamama,
én is úgy jártam vizsgázni, hogy apja karjaiban volt, amíg én szigorlatoztam vagy letáncoltam anit kellett. De én önként vállaltam ezt és azért Melinda akkor már három hónapos volt. A kismamákkal való bunkózást ma én is megtapasztaltam, élesben, nagyon durván.
Toltam haza Melindát (messze lakunk a városközponttól) és sírni kezdett, éhes volt, hiába próbáltam neki előtte adni egy bababarát helyen. Épp egy orvosi rendelő mellett vitt az utunk, gondoltam beugrunk, épp nem volt seniki ott. A mozgáskorlátozott illemhelyen szopozott is. Amikor kijöttünk rámtámadt egy féltonnás takarítónő, hogy ezt nem lehet, majd az orvos bőszen kullccsal a kezében, hogy mért nem a gyerekrendelőbe mentem, ezt itt tilos használni az "esélyegyenlőségi törvény szerint". Lehidaltam. Biztosítottam őket, hogyha a gyerekem nem ordított volna és tudok róla, hogy gyerekrendelő is van ott, nem "alkalmatlankodom." Közben Melinda bőgött, érezte a feszt. Ezek meg csak szekíroztak tovább, elsiettem, és mondtam, hogy nem normálisak. Még most is felmegy az adneralinszintem, hogy mesélem.

Veronikusz!
Dehogy sok a kép! Annyira kis huncut. Őrület, hogy mit tudnak már ilyen kicsin is. A nyúl hogy tolerálta az ismerkedést? :D

Györgyi,

örülök, hogy végre kerékvágásban vagytok. Mi most fogytunk egy hónapja 15 dekával több volt a kis Csöppke. De közben betegeskedett is, meg elkezdett helyet változtatni, gurulni, úgyhogy a földön tároljuk. És hát mostmár kevés lesz a szopi.

Ancsa,

nem tudok neked tippet adni. Majd megkérdezem az Embert, mivel kent, amikor begyulladtak az ízületeim. Jobbulást. :)

Üdv Cukipofa,
te jobban vagy már?

Steffiékkel mi lehet...

Gabbó, eszembe jutottatok ma, a színház mellett csángáltunk éppen.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Most értem haza a suliból... végre :D

Emano!
Hajrá- hajrá!

Ancsa boszi a hasonlatodban az a vicces hogy óvónő vagyok :D
Miért is ne legyünk pozitívak hiszen nemsokára megszületik az én kis drágám...
Már annyira várom :D
Remélem mindenki jól van mi Emmussal egész nap szeljük a várost, kiélvezzük a jóidőt remélem ti is ezt teszitek.
Bár most pont elkezdett esni az eső, na tessék jól elkiabáltam...
Szép napot kívánok mindenkinek!

Orsi

borsa

Memme!
a nyúl MÉG jól van, ezért míg ez így van, vissza is visszük a gazdijának. :D

Hogy milyen surmó bunkó emberek vannak! :twisted: Sokat kell még fejlődnünk. Ez vérlázító. Nem belőni mentél be oda. :twisted: Főleg egy nőtől! Száradjon le az ilyen melle, ha nem tudja hogy mire való! :twisted: :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ez a hülye babnet egész nap nem engedett be!!!

Ancsa

Hát reggel 200-230-at, mert akkor nagyon sok a tej, de később nagyon lusta... Ha nem ömlik a szájába, akkor sír, megnyugszik, aztán eszik 140 körül, de ez már nagyon jó.

Tigri család

Gyönyörű!!!!!!!

Veronikusz

Hú de jó képek!!

BArbi

Dettó így vagyok a tejállománnyal, én is ezt figyeltem meg. Csak ne lenne Jázmin ilyen kis lusta. :roll:

Memme

Hát igen ő már nagy lány!!!! Nem adsz még neki mást?

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Engem sem engedett fel egész délelőtt a babanet... :evil:

Györgyi!
Köszi a hiányolást, igazából mióta elkezdett mászni Léna, sokkal inkább szüksége van rám. Persze lehet, hogy eddig is volt, csak nem tudott idejönni? :shock: Azért nem hiszem, de most már folyamatosan idemászik a lábamhoz, és csikizi. :D
Örülök, hogy jobban vagytok, és Jázmin eszik rendesen!

Barbi!
Tök jó, hogy tetszik nektek az uszi, várjuk a képeket!
A motoros hintáról nincs tapasztalatom, de azt tudom, hogy a hintázás nagyon jót tesz az idegrendszer fejlődésének. Léna már ült hintában játszótéren, babahintában, tetszett neki. Mi is akarunk venni itthonra, de teljesen simát, amit az ajtófélfába kell rögzíteni, nekünk is olyan volt gyerekkorunkban.

Tigri!
Gréti tényleg gyönyörű! Egy abrátnőm szült most vasárnap, ilyenkor mindig nosztalgiázni kezdek... Mintha Léna olyan rég született volna...

Veronikusz!
Annyira tetszik Szofi haja! Nem adtok belőle kicsit kölcsön Lénának?

Memme!
Döbbenet, mik vannak, azért egy orvosi rendelőtől nem ezt várná az ember...

Tünde!
Vicces lehetett Bene a tic-taccal. :lol:

Ancsa!
Remélem most már jobb lesz a kezed, a lányok sok jó tanácsot adtak!
Igen, Léna jön megy a lakásban, ez a mászás dolog tényleg egy nagy ugrás, most már látszik, hogy van akarata! :wink:

Emano!
Mennek a drukkok, nektek már nincs sok hátra! :wink:

Nálunk Lénának még mindig csak1 foga van kint, de éjjel többször iszonyatosan sírva ébred, annyira sajnáljuk szegényt. Aztán van, hogy magától visszaalszik, van, hogy az apja altatja vissza, és ha ez sem elég, akkor jövök én... Meg persze a szopi. És egy ideje ütöget a kezével szopi közben, vagy tépi a saját haját. Szerintetek ez mit jelent?
És szombaton voltunk megint úszni 3 hét kihagyás után, annyira ügyes volt a kiscsaj, meg se kottyant neki, hogy a galád szülei lenyomták a víz alá! :P

Na, most jó hosszú voltam, egy időre biztos elég belőlem.
A kisasszony most is itt rángatja a lábamat...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
a látszat ellenére elég kevés haja van Szofinak, bár már több mint volt. Ha lesz mit fogni rajta, majd postázok egy kicsit. :D :lol:

Jobbulást Lénának éjszakára! :oops:

és gyere gyakrabban! :D (ha felenged a babanet! :evil: )

nyugis éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Hát nem tudom mi volt ma a babanettel! Én is többször néztem. De a lényeg hogy már itt vagyunk!!!

Köszönöm szépen a tanácsokat krém ügyben!

Gyuzso féle krémet vett a párom, mert akkor ment a gyógyszertárba :D , mikor még csak az volt, azt kipróbáljuk, aztán jöhet a többi! Eddig egyébként szintén naturlandossal kentem már egy ideje, és már vasárnap be is fásliztam, de hát az macerás, mert hát úgy nem lehet jól pelenkázni, de így fejlődik a bal kezem. :)

Gyuzso,
Ok, ok ígérem masziroztatni fogok!! :wink:

Barbi,
Nem kell semmi papír? Az tök jó!! :lol: És itt mivel tisztítják a vizet?

Apa fényképezett? De jó!! Kérjük a képeket!!

Engem is érdekelnek a hintával kapcsolatos vélemények, bár mi elvetettük mert hogy nagyon drága, de azért hátha.
Tapasztalat? Meddig használja és szereti?

Ja tényleg, ha már a tapasztalatoknál tartunk, akkor ezt ismeritek? Rendelt már innen valaki?

http://www.babazene.hu

és szereti a Babája?
Mert nekem ajánlották, de aki ajánlott neki nem jött be, én belehallgattam, és nagyon édes zenék, ja és idehoztam Larát is és hát nagyon nézett a gép felé, de hát nem tudtam eldönteni, hogy a zene miatt, vagy csak érdekli az informatika.

Tapasztalat?

Kangamama,
Ez csak természetes, pihenj csak, addig míg lehet!!!
Hát ez a titkárnő jó fej! tuti hogy nincs gyereke, de hidd el majd visszakapja!! :twisted:

Emano,
Tényleg? De jó!!! Akkor itt a héten baba lesz!!! Nagyon izgi!!! Izgulsz már????
Megy a drukk ezerrel!!!

Veronikusz,
Ez ebédmeghívás akart lenni??? :wink:
Igen, és zsiványokból sosem elég!

Viccelsz!? Persze hogy megengedjük! Igaz csajok!!!
Ne hülyéskedj!! Miért nem lesz egy ideig!!!
Annyira édesek, mért akarsz ettől megfosztani minket???? :cry:

Eni,
Nyakad? De az meg mitől? :roll:
Köszi a tanácsot!

Tünde,
Köszönöm, még várok egy kicsit, de ha nem lesz jobb ígérem megyek!

De ez megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen „selejtes”
:lol: Azt hittem csak nekem nem megy az emelés!
Anyukám szerint a babakocsitól van!

Memme,
Nem csodálom, hogy még mindig ideges vagy, ha erre gondolsz!
Komolyan nem értem néha az embereket, empátia az nuku, és egy ilyen orvos! :cry: :cry:
Sajnálom!!! Próbálj meg nem ezzel törödni!!!

Gabbóval mi lehet???

Borsa
:wink:

Györgyi,
Tök jó!Ez jól hangzik! És mennyit eszik egy nap? Hány kg most?

Séta nem lesz? Vagy csak minket hagytok ki? Mit követtünk el?

Na megyek!

Puszika

Ha már nem jönnék, akkor jó éjt!

Ancsa

ancsaboszi

Zsófi,
De édes lehet amint igényel téged!!! Én is akarom!!!
8)
Igen, nekünk is ilyen hintánk volt, és én is szerettem!
idegrendszeremre hogy hatott azt nem tudom? :lol:

És most akkor folyamatosan mászik? Vagy odamegy valahova aztán ott megpihen és szétpakol? :)

Lara már most néz be a szekrényekbe, ha nyitva van, mi lesz majd ha már pakolni fog!!! :lol:

Engem is szokott néha ütögetni Lara, amikor már fogy a tejcsi a ciciből, vagy már üres :oops: , és akkor cserélni kell. Haj tépést azt nem tudom miért van? Szerintem azért mert a kezével is kell csinálni valamit!

Nincsenek új képek az úszásról?

Lenyomtátok a víz alá???

Tök jó, hogy ilyen hosszú voltál, én örültem hogy olvashattam, mert most van egy kis időm, Lara alszik!

Veronikusz,
Kevés haja van Szofinak???? Hogy hogy? Tényleg nem úgy néz ki.
Csak nem akarsz adni Zsófinak!!! :wink:
:lol:

Na jó nem írok többet mert akkor meg már belőlem lesz elegetek!

ancsaboszi

Veronikusz!

Várom a borítékot!:wink:

Ancsa!

A hinta, amit mi néztünk ki, 2000 ft alatt van, még kell hozzá kampót venni, amit be kell tekerni az ajtófélfába, a párom szerint az drágább lesz, mint maga a hinta :lol:
Műanyag, semmi extra, nekem kell lökni, meg nem is zenél, de énekelhetek hozzá... :lol:
Mi azért nem akarunk állványosat, motorosat, mert elég pici a lakásunk, nem férne el, nem tudnánk hova tenni, ha nem használjuk. Meg hát elég drága is.
Itt egy kép, ez egy játszótéren készült, de nagyjából ilyet akarunk venni!

Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Jelentem 7200 gr a gyermek, szóval fél kilót hízott az uccsó hónapban. Bőven elég. Már 74-es ruhákat hordunk, szóval állandóan az az érzésem hogy csak cserélem-cserélem a gyerek ruhatárát.

A babahinta 6-9 hónapos korig használható, szóval lassan kinövitek. Én zerintem nem jó, ha egy gyereknek folyamatosan ringatják a popóját. Én legalábbis attóé tartanék, hogy ha ezt megszokja akkor nem lesz el csak úgy simán. Én is bírnám ha egésznap ráznák a fenekemet.

Mi megvagyunk, bár az élet három gyerekkel..........
Már igen kicsi igénnyel bírok. Úgy vagyok vele, hogy csak az aznapot éljük túl.

Réka
Vendég

Sziasztok!
Ancsaboszi,nem izgulok inkább már várom,hogy mi is lesz hogy is lesz!!!!!
Ez normális dolog??? :roll:
Remélem szót tudok fogadni dokibácsinak és még péntek előtt találkozunk :)
Többiek jól vagytok?
emano

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Elektromos hinta, szerintem sem érdemes venni, inkább az ajtófélfás megoldásra szavaznék. Szomszédnak van elektromos, de alig hintáztat, 1 hónap múlva meg már simán beülhet Danca a bébihintába egy játszótéren 5 percre. Azt olyan ütemben ringatod, ahogyan kell.

Babazene: nekem nagyon rossz véleményem van róla. Én ahhoz hasonlítottam annak idején, hogy ez olyan a gyerekzenék között, mint a kajk között a gyorséttermi. Tele van ízfokozóval, könnyű megenni, és soha sem elég. De nem lesz tőle kifinomult az ízlése a gyereknek. Én inkább hallgattam rádiót, Alma együttest (ez a kedvenc) Halász Juditot, Kolompost, stb...

DE, ha kéred, Ancsa, az 1. és a 2. meg is van, anyumék annak idején átvették nekem... soha nem hallgattuk, mert engem kifejezetten idegesített. Még pocakosan kaptam, és nem bírtam hallgatni, mondtam, is, hogy nem hiszem, hogy jót tesz a gyereknek, ha én közben megőrülök a zenétől :)

De ez tényleg csak az én véleményem, és tényleg szívesen odaadom, ha nektek bejön. (Megjegyzem, Benének is bejött, és nagyiéknál hallgatja is, mint ahogyan időnkétn kap Mekis sültkrumplit is :))

mtunde

jaj, Ancsa, a csokitorta-repcet nem nekem volt... :(

mtunde

Sziasztok, mindenkinek szép estét!

Kangamama! Körübelül hasonló helyzetben vagyunk mert nekem meg államvizsgám lesz juni 20.án és azt mondták hogy nyugodtan vigyem be a 2- 3 hetes babát volt már ilyen... :D

Emano! Szerintem okod van rá hogy nem izgulsz hiszen te is tudod hogy minden jól fog alakulni!

Holnap lesz a záró foglalkozásom és egy kicsit izgulok, bár azt mondták biztos minden rendben lesz! Nagyon remélem jól sikerül!

További jó estét mindenkinek!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Voltam a doktoromnál, de még mindig semmi konkrét! Mutatta az általatok már említett nyilatkozatot, de nem írtam alá. Nagyon egyoldalúnak tartom a kórház részéről, hogy ilyeneket akarnak velünk tudomásul vetetni.

Sajnos nincs infó arról, h biztos-e a magánszülészet, vagy nem, hogy ha igen mennyi is az annyi, marad-e az összes ágy stb. Mondjuk nem is értem, hogy mit csodálkozom ezen így április 24-én, amikor májusról van szó... :evil:

Pénteken megyek UH-ra, CTG-re, laborba, s sajnos odaadja az összes leletemet, amit a terhesgondozás alatt készítettünk, hátha végül más kórházban kötök ki, inkább legyen nálam... Elkeserítő!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Jó estét mindenkinek!

Nagyon ritkán jövök mostanság, egyszerűen én nem tudom úgy intézni a napjaimat, hogy még a babanet is beleférjen. Néha hevenyészve beleolvasgatok, de írni már abszolút nem bírok. Lefoglal a két csibész gyerekem, meg a satöbbi teendőim.

Ancsa, köszönöm, hogy megemlítesz mindig, így egy kicsit fontosnak érezhetem magam. :oops: :lol:

Györgyi, Jázmin nagyon ügyes nőci!

Memme, akkor véletlenül össze is futhattunk volna, ugyanis kétszer is lent voltunk a lurkóimmal. Lánykád nagyon édespofa!
Melyik rendelő és orvos volt ilyen antibébi? :shock: Tippem lenne...

Tünde, nagyon jó a tictac sztori, tetszett! Édes a fiad!

Emano, ilyenkor minden egyébként nem normális dolog teljesen normális! Olyan izgi várni, hogy milyen lesz a baba, mit fog csinálni, mit is kell vele csinálni....stb...stb...drukkolok!

Cinicini, már korábban is írtam, neked minden elismerésem, szupernő és szupermama vagy, hogy bírod a 3 gyereket férjjel együtt! Én már kidőltem volna, mint egy lyukas krumpliszsák.

Veronikusz, gyerekes képekből sosem elég!!! Én nagyon szeretem nézegetni őket! Tetszenek nagyon, amiket felraktál!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jaaaaj!

Tigrinek annyira gratulálni akartam, és annyira elfelejtettem! Bocsánat, szóval nagyon gratulálok, sok boldogságot kívánok!

Steffi, megdöbbenve olvastam, mi történt Tökfejkéddel :wink: :cry: . Jól van már?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok,

Hát ez a vizsga kérdés igen érdekes. Nekem május 13-án lett volna egy vizsgám, de hát Réka kisasszony úgy gondolta, hogy ezt Ő már nem várja meg és a suliba indulás előtt 1/2 órával elkezdett folyni a magzatvízem. Nem volt kérdés, hogy hova megyek. De hozzáteszem, hogy május 21-én már Réka babával karöltve és persze Apucival elindultunk vizsgázni (aznap két vizsgám volt). Vizsga előtt szopi, majd vizsga után szaladtam ki, hogy megint megtudjam szoptatni és vissza. Elég érdekes volt!!! :D

Veronikusz,
HÁt nem semmik a csajok! Nagyon nagyot nőttek! Gyönyörűek!

Tigri család,
Gréta baba tényleg csodálatos kislány!

Ancsa,
Még mindig nem válaszoltam :oops: :oops: :oops:

Steffi?????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Ancsa!
OK, OK majd még rakok fel ha lesz. :D
és nézd meg Szofit az almával! Oldalt tiszta kopi. Látszik a fejbőre. Csak a feje tetején van kis haja. KIS PUNK! :lol:

Köszi Mindenkinek a dícsérő szavakat! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsaboszi,

ilyen fájdalmakra kitűnő szer a traumeel, ami homeos készítmény, és amíg fáj, addig félóránként-óránként lehet szopogatni. Másnap még jobban fáj, mint előtte és harmadnapra elmúlik. Minél kevésbé fáj, annál kevesebbet kell bevenni belőle, ha elmúlt, nem szabad biztos-ami-biztos alapon bekapni. BNem megy át a tejbe és bármilyen sérülésnél, zúzódásnál, törésnél is be lehet kapni belőle. Nálam mindig itt van a táskámban egy doboz.
Remélem segítettem.
Szeretettel üdvözlök mindenkit: Rita
nováky_rita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: