Sziasztok Lányok

,
Tiszta frászban voltam, hogy nem volt babanet

, függő vagyok, még ha nem is jövök gyakran
Enikő, nagyon sajnálom Bogit, remélem már jobban van és nem fáj annyira neki. A felnőttek, talán még valahogy fel tudják fogni, hogy sz.r az egészségügy, de egy gyerekkel hogy lehet ezt csinálni?
Szilvi, jobbulást a férjednek.
Babaimcsi, de jó, drukk a növekvő tüszőknek!!!!!!

És sikeres action-t
Bonika, ma is egész nap hiányoztál
Te intézted a technikai bakit, hogy megint érezzük a hiányodat?
Szirom, de kár, gondolom örültél volna ha ma túlesel rajta, de azért a lényeg, hogy szakemberhez kerültél és képben volt. Bátor csajszi vagy és abszolút megértelek, hogy ki szeretnél zárni bármilyen betegség esélyét
Klarissza

, de sok drukk az új hónaphoz, májusi eső.....
Bettike, grat az új fogadhoz

És csokiztatok utána?
Katica, Te mikor végzel a vizsgákkal?
Robcsi, én is pont így időzítettem az UH-okat, hogy egy hónapban csak egy legyen. Biztos ami biztos.
Szezsó, drukk csütörtökre akkor, éljen az új doki
Szilcsi, az tényleg rossz álom lehetett. Én is elég sokszor álmodtam rosszakat, valószínűleg az izgalom miatt van, ne aggódj, babás vagy és kész, csak nyugi
Képzeljétek ma kismostam a babó minden ruháját, törcsiket, pelusokat és még az összes kabalánkat is amit a hosszú évek alatt gyüjtöttünk. Holnap már "csak" vasalnom kell és a kórházi cuccaimat összepakolni és megvagyok.
Délután a pedikürős barátnőmnél voltam, szép franciás lábkörmeim vannak, a kezemet nem csináltattam meg, két mosogatás után tuti lekopik, csak egy szép manikürt kaptam
Elméletileg holnap vagy a jövö hét szerdán jön a védőnő családlátogatásra. Asszem holnap reggel felhívom, mert nem vagyok egy itthon ülős fajta, jó lenne tudni, hogy pontosan mikor jön.
Mindenkinek további szép estét, puszi.
Melcsi