A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Itt vagyok újra, rég nem olvastalak Titeket.

Manoka, Noczi, Gizmixxx, Cyprus, Ági és Szpandi! Hogy vagytok? Meséljetek valamit magatokról!

Puszilok mindenkit!!!

Kép
cseka

Halika Cseka! Inkább te mesélj, nagyon rég voltál errefelé!!

Hogy vagy?
Ági28

Na végre, sikerült belépni... Már elvonási tüneteim voltak.
Igen, Cseka, VELED mi van?
február

a végre beengedett ez az izé!!!

Sziasztok!:-)))
modrooka

Helló Lányok!

Ezt nem hiszem el. Egész nap nem tudtam belépni a babanetre. Nagyon dühös vagyok. Mindig ilyenkor van ez így, mikor egy kicsit tudnék írogatni.

Na, azért elolvastam gyorsan amit írtatok:

szpandi! Nagyon-nagyon és még annál is jobban drukkolok szerdára.

Cseka! Szijjjjaaaa!!! Hogy vagy? Ezer éve nem jártál erre és nem is tudom mi van veled. Velem semmi extra, április 9-én, húsvét hétfőn megvolt a 6. inszem. Az eredményt nemtom. Már 3 napot csúszik a menszim, de tünet nyista, így tuti csak a hormonok kavartak be.
Szóval készülök a lombikra.

Mindenkinek szia!!!!
cyprus

Szia, Modrooka! Annyira izgatta a neved a fantáziámat, hogy rákerestem, nem baj? :) Nem gondoltam volna, hogy ez egy (?) cseh és/vagy szlovák (?) szó!!! (Persze, jobban belegondolva elég logikus). Mit is jelent?
február

Cyprus, a HCG is hormon, és az is bekavarhat a ciklusba... :) Jóóóvannnna, tudjuk, hogy lélekben már a lombikra készülsz, nem is mondok ilyeneket.
Kispintyről nem tud valaki valamit?
február

Szia február:)

Igen, tudom, hogy az is hormon:), de sajna az én esetemben ezután a tessék-lássék 6. inszem után sajna nem erről van szó.

Olyan jó idő van, vétek itt ülni a gépnél. dolgozol február? Akkor közel vagyunk egymáshoz!
cyprus

Egyébként ma totál padlón lehetnék megint, de nem vagyok és nem tudom hogy lehet ez. A következő történt: ma bejött hozzánk az egyik haverunk, mert segítettem neki valamiben, azt án a végén mondta, hogy elmehetnénk megint vacsorázni négyesben, mint a múltkor. Mondtam OK. Erre hozzátette, hoyg csak ne indiaiba menjünk, mert a felesége kisbabát vár és nem bírja a fűszerest.
Hát gondolom tátva maradt a szám, mert a srác mondta, hogy nem muszáj most, majd ha ráérünk. Szóval nem vagyok dühös, nem bőgtem, de vacsizni tuti nem akarok menni velük. Hülye vagyok?
cyprus

Egen, persze, dolgozom, mi mást csinálnék ilyen gyönyörű tavaszi időben... :( Bár délben úgy tűnt, nagy vihar lesz. Képzeld, tegnap kimentünk a zemberrel ebédelni, és megmutattam neki, hogy "nézd, itt dolgozik Cyprus!" Tüneményes ember, a szeme sem rebbent. :lol: Sőt, mondta, hogy integessek neked.
február

Február, dehogy baj!:-)
Szlovákul van és jelentése: kékszemű :-)

Cyprus, talán nem is kell neked az a lombik!:-))))

Kispinty, hol vagy? Mi van Veled?

Cseka, tessék mesélni, mi történik veled mostanság!:-)
modrooka

Jaj, Cyprus, dehogy. Meg tudlak érteni. Asszem, meséltem, hogy az egyik sógornőm februárban szült, a másik a nyáron fog. A családi programokból mégsem vonhatom ki magam, szóval eléggé megedződtem az utóbbi hónapokban, de ha lehet, én is kerülöm az ilyen helyzeteket.
február

Február, akár be is jöhettetek volna!

Modrooka! Nem is tudom, honnan vetted ezt a szót:)
cyprus

Modrooka, akkor jól emlékeztem! Hát, ez is elég logikus. :) Közlöm azokkal, akik most nem tudtak eljönni, hogy legközelebb feltétlenül jöjjenek el, ha másért nem, azért, hogy megcsodálják Modrooka szemeit, mert ilyen kék szemeket még nem láttak! :shock: :D
február

Cyprus, nem vagy hülye!

Nem mindig viseli el az ember lánya könnyedén és bír örülni mások boldogságának, miközben neki pont az hányzik Majd elmúlik, legalábbis tompul...aztán újra előjön. Nem tudom az okosok erre mit mondanának, de szerintem ez természetes.

Nekem is volt olyan időszakom, hogyha megtudtam valakiről, hogy áldott állapotba került, sírva fakadtam.
modrooka

:oops:
modrooka

Úh, akko rnem irigyellek. Viszont tuti megedződik az ember lelkileg is. Viszont amikor olyan valakinek sikerül a baba, aki ilyen nehézségeken megy át, mint mi, annak annyir aörülök szívből. Bár közben az is eszembe jutott, hogy végülis még az is lehet, hogy ők is ilyeneken mentek keresztül, elvégre ők sem tudják, hogy mi itt tartunk.
cyprus

Szörnyű hibásan gépelek. Bocs.
cyprus

hát igen...
modrooka

ez most nem a helyesírásodra vonatkozott cyprus! :oops:
modrooka

Olyan jó, hogy mindjárt itt a péntek és a hosszúpihi!
Mit fogtok csinálni?
cyprus

pedig hirtelen azt hittem és el is szégyeltem magam :) :D :D
cyprus

hát az nagyon attól függ, mit mond a doki pénteken....
modrooka

Igen, azt tudom, hogy pénteken mész dokihoz.
cyprus

hogyhogy mindjárt itt a péntek? :shock: Még 3 hosszú nap! :) Na jó, mi polcot szerelünk (vagyis Apósom), takarítunk, balkonládát telepítünk (balkonláda 1.0), családlátogatunk, láblógatunk. Ja, és kipróbálunk néhány új receptet (Februárapuval még folynak az egyeztetések ez ügyben...) És ti?
február

Mikor mész? Ha nekem ma-holnap megjön, akkor én is valszeg pénteken megyek.
cyprus

Hát ezek abszolút tavaszias programok. Mi hazamegyünk valszeg szombaton, de lehet, hogy már péntek este anyukámékhoz szintén láblógatni, hasat tömni és csak úgy lenni a friss mátrai levegőn. Úh, édes semmittevés!!!
cyprus

Reggel kell csinálnom egy tesztet és utánna hívni a dokit. Akkor fogja megmondani, mikorra menjek.
modrooka

Február! Azért remélem hűek lesztek dévai elveihez és a husis recepteknél maradtok :)
cyprus

modrooka! Nem is mondok semmit, úgyis tudod...

Viszont én lassan megyek. Jók legyetek és puszi:
Kép
cyprus

Már nagyon vágyom én is haza. Egy hónapja nem láttam az otthoniakat, csak Skypon keresztül. Ha minden rendben lesz, és doki enged vezetni, akkor mi is megyünk haza. Ha nem enged, akkor meg láblógatás lesz itthon.
modrooka

Cyprus, vigyázz magadra! Szia!
modrooka

Nem! Direkte élvezem, hogy nem muszáj húst enni!
:wink:
Szia, Cyprus! És a többieknek is szia, mert mi is indulunk lassan.
február

Február, akkor neked is szia!!!:-)
modrooka

Basszus lecsúsztam mindenkiről! :-(

Nekem tegnap a fodrász lány mesélte, hogy végre 8 év után összejött a baba, erre nem tarthatja meg, mert nagyon rossz helyne fekszik, két ér között és kicsit vérzik is. Csütörtököün megy műtétre, én nyugtatgattam, hogy ne izguljon.
Ági28

szegény... :cry:
február

szent ég....
modrooka

De elég könnyen vette a lány, mert van már egy 9 éves kisfia.
Ági28

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot, remélem az lesz.

Később penézek petike számmal kapcsolatban.

Cseka
Jó, hogy jelentkezel!

Ági
Megnézem küldtél-e privit, a személyes talcsit meg valamikor megejtjük. Mikor szoktál hazaérni? Tudom, hogy mondtad, de elfelejtettem bocsi.

Cyprus
Mindenki másképp reagál más állapotára. Én is elöszőr elpityeredtem, hogy nekünk miért nem, de aztán valahogy inkább szerettem egy társaságban lenni a kismamákkal, jó érzés volt! A barátnőmet pl. végig "kísértem", Virág alig volt fél órás, már behívott a szülőszobára. Ez egy kicsit számomra furi volt, mert én pl. nem is engedtem senkinek, hogy megfogja Rolandot, de ez is biztos függ attól, hogy nekik nem várt baba, csak jött, mi meg már nagyon vártuk. A különbségeket szerintem mindannyian majd megtapasztaljátok!

Modrooka
Én is szoktam érdekeseket ütni a billentyűzeten, de Ti legalább utólag szoktátok magatokat javítani. Én erre teljes mértékben lusta vagyok. Örülök, ha beírom, nem hogy még utána is javítsak, pedig van, hogy észre veszem miután elküldtem az üzit.
Amúgy olvastam egy internetes illemtan előadás anyagában, hogy nem ciki, ha néha egy-két dolgot elvétesz, tökre belefér. Na, akkor meg aztán meg is nyugodtam.

Megyek, mert most alszik Roland, van időm erre-arra.

Kati

Kép
übi

Sziaztok!

Mindenkinek szép napot.

Szpandi!

Szorítok nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi de nincs időm most írni!
gizmixxx

SZiasztok!

Übi kb fél6- 6 felé szoktam hazaérni! Kivétel péntek, mert akkor fél5-5 körül!

Andi szorítok nagyon, bár tudom,hogy ezt most nem olvashatod! És irigykedek, hogy itt tartasz!
Ági28

Sziasztok!

Csináltam egy tesztet, negatívat, ennek megfelelően érzem magam. Totál kivagyok és nem értem, hogy miért nem sikerül nekem. Nem tudom mikor leszek képes megint menni, legszívesebben soha többet nem mennék lombikra. Persze az is lehet, hogy holnapra már másképp gondolom az egészet.

Vércsoport diéta: http://www.fogyipatika.hu/vercsoportdieta.xls

A könyvet nem olvastam el, mert szerintem egy csomó hülyeség van benne, csak a táblázatot használom.
kispinty

Jaj KIspinty azért még ne add fel, lehet az a teszt rossz is!
Ági28

Sziasztok!

Csak jöttem szorítani szpandinak. ++++

Aztán meg jelezni, hoyg ma csak délután leszek.

Szilvi! Nem volt még kicsit korai ez a teszt???? Még csak ma 2 hete volt a beülti, nem? Nem 3 hetett kell várni?

Szia Ági!

addig is jók legyetek.
cyprus

Szia Cyprus te is jó légy!
Ági28

Sziasztok!

Szpandi, nagyon szorítok és gondolok rád. Ugyan már biztosan túl vagy a dolgon és vidáman beszélgetsz a többiekkel:-)))

Kispinty, biztosan korai volt az a teszt. Ugye még nem jött meg? Mert akkor még nagyonis van remény,mivel ha jól emlékszem a múltkori sikertelennél a gyógyikellenére megjött. Fel a fejjel,kislány!

Cyprus,át akkorvárjuka délutáni bejelentkezésed.:-) Úgyis mindjártdél van:-)

Übi, hát igen,a netetikett szerint elfér egy két betűcsere meg kihagyás, csak nálam már túlon túl sokra sikeredett, mióta laptopozom. Nem fekszik nekem ez a billentyűzet annyira.:-)

Nekem tegnap este elkezdet nagyon fájni a pocim. A zuhany valamit javított rajta, de igazán fekvés tett csak jót Most isérzem. Lehet,hogy azért, mert tágul a méhem?._))))
modrooka

Modrooka!

Ha valami feszülés félét érzel az tökéletes, akkor tényleg tágul a méhed. Drukkolok neked!
kispinty

Sziasztok!

Na, Szpandi lassan már indul hazafelé! :D És közben már megvolt a NAGY TALÁLKOZÁS, úgyhogy már ott hancúroznak a gyerekek a tálkában :D

Kispinty, tuti, hogy holnapra másképp fogod gondolni! Ne keseredj el nagyon!

Szia Cseka! Látom tegnap benéztél! :D Mizu a méregtelenítéssel? Elkezdted végül azt az 8 hetes kúrát, amit a Shape-ben olvastál?
Tudod már, mikor lesz a harmadik nekifutás? Én valamikor május végén kezdek!
noczi

Sziasztok!
Kispinty, szerintem mindenki maximálisan meg tudja érteni a lelkiállapotodat, én meg különösen nem vagyok a fenékberugdosós lelkigondozás híve, de szerintem is kicsit korai volt a teszt, és egyébként is, Dévai mondja ki az utolsó szót. És igen, nyilván hamarosan máshogy fogod látni az egészet. Ez egy elég szörnyű időszak, az érzelmi hullámzás a legrosszabb benne, na most borzasztó nagy újdonságot mondtam… És engem sem vigasztalt, hogy ezen mindenki átesik.
Ja, és köszi a táblázatot!

Modrooka, lehet, miért ne lehetne? :)

Belőlem viszont ma reggelre valami barnás szötty távozott, rejtély, ez a ciklus 15. napja. Lehet, hogy peteérésem volt? :shock:
február

Remélem, Szpandi hamarosan bekukkant, és jó hírekkel szolgál. Nem írt SMS-t valakinek?
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: